Dodaj do ulubionych

obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamietacie?

IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 05.10.04, 02:33
Czy ktos pamieta obozy archeologiczne z p. Jakowiczem z LO2????
Jakies zdjecia, wspominki? Odezwijcie sie!
Jesli tak to baaaaaaaardzo prosze o kontakt:
borasca0107@yahoo.com

Serdecznie pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: ZenobiaB Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet IP: 195.136.36.* 06.10.04, 10:09
      Ja jeździłam na obozy archeologiczne, ale czy z Jakowiczem to nie pamietam a ja
      LO 3 konczyłam
      • Gość: mir-mur Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 17:43
        widze że nareście pojawiły się dwie "stare" przyjaciólki no i moje znajome z
        Sp.nr7
        • Gość: mamut Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet IP: *.sympatico.ca 07.10.04, 01:47
        • Gość: mamut Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet IP: *.sympatico.ca 07.10.04, 01:48
          Jesli to mowa o naszej Zenobi z siodemki to tam zapraszamy na pogaduszki...

czuwaj
      • Gość: Borasca0107 Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 07.10.04, 12:13
        Hej Zenobia! Pewnie, ze z Jakowiczem, w Szestnie.
        Ciekawe czy pamietasz kto Cie wyciagnal na ten oboz? :)
        • zenobiab Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet 07.10.04, 21:52
          No pewnie :-)))))) Tyle lat............. A pamiętasz jak w mój dołek w którym
          odkrywałam jakąś belkę wlazła krowa i pozostawiła po sobie placek :-))))))
          • Gość: Borasca0107 Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 08.10.04, 00:11
            Hej Zenobia!
            Nie badz zolza i napisz do mnie
            na borasca0107@yahoo.com !!

...ten placek w dolku to pewnie w ramach
            konserwacji wykopaliska sposobem naturalnym:)
            Pewna jestes, ze to byla krowa???? :)
            • zenobiab Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet 09.10.04, 10:01
              Gość portalu: Borasca0107 napisał(a):

> Hej Zenobia!
              > Nie badz zolza i napisz do mnie
              > na borasca0107@yahoo.com !!
              >
              Napisalam :-)
              • Gość: AD Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.10.04, 11:21
                Hej kobitki,
                stoje w kuchni i robie marmolade i nie mam jak pisac, bo mam w reku tylko taki maly PDA. Dolacze sie pozniej do was. Pozdrawiam
                • zenobiab Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet 09.10.04, 13:55
                  Marmolade??????????????? A z czego?
                  • Gość: AD Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.10.04, 14:05
                    Z pigwy! Mam tekie duze drzewo w ogrodzie. Owoce wygladaja ja gruszki klapsy,
                    ale sa bardzo twarde i kwasne. Kiedys probowalem taka konfiture i byla
                    wspaniala. Tylko dlatego postanowilem w tym roku sam to zrobic, bo normalnie to
                    nie cierpie sie w cos takiego bawic.

Napisze, co z tego wyszlo!

Pozdrawiam
                    • zenobiab Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet 09.10.04, 19:02
                      No i co z tej pigwy wyszło? Czy jeszcze robisz? he he he
                    • borasca0107 Re: marmolada .... 13.10.04, 22:07
                      AD napisał(a):

> Z pigwy!

Pigwa jakos tylko kojarzy mi sie z Genowefa :)

qrcze - moglbys chociaz jeden sloiczek przepchnac przez internet do mnie! :)

• Gość: muzyk Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet IP: *.olsztyn.mm.pl 10.10.04, 23:45
      Pewnie ze pamietam
      Grunwald byl OK, wykopaliska przy starej kapliczce. Super klimat, druzyna
      archeo w Olsztynie to bylo cos!
      • borasca0107 Re: obozy archeologiczne z p. Jakowiczem.. pamiet 13.10.04, 22:11
        muzyk napisał(a):

> Pewnie ze pamietam
        > Grunwald byl OK, wykopaliska przy starej kapliczce. Super klimat, druzyna
        > archeo w Olsztynie to bylo cos!

Grunwald! Niestety nie dojechalam tam :( - zawziecie zawijalam lopata w
        Szestnie :) W Grunwaldzie jednak czesto byla moja kumpela, Dorota Jezowska -
        moze znasz? Kontakt mi sie z nia urwal przez ostatnie lata :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka