16.09.04, 13:46
Cześć jestem mamą Hugusia, który niedawno skończył roczek i zastanawiam się
od kiedy można pójść z dzieciaczkiem do takiego wiecie centrum zabaw np: fiku
miku? Co robicie z takimi maluchami w wolnych chwilach, bo wyczerpały mi się
pomysły. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mama.mm Re: od kiedy? 18.09.04, 22:14
      A czy Twój synek już chodzi?
      Jeżeli tak, myślę, że możesz już się wybrać do tego przybytku uciech :).
      Najpierw jednak sprawdź, który ma więcej atrakcji dla takich maluszków. Na
      Nagórkach jest Figolandia, wyposażenie nie zbyt bogate dla tego przedziału
      wiekowego, ale możesz sama sprawdzić, bo rodzice chetnie sa wpuszczani na salę
      w celu ogledzin i łatwiejszego podejmowania decyzji. Nie bardzo wiem jak jest w
      Małpim Gaju.
      • chuda20 Re: od kiedy? 20.09.04, 10:35
        Hej,
        my chodzimy do Małpiego Gaju.Nie wiem jak jest w innych tego typu miejscach
        uciech ale tu nie jest źle:)
        Jest basenik z pileczkami, slizgawka, huśtawki, koniki na biegunach.Jest tez
        fajny pociag elektryczny poruszajacy sie po torach-ulubiony mojej małej:)
        Zaczełyśmy chodzic do MG jak amelka dreptała juz za raczki:)
        Najlepiej wyku na poczatek pol godzinki i zobacz jak sie malenstwo bedzie bawic-
        zawsze przeciez mozesz przedłużyć:)
        Pozdrawiamy-Agata i Amelka:)
    • hugomama Re: od kiedy? 24.09.04, 14:39
      Dzięki. Możecie jeszcze napisać gdzie są te... miejsca uciech. Chociaż tak
      mniej więcej jak je znaleźć albo ulicę. Będę dozgonnie wdzięczna. Pozdrawiam
      • mama.mm Re: od kiedy? 26.09.04, 12:27
        Figolandia znajduje sie na Nagórkach, ul. Barcza chyba 12. Idąc od pętli
        autobusowej w strone kościoła, musisz za kościołem skręcic w lewo, a potem iść,
        iść cały czas prosto, minąć pocztę i bank, minąć budynek mieszkalny z częścią
        handlową na parterze, zejśc po schodkach i juz będziesz pzred budynkiem, na
        którego pierwszym pietrze mieści się Figolandia.
        Małpi Gaj znajduje siie na końcu ulicy Dworcowej, ostatni pawilon handlowy tuz
        pzred skrzyżowaniem z ul. Pstrowskiego w pobliżu Tesco.
        Na pewno trafisz. Zycze miłych harców :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka