odsetki 16.11.04, 21:00 Zapraszam na wieczór poświęcony Czesławowi Niemenowi, który odbędzie się 27 listopada, w Domu Kultury w Szczytnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odsetki Re: Zapraszam serdecznie 19.11.04, 08:37 Pierwsze koty za płoty, ale podobno też, pierwsza jaskółka wiosny nie czyni, czy coś takiego. Jednym słowem pustki. Odpowiedz Link
odsetki Re: Zapraszam serdecznie 19.11.04, 16:57 Może ludzie w Szczytnie nie mają netu ;)). A może trzeba wspomnieć na ogólnym forum o tym, że istnieje forum SZCZYTNO. Odpowiedz Link
andabka Re: Zapraszam serdecznie 20.11.04, 14:20 proponuję ogromne plakaty na każdej tablicy ogłoszeń typu: "Szczytno też ma swoje forum" Żartowałam oczywiście :) Odpowiedz Link
mati_77 Re: Zapraszam serdecznie 20.11.04, 18:30 Tylko troche czasu i zadziala, cierpliwosci........... Odpowiedz Link
piotrskw Re: Zapraszam serdecznie 29.12.04, 23:21 Ano... Mam taką nadzieję. Szczerze życzę powodzenia. Rodzą się jednak we mnie wątpliwości, bowiem odszukać to forum niezwykle trudno. Pomysł świetny. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
mati_77 Re: Zapraszam serdecznie 30.12.04, 07:17 Forum byc moze trudno odszukac, poniewaz nie jest nigdzie reklamowane. Nie chodzi mi oto zeby kolejne stada nastolatkow wypisywaly jakies glupoty, tylko zeby ludzie inteligetni, zagladajacy na forum gazety znalezli cos dla siebie i o sobie. Odpowiedz Link