Dodaj do ulubionych

ostrzeżenie Groupon Lider

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.10.11, 14:39
dałem się skusić na tańszą wymianę opon w tym serwisie. NIKOMU NIE POLECAM!!!!!!!!!!! Nie dość, że nie przyjęli mnie o umówionej porze (opóźnienie kilkanaście minut), to jeszcze jakiś młody zdejmując letnie opony nie oznaczył ich (lewy przód czy tył), a na koniec ten sam młody uczeń odwrotnie założył nakrętki w piastach. Trzeba było patrzeć na ręce a przecież klient nie jest od tego. Nigdy więcej się tam nie wybiorę i nikomu nie polecam pseudo-serwisu na piłsudskiego :( Jaka cena taka usługa po raz kolejny okazało się prawdziwe. Myślałem, ze jaj startują to będą się starac i będzie im zależeć na kliencie. Niestety, przeliczyłem się - Lepiej jechać do normalnego serwisu ogumienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 12:58
      Ja osobiście korzystałem z usług firmy Lider Auto Serwis wcześniej i teraz i jestem w 100% zadowolony.
      Jak się stoi nad pracownikiem i patrzy mu się na ręce to każdy ma prawo się pomylić - zestresował się "młody" i tyle.
      POLECAM TEN AUTO SERWIS.
      W samochodzie zmieniają oponki a ja sobie siędzę oglądam telewizję i piję kawkę!!!
      Pełna kultura!!!!!
      • Gość: UWAGA Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 17:36
        Uwaga!
        Niewykwalifikowani pseudo mechanicy - sam się o tym przekonałem. MASAKRA.
        Ostrzegam wszystkich.
    • Gość: kh Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 00:20

ja tam nie mam żadnych zastrzeżeń
      • Gość: xxx Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.olsztyn.vectranet.pl 30.10.11, 15:56
        Jakoś trudno mi uwierzyć że tylko mi się tak trafiło. Po tygodniu oczekiwania, aż jaśnie pan mechanik znajdzie dla mnie termin? Przecież widziałem jak na chybcika kompletowali jakiś samochód żeby zwolniło się dla mnie miejsce po awanturze jaką im zrobiłem.
        No i ogólna niekompetencja. Mieli jakiś samochód na warsztacie, podpięli go pod komputer i biednym nie udawało się wykasować błedu? W końcu zapadła decyzja, że trzeba będzie jechać do autoryzowanego serwisu. Naprawdę. Gratuluję niekopetencji!!!!!!!
        • o0gurek Re: ostrzeżenie Groupon Lider 31.10.11, 08:24
          Gość portalu: xxx napisał(a):
          > Jakoś trudno mi uwierzyć że tylko mi się tak trafiło. Po tygodniu oczekiwania,
          > aż jaśnie pan mechanik znajdzie dla mnie termin? Przecież widziałem jak na chyb
          > cika kompletowali jakiś samochód żeby zwolniło się dla mnie miejsce po awanturz
          > e jaką im zrobiłem.
          > No i ogólna niekompetencja. Mieli jakiś samochód na warsztacie, podpięli go pod
          > komputer i biednym nie udawało się wykasować błedu? W końcu zapadła decyzja, ż
          > e trzeba będzie jechać do autoryzowanego serwisu. Naprawdę. Gratuluję niekopete
          > ncji!!!!!!!

Jakoś tak rewelacyjnie zorientowany jesteś.... Aż dziw bierze. Zwolnili Cię stamtąd i teraz próbujesz wylądować swoją frustrację anonimowo na forum?
    • Gość: Poszkodowany Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 17:40
      Wymiana opon na alusach trwała 70 minut.
      Napompowali za mało powietrza.
      Musiałem jechać do innego warsztatu i wyważyć ponownie koła bo było bicie.
      Biedny płaci 2 razy. 39,- za grupon + 40,- za ponowne wyważenie.
      Niech żyje zabawa w warsztat samochodowy.
    • Gość: zdziwiony Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.12, 17:51
      Dwa wpisy z tego samego adresu w odstępie pięciu minut pod różnymi nickami.
      To się robi nudne.
      Czyżby konkurencji przeszkadzała niższa cena usługi?
      • Gość: xxx Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.03.12, 18:27
        Ładne - zabawa w warsztat samochodowy ;) niestety jakże prawdziwe. Dzierżawią dawne pomieszczenia polmozbytu i może mają jednego albo dwóch kumatych mechaników. Reszta to zbieranina. trzymajcie sie z dala, tym bardziej ze znów uaktywnili się na gruponie. Ja osobiście kojarzę ich od kilku lat z firmą sprzątająca. Co za różnica miotłą czy np. klucze nasadowe?
        • Gość: hmm Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: 193.93.104.* 26.03.12, 20:58
          Znaczy firma sprzątająca nie może rozszerzyć profilu działalności?
          Straszne po prostu. Do sądu trzeba z tym iść!!!!
          • Gość: zenio Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.olsztyn.vectranet.pl 27.03.12, 06:19
            może/ Po jednym jedynym warunkiem - że zna się na tym co robi
            • Gość: ktoś Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.12, 15:49
              fajnie, że dajecie pozwolenie na rozszerzanie działalności ludziom którzy dają zatrudnienie innym:) ciekawe czy ktokolwiek z was zna się na mechanice lub też wulkanizacji ? Skoro tacy jesteście mocni w tzw "gębie" to sami uruchomcie warsztat, wskoczcie w kombinezony i ubrudźcie swoje czyściutkie rączki, może wtedy przekonacie się na czym polega taka praca i dlaczego czasem trzeba poczekać. Pewnie praca fizyczna nie jest wam znana a jedyne co potraficie to krytykować. Panowie czasy "Klient płaci i żąda" dawno minęły...... a takie macie podejście.
              • Gość: płaci nie gada Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.centertel.pl 16.04.12, 18:48
                & Panowie czasy "Klient płaci i żąda" dawno minęły...... a takie macie podejście.&
                kto to napisał????? podpisz się a najlepiej wstaw fotografię, zrobię z niej tapetę na kompie.
                to złoto jest milczeniem, a mowa( pisanie ) tylko srebrem...............................
              • Gość: Jacek Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.olsztyn.mm.pl 03.05.12, 20:09
                Koleś.Porysowali mi auto więc delikatnie mówiąc wiem co piszę.A tobie właściciel zapewne obiecał lizanie d.. za taki wpis. Żenada
                • Gość: Uczciwy Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.12, 17:39
                  Proszę Pana wstydził by się Pan wypisywać takie kłamstwa. Przyjechał Pan porysowanym autem i chciał Pan naciągnąć serwis na naprawę, tylko dlatego że mają blacharnię i lakiernię?. Proszę mieć trochę godności i uczciwości, o ile wie Pan co to takiego.
    • Gość: pablo_pawlo Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.olsztyn.mm.pl 07.05.12, 19:48
      Kupiłem już 2 grupony do tego serwisu - LIDER. Pierwszy kupon na wymianę opon (39 zł - alufelgi). Wymiana przebiegła sprawnie, szybko, bez przeszkód, mechanik kumaty. Drugi kupon - serwis klimatyzacji (59 zł). Serwis bez zastrzeżeń, byłem przy obu usługach osobiście. Żeby nie było, że mi zapłacili za pozytywny komentarz napiszę co należy zmienić, żeby Lider był Liderem cały czas. Otóż Państwo w recepcji-biurze (tam gdzie są skórzane sofy i telewizor :)) nie powinni dziwić się, że klient chce być przy naprawie, nie powinni zmuszać klientów aby siadać na kanapie i gapić się w telewizor. Są ludzie, którzy o mechanice mają jakieś pojęcie i chcieliby zobaczyć jak faktycznie przebiega serwis i po prostu czy nikt nie robi ich w ciula. Ci drudzy mogą siadać i oglądać. Waszym atutem może być to, że niczego nie ukrywacie drogi serwisie. Pochwalcie się tym, napiszcie, że KLIENCIE, możesz być przy naprawie, niczego nie ściemniamy. Jeżeli boicie się o bezpieczeństwo klienta i że będziecie musieli płacić za to, że się potknie o kabel, albo, że samochód na niego spadnie, napiszcie kilka słów przy przyjęciu zlecenia - GDY KLIENT NA WYRAŹNE ŻYCZENIE CHCE BYĆ PRZY NAPRAWIE OSOBIŚCIE NA TERENIE WARSZTATU, SERWIS LIDER NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA ZDARZENIA LOSOWE, KTÓRE MOGĄ GO TAM DOTKNĄĆ (POŻARY, TRZĘSIENIA ZIEMI, WYPADKI, W TYM - PRZYGNIECENIA, POPARZENIA, ZŁAMANIA, UTRATA KOŃCZYN ITP.) - ....... podpis klienta. Ja i tak bym tam wszedł, lubię adrenalinę :). Na tą chwilę mogę szczerze polecić ten serwis, choć cały czas go sprawdzam :). Moja ocena to 5, w skali od 1 do 6.
    • Gość: gruponista Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.05.12, 20:05
      wykorzystalem grupon na mycie z odkurzaniem. nie polecam. 60 zl wyrzucone przez okno. kurz na desce rozdzielczej zostal wytarty chyba tylko odkurzaczem bo pozostal w lekkich zaglebieniach. karoseria z pewnoscia nie byla myta solidnie bo plamy i zacieki brudu pozostaly (na szczecie uzyli odkamienionej wody i nie bylo bialych zaciekow). przednia szyba rowniez tylko splukana bo rozpryski owadow pozostaly. odkurzanie bylo tylko tam gdzie bylo widac. wystraczylo przsunac siedzenia by odkryc wspaniala pisaskownice pod siedzeniem, tam gdzie juz sie nie chcialo zajrzec i odkurzyc.
      nie polecam.
      • Gość: Gość Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.12, 17:34
        Nie 60,00 zł tylko 29,00. Trudno by za taką kasę zrobiono nowy samochód z auta które baaaaaaaardzo dawno nie było myte i odkurzane.
    • aniusiajw Re: ostrzeżenie Groupon Lider 24.10.12, 19:45
      Ja też popełniłam błąd i skusiłam się na mycie auta w tym serwisie. To był duży błąd. zapłaciłam 39 zł, zabrano mi samochód na 2 godziny i oddano z brudnymi felgami, zaschniętymi owadami na lusterkach, zaciekami na masce i niestarannie odkurzony. Pieniądze wyrzucone w błoto!!! Lepiej omijać tą firmę z daleka. Ma klientów chyba tylko z grupona, ale już coraz mniej, bo ja nigdy więcej ich nie odwiedzę. Ponadto obsługa jest niemiła i opryskliwa. Ktoś wcześniej pisał o miłej atmosferze i kawie. Chyba sami wystawiają sobie pozytywne opinie. Siedziałam tam 2 godz. i wcale nie było miło, kawy też nie było dla klientów.
      OSTRZEGAM! OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM FIRMĘ LIDER NA PIŁSUDSKIEGO W OLSZTYNIE!
    • Gość: archandy Re: ostrzeżenie Groupon Lider IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 20:48
      Są beznadziejni! Też gupiłem na gruponie od nich usługę, tylko sprzątanie samochodu z praniem tapicerki. Zamiast ją uprać to ją zalali wodą, tak że przez 2 dni schła, a do tego żadna plama nie zeszła po ich praniu. BEZNADZIEJA! NIE POLECAM! LIDER SERWIS W OLSZTYNIE to pomyłka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka