Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o Tele-2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:55
Co sadzicie o ofercie firmy telekomunikacyjnej Tele-2
Obserwuj wątek
    • Gość: xxy Re: Co sądzicie o Tele-2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:35
      nie dajcie sie wrobić , nie będziecie mogli rozwiazac umowy i wyplątac sie z
      tego .Ja wysyłalam 4 listy ktore rzekomo nie docierały ponieważ adresowane
      byly na adres dyrekcji a nie skrytkę pocztową , wniosek z tego ze skrytka
      pocztowa to inna firma a miedzy nimi nie ma zadnej wymiany informacji . Tylko
      dzięki swojemu uporowi mam to już za sobą a umowa zostanie rozwiazana dopiero
      ostatniego wrzesnia/koresponduje z nimi od marca/. Doświadczyłam tych
      dobrodziejstw na własnej skórze i na tej podstawie przestrzegam wszystkich.Nie
      chcecie mieć 2 rachunków na te same prawie kwoty zamiast jednego nie
      podpisujcie tej pułapki
    • Gość: mili Re: Co sądzicie o Tele-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:18
      jestem bardzo zadopwolona a przedewszystkim niższe rachunki !!!
    • Gość: DWójcik tele2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:23
      Miałem okazję "pracować" dla tele2, niemal dwie godziny...
      tele2, to jedna wielka piramida, w której nie wiadomo, kto jest szefem. Każdy
      akwizytor może sam założyć firmę, która zatrudnia akwizytorów, i tak dalej.
      Wynagrodzenie dopiero wtedy, gdy zdobędzie się powyżej 26 umów w miesiącu.
      Kiedy tak przeszedłem się ulicami Lisińca, przemyślałem sobie całość i
      niezwłocznie oddałem teczkę do LUK-NETu ("firma" mieszcząca się przy Rynku
      Wieluńskim).
      Uważajcie, bo czytałem zapisy umowy i jest to trudny zapis dla laika. Co prawda
      byle pieniacz poradziłby sobie z taką umową, ale kto ma sąsiada pieniacza?

Przestrzegam i pozdrawiam.
      Dominik Wójcik
    • Gość: Czytelnik Re: Co sądzicie o Tele-2 IP: 195.117.123.* 30.08.06, 16:25
      Oszukali mnie strasznie,będę się z nimi sądzić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka