joanna006 22.04.10, 08:56 Witam, Gdzie można zrobić w Olsztynie roczek - urodzinki? Chodzi o to aby rodzice mogli zjeść obiadek, napić się kawki a dzieci miały miejsce do zabawy, konkursy itp. Proszę o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agencja.opiekunek Re: urodziny Olsztyn 26.04.10, 15:41 Myślę,że mogłabym pomóc:-) Zajmuję się organizowaniem imprez urodzinowych dla dzieci.www.savebaby.pl/ lub 784-824-894 Odpowiedz Link Zgłoś
martek.n Re: urodziny Olsztyn 12.02.14, 09:57 Witam, Na urodzinki dla dzieci polecam Strefę Rozwoju w Olsztynie. Mieści się ona na Osiedlu Grunwaldzkim, na Lipowej 15A. Dla dzieci jest zawsze mnóstwo atrakcji, konkursów. Rodzice w tym czasie mają czas na kawke, herbatke, myślę, że i z posiłkiem nie byłoby problemu. Sprawdziłam, dzieci są zawsze przeszczęśliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszie108 Re: urodziny Olsztyn 24.05.14, 23:49 Hej, podaję link do urodzinowej strony Strefy Rozwoju, tam są wszystkie szczegóły: strefarozwoju.info/index.php/urodziny Odpowiedz Link Zgłoś