Dodaj do ulubionych

Olsztyńskie Forum Dymania?

24.11.10, 15:52
Sentymentalni pisarze Romantyzmu często wymyślali jakieś Światynie Dumania.
Ktoś z tego forum inteligentnie nazwał wieżę olsztyńskiego Ratusza Świątynią Dymania.

Czy nie sądzicie, że propagandziści CJM zrobili sobie ostatnio z tego forum - Forum Dymania (dymania Nas, Wyborców)?

Chcą Nas przekonać, że ktoś, kto Nam kłamał - będzie wiarygodny.
Że nie będziemy się musieli zastanawiać: - czy Pan Prezydent w ostatnim oświadczeniu, ostatniej deklaracji, informacji, obietnicy znowu Nam skłamał, czy tym razem "wypsnęła mu się Prawda"?

Czy mówił prawdę "że nigdy nie zdradził swojej żony"
czy też przyznał się do uprawiania seksu z urzędniczką (pod tym samym linkiem)?

Zresztą nie robił łaski tym przyznaniem się, DNA udowodniło.

Więc kłamał, do cholery jasnej, KŁAMAŁ!

Kwestię molestowania, gwałtu, czy nieprawdziwości tych zarzutów rozpatrzy Sąd, a nie My - nie zajmujmy się tym amatorsko!
Czy ślinę, czy spermę, w co i komu aplikował, czy nie aplikował - o tym niech rozmawia z Żoną, a nie z Nami.

Nas, Wyborców, ma jedynie interesować, czy w tej lub jakiejkolwiek innej sprawie skłamał Nam?

Nie ma "jesiotra drugiej świeżości"
Nie ma "Pani będącej trochę w ciąży"
Nie ma "jajeczka częściowo zepsutego"
Nie ma "trochę kłamcy".
Albo CJM jest kłamcą, albo nie-kłamcą!

No więc czy CJM jest KŁAMCĄ?

PS
Kłamstwo prywatne o uczciwej miłości, niby tylko wobec Bliskich - jeśli cynicznie, PR-owsko upublicznione - także staje się kłamstwem publicznym, NASZĄ sprawą.
To ohydne - stawiać Zonę na schodach do własnej "Wieży Dymania", publikować w katolickim piśmie, aby robić Ludziom wodę z mózgu swoją "zacnością".

PS2
Czy propagandziści CJM dymają na na tym Forum, czy nie dymają?
Obserwuj wątek
    • edico Olsztyńskie Forum Dymania sięga do tradycji 24.11.10, 17:37
      Np. papież Jan XII (955 - 963) objął pontyfikat w wieku lat 18. Rozwiązły młodzieniec zamienił Watykan w dom publiczny, gwałcił kobiety z pielgrzymek żeńskich, także z łapanek z ulicy, bardzo licznych. Zginął, za uwiedzenie żony - z rąk zazdrosnego małżonka. A urzędnicy Watykanu do dzisiaj przekonują nas oświadczając wszem i wobec, że nie ma czystszej czystości ponad Watykan.

Nie widzisz podobieństw ducha i ceremonii?
      • Gość: Moby Re: Olsztyńskie Forum Dymania sięga do tradycji IP: 178.56.235.* 24.11.10, 18:02
        Spojrzałem na listę wątków forum i zobaczyłem 2 przy "moim" wątku.
        Zaciekawiony otwieram wątek i zdumiony widzę, że jest tam tylko 1 post "założycielski" - mój własny!

A co to za cholera informatyczna? - pomyślałem.
        Z wysiłkiem przemogłem sklerozę i przypomniałem sobie, że korzystając z opcji Forum ustawiłem niewidoczność dla mnie wszelkich wysiłków Kretynów (oczywiście mogą się odwzajemnić i to jest ta piękna Równość Praw!) - i stąd te "zdumiewające zjawisko Niewidzialnej Dwójki".

Wylogowałem się, obejrzałem sobie ten cenny wpis i przyznałem sobie rację: - warto tyło wygumkować maniaków!
        Wracam do logowania i życzę dalszej przyjemności odręcznego samozadowolenia (we wszelkim tego słowa rozumieniu!)
        • Gość: mk Pomyśl o seksie w życiu wiecznym IP: *.ip.netia.com.pl 30.11.10, 02:25
          to ci przejdzie.
    • Gość: Koper Re: Olsztyńskie Forum Dymania? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.11.10, 18:46
      Wskaż mi choć jednego polityka ,który by nie skłamał?Dla mnie stokroć gorsze są kłamstwa gospodarcze czy tez polityczne,bo bezpośrednio dotykają :mojego kraju, mojego miasta i tym samy mnie.A takie tam kłamstwa seksualne g...o mnie obchodzą.Taki rudy np.łże na każdym kroku np. o naszej świetnej sytuacji gospodarczej i chociaż każdy gołym okiem widzi że jest inaczej tylu wyborców wciąż mu ufa.To dlaczego ja nie mam zaufać Małkowskiemu.Grzymowiczowi nie ufam ,bo widzi miasto tylko przez pryzmat betonowania wszystkiego i szukania łatwych rozwiązań np likwidacja przejść dla pieszych w centrum ,gdzie właśnie pieszy powinien być najważniejszy a nie wiozący cztery litery kierowca.Dlatego zagłosuję na Małkowskiego.
      • mobydickzolsztyna Re: Olsztyńskie Forum Dymania? 24.11.10, 19:19
        Gość portalu: Koper napisał(a):
        > Wskaż mi choć jednego polityka ,który by nie skłamał?

Ilu (jaki procent?) złodziei, morderców, rzucających śmieci na chodnik, zajeżdżających drogę, molestujących, ściągających na klasówce ... itp itd ... zidentyfikowano i ukarano?

No mniejsza o tą "ciekawość poznawczą"!
        Takie pytania nie są pochodną ciekawości, ale chęci do uniewinniania wszelkich paskud.
        Bo "karać należy WSZYSTKICH winowajców, albo żadnych" - czyli realnie NIKOGO!
        Hulaj dusza, piekła nie ma!

Nie Koteczku!
        Cywilizacja Europejska (czyli i amerykańska i australijska i "po części" w wielu, wielu innych krajach - poza "dzikimi" - jak dla Nas-Europejczyków) powiada:
        - statystyka wykrywalności to JEDNO,
        - a karanie Wykrytych, to DRUGIE!
        My Europejczycy - zajmujemy się OBU Obowiązkami!

Nie bądź więc Dzieciaczkiem nakrytym na ściąganiu i naiwnie się (albo Cesia) usprawiedliwiającym!
        • Gość: zigi Re: Olsztyńskie Forum Dymania? IP: *.olsztyn.mm.pl 24.11.10, 19:44
          A już spot wyborczy Małkowskiego rozwala :) Kominek, ogień w kominku, na kominku zdjęcie Papieża. Ciepły "przyjemny facet" :) Dostał się do rady, pal go licho, ale będzie chociaż ciekawie :)
          • Gość: ciekawska Re: Olsztyńskie Forum Dymania? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.11.10, 20:02
            Moby Dicku ,masz szansę zapytać osobiście ''kłamcę '' .Przecież jego komitet
            wyborczy organizuje spotkania z mieszkańcami .
            • mobydickzolsztyna Re: Olsztyńskie Forum Dymania? 24.11.10, 20:45
              Gość portalu: ciekawska napisał(a):
              > Moby Dicku ,masz szansę zapytać osobiście ''kłamcę ''

Do kłamstwa już się przyznał. Teraz co najwyżej "odkręca" złożone już zeznania, aby wygrać wybory.
              Przed Sądami "odkręcane" jest (za poradą adwokatów) chyba blisko 100% zeznań złożonych w śledztwie - jeśli były niekorzystne dla oskarżonego, ale Sądy sięgają do materiałów ze śledztwa.
              Nie jestem głupszy od Sądów.

Pytania o inne kwestie uważam za zbędne, skoro sprawa kłamstwa jest dla mnie PRZESĄDZAJĄCA.
              Ja nie chcę Prezydenta kłamiącego!
              • edico Nie tylko olsztyńskie forum dymania 02.02.15, 22:02
                W Ewangelii św. Łukasza jest zapowiedź Jezusa - "Będą znaki na słońcu, księżycu i gwiazdach ...... Wtedy ujrzą Syna Człowieczego, nadchodzącego w obłoku ......
                Tak i wy, gdy ujrzycie co się dzieje wiedzcie, iż blisko jest Królestwo Boże. Nie przeminie to pokolenie, aż się wszystko stanie
                ".
                Tak mówił do apostołów i nic się nie stało w ich pokoleniu ani w następnych do dnia dzisiejszego. Jest to taki sam dowód na to, że cała Biblia jest tworem ludzkim, a nie jakimś objawieniem. A ty masz pretensję do prezydenta, który obiecując świadomości boskiej nie miał, nie ma i nie będzie miał. Mierz więc równo zasługi według zasług odnosząc się do jakiegoś certyfikatu a nie własnego uznania. Zresztą wszystkie obiecanki oparte na nadziei, że może uwierzą i się uda, warte są tego samego tynfa. Jedno w tym wszystkim się sprawdza - czym więcej obiecanek, tym więcej zbiera się kasy od naiwnych w sytuacji, gdy sami mogli by osiągnąć swoje cele o wiele lepiej i bez ieustannego poganiania.
      • Gość: mix Re: Olsztyńskie Forum Dymania? IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 20:27
        Rzecz dotyczy najnormalniejszego dymania przez korupcję. Specyfika tego konkretnego dymania potęga na tym, że obywatel ma spore szanse na... zwyczajne pospolite kalectwo. Może to zbyt wielkie słowo, ale poważny uszczerbek na zdrowiu i postrzeganiu pasuje tu jak ulał. Opowieść zaczyna się w 89 roku, kiedy to padający system przyczynił się do narodzin tego Nowego pod hasłem - pierwszy milion trzeba ukraść. I w ten właśnie sposób dymanie ludzi z wazeliną i bez może trwać w jak w najlepsze. Staje się coraz bardziej multimedialne, transeksualne i wręcz nieodłącznym dodatkiem do chleba codziennego. Elyty polytyczne dymają nas na potęgę stale podnosząc poprzeczkę stopnia dymania. Wciskają nam różne kity i kwity z nadzieją, jak to mawiał Jacek niejaki Kurski, że naród głupi wszystko kupi. Byle dużo, byle głośno, byle głupio... byle jak najwięcej.

I społeczeństwo niestety kupuje, czego dowodem jest to, że nadal wybierani są do władz ci sami i tacy sami dymanci. Niby to elyta, pięknymi słówkami czarująca elektorat, a jak się nieco posłucha, to włos się jeży na głowie! O ile się go posiada. K..a, ch..j, pier...lę aż się wylewa z... I te ksywy, i te obiecanki: spoko, ty mi to załatwisz, to ja tę twoją sprawę popchnę gdzie trzeba... Krzywdy se nie zrobimy.

Aby dymanie było skuteczne, trza - jako się rzekło - naród stosownie ogłupić. I ogłupia się. Nie tylko przez „sPiSiały” IPN, ale i massmedia, będące przecież w rękach elyt polytycznych i finansowych to robią też na potęgę. Kto nie pamięta czasów „komuny”, może odnieść wrażenie, że Polska to był jeden wielki głułag i siedlisko Szatana, tyle brudu, pomyj, wylewa się codziennie na „wredną komunę” a jak mało mówi się o tym, co złego dzieje się tu teraz.
        A dzieje się! I to, w odniesieniu do zwykłych, szarych zjadaczy chleba, o wiele więcej niż niegdyś. Tyle, że kto by przejmował się nimi. No, może jedynie wtedy, gdy zbliżają się wybory. Wtedy ich znowu ma się na celi głownie z punktu widzenia efektów propagandowej otoczki obiecankami – cacankami... Może kolejny raz kupą kupią i dadzą się po raz kolejny wydymać. Na razie, jak widać, kupują, kupują i są dymani. Czy długo jeszcze?
    • Gość: mix Re: Olsztyńskie Forum Dymania? IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 20:41
      Pozytywizm jako przeciwieństwo romantyzmu charakteryzuje się zimnym wyrachowaniem, opanowaniem w dążeniu do celu i mający poczucie misji. W tym wypadku Mobby pchasz palce w drzwi katedry. Może zgłoś się ze swoimi wątpliwościami do proboszcza. Przecież w gruncie rzeczy nie robi niczego bardzo złego, nikogo przecież nie zabija, a kocha prawdziwie i wiernie nie zważając zupełnie na nic. Poezją można nazwać scenografię i kostiumy tych wydarzeń, nie wspominając już o autach z epoki nazywanej IV RP.
      • mobydickzolsztyna Re: Olsztyńskie Forum Dymania? 24.11.10, 20:50
        Gość portalu: mix napisał(a):
        > Może zgłoś się ze swoimi wątpliwościami ...

Nie mam.
        • Gość: mix Re: Olsztyńskie Forum Dymania? IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 21:08
          A to jest niezwykle ciekawe z moralnego punktu widzenia. Proboszcz Lesiński odprawia mszę za Małkowskiego a Ty na niego nalatujesz. Zapewne też obydwaj nie maci żadnych wątpliwości co do najwłaściwszych form pojmowania dekalogu i tłumaczenia na tzw. "nasze".
          • mobydickzolsztyna Re: Olsztyńskie Forum Dymania? 24.11.10, 21:35
            > A to jest niezwykle ciekawe z moralnego punktu widzenia. Proboszcz Lesiński
            > odprawia mszę za Małkowskiego a Ty na niego nalatujesz.

Zawsze tak pyszałkowato się wypowiadasz o kompletnie nieznanych sobie sprawach?
            Odprawianie mszy "za kogoś" masz za afirmację tegoż? Za udzielenie mu "certyfikatu uczciwości"?

Masz porąbane w łepetynie.
            Nie przychodzi Ci do głowy wariant błagania Boga o zmiłowanie dla delikwenta?
            Mam dość silne przekonanie, że sam CJM nie zdaje sobie z tego sprawy, bo z jego przeszłością - skąd miałby zrozumienie TYCH spraw?
            Wyobrażam sobie Celebransa chichoczącego po mszy w zakrystii na wspomnienie zadowolonej gęby CJM.
            • Gość: mix Re: Olsztyńskie Forum Dymania? IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 21:38
              A nie przychodzi Ci do głowy, że skoro Bóg jest wszechmogący i wszechwiedzący, to wszystko dzieje się z jego woli i może nie tolerować żadnych sprzeciwów i to pod żadną postacią?
              • mobydickzolsztyna Re: Olsztyńskie Forum Dymania? 24.11.10, 21:49
                > A nie przychodzi Ci do głowy, że skoro Bóg jest wszechmogący i wszechwiedzący,
                > to wszystko dzieje się z jego woli i może nie tolerować żadnych sprzeciwów i to
                > pod żadną postacią?

"Jeśli Bóg nie potrafi stworzyć kamienia aż tak wielkiego, że nie będzie w stanie go podnieść - to nie jest Wszechmogący (hi! hi! hi!),
                a jeśli go stworzy i nie da rady go podnieść, to także nie jest Wszechmogący (hi! hi! hi! Oj nie mogę, bo zrobię kupę do majteczek! Hi hi! hi)"

A może umyj uszy i szyję i idż wreszcie do łóżeczka?
                • Gość: mix Re: Olsztyńskie Forum Dymania? IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.10, 23:05
                  To tak chcesz mnie położyć spać bez paciorka za Małkowskiego? - hi hi hi
                  • Gość: hę Re: Olsztyńskie Forum Dymania? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.11.10, 07:47
                    pobudka!!!
                    • Gość: mk Re: Olsztyńskie Forum Dymania? IP: *.ip.netia.com.pl 30.11.10, 03:23
                      Czyżby mobydickzolsztyna od rana zaczął straszyć dymaniem?
                      • Gość: mix Re: Olsztyńskie Forum Dymania? IP: *.ip.netia.com.pl 30.11.10, 07:32
                        Czy dymanie to druga religia czarnych?
                        • edico Re: Olsztyńskie Forum Dymania? 30.11.10, 08:17
                          „dla wielu rektorów i kierowników duchowych w polskich seminariach ideałem pozostaje chłopak, który nie odczuwa pragnienia życia rodzinnego i bycia z kobietą” czyli pederasta.
                          wzzw.wordpress.com/2010/02/15/kryzys-kosciola-wedlug-terlikowskiego/
    • Gość: h A prorpos przyzwolenia olsztynian na dymanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.10, 08:35
      debata.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1456:to-tylko-pijar-czy-moe-co-wicej-&catid=65:publicystyka&Itemid=123
      • mreck ziewam. 25.11.10, 12:07
        teraz poważnie.
        ci, co się dotychczas nie wzbogacili mówią, że były czasy, kiedy pierwszy milion należało ukraść. Ci co się wzbogacili, nie zadawali sobie pytania, jak to się stało, że nie są jeszcze bogaci, tylko zadali sobie pytanie: jak stać się bogatym.
        Czyli: ludzie skutecznie się bogacący są zorientowani na "przyszłość", a ludzie przez nich wykiwani na "przeszłość".
        Tak też wyciagnijcie wniosek, i nie rozpamiętujcie jak to się stało, że kłamczuszek wygrał, tylko zastanówcie się jak wygrać samemu. A kiedy już wygracie, to stwierdzicie, że kłamczuszek jest wśród przegranych. Pozdro moby.
        • mobydickzolsztyna Re: ziewam. 25.11.10, 17:48
          mreck napisał:
          > Pozdro moby.
          Hej!
    • Gość: kłamczuszek Re: Olsztyńskie Forum Dymania? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.11.10, 18:07
      KŁAMCA KŁAMCA KŁAMCA KŁAMCA po stokroc kłamca którym się brzydzę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka