Gość: małka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 21:07 Jak zdać egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamut Re: prawko IP: *.norampac.com 06.01.04, 21:17 Nalezy dobrze sie nauczyc jezdzic... trzymac nerwy w wodzach..i byc optymista.. zycze powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: prawko IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 21:19 ja uważam, że jest to niemożliwe , za 3-4 razem , może ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małka Re: prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 21:31 Dzięki za życzenia. Myślę, że tak się właśnie stanie, lecz gdzie mam szukać pokładów spokoju chyba nie u egzaminatora, a może on będzie trzymał nerwy na wodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: prawko IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 21:43 wiesz co, ja ci proponuję uśmiech, szczery uśmiech do egzaminatora, a póżniej próbuj go zagadać , gdzie spędził urlop, czy dzieci jego mają już prawo jazdę ? No wiesz, taką małe rozmówki od słowa do słowa i dojdziecie do magicznego - "zdała pani" - w żadnym wypadku nie rozpaczaj, to nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małka Re: prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 22:09 Rita: wsiadam, uśmiecham się i zaczynam nawijkę, a egzaminator - proszę się skupić na kierownicy! A jak go już dokładnie wnerwię - Do garów babo, pierogi zawijać, a nie mężowi samochód niszczyć! Wiesz jeszcze nigdy nie słyszałam pozytywnego słowa na temat egzaminatora nawet od osób, które zdały za pierwszym razem (znam takie cztery)O Boże na samą myśl o egzaminie włos mi się jeży. No właśnie dlaczego ja się denerwuję? muszę wrzucić na LUZ (gdy oczekuje na wjazd na skrzyżowaniu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: prawko IP: *.norampac.com 06.01.04, 22:16 Hej bez przesady drogie panie, nie robcie zaraz z egzaminatorow jakichs szowinistow ... po za tym kobity egzaminatorki tez sie zdarzaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: prawko IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 22:29 ja nie widziałam kobitki egzaminatorki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: prawko IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 22:21 nie martw się tak bardzo tymi egzaminami - jak nie dziś to jutro ale zdasz, tyle tylko, że kasę wydasz , ale próbuj różnych metod. Pamietaj pokora jest najlepsza, dobry humor i wzięcie egzaminatora na rozmowę - chyba , że on będzie w złym homorze to na to nie ma rady. Ale powiem ci szczerze, że lepiej zdać za 8 razem i jeżdzić bezpiecznie , szczególnie chodzi tu o twoje życie , niż zdać za pierwszym razem i skończyć jazdę - bądż pewna w jeżdzie, to nie zabawka, trzeba mieć oczy z przodu i z tyłu. To bardzo ważna sprawa by zdać i umieć jeżdzić , niż zdać i nie umieć jeżdzić. Tak niestety zdała moja córka i w ogóle nie jeżdzi , bo kiedy wyjechała sama przestraszyła się i koniec a jazdą , ma wprawdzie prawko ale musi sie uczyć odnowa jeżdzić. Dasz sobie radę, zobaczysz, tylko ty włącz luz i pokaż egzaminatorowi klasę, a nie kasę - dobry egzaminator wyzna sie na tobie - zobaczysz ! Trzymam za ciebie kciuki i daj znać , co żle zrobiłaś za pierwszym razem, bo jak zdasz za pierwszym razem to nie jesteś kierowcą - chrzest trzeba przejść :) trzymaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś