Dodaj do ulubionych

Studia weterynaryjne

IP: *.utp.pl / 10.0.0.* 10.07.02, 16:54
Czy ktos wie ile kosztuja studia wieczorowe albo jako wolny sluchacz na
weterynarii na uniwersytecie
Obserwuj wątek
    • Gość: katka Re: Studia weterynaryjne IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 20:48
      Wystarczy zadzwonić do dziekanatu (nr tel. w książce telefoniczner). Proste,
      prawda? ;o)
      • Gość: detritus Re: Studia weterynaryjne IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 21:44
        To zalezy od humoru pani w dziekanacie ;o)
        • Gość: jd Re: Studia weterynaryjne IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.07.02, 22:10
          A przedtem od obciążenia linii telefonicznej (nie mówiąc o jeszcze wcześniejszych
          warunkach, ale zostawmy to na boku), więc pomóżcie koleżance. Ja jeszcze
          podpowiadam stronę internetową UWM - może tam coś będzie.
          • Gość: detritus Re: Studia weterynaryjne IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 22:50
            A jak nie da rady to sie rano wypytam w pracy - mam znajoma z bliskimi
            kontaktami na Weterynarii ;)
    • tonybleeer Re: Studia weterynaryjne 10.07.02, 22:43
      Naksztalca tych weterynarzy na wieczorowych, a oni juz teraz pracy nie maja !
      Dziewczyno, to drogie i ciezkie studia, po co Ci to? To juz lepiej idz na
      medycyne... tez ciezkie, ale przyszlosc pewniejsza... Niestety tego nie ma w
      Olsztynie... i jeszcze wiele lat nie bedzie.
      • Gość: lek.wet. Re: Studia weterynaryjne IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 14:20
        tonybleeer napisał:

> Naksztalca tych weterynarzy na wieczorowych, a oni juz teraz pracy nie maja !
        > Dziewczyno, to drogie i ciezkie studia, po co Ci to? To juz lepiej idz na
        > medycyne... tez ciezkie, ale przyszlosc pewniejsza... Niestety tego nie ma w
        > Olsztynie... i jeszcze wiele lat nie bedzie.
        Lekarzem weterynarii zostaje się po ukończeniu DZIENNYCH(wyłącznie)studiów
        weterynaryjnych.
    • Gość: ola Re: Studia weterynaryjne IP: *.utp.pl / 10.0.0.* 12.07.02, 20:15
      jeszcze raz proszę o podpowiedz-jestem ze Szczecina i mam problemy by się
      dowiedzieć Wielkie dzięki.
    • Gość: lek.wet. Re: Studia weterynaryjne IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 14:27
      Gość portalu: ola napisał(a):

> Czy ktos wie ile kosztuja studia wieczorowe albo jako wolny sluchacz na
      > weterynarii na uniwersytecie.
      1.Weterynarię można studiować wyłącznie na studiach dziennych.
      2.Aby być "wolnym słuchaczem" należy pozytywnie zdać egzamin wstępny,a potem
      zapłacić ok.4-5 tys.zł.
    • Gość: Ed Re: daj sobie spokój z weterynarią IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 17:54
      Gość portalu: ola napisał(a):

> Czy ktos wie ile kosztuja studia wieczorowe albo jako wolny sluchacz na
      > weterynarii na uniwersytecie.

No, chyba że masz już dzisiaj zagwarantowane miejsce pracy. Będąc przypadkowym
      świadkiem wielkiego rozgoryczenia, naprawdę przykro mi się zrobiło z powodu
      narzekań jednej z absolwentek byłego ART, że paskudny Prezydent nie chce zaorać
      skrzyżowania przed ratuszem i załozyć dla niej hodowli krów ze względu na to,
      że już ich w terenie już nie ma.
      • tonybleeer Re: daj sobie spokój z weterynarią 07.08.02, 10:11
        Niestety, pracy dla weterynarzy nie ma. Tak aprawda.
        • Gość: xxx Re: daj sobie spokój z weterynarią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.14, 10:38
          zależy od specjalizacji, moim zdaniem jest dużo pracy dla weterynarzy końskich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka