Dodaj do ulubionych

Ranking POLITYKI

IP: *.ols.vectranet.pl 23.06.04, 14:31
Nie wiem czy widzieliście, ze Olsztyn znalazł się na 5.miejscu wśrod miast,
gdzie żyje się najlepiej.
Mi też mieszka i pracuję się bardzo dobrze w naszym mieście,ale wiem że
jestem wśród nielicznych i denerwuje się, bo wiem kto weźmie całą chwałę na
siebie. Już widzę, te wywiady,telewizje u Pana Prezydenta, który będzie blady
i dumny, bo to przecież jego zasługa. Wcale nie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jd Re: Ranking POLITYKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.04, 16:45
      Tylko zapewne interesowny wzgląd na reklamodawców i innych lobbystów nie
      pozwolił Polityce przyznać - obiektywnie - że jest to miejsce 1. Zasługa to zaś
      Krzywego, Długiego, Kortowskiego, Łyny, a i szubienice nie są bez znaczenia.
    • ol4 Re: Ranking POLITYKI 23.06.04, 17:40
      Eh Olsztyn na 5, Wawa na 2? :)
      Widze ze obstawilem czołówkę.
      Ideałem jest zarabiać w Wawie i mieszkać w Olsztynie.
      A co do lęków sari to także obawiam sie ze ten artykul posluzy pewnym ludziom
      do budowania ich chwaly na polu rozwoju miasta:(
      • Gość: koza Re: Ranking POLITYKI IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 18:57
        Potwierdzam. W Olsztynie żyje się wspaniale!
        • Gość: robiii $ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 19:05
          mieszkać w olsztynie i zarabiać "po warszawsku" w olsztynie byloby jeszcze
          lepiej.
    • Gość: Alla Re: Ranking POLITYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 01:00
      A podali jakie czynniki były brane pod uwagę? Czy ktoś zrobił zestawienie jaki
      procent młodych ludzi z Olsztyna (poniżej 35 r.ż.) pracuje przez 8 miesięcy
      poza granicami Polski, wracając na przymusowe 6 miesięcy do kraju? Jakie jest
      odchylenie standardowe od średnich realnych zarobków brutto?
    • Gość: f Re: Ranking POLITYKI IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 24.06.04, 05:25
      a czy wicie, ze dane statystyczne pokazuja, ze Olsztyn wcale nie jest tanim
      miastem? spowodowane to jest, naplywem duzej ilosci spoza miasta. nie chce
      sklamac i przesadzic, ale koszty sie niewiele nizsze niz w wawie. informacja ta
      zaskoczyla mnie bardzo ale specjalisci mowia, ze tak jest i trzeba zaufac ich
      wiedzy.
      • Gość: samsob Re: Ranking POLITYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 11:23
        Gość portalu: f napisał(a):

> informacja ta zaskoczyla mnie bardzo ale specjalisci mowia, ze tak jest i
        trzeba zaufac ich wiedzy.
        >
        Informacja ta musi zaskakiwać z tego powodu, iż mówiący (piszący) specjaliści,
        to fachowcy tacy sami, jak ci z lepperowskich sondaży.
        pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka