Gość: Marek Żyliński IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.10, 23:40 Prezydencie Olsztyna. Jeśli to zrobicie, to takiej katastrofy nie widziałem. A widziałem już różne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Re: Szmit do Chin? 10.05.10, 23:47 W osiemnastoosobowym gronie samotny nie będzie aby się i nie tylko siebie lansować;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: Szmit do Chin? IP: *.olsztyn.mm.pl 10.05.10, 23:55 Chyba, że zsyłka? Piotrze Grzymowczu. To jeża se do kieszeni wsadzisz? Ale nie wyprawiaj tego za moje pieniądze. Bój się Boga. Szmit do Chin. Chichot. I chyba nie Historii. W wykonaniu Piotra Grzymowicza. Czesław by tego nie wymyślił. Chyba, że Szostek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Re: Szmit do Chin? IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.10, 00:43 Wiecie kto był W Chinach? Komuniści i Chinczycy. I nie pamiętam, którzy byli pierwsi I Wojewoda,też nie pamiętam juz, który był pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński. Szmit do Chin IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.10, 09:06 Jeśli dziennikarz nie skłamał: "- Namawiam firmy z naszego miasta do przekazania materiałów informacyjnych, promocyjnych w wersji elektronicznej, anglojęzycznej na adres bok@olsztyn.eu - zachęca wiceprezydent Szmit. - Przekażemy je potencjalnym partnerom podczas wizyty w Szanghaju." ...to ja uważam, że Pan Piotr i Pan Jerzy mogą "potencjalnym partnerom" przekazać cuś wcześniej i więcej. I chyba namówią. A "potencjalni" czekają na nowe "wybory". I na "zmiany". Na tym to polega. Bawcie się za moją kasę. I Twoją, uważny Czytelniku. I ciekawy świata człowieku. Znaczy Wyborco. PS. Dlaczego nie leci z nimi Pani Poseł Lidia Staroń i Pan Poseł Miron Sycz? Nie ma nic ekologicznego w Chinach? Ani jakichś komorników? Albo innych spółdzielców? W Chinach nie ma spółdzielni mieszkaniowej???? Bo że Tybet jest, to wiem. I że z pantofelkami mają kłopoty. Ale Oni wiedzą, że to są pierwotniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mao Re: Szmit do Chin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 09:31 Sycz już latał do Chin,razem z Ryńskim.Marku Żyliński nie zazdrościsz komunie osiągnięć? Nie załapałeś się wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Żyliński do Chin IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.10, 10:07 Zastanawiałem się nad tym. Nie załapałem się. A marzyłem o Chinach. O Chinkach chyba bardziej. Odpowiedziałem sobie - Nie. Bo na Chiny trzeba zasłużyć. A może się bałem oceny wyborców? I Ci powiem od serca, szczerze, że nie zazdroszczę komunie osiągnięć. I nie przypomnaj mi historii najnowszej. Bo w niej byłem. PS. To, że Pan Poseł Miron Sycz latał z Panem Marszałkiem Andrzejem Ryńskim do Chin to jest jedna z rzeczy kluczowych dla Olsztyna. Jak z tym wątkiem o sedesie. Z tą półeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mao Re: Żyliński do Chin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 14:07 A od kiedy to komuniści obawiają się oceny wyborców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Żyliński do Chin IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.10, 15:31 I wyszło szydło z worka. Ja jestem komunistą. Co Twoi koledzy na to? Przecież wszystkigo Wam nie zabiorę? A tak niewiele macie. Oprócz zniczy. A może zniszczy?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żylińki Re: Żyliński do Chin IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.10, 19:53 www.youtube.com/watch?v=U95nPhx6Apk&feature=related Trochę rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Żyliński do Chin IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.10, 20:31 www.youtube.com/watch?v=bJxR3mF47_Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Żyliński Żyliński do Chin IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.10, 21:32 www.youtube.com/watch?v=YXCPM00SbPo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś