Dodaj do ulubionych

Internet w tv vectra

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:11
Proszę napiszcie o swoich doświadczenioach z netem w vectrze . Ile to jest
warte , jak się ma to do Tp sa ?. Aha, czy są jeszcze jakieś alternatywy -
zwł , chodzi o zatorze .
Obserwuj wątek
    • Gość: luna37 Re: Internet w tv vectra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:23
      ja mam w vectrze odkąd wprowadzili i jestem zadowolona.
      • Gość: krysia Re: Internet w tv vectra IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 26.01.06, 11:29
        vektra jest droga ale dobra
      • Gość: Helmi Re: Internet w tv vectra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:32
        Vectra jest ok. Trzymają transfer na zamówionym poziomie. Wadą chyba jest to,
        ze nie ma gdzie zadzwonić jak się cos np. przeinstalowuje i chce się zadać
        pytanie jakiemuś mądremu typowi od obsługi.
        • luna37 Re: Internet w tv vectra 27.01.06, 09:05
          w tygodniu do godziny 16 jest gdzie zdzwonić:)) 6771999:)) ale
          potem....tragedia... mogliby to poprawić. Niby powinni w tygodniu pracować do 17
          ale po 16 już nie odbierają telefonów. w soboty nie ma co marzyć o dodzwonieniu
          się-choć teoretycznie pracują do 14. Ale jest to ich jedyna ( i niestety bardzo
          denerwująca) wada
          • Gość: olo Re: Internet w tv vectra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:03
            Proszę napiszcie czy się nie zawiesza .
            • Gość: Helmi Re: Internet w tv vectra IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 28.01.06, 18:52
              Przepustowość jest zazwyczaj wyższa niż w umowie, teraz miałem problemy ale
              bylem na USB, kupilem karte sieciową i jest już Ok. Co do multimedia to się nie
              zdecydowałem po rozmowie ze znajomymi (była TPSA i podobno nie trzyma
              transferu) polecam sobie sprawdzić msv.dk/ms938.aspx
    • Gość: internauta Re: Internet w tv vectra IP: *.olsztyn.mm.pl 28.01.06, 18:28
      Mam przykre doswiadczenie jesli chodzi o usuwanie usterek(tygodniami!!!!!!)a
      przedewszystkim jest drogo!!!!!!!!
      Radze nie wchodzic z wectra w umowe.
      Dobra jest multimedia(mam i nie narzekam).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka