zwisik 05.01.09, 18:50 Nie było mnie tu ok. miesiąca, a poziom plucia na Polskę wyraźnie wzrósł!! Czy powodem jest przyspieszona degradacja szarych komórek?? Czy koniunkturalizm? Czy zwykłe chamstwo? Ludzie, co się dzieje!!?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Czy silesiańscy "Ślązacy" muszą ociekać pianą 05.01.09, 19:08 a co ma się zwisiu dziać? jest to co zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Czy silesiańscy "Ślązacy" muszą ociekać pianą 05.01.09, 23:30 Panowie,może i wy przeznaczycie parę kalorii na myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Czy silesiańscy "Ślązacy" muszą ociekać pianą 06.01.09, 08:37 Miesionc stracony w twojim zyciu, zwisik. A na Polska żodyn niy pluje. Tu płucze sie szare komórki niyftorych zatwardziałych i zacofanych goroli, i to ze skutkym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Marjanek Re: do zwisioka: Czy silesiańscy "Ślązacy" muszą IP: *.versanet.de 06.01.09, 20:33 Njy wjym zwiesiok, wiela czsu poczebujesz tym razym, coby zrozumiec post Cirana - ale - zostow sie czas. My za tobom tukej njy bydymy tynsknic! Pyrsk! Wasz Marjanek be erec achawati ha'szaked poreach be erec achawati mechakim le'oreach w kraju mojej milosci kwitnie migdal w kraju mojej milosci czekamy na gosci... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwisik Maniuś! 08.01.09, 15:17 Pilnuj lepiej swoich szarych komórek:)), nie cudzych! Czekam pilnie na wyniki prac międzynarodowej(?:))) komisji do sprawy Zbąszynia, w której podobno pracujesz:)), obiecałeś je zamieścić na Silesianie!! Czekam niecierpliwie forumowy czubku! Odpowiedz Link Zgłoś
zwisik Cyrkuś! 08.01.09, 15:04 Miesiąc wykorzystany maksymalnie! Zamykanie roku gospodarczego. W piątek będę na Śląsku u przyjaciół (Ślązaków), w niedzielę Frankfurt a/Main. Od poniedziałku Daleki wschód!:)) Wreszcie urlop!!!:))) Napisałeś: > A na Polska żodyn niy pluje. Tu płucze sie szare komórki niyftorych > zatwardziałych i zacofanych goroli, i to ze skutkym!< Hłe, hłe.., ciekawe czy takie formy płukania szarych, śląskich komórek uznałbyś za właściwe i kulturalne??? Ojj.., darłbyś buśkę:)) Skutki są według mnie odwrotne, nawet życzliwych Ślązakom ludzi zniesmaczają:(( Życzę Ci Cyrkusiu więcej empatii! Inaczej mówiąc "nie czyń drugiemu co tobie nie miłe"! Wracam na początku lutego. Może zajrzę tu wcześniej z jakiejś kafejki. Druga poł. lutego być może będę w Szwecji na łososiach, ale to niepewne:(( Zobaczę po powrocie z Indonezji jak wygląda sytuacja. Wiem Cyrkusiu, że stać Cię na normalne, ludzkie zachowania! Osobiście, wolę Cie jako normalnego gościa! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Cyrkuś! 08.01.09, 16:11 zwisik napisał: () "nie czyń drugiemu co tobie nie miłe"! () Jak dobrze Pan napiał. Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Cyrkuś! 09.01.09, 10:27 Przijymnego pobytu na obcyj, ale podejrzywom lepszyj ziymi, życza Zwisik. Odpocznij, pozbiyrej sie do kupy Odpowiedz Link Zgłoś