IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:46
Ed - dziękuję za wejście smoka, było miło i wszystkich zaskoczyłeś,
a moje kwiaty złożyłam przy szubienicach
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: do Ed 15.07.04, 17:41
      Widzisz Ed, jak działasz z wyprzedzeniem. Jak zgram płytkę (dodam zdjęcia od
      Andulki) to i Tobie przypadnie jedna płytka, bowiem jesteś na zdjęciach
      piątkowych.
      Pozdrawiam
      • Gość: rita Re: do Ed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:21
        pewnie się bardzo ucieszy :)
        • Gość: Ed Re: do "rita end company" :)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 15:33
          Witam po swoich wojażach!!!

Codo meritum sprawy, to a jakże - pewnie, że się ucieszę, i to jeszcze jak :))

Tylko gdzie ten rekwizyt będzie można "zoczyć"???

Pozdrawiam
          • Gość: rita Re: do "rita end company" :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 21:12
            więc tak, wiązankę wysuszyłam przez noc w pokoju, następnie w południe o 12.00
            zaniosłam pod szubienice, znalazłam takie dobre miejsce w nodze żołmierza,
            wdrapałam się mimo, że ktoś mnie mógł ustrzelić, więc mimo tego udalo mi sie
            kwiaty ułożyć. Jak szłam na zjazd, kwiaty ślicznie wyglądały w tym szarym
            pomniku, widoczne z bardzo daleka, nawet po drugiej stronie ulicy i było ok.
            Ale kiedy na drugi dzień wyjeżdzałam z Olsztyna, kazałam kierowcy podjechać pod
            szubienice i kwiatów już nie było - wiesz, że zrobiło mi sie przykro, ale niec
            na to nie mozna zrobić, moze wiatr ?
            • Gość: Ed Re: do "rita end company" :)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 22:15
              Można to tylko sparafrazować słowami:
              ... a jak ktoś nie jest szczęśliwym posiadaczem szybkowaru, to... no właśnie :))

Pozdrawiam i odwiedzaj Olsztyn jak najczęściej :)
              • Gość: rita Re: do "rita end company" :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:26
                choć bym chciała to nie dam rady - tak więc miło było, dobrze było ale sie
                skończyło - wszystko zostawiam w rekach Boga
                • Gość: rita Re: do Ed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 21:13
                  pamiętaj o Krakowie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka