Dodaj do ulubionych

Rydzyk UE: Nauczą "tępych Polaczków

17.12.11, 23:21
Na początku Radia Maryja były niemieckie pieniądze i sprzęt. Pieniądze z Unii też mu rąk nie parzyły. A teraz? Teraz wystąpił w sobotniej audycji "Stan Unii Europejskiej w kontekście szczytu ostatniej szansy" stwierdzając:

- Jest wielkie zło zorganizowane, niszczące dorobek wielu, wielu pokoleń, niszczące Polskę - mówił redemptorysta. - Dojdzie teraz już do oddania suwerenności przecież. Tylko patrzeć jak w Polsce będą na stanowiskach większych jacyś ludzie z innych krajów, bardziej rozwiniętych. Żeby nauczyć, powiedzą, tych tępych Polaczków, powód się zawsze znajdzie.
wyborcza.pl/1,76842,10799165,O__Rydzyk_o_Unii_Europejskiej__Naucza__tepych_Polaczkow_.html
Ojciec Nasz, który jest w Toruniu walczy z konkurencją. Od nauczania "tępych Polaczków" to jest on i tylko on. W celu lepszego rozpowszechniania tej "nauki" korzystał z niemieckich pieniędzy i nadajników wojskowych na Uralu. ;-)
Jeżeli alternatywa dla poddania suwerenności Polski i przystąpienia do federacji państw Unii Europejskiej są rządy redemptorystów z Torunia i kaczorów, to ja zdecydowanie poproszę o to pierwsze. Edukacją w wydaniu rydzykowej uczelni odtępiajęcej "tępych Polaczków" tez nie jestem zainteresowany. Chociaż by z tego względu, że uważam za najbardziej tępego Polaczka samego Rydzyka. Wątpliwości jeszcze mam w stosunku do paru paru biskupów patronujących Rydzykowym przedsięwzięciom. Za co Bóg karze tak sukienkowych? Czy tacy ludzie kościoła są nam potrzebni? Komu i do czego?
Zapomniał król oszustów, że to właśnie jego tępi Polaczkowie są nie wysychającym źródłem wpływów pieniężnych, za które buduje imperium ponoć na chwałę boga nawet nie pytając go, do czego będzie to mu potrzebne.

Z wywodami Rydzyka w jednym się zgodzę. Powinien ktoś tym tępym Polaczkom w końcu wytłumaczyć, co to jest KLER jaki to jest z niego pasożyt w Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Rydzyk UE: Nauczą "tępych Polaczków IP: *.maomibook.com / 17.12.11, 23:36
      "Święte słowa dobrodzieju, święte słowa"! Wreszcie może nauczą "tępych Polaczków" jak nie dawać się okradać takim dobrodziejom jak wielebny Rydzyk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka