Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:55 Co sadzicie o ofercie firmy telekomunikacyjnej Tele-2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxy Re: Co sądzicie o Tele-2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:35 nie dajcie sie wrobić , nie będziecie mogli rozwiazac umowy i wyplątac sie z tego .Ja wysyłalam 4 listy ktore rzekomo nie docierały ponieważ adresowane byly na adres dyrekcji a nie skrytkę pocztową , wniosek z tego ze skrytka pocztowa to inna firma a miedzy nimi nie ma zadnej wymiany informacji . Tylko dzięki swojemu uporowi mam to już za sobą a umowa zostanie rozwiazana dopiero ostatniego wrzesnia/koresponduje z nimi od marca/. Doświadczyłam tych dobrodziejstw na własnej skórze i na tej podstawie przestrzegam wszystkich.Nie chcecie mieć 2 rachunków na te same prawie kwoty zamiast jednego nie podpisujcie tej pułapki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: Co sądzicie o Tele-2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:18 jestem bardzo zadopwolona a przedewszystkim niższe rachunki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DWójcik tele2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:23 Miałem okazję "pracować" dla tele2, niemal dwie godziny... tele2, to jedna wielka piramida, w której nie wiadomo, kto jest szefem. Każdy akwizytor może sam założyć firmę, która zatrudnia akwizytorów, i tak dalej. Wynagrodzenie dopiero wtedy, gdy zdobędzie się powyżej 26 umów w miesiącu. Kiedy tak przeszedłem się ulicami Lisińca, przemyślałem sobie całość i niezwłocznie oddałem teczkę do LUK-NETu ("firma" mieszcząca się przy Rynku Wieluńskim). Uważajcie, bo czytałem zapisy umowy i jest to trudny zapis dla laika. Co prawda byle pieniacz poradziłby sobie z taką umową, ale kto ma sąsiada pieniacza? Przestrzegam i pozdrawiam. Dominik Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Co sądzicie o Tele-2 IP: 195.117.123.* 30.08.06, 16:25 Oszukali mnie strasznie,będę się z nimi sądzić. Odpowiedz Link Zgłoś