Dodaj do ulubionych

Korki ul. Bałtycka

IP: *.pools.arcor-ip.net 04.10.12, 23:43
Jestem na razie na zachodzie. Chciałbym wiedzieć czy na ul. Bałtyckiej jeszcze są korki, i jak sobie radzą kierowcy którzy jadą z kierunku Likus i odwrotnie. Czy już jest ul. Zurawia asfaltowana?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bałtyckowoiexc Re: Korki ul. Bałtycka IP: 145.253.174.* 06.10.12, 11:10
      Jestem bardzo ciekawy bo za 6 tygodni wracam do Gutkowa, i czy bede musial stac w korkach?
      • Gość: stara baba Re: Korki ul. Bałtycka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.10.12, 18:07
        Nie, jeśli będziesz miał własny helikopter. Człowieku, przecież dopiero niedawno się zaczęło.
        • Gość: Baltyskowiec Re: Korki ul. Bałtycka IP: *.pools.arcor-ip.net 08.10.12, 21:26
          No już stałem kilka razy w korkach, oraz wypróbowałem 2 objazdy, przez Redykajny i nad jeż. Krzywym. Myślałem. że drogowcy zrobili już dodatkowo południowy pas, tam gdzie rosły drzewa. Niedługo będzie mróź i śnieg to prace staną do końca Marca. Już koszmar mnie bierze gdy wrócę po 20.11. do Gutkowa. Prezydent miasta obiecał szynobus Do Gutkowa i remont ul. Zurawiej do Łupstycha. Tam jadą samochody, ale łany, kurzu i tysiące dziur.
          • Gość: Bałtyskowiec Re: Korki ul. Bałtycka IP: *.pools.arcor-ip.net 09.10.12, 22:57
            No odpowiedzcie mi wreszcie jaka jest sytuacja na Bałtyckiej!
            • Gość: Ciekawostkowiec Re: Korki ul. Bałtycka IP: 145.253.174.* 15.10.12, 10:58
              Rano korki siegaja az do Gutkowa, koszmar!
              • Gość: Olsztynioczek Re: Korki ul. Bałtycka IP: *.pools.arcor-ip.net 15.10.12, 21:21
                Chłopie lepiej nie przyjezdżaj do Olsztyna. Bo Ci powiem Tylko MHD, PKP i PSS.
                miałeś h... dobrze
                Pocoś k... przyjechał
                prędko stąd spier....
                • Gość: stara baba Re: Korki ul. Bałtycka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 16.10.12, 09:50
                  Olsztynioczek, ordynarni ludzie nie powinni tutaj się wypowiadać.

Korki na Bałtyckiej będą jeszcze długo. Musisz wracać ? Wracaj. Nie musisz ? Zostań tam, bo tu nigdy nie będzie tak jak tam.
                  • Gość: stara baba Re: Korki ul. Bałtycka IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.10.12, 12:23
                    olsztyn.wm.pl/127066,Wykopali-wielkie-cos-i-robota-na-Baltyckiej-stanela.html

Poczytaj to, może Ci pomoże zrozumieć, że przebudowy muszą potrwać dłużej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka