Dodaj do ulubionych

Planeta 11

IP: *.gizycko.mm.pl 23.12.05, 21:24
Witam.
Chciałbym poznać wasze opinie o Planecie 11. Zastanawiam się, czy by się nie
zapisać, ale nie wiem jaka jest obsługa (personel), zasoby itp. Proszę o
kilka słów. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • bpkw Re: Planeta 11 23.12.05, 21:37
      Planeta 11 jest najlepiej zaopatrzona i najbardziej profesjonalna biblioteka w
      Olsztynie. Szczegoly znajdziesz w tym linku;
      www.planeta11.olsztyn.pl
      • mameluch Re: Planeta 11 23.12.05, 21:41
        a ja mam pytanie o ostatnie zmiany (o ile takowe zaszły) w zasobach. abonament
        skończył mi się we wrześniu i na razie postanowiłem nie przedłużać, gdyż
        większość interesujących mnie rzeczy zaliczyłem;) od tamtego czasu przybyło
        jakichś ciekawych multimedii (multimediów?:)? ślipia zazwyczaj kierowałem w
        kierunku półek z płytami rockowymi i filmami.
        co do pytania autora, potwierdzam słowa Bpkw. na pewno warto się zapisać i
        pobuszować w zasobach:)
        • Gość: kopytko Re: Planeta 11 IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.05, 21:50
          Jeśli jednak należysz do wymierającego plemienia dziwaków, którzy czytają
          książki (takie pliki kartek z papieru zszytych razem i z okładkami), to
          zdecydowanie lepszym miejscem dla Ciebie jest Biblioteka Wojewódzka.
          • mameluch Re: Planeta 11 23.12.05, 21:52
            bez obaw, tam też jestem zapisany i korzystam. jednak Planeta jest biblioteką
            zdecydowanie bardziej nastawioną na multimedia, a to chyba o niej wątek? pytań
            co do Wojewódzkiej nie mam, bardzo mi przykro.
    • Gość: Ania Re: Planeta 11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 22:24
      Ja jestem bardzo zadowolona, ale mam małe uwagi do obsługi. Wydaje mi się,że
      zabrakło rdzennych pracowników, a ta druga tura bibliotekarzy nie jest już taka
      miła i otwarta, a w szczególności cierpliwa.
      • Gość: gosciuu Re: Planeta 11 IP: *.gizycko.mm.pl 23.12.05, 23:10
        kogo masz na mysli? bede wiedziala jak sie nastawiac na przyszlosc...
        • mameluch Re: Planeta 11 23.12.05, 23:21
          z tego co pamiętam, może nie niemiła, ale niezbyt sympatyczna, była taka ładna
          pani o blond włosach i ładnym zadartym nosie;) nigdy problemów z jakością
          oddawanych nośników nie miałem.
          • Gość: gosciuu Re: Planeta 11 IP: *.gizycko.mm.pl 24.12.05, 00:55
            a reszta? jacys faceci sa? czy tylko dziewczyny?
            • mameluch Re: Planeta 11 24.12.05, 01:05
              z tego co pamiętam był jeden albo dwóch facetów (ostatnio byłem w sierpniu). ten
              którego lepiej kojarzę, postawny gość, był wg mnie w porządku:) nie wiem ile
              osób liczy ekipa.
              • mysza994 Re: Planeta 11 24.12.05, 08:59
                Najlepsza ekipa była na samym początku, a teraz najgorzej jest chyba z pracą
                tych starszych pracowników, są bardzo niecierpliwi. Ale i tak polecam w 100%
                • Gość: gosciuu Re: Planeta 11 IP: *.gizycko.mm.pl 24.12.05, 11:45
                  no wlasnie. czy mozesz napisac kto zalicza sie do tych starszych pracowników? i
                  jak to: niecierpliwi?? w czym to sie objawia?
                  • Gość: a Re: Planeta 11 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.12.05, 17:11
                    czy ty jestes z dyrekcji i kontrolujesz prace podwladnych? ;)
                    • mirxx Planeta 11!!! 26.12.05, 15:06
                      nigdy żadnych problemów nie miałem, chyba że z powodów, które nie zależą od
                      załogi obsługującej w Bibliotece. duchota latem i niekończące się grupki
                      młodiaszków, które przesiadują całe dnie przy kompach, zajmując je skutecznie.
                      na jakość kontaktow z kimkolwiek z obsługi nie narzekam.

a dogłębne dopytywanie się jednego/jednej z uczestniczek faktycznie jakieś
                      tajemnicze....:/
                      • Gość: gosciuu Re: Planeta 11!!! IP: *.gizycko.mm.pl 26.12.05, 23:03
                        nie jestem z dyrektorstwa. po prostu pytam, bo interesuja mnie wasze opinie na
                        ten temat. poki co wszystko ok, wiec chyba sie skusze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka