Gość: rita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 22:46 Ed - dziękuję za wejście smoka, było miło i wszystkich zaskoczyłeś, a moje kwiaty złożyłam przy szubienicach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oso1 Re: do Ed 15.07.04, 17:41 Widzisz Ed, jak działasz z wyprzedzeniem. Jak zgram płytkę (dodam zdjęcia od Andulki) to i Tobie przypadnie jedna płytka, bowiem jesteś na zdjęciach piątkowych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do Ed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:21 pewnie się bardzo ucieszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: do "rita end company" :)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 15:33 Witam po swoich wojażach!!! Codo meritum sprawy, to a jakże - pewnie, że się ucieszę, i to jeszcze jak :)) Tylko gdzie ten rekwizyt będzie można "zoczyć"??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do "rita end company" :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 21:12 więc tak, wiązankę wysuszyłam przez noc w pokoju, następnie w południe o 12.00 zaniosłam pod szubienice, znalazłam takie dobre miejsce w nodze żołmierza, wdrapałam się mimo, że ktoś mnie mógł ustrzelić, więc mimo tego udalo mi sie kwiaty ułożyć. Jak szłam na zjazd, kwiaty ślicznie wyglądały w tym szarym pomniku, widoczne z bardzo daleka, nawet po drugiej stronie ulicy i było ok. Ale kiedy na drugi dzień wyjeżdzałam z Olsztyna, kazałam kierowcy podjechać pod szubienice i kwiatów już nie było - wiesz, że zrobiło mi sie przykro, ale niec na to nie mozna zrobić, moze wiatr ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: do "rita end company" :)) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 22:15 Można to tylko sparafrazować słowami: ... a jak ktoś nie jest szczęśliwym posiadaczem szybkowaru, to... no właśnie :)) Pozdrawiam i odwiedzaj Olsztyn jak najczęściej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do "rita end company" :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:26 choć bym chciała to nie dam rady - tak więc miło było, dobrze było ale sie skończyło - wszystko zostawiam w rekach Boga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do Ed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 21:13 pamiętaj o Krakowie :) Odpowiedz Link Zgłoś