Dodaj do ulubionych

Prokurator sprawdzi po NIK

IP: 80.51.241.* 07.11.05, 21:13
Czy tem Poseł coś zbudował coś stworzył- czy tylko buduje swój kapitał
polityczny zarzucając wszystko i wszystkim aby istnieć.Pamie Pośle z PIS-u
gdzie są Pana dokonania, któtre mają wymiar materialny.
Obserwuj wątek
    • Gość: smock W końcu olsztyński układ zacznie się sypać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 08:14
      Już sprawa Procyka pokazała, że "profesorowie" wiedzą jak sobie dorobić na
      boku. Brawo Szczygło!
      • prusak75 Re: W końcu olsztyński układ zacznie się sypać! 08.11.05, 11:43
        wszystkie organizacje studenckie sa chore, na mojej uczelni kumple z grupy byli
        w komisji socjalnej i przyznawali zapomogi pol na pol, pol dla pseudo
        potrzebujacego znajomego pol dla siebie, nie wspomne o handlowaniu miejscami w
        akademikach- kiedys to byl towar deficytowy,
        wszystkie wybory ustawione, poczawszy od samorzadu w akademikach do szebla
        krajowego, niestety po czesci znam to z autopsji, nie studiowalem na kortowie
        ale ten zak to pewnie taka prywata jak wszedzie
    • Gość: @ Re: Prokurator sprawdzi po NIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 11:13
      jeszcze jak studiowałem na ART, która potem wprzekształciła się w UWM to jedyna
      korzyść jaką odczułem z fundacji ŻAK to dofinansowanie do obiadów, płaciłem
      za "smakowity" obiadek 4 zł i przez godzinkę nie czułem głodu, ostatnio jednak
      miałem okazję załatwiać coś w kortowie i zaszedłem do stołówki i tu
      niespodzianka: ta sama obsługa (Pani w szatni, kucharki), ale wystrój jakby
      inny, monitory dotykowe, jedzonko do wyboru i koloru - możliwe różne
      kombinacje, kucharki mówiące: "Proszę", "Co Pan sobie życzy?" i oczywiście
      wyższe ceny (za taki sam obiadek jak kiedyś o podobnym smaku zapłaciłem 10,50
      zł) - jak to w kapitaliźmie ktoś robi teraz biznes na studencikach.
      Reasumując - są plusy i minusy działalności fundacji - jak nie pomagała to na
      pewno nie szkodziła :)
    • Gość: wrrr Re: Prokurator sprawdzi po NIK IP: *.man.olsztyn.pl 09.11.05, 07:42
      Zgadzam się z tobą op. Poseł Szczygło to wielki mąciwoda, który umie tylko
      bezpodstawnie pluć na prawo i lewo. Dokumenty które przedstawia prasie z tego co
      mi wiadomo tez niewiele mają wspólnego z prawdą no ale.... jak się ma układy to
      można wszystko zpreparować. Mam nadzieję, że mu się wkrótce ktoś do dupy
      dobierze bo tacy krzykacze nigdy nic dobrego nie zrobili. Wstydź się Szczygło.
      • Gość: Alla Re: Prokurator sprawdzi po NIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 09:02
        >Dokumenty które przedstawia prasie z tego co
        > mi wiadomo tez niewiele mają wspólnego z prawdą no ale.... jak się ma układy
        > to można wszystko zpreparować
        SPREPAROWAĆ.. wstydź się wrrrr
        Jeśli rzeczywiście dokumenty zostały sfałszowane, to bardzo słusznie, że Pan
        Szczygło zgłosił to do prokuratury. Jeśli ty wrrr, wiedziałeś o preparowaniu
        dokumentów przez "władzę", to twoim obowiązkiem było powiadomić odpowiednie
        instytucje... teraz się boisz?
        • Gość: Dr.n. Re: Prokurator sprawdzi po NIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:15
          Olsztyńska Prokuratura sprawdzi.
          Jaja sobie robicie?
          To właśnie ta Prokuratura i zdemoralizowane Sądy stworzyły tych przestępców.
          Nawiasem mówiąc sami popełniają identyczne przestępstwa fałszując dokumenty i podstawiając fałszywych świadków.
          Jak się okazuje w "Mekką" do bezkarnego popełniania przestępstw uczynili swoje gmachy.
        • Gość: op Re: Prokurator sprawdzi po NIK IP: 80.51.241.* 11.11.05, 21:26
          No to jak Allu rozumisz co czytasz czy tak jak z postem o Pani Tomaszewicz masz
          zyla od plwociny.
          • Gość: Alla Re: Prokurator sprawdzi po NIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 00:33
            >masz
            >
            > zyla od plwociny.
            Op.. czy ty chociaż sam siebie rozumiesz?
            Odnoszę wrażenie, że myślisz i piszesz w dwóch różnych językach.. chyba, że to
            jakaś Łupowska gwara :))))))))
      • Gość: gość Re: Prokurator sprawdzi po NIK IP: 81.246.17.* 10.11.05, 14:02
        Wystąpienie posła Szczygło ws.Procyka, miało wg. mnie, decydujące znaczenie dla
        upublicznienia tej sprawy. A sprawa Procyka okazała się wielką aferą. Dobrze
        więc, że poseł interesuje się też fundacją Żak. Jeśli są OK, to się obronią.
        Jesli nie - to niech się modlą, aby zajął się nimi olsztyński wymiar
        sprawiedliwości. Bo Ci z Elbląga im nie popuszczą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka