Dodaj do ulubionych

Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną i ...

10.08.12, 16:00
Nie, żebym popierał gościa, ale od kiedy to sankcje stosuje prokurator, a nie sąd?

Wydawalo mi się, że prokuratura jest od tego, by dostarczyć sądowi dowody, by ten mógł ograniczyć prawa obywatela.
Czy mam rozumieć, że teraz prokurator będzie nakazywał trzymiesięczny areszt?
Obserwuj wątek
    • Gość: ZXG Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną i ... IP: *.wod.abpl.pl 10.08.12, 16:36
      Nareszcie coś w tej materii drgnęło.Do tej pory to oprawca zostawał w mieszkaniu a reszta zaspana zastraszona i niejednokrotnie pobita musiała nawet w pośpiechu opuszczać lokum.Brawo panie prokuratorze.
    • niceguy2012 Niesprawiedliwe 10.08.12, 19:06
      Moja byla montowala przy pomocy adwokata sprawe przeciwko mnie przez 5 lat bo chciala mnie wyrzucic z mieszkania na ktore glownie ja zaharowalem. Byli jej swiadkowie, dowody itd. Moje szczescie ze trafilem na madra sedzine, ktora przejrzala niecne zamiary mojej bylej, powolany biegly uznal, ze moja eks jest niewiarygodna i ... zostalem uniewinniony :)
      Niektore kobiety sa dobrymi "aktorkami" i NIE mozna z automatu skazywac mezczyzn, jak tylko niby pokrzywdzona zona uroni lze przed prokuratorem. W rzeczywistosci to moze byc teatr
      • evita_duarte Re: Niesprawiedliwe 10.08.12, 19:52
        niceguy2012 napisał:

> Moja byla montowala przy pomocy adwokata sprawe przeciwko mnie przez 5 lat bo c
        > hciala mnie wyrzucic z mieszkania na ktore glownie ja zaharowalem. Byli jej swi
        > adkowie, dowody itd. Moje szczescie ze trafilem na madra sedzine, ktora przejrz
        > ala niecne zamiary mojej bylej, powolany biegly uznal, ze moja eks jest niewiar
        > ygodna i ... zostalem uniewinniony :)
        > Niektore kobiety sa dobrymi "aktorkami" i NIE mozna z automatu skazywac mezczyz
        > n, jak tylko niby pokrzywdzona zona uroni lze przed prokuratorem. W rzeczywisto
        > sci to moze byc teatr

I ty geniuszu cala sytuacje przjrzales i wiesz, ze tutaj tez tak bylo. Mam nadzieje ze dziecmi opiekujesz sie ty, w koncu nikt by nie chcial by taka manipulatorka wychowywala przyszle pokolenia, prawda?
        • niceguy2012 Re: Niesprawiedliwe 11.08.12, 12:10
          widze ze prawdopodobnie mieszkasz w USA wiec przykladasz amerykanskie standardy do polskiej rzeczywistosci. Otoz polski ojciec po rozwodzie tylko w ok. 5% przypadkow jest rodzicem, ktory otrzymuje opieke nad dzieckiem ( w USA jest to ok. 40%). Skad ta roznica? Ze stereotypow i nierownego traktowania mamy i taty przez sad rodzinny wsparty stronniczym RODK. A rzeczywiste dobro dziecka jest tu niestety podrzedne (moze ostatni przypadek Madzi i jej matki Katarzyny W. zmieni bezkrytyczne i stronnicze wyobrazenie RODK o dobroci wszystkich mam ).
          A co do walki o dom/mieszkanie -> w Polsce to standard przed/po rozwodzie poniewaz dom/mieszkanie to dobra luksusowe. A ze niestety jest coraz wiecej zdrad/rozwodow to i jest coraz wiecej walki o te dobra. Uzyskanie eksmisji dla meza jest metoda walki NIEKTORYCH kobiet. I aby byla jasnosc: jestem za eksmisja ale tylko rzeczywistych znecajacych sie (i nie chodzi tylko o mezczyzn, zony takze znecaja sie tylko innymi metodami!)
          • aaaach Re: Niesprawiedliwe 11.08.12, 13:51
            niceguy2012 napisał:

Taaaa, sam lubisz przyłożyć babie, prawda?
          • kiddo5 Re: Niesprawiedliwe 12.08.12, 00:44
            A w jaki sposob walczysz o odebranie dzieci manipulatorce, samotne ojcostwo i tym samym ich prawidlowy rozwoj?
            • niceguy2012 Re: Niesprawiedliwe 12.08.12, 03:30
              kiddo5 napisała:

> A w jaki sposob walczysz o odebranie dzieci manipulatorce, samotne ojcostwo i t
              > ym samym ich prawidlowy rozwoj?

Niestety w przypadku rozwodu prawidlowy rozwoj emocjonalny dziecka jest bardzo zagrozony i mozna mowic jedynie o minimalizacji zla. Dziecko kilkuletnie nie rozumie sytuacji i nie jest w stanie obiektywnie ocenic. Natomiast bardzo wazna jest obecnosc matki, nawet zlej. Dlatego doceniajac te znaczenie obecnosci matki dla dziecka z jednej strony, realna mozliwosc uzyskania prawnej opieki nad dzieckiem z drugiej, na razie odstapilem od walki o opieke, dla dobra emocjonalnego dziecka. Licze ze przyjdzie jednak czas ze dziecko samo zinterpretuje wlasciwie co sie stalo z jego rodzina i kto jaki mial na to wplyw
              • Gość: psycholog Re: Niesprawiedliwe IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.08.12, 09:33
                obecność matki jest szkodliwa a nie ważna.
                Samotni ojcowie wychowują wybitne dzieci a samotne matki
                kaleki emocjonalne. To mówią badania, a jajniki interlokutorki
                mówią, że "bardzo ważna jest obecność matki".
    • Gość: widana Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną i ... IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.12, 20:27
      dozór policyjny zamiast zamknąć go w pierdlu no to teraz rodzinka dowie się co znaczy tatuś policja zareaguje jak ich pozabija bo to w polsce jest normą.ZNÓW PROKURATURA WYKAZAŁA SIĘ ODWAGĄ ZASRANE PRAWO.
    • Gość: ZetKa Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną i ... IP: *.zarzew.net 10.08.12, 22:15
      Tak dzieje się w cywilizowanych krajach. W Austrii to normalka ! I dobrze, że u nas powoli tak sie traktuje damskich bokserow. A nie, zeby żona z dzieckiem uciekały z mieszkania przed bandyckim zachowaniem bydlaka, naogol pijaka. To on niech się tuła a nie ci, ktorych zastrasza. Moze wreszcie zanim bydlak podniesie rękę na swoich bliskich, to zastanowi się - co będzie ze mną dalej? Dotąd bowiem było mu jak raju !!
    • Gość: axaaxa Wreszcie !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.12, 23:15
      WRESZCIE !!!!! Mieszkam niedaleko domu dla matek i dzieci wyrzuconych przez pijanych bydlaków z mieszkań. One się męczą na nasz podatników koszt, a damscy bokserzy panoszą się w mieszkaniach.
    • ekav Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną i ... 11.08.12, 07:22
      A co kobietom nakazali?
      wiedziałam nie raz jak same prowokują pyskowaniem, podjudzaniem, ale takie znęcanie nie zostawia śladów widocznych więc nie liczy sie hahaha Kobiety sa przecież niewinne
      może policja bedzie dawac im wody z trzech źródełek , jak chłop w drzwi wejdzie ona niech nabierze w łyk wody z Pierwszego źródełka. kiedy powoli spłynie do gardła niech nabierze drugi łyk wody i poczeka, jak spłynie powoli niech nabierze wody z trzeciego zródełka w usta i tez poczeka aż woda spłynie do gardła, potem wypłucze usta zrobi mu awanturę..
      • Gość: Berkano Re: ekav, chłopie IP: *.as13285.net 11.08.12, 10:14
        nie wysilaj się ze swoimi "mądrościami".
        Pijak nie powinien się żenić i tyle.
      • aaaach Re: Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną 11.08.12, 13:50
        a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395822_340906629329172_1266447800_n.jpg
    • puzonik48 Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną i ... 11.08.12, 14:22
      I to jest prawidłowa reakcja i zasłużona kara.
      • Gość: gość kobieta Re: Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną IP: *.matcom.com.pl 11.08.12, 16:55
        Ale niestety jednostkowa. Odkąd znieśli przymusowe leczenie dla alkoholików dzieją się rzeczy niewiarygodne. Znęcają się nad żonami, dziećmi, starymi matkami. I na to nie ma "lekarstwa", bo nie każdy człowiek tym bardziej zahukany i zastraszony potrafi się bronić. Żyją i piją na koszt najbliższych, mało tego, to jest wręcz przymus aby im dawać bo jeśli nie to !................
    • Gość: QAS1 Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną i ... IP: *.171.198.151.static.cdpnetia.pl 11.08.12, 21:59
      Większość kobiet wykorzystuje bezlitośnie ustawę o ochronie osób pokrzywdzonych przez znęcanie się nad rodziną mimo, że do takich czynów nie dochodzi. Każda żona-ku... będzie gnębić męża oskarżając go niesłusznie o znęcanie się nad rodziną, ponieważ w ten sposób chce udowodnić rodzinie, że jest w porządku tylko męża ma bandytę a zawisłe i debilowate sądy nawet nie sprawdzają dowodów tylko expresowo wydają skazujące wyroki na każdego mężczyznę !!!
      • krysto1959 Re: Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną 12.08.12, 07:30
        Mam znajomego, który za drugim razem trafił do mamra. Jego żona, przyprawiała mu rogi. Gdy się dowiedział, spuścił manto. Wyrok w zawiasach. Po wyjściu, złapał żonkę inflagranti z kochankiem. On uciekł, żonka ponownie dostała lomot. Policja, wyrok odwieszony, na rozprawie słyszałem jak sędzina gdy się tłumaczył powiedziała, że mógł się rozwieść a nie bić swej żoneczki. Facet jeszcze siedzi, jego matka mi mówiła, że nie ma szans na wcześniejsze wyjście z powodu właśnie artykułu. Jego żonka oficjalnie chodzi do sklepu po wódeczkę co rusz z innymi panami. Jego wina to ta, że kocha cały czas swą żonę kurwę.
        • niceguy2012 Re: Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną 12.08.12, 08:37
          Jak kobieta moze zniszczyc mezczyzne opisal juz ponad 100 lat temu B.Prus w "Lalka"
        • Gość: wredna baba Re: Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną IP: *.internetia.net.pl 12.08.12, 08:42
          no naprawde bardzo ja kocha... bezgranicznie. Są bardziej cywilizowane formy okazywania uczuc. I istnieje instytucja rozwodu, a kochac moze dalej, nawet bardzo, ale z daleka i bez rekoczynow.
    • Gość: anal lityk Kto bije, ten idzie... IP: *.pool.mediaWays.net 12.08.12, 08:53
      ..i ma zakaz zblizania sie-takie zasady wprowadza sie w cywilizowanych krajach.
      Dla takich egzemplarzy zbudowac przytulki typu Kolpinga czy Brata Alberta .
      Zazwyczaj , o dziwo, pomaga i zaczynajom myslec...he..he..he..
    • Gość: prawnik Natychmiastowa eksmisja za znęcanie nad żoną i ... IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.08.12, 09:30
      prokuratorka pod wpływem sąsiadki usuwa człowieka z włąsnego domu,
      bo konkubina znalazła innego faceta.

Babiloński burdel mamy i prokuratorki zamiast szukać dowodów wydają wyroki.

myślenie jajnikami to straszna epidemia naszych czasów.
      • Gość: Berkano Re: prawnik? IP: *.as13285.net 13.08.12, 08:44
        taki z ciebie prawnik, jak psycholog.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka