Dodaj do ulubionych

Technikum Chemiczne

IP: *.net171.nj.sprint-hsd.net 17.04.02, 06:50
Ktokolwiek z was czytajacych ta wiadomosc jest lub byl uczniem tej wspanialej szkoly?
Obserwuj wątek
    • Gość: Chemik Re: Technikum Chemiczne IP: *.net107.nj.sprint-hsd.net 03.05.02, 05:12
      Nie do uwierzenia...w mojej klasie bylo 34 uczniow...w calej szkole sadze ze okolo 500...nie liczac lat
      minionych i nastepnych. Czyzbym tylko ja byl tym jedynym wybranym ktory ma dojscie do Internetu ??
      A moze ktos z profesorow sie odezwie? Np. Szyszko, Biala, Hac, Jaskiewicz, Januszewicz ... ???

Pozdrawiam
    • waldziemar Re: Technikum Chemiczne 03.05.02, 10:59
      cześć.zsz ozos stomil tak to nazywało się w latach 1978-81 kiedy chodziłem tam
      do zawodówki ,znam osoby z chemika z tamtych lat ,są tacy co też bawią się
      internetem ,może ktoś jeszcze odezwie się.narazie
      • Gość: leziox Re: Technikum Chemiczne IP: *.arcor-ip.net 03.05.02, 21:14
        Udało mi się pochodzić do technikum przy chemiku,ale to było takie specyficzne
        technikum,utworzone w ramach eksperymentu dla socjopatów,którym się udało
        skończyć szkołę zawodową i nie wpaść tam w alkoholizm,piromanię,albo prasy na
        walcowni w Ozosie.Takie niedobitki mogły sobie pochodzić potem do technikum,by
        yntelygencyję poczuć.Wychowawczynią była tam bodajże kobita o nazwisku
        Brzozowska,całkiem miła pani zresztą,która nie rzucała podczas lekcji sprzętami.
        No,a co cię tak na to technikum chemiczne zebrało?Sentymenty,czy dawna,nie
        zapomniana miłość?Pozdrowienia też dla Waldziemara.
        • obbaz Re: Technikum Chemiczne 04.05.02, 05:24
          Oczywiscie ze sentyment....bylem uczniem tej szkoly 1977-82, w alkoholizm nie popadlem chociaz
          prasy do mielenia kauczuku z antyutleniaczami widzialem na wlasne oczy. Poprostu szukam
          znajomych z tej szkoly. Maja strone na WWW ale jest podla bez zdjec i opisu.az
          Napisz wiecej...gdzie jestes teraz...i co robisz...to samo dotyczy Waldzia

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka