Gość: efa IP: *.access.as9105.com 25.08.05, 12:35 czy ktos zna dobrego fryzjera w olsztynie? takiego ktory by dopasowal mi fryzure do twarzy? z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: dobry fryzjer? 25.08.05, 16:09 w olsztynie to predzej znajdziesz kogos kto ci twarz do fryzury dopasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: dobry fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:42 na żołnierskiej na przeciwko szpitala wojewódzkiego podobno jest fajna dziewczyna.ma dryg i polot.ale sama nie sprawdzałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrie Re: dobry fryzjer? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:27 w olsztynie nie ma dobrego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybciaqu Re: dobry fryzjer? IP: 217.206.160.* 26.08.05, 14:54 proponuje zakad fryzjereski w podworzu za dawna restauracja francuska, teraz jest tam Lipka catering. Trzeba wejs w podworze i kierowac sie na kafejke internetowa. Fryzjer nazywa sie Kacper i przynajmniej ja nigdy nie wyszlam od niego niezadowolona z fryzury :D Jak cos oto jego nr 692713955 Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efa Re: dobry fryzjer? IP: *.access.as9105.com 26.08.05, 21:02 dzięki Aga! napewno skorzystam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efa Re: dobry fryzjer? IP: *.access.as9105.com 07.09.05, 10:23 no ale nie powiecie mi chyba ze jest tylko jeden dobry fryzjer w olsztynie? nikt juz nikogo takiego nie zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dobry fryzjer? IP: *.man.olsztyn.pl 07.09.05, 10:31 Powiemy, że ten temat był już tu wałkowany 110 tys. razy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry fryzjer? IP: 195.116.118.* 07.09.05, 16:11 509076927-TELEFON DO PANA ANDRZEJA SKOCZKA-SUPER FRYZJER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielka Re: dobry fryzjer? IP: 195.116.118.* 08.09.05, 14:09 tak to prawda Pna Andzrej Skoczek jest super fryzjerem.Ceny ma dobre.Spawdzony.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Re: dobry fryzjer? IP: *.olsztyn.mm.pl 09.09.05, 21:31 A może wiecie jak ma na imię ta dziewczyna z zakładu na Żołnierskiej? I gdzie podział się pan Adam z Gabriela? A gdzie pracuje ten Skoczek? Przetestowałam wielu fryzjerów i fryzjerek w Olsztynie i rzeczywiście trudno znaleźć dobrego. Kiedyś w Ince Pracowała Marta i była bardzo ok. ale od dawna tam juz nie pracuję. Próbowałam ją odnależć niestety bezskutecznuie...... Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: dobry fryzjer? 12.09.05, 11:40 moja imienniczko(?),czy szukasz tej samej Marty, ktora brala kiedys udzial w wyborach miss? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: dobry fryzjer? IP: *.olsztyn.mm.pl 13.09.05, 22:22 Moja droga "imienniczko" nie wiem czy Marta brała udział w wyborach miss chociaż to prawdopodobne bo pamietam, że to ładna dziewczyna. A co do nicków to zbieżność zupełnie przypadkowa. A co ma z tym wspólnego reklama?.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cruella Re: dobry fryzjer? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:48 2 rozne nicki - 2 takie same IP. Grunt to reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka86 Re: dobry fryzjer? IP: *.olsztyn.mm.pl 12.09.05, 15:24 Matraccy są dobrzy chociaż ceny u nich nie za niskie...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sharif Re: dobry fryzjer? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:28 Szymon Wilczak przy Hanki Sawickiej, chyba moge Go polecic w 100%. Wysylalem tam wielu znajomych i wsyzscy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dobry fryzjer? IP: *.access.as9105.com 15.09.05, 22:27 no dobra a ile gdzies zapłace za strzyżenie u tego skoczka a ile i tego wilczaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dobry fryzjer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:00 Polecam zakład fryzjerski Oskar na Dworcowej (za skrzyżowaniem Dworcowej i Żąłnierskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
cornfed0 Re: dobry fryzjer? 08.12.15, 21:51 A ja chciałam ODRADZIĆ Szymona Wilczaka na Hanki Sawickiej! PORAŻKA! Poprosiłam o jasny, ciepły blond, a wyszłam z ciemnymi włosami z zielono-niebieską poświatą!!!!! Totalnie popsuto mi tu BLOND, który nosiłam od LAT!! .... acha!! Poradzono mi, żeby kupiła ostry szampon przeciwłupieżowy i wymyła sobie ten kolor!!!!!!!!!!!!! Kiedy odważyłam się powiedzieć, że nie o taki kolor prosiłam Szymon Wilczak (bo PANEM go nie nazwę) powiedział, że jestem tutaj GOŚCIEM i ZE MAM OPUŚCIĆ LOKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba ktoś ma problem z przyjęciem krytyki i przyznaniem się do błędu, żeby nie nazwać tego co mi zrobił PORAŻKĄ!! O D R A D Z A M!! Za usługę oczywiście zapłaciłam :O!! Odpowiedz Link Zgłoś