hubert_0lsztyn 16.02.06, 14:29 CHCIAŁBYM POWIDOMIĆ ŻE PO WILU TRUDACH STARANIACH DOŚĆ DUŻYM OKRESIE CZASU UDAŁO MI SIĘ STWORZYĆ NOWĄ SZATE GRAFICZNĄ KOLODROMU OLSZTYN stara szata www.kolodrom.olsztyn.pl nowa szata kolodrom.serwispaf.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kik Re: NOWA SZATA GRAFICZNA KOLODROMU OLSZTYN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:51 Rzeczywiście, ta nowa szta o wiele ładniejsza od tej starej, gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUBERT.OLSZTYN Re: NOWA SZATA GRAFICZNA KOLODROMU OLSZTYN IP: *.kryzys.olsztyn.pl 17.02.06, 13:59 Dzieki za opinie wkrótce 1 galerie z ubiegłego zezonu. kalendarz imprez, no i full rozrywki a takze forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzysta Re: NOWA SZATA GRAFICZNA KOLODROMU OLSZTYN IP: *.olsztyn.mm.pl 17.02.06, 14:07 Rzeczywiscie duzo lepsza strona-czekamy na wiecej fotek no i ta zapowiadana rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUBERT OLSZTYN Re: NOWA SZATA GRAFICZNA KOLODROMU OLSZTYN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 17:11 juz jest rozrywka i ulepszona grafika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlonisko Re: NOWA SZATA GRAFICZNA KOLODROMU OLSZTYN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:07 poczekam na efekt koncowy, bo to co teraz jest raczej do najlepszych nie nalezy :D ale to moje zdanie. to moje dziela: www.youth.glt.pl/ www.youth.glt.pl/stare/ czasem nie trzeba dodawac kzoloru wystarczy pobawic sie powiedzmy 2 lub trzema a efekt jest ciekawy! pozdrawiam te strony sa juz nieaktualne! Odpowiedz Link Zgłoś