Gość: ola IP: *.utp.pl / 10.0.0.* 10.07.02, 16:54 Czy ktos wie ile kosztuja studia wieczorowe albo jako wolny sluchacz na weterynarii na uniwersytecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katka Re: Studia weterynaryjne IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 20:48 Wystarczy zadzwonić do dziekanatu (nr tel. w książce telefoniczner). Proste, prawda? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Studia weterynaryjne IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 21:44 To zalezy od humoru pani w dziekanacie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Studia weterynaryjne IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.07.02, 22:10 A przedtem od obciążenia linii telefonicznej (nie mówiąc o jeszcze wcześniejszych warunkach, ale zostawmy to na boku), więc pomóżcie koleżance. Ja jeszcze podpowiadam stronę internetową UWM - może tam coś będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Studia weterynaryjne IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 22:50 A jak nie da rady to sie rano wypytam w pracy - mam znajoma z bliskimi kontaktami na Weterynarii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tonybleeer Re: Studia weterynaryjne 10.07.02, 22:43 Naksztalca tych weterynarzy na wieczorowych, a oni juz teraz pracy nie maja ! Dziewczyno, to drogie i ciezkie studia, po co Ci to? To juz lepiej idz na medycyne... tez ciezkie, ale przyszlosc pewniejsza... Niestety tego nie ma w Olsztynie... i jeszcze wiele lat nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek.wet. Re: Studia weterynaryjne IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 14:20 tonybleeer napisał: > Naksztalca tych weterynarzy na wieczorowych, a oni juz teraz pracy nie maja ! > Dziewczyno, to drogie i ciezkie studia, po co Ci to? To juz lepiej idz na > medycyne... tez ciezkie, ale przyszlosc pewniejsza... Niestety tego nie ma w > Olsztynie... i jeszcze wiele lat nie bedzie. Lekarzem weterynarii zostaje się po ukończeniu DZIENNYCH(wyłącznie)studiów weterynaryjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Studia weterynaryjne IP: *.utp.pl / 10.0.0.* 12.07.02, 20:15 jeszcze raz proszę o podpowiedz-jestem ze Szczecina i mam problemy by się dowiedzieć Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek.wet. Re: Studia weterynaryjne IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 14:27 Gość portalu: ola napisał(a): > Czy ktos wie ile kosztuja studia wieczorowe albo jako wolny sluchacz na > weterynarii na uniwersytecie. 1.Weterynarię można studiować wyłącznie na studiach dziennych. 2.Aby być "wolnym słuchaczem" należy pozytywnie zdać egzamin wstępny,a potem zapłacić ok.4-5 tys.zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: daj sobie spokój z weterynarią IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 17:54 Gość portalu: ola napisał(a): > Czy ktos wie ile kosztuja studia wieczorowe albo jako wolny sluchacz na > weterynarii na uniwersytecie. No, chyba że masz już dzisiaj zagwarantowane miejsce pracy. Będąc przypadkowym świadkiem wielkiego rozgoryczenia, naprawdę przykro mi się zrobiło z powodu narzekań jednej z absolwentek byłego ART, że paskudny Prezydent nie chce zaorać skrzyżowania przed ratuszem i załozyć dla niej hodowli krów ze względu na to, że już ich w terenie już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tonybleeer Re: daj sobie spokój z weterynarią 07.08.02, 10:11 Niestety, pracy dla weterynarzy nie ma. Tak aprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: daj sobie spokój z weterynarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 10:38 zależy od specjalizacji, moim zdaniem jest dużo pracy dla weterynarzy końskich Odpowiedz Link Zgłoś