oso1 20.03.06, 22:56 Sny kolorowe kolorowe sny :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Dobranoc v.36 21.03.06, 19:51 Pokaż mi niebo a wtedy ja Będę tęczą gdy otworzysz swe oczy Pozwól mi świecić, kiedy słońca brak Być nadzieją kiedy szukasz pomocy sny kolorowe, kolorowe sny dobranoc wyjątkowo wczesniej muszę dziś odejść od monitorka Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 22.03.06, 22:19 Dwie tęsknoty ukazały się w mym śnie, Dwie bliźniacze siostry odwiedziły mnie, A z tych tęsknot jedna Twoja, a ta druga była moja, Z tęsknotami jest bezpieczniej, gdy są dwie. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 23.03.06, 22:59 Za kilka miłych słów Sto kwiatów z mego snu Za każdą radość dnia Mój kolorowy świat weź! dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 24.03.06, 23:07 Więc śpij, krople kap, kap To stary kran Dzwoni bo pora już spać Stuk, stuk, stuka do drzwi Pluszowy miś W łóżeczku z tobą chrap, chrap dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 25.03.06, 22:30 Tej nocy tej nocy Tylko ja okłamię tak że nigdy nie zapomnisz Nie zapomnijcie przestawić zegarki :) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 26.03.06, 21:50 Tylko mnie poproś do tańca W którym się życie zatrzyma Ta płyta chociaż już zdarta Jeszcze gra dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 27.03.06, 22:39 Jutro bedzie poranek i bedzie dużo fajnych powodów by wstać z łóżka dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 28.03.06, 22:49 Jezioro ma Twój zapach i smak Czuję to, gdy tylko Zanurzę w nim twarz. Wspomnienia palą mnie Jak słońce Wspomnienia jak lawa gorąca Uciekam przed nimi tak co noc. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 29.03.06, 22:15 Ona jest ze snu, a ubrana w codzienność dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 30.03.06, 23:03 Oj , dzisiaj prędziutko uciekam, zdjeciami się zajełam a tu czas na dobranoc aaa kotki dwa i juz spimy dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 31.03.06, 22:41 Widzę jak co noc ekspres staje tu Ekspres nocny, który mnie Zabrać stąd może, zabrać stąd Bardzo krótko tutaj stoi I nikt nie wie, dokąd jedzie on Jest gdzieś dom i ona czeka tam Tak mi wróżka powiedziała Jest gdzieś taki dom. dobranoc z Mirą Kubasińską Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 01.04.06, 21:59 Do Ciebie pieśnią wołam Panie, do Ciebie wznoszę dzisiaj głos. Ty chlebem, ptakiem, słońcem możesz być, więc kamieniem nie bądź mi. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 02.04.06, 21:47 Nocą puka ktoś, ze snu budzi mnie Nie wiem czego chce ode mnie, czego chce Może łaknie szklanki wody Może łaknie kromki chleba Schronienia może trzeba mu dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 02.04.06, 22:54 Przychodzisz zawsze do mnie gdy zapada zmrok zapalasz rzekę tęczy i przerywasz noc. dobranoc jutro poniedziałek słońce wejdzie raniutko wczas a ptaszki bedą śpiewac Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 03.04.06, 22:00 Nie pytasz nigdy o nic a jednak wiesz co chcę: przepłynąć poprzez tęczę na jej nieznany drugi brzeg. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 04.04.06, 22:31 Zobaczyć słońce w nocy zobaczyć latem śnieg królika trzymać w dłoniach i głaskać dłonią jego sierść. dobranoc dalej nam towarzyszy śpiew Miry Kubasińskiej Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 04.04.06, 22:54 pa Giga, pozdrawiam to do łózeczka wskakujemy ;)))) jutro tez dzień Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 05.04.06, 22:25 chcę zamieszkać w kolorowym mieście snu, w kolorowym rwać ogrodzie bukiet bzu daj mi proszę chociaż w nocy barwny sen niech mi we śnie będzie jaśniej, niż jest w dzień daj mi dziś, daj mi dziś sny kolorowe, pomaluj moje sny dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 06.04.06, 22:58 Jeszcze się tam żagiel bieli, chłopców, którzy odpłynęli, nadzieja wciąż w serc kapeli na werbelku cicho gra.... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 07.04.06, 22:23 Złoty księżyc lśni jak bałałajka Śpi już rzeka i przydrożny gaj Lecz Andriusza choć mu zgasła fajka Czuwa ciągle by nie ostygł czaj A kto czaju nie wypije Czaj, czaj, czaj dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 09.04.06, 22:58 Jezioro ma Twój zapach i smak Czuję to, gdy tylko Zanurzę w nim twarz. Wspomnienia palą mnie Jak słońce Wspomnienia jak lawa gorąca Uciekam przed nimi tak co noc. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 10.04.06, 23:05 drzewa tracą liście takie moje miasto jest tracą wiosną liście takie moje miasto jest drzewa - martwe rzeźby moje miasto jeszcze nie rzeka niesie ryby w czarne dłonie chwytam je drzewa tracą liście w czarne dłonie chwytam je liście są już martwe moje miasto jeszcze nie i głos dzwięczy Miry Kubasińskiej dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 11.04.06, 23:12 Pomyślcie chłopcy, co nam zostało świadkami byliśmy jak padło świata pół Pamiętać, zapomnieć, śmiać się czy grać a jednak czegoś nam żal, czegoś nam żal czegoś żal... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 12.04.06, 23:35 Znów popłynęły nasze wspomnienia gdzieś tam po czwartej pustej butelce coraz to głębiej, głębiej do dna Śmiać się czy płakać, śmiać się czy grać śmiać się czy grać..śmiać się czy grać.. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 13.04.06, 23:32 Chociaż puste mam kieszenie, No i wódy czasem brak. Ja już nigdy się nie zmienię, Zawsze będę żył już tak. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 14.04.06, 23:02 Więc chodź, pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko, Niech na niebie stanie tęcza malowana twoją kredką. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 15.04.06, 22:19 Puste kieszenie i torba pełna snów, Oto malarz dziwny, który bywał tu. Wszyscy go znali, wiedzieli o tym, że: Duszę swą zaprzedał światu pędzli stu. dobranoc i Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 16.04.06, 23:52 Boże daj mu dom, cichy kąt, ojca matkę i rodziny smak, Zwykły uśmiech, ludzki gest, Łóżko krzesło płyty dwie. Boże daj mu dom, cichy kąt. Dżem Wesołych Świat dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 17.04.06, 23:07 Za oknami wciąż na pozór ten sam świat I tylko mnie troszeczkę mniej Coś odeszło, coś, co waży mniej niż gram A jednak się nie stało lżej Żegnaj, stary cieniu, co poszedłeś spać Witaj, nowa twarzy nauczona grać dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 18.04.06, 23:05 Zerwałem z tym, co przeszkadza mi wierzyć w prawdę i fałsz, kłamstwo i grzech zerwałem z tym niepotrzebnym snem z tym, co wiązało mnie z niepotrzebnym snem Dżem dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 19.04.06, 23:03 Nie wierzył ludziom i sobie chyba też, Zbyt wiele bólu doznał, za dużo wylał łez. Karmiony pogardą i rzuconym groszem, ćzęsto tu siedział, obrazy sprzedać chciał. Dżem dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 20.04.06, 23:00 Kto choć jeden kupi dziś? Nie widziałeś, skręcasz w lewo, chcesz już iść. A być może, gdy zobaczysz właśnie je Znajdziesz słabość swą i marzenia blask. Kto wie? Dżem dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 21.04.06, 22:56 Blues Alabama, Alabama dziś sentymentów nadszedł dzień Blues Alabama, Alabama dziś sentymentów nadszedł dzień Jesteś cudowny lecz uparty, bo chodzisz za mną jak, chodzisz za mną jak cień. Dżem dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 22.04.06, 23:11 Póki o tym wiem, póki wiedzieć chcę Niech Ci przyjrzę się, czy dobrze Cię znam Póki o tym wiem, póki wiedzieć chcę Niech Ci przyjrzę się, czy dobrze Cię znam zespół 2+1 dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furman dla ELI Re: Dobranoc v.36 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 23:15 Ano-zobaczymy rano. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 23.04.06, 22:23 Nie było tak źle :) Jeśli Ci los Nabije trzos, Nie chowaj go w sienniku, Tylko podziel, podziel, Podziel, podziel, Go na dwa! dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furman dla ELI Re: Dobranoc v.36 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 22:27 Śp.Mira Kubasinska. Ps.odn.nocy-była OK. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 24.04.06, 22:24 No to jedźmy dalej furmanie Nie oglądaj się za siebie Jutro przerzucimy znów Most nad niespokojną wodą Most na wyspę Twoich snów Sny są w drodze, patrz, jak błyszczą Płyną prosto do Twych rąk zespół 2+1 O Ela straciłaś przyjaciela, to od tej Eli jesteś Furmanie ? Jest w Olsztynie jeden, tylko jeden Furman, o którym krążą legendy. Jak opowiadają dawni mieszkańcy Olsztyna jest duch pewnego furmana , który ongiś zapił się na śmierć w przyratuszowej spelunie zwanej potocznie knajpa "Trupka". Znajduje się on ponoc do dziś na dziedzińcu Nowego Ratusza, a zaczepiony przez gapiów rozpływa się w powietrzu. Taka to legenda jest o furmanie z Olsztyna :) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 25.04.06, 22:27 Odpłyniesz wielkim autem Odpłyniesz wielkim autem Wtulona w czarne siedzenia Hej, to chyba nie tak Tak się nie mówi "do widzenia" Tak się nie mówi "do widzenia" dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furman dla ELI Re: Dobranoc v.36 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:14 Ale ja jestem - zmechanizowany. >dobranoc< Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 26.04.06, 22:50 To ile masz koni mechanicznych ? ;)))) O, najaśniejsza z jasnych gwiazd, prowadź nas w białą dal. Wyciągnij nas spod kołdry mgieł w rześki dzień złoty jak dźwięk dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 27.04.06, 22:21 Tak wiele dni, tak wiele dróg, pokaż nam dłonią słaby nurt. Prowadź nas na szlak, nadziei szlak, gwiazdo dnia, gwiazdo dnia. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 28.04.06, 22:54 Jutrzejszy dzień nas znów poniesie W nowe przygody, w nowy świat, w nowy świat. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 29.04.06, 22:28 dobranoc Za siódmą górą, za siódmą rzeką, swoje sny zamieniasz na pejzaże. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 30.04.06, 22:58 A jeśli drugi widać brzeg Muzyka to najlepszy lek Ona jest jak w długiej trasie piąty bieg dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 01.05.06, 22:54 Podaruj nam bezpieczny ląd, przystań daj naszym snom. Niechaj wędrówki naszej prom zdąża tam, gdzie woła dom. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 02.05.06, 23:03 To jest mój sen ten sen przeraża mnie .... W pokoju bez ścian zamykam się Nie ma nic nie ma mnie niby bezpiecznie ale wcale nie jest dobrze w moim śnie. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 03.05.06, 22:55 To jet mój sen ten sen zawstydza mnie.. Zachłanna i zła wciąż więcej chcę Nie ma nic nie ma mnie niby cudownie Ale wcale nie jest dobrze w moim śnie dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furman dla ELI Re: Dobranoc v.36 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:28 Wiem,że na mnie,dla którego kwiaty są częścią pożądania,czekają łzy w płatkach jakiejś -róży. ````````````````````````````````````````` -bez bata w ręku i pedału gazu pod butem- >dobranoc< Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 04.05.06, 23:01 "Jak róza zaczyna więdnąć to wszystkie bogactwa duszy zamieniają się w jedną ranę" Honore de Balzac Przez cały czas zielony las Coś plecie z wiatrem trzy po trzy I nawet nie wie, że gdzieś pod drzewem Samotny rydzek śpi O rudy, rudy, rudy rydz Jaka piękna sztuka dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 05.05.06, 23:00 Budzi mnie wiatr - wiatr niesie strach Budzi mnie deszcz - deszcz tuli mnie Budzi mnie blask gorących dni Budzi mnie krzyk - czy wciąż się śni? dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 05.05.06, 23:03 (159000) Alem miała szczęście Jutro będzie dobry dzień Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 06.05.06, 22:54 Już każdy powiedział to co wiedział trzy razy wysłuchał dobrze mnie wszyscy zgadzają się ze sobą a będzie nadal tak jak jest i co ja robię tu u-u co ty tutaj robisz są takie rzeczy że nikt nie zaprzeczy po co tu się głowić z daleka słychać sen u-u co ty tutaj robisz - dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 07.05.06, 23:02 Do przodu żyj, żyj kolorowo, marzenia najbarwniejsze miej, do przodu żyj, a daję słowo, napotkasz mnie na drodze swej. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 08.05.06, 23:02 Jeden jest rytm, jeden rytm Jeden jest węgiel i tlen Zwykłą losu koleją Praca, posiłek i sen dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 09.05.06, 22:50 Cztery razy po dwa razy Osiem razy raz po raz O północy ze dwa razy I nad ranem jeszcze raz. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 10.05.06, 22:44 warto właśnie tak żyć, kolorowo żyć... Tip ta ru di ru di ri o uo! dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 11.05.06, 22:34 Wróćmy na jeziora, Gdy zapadnie mrok. Znajdziesz tu swoją przygodę, Wrócisz tu za rok. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 12.05.06, 23:05 schlesien.nwgw.de/m/l/Wrocmy_na_jeziora.mp3dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 13.05.06, 22:54 schlesien.nwgw.de/m/l/Wrocmy_na_jeziora.mp3 Książka najlepszy przyjaciel oczy największy skarb muzuka dla ducha sen dla człowieka Milej niedzieli dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 14.05.06, 22:26 schlesien.nwgw.de/m/15%20Breakout_Rzeka_Dziecinstwa.mp3 Rzeko dzieciństwa daj mi twojej wody nabrać w dłonie chociaz raz dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 15.05.06, 22:29 Tango dla tych, co pragną tańczyć, Tak jak ja z tobą. Bo tu za wszystko trzeba płacić, Kiedy się nie zna nikogo. Bo to zabawa jest podmiejska, W cieniu milczących drzew. I można znaleźć się na deskach, Kiedy trafi się źle. Zabawa podmiejska ..... dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Dobranoc v.36 17.05.06, 22:40 Dobrej nocki Niech żyje bal! Bo to życie to bal jest nad bale! Niech żyje bal! Drugi raz nie zaproszą nas wcale! Orkiestra gra! Jeszcze tańczą i drzwi są otwarte! Dzień warty dnia! A to życie zachodu jest warte! Odpowiedz Link Zgłoś
zeeen trwa ostra walka polityczna a TY zajmujesz sie poe 17.05.06, 23:05 zją.Dobra ja tez coś zaproponuje na dobranoc ,ale bardziej zaangazowane.Nie jestem autorem ,ale ogłaszam konkurs na odgadnecie autora i tytułu Wszystko co możemy zrobić to przetrwać Wszystko co możemy zrobić To pomóc sobie nawzajem pozostać przy życiu Nierówne szeregi podartej szarości Szkielety odchodzą powłócząc nogami Krzyczący strażnicy i dymiące pistolety Odbiorą życie nieszczęśnikom Zaciskam palce na kolczastym drucie Aż moje palce zaczną krwawić Rany które się nie zagoją Serce które nie czuje Nadzieja że horror przeminie Nadzieja że jutro wszyscy będziemy wolni Od choroby do szaleństwa Od modlitwy do profanacji Dni, tygodnie i miesiące mijają Nie czujesz głodu, zbyt słaby by krzyczeć Słyszę odgłos wystrzału przy drzwiach celi Czy są tu wyzwoliciele - czy mam nadzieję czy się boję Dla mojego ojca i brata już za późno Lecz muszę pomóc córce stanąć na nogi Czy jesteśmy jedynymi którzy pozostali przy życiu? Czy jesteśmy jedynymi ludzkimi istotami które przetrwały? Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: trwa ostra walka polityczna a TY zajmujesz si 23.05.06, 22:56 Oj, popatrz się, nie widziałam wpisu, teraz dopiero wchodze i Cię zaskocze z mety ;) Coś pełza w ciemności Którą pobudza wyobraźnia Szpilki wbijają się w twoje nerwy Pełzną jak pająki po twojej skórze Pulsowanie w twoich skroniach I przypływ adrenaliny Wszystkie mięśnie naprężają się Aby powstrzymać wewnętrznego wroga Nie ulegam względom bezpieczeństwa pod naciskiem Nie rezygnuję z szansy na obiecaną przygodę Nie tracę nadziei na niewiarygodne marzenia Doświadczenie przede wszystkim Doświadczenie przede wszystkim Podejrzanie wyglądający nieznajomy Błyska zębami w niebezpiecznym uśmiechu Cienie za twoim oknem Czy to były jedynie drzewa na wietrze? Każdy oddech to statyczny ciężar Język staje kołkiem Stalowe oczy ukrywają wewnętrznego wroga Nie ulegam względom bezpieczeństwa pod naciskiem Nie rezygnuję z szansy na obiecaną przygodę Nie tracę nadziei na niewiarygodne marzenia Doświadczenie przede wszystkim Doświadczenie przede wszystkim Czy dla ciebie to ruch czy akcja? Czy to kontakt czy tylko reakcja? A ty - rewolucja czy tylko opór? Czy to życie czy tylko egzystencja? Tak, ty - to wymaga nieco więcej wytrwałości Aby wstać i przebyć dystans Nie ulegam Nie rezygnuję Nie tracę nadziei na niewiarygodne marzenia Doświadczenie przede wszystkim Nie ulegam względom bezpieczeństwa pod naciskiem Nie tracę szansy na obiecaną przygodę Nie tracę nadziei na niewiarygodne marzenia Doświadczenie przede wszystkim Doświadczenie przede wszystkim No i jak, można iść spać spokojnie ? dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylkoja Re: trwa ostra walka polityczna a TY zajmujesz si IP: *.olsztyn.mm.pl 12.06.06, 00:55 Nie wiem, czy wzrok mnie myli, ale dobra nocka zniknęła, rzadko zaglądam na forum,ale dobrej nocki nie powinno zabraknąć...Dobranoc wszystkim. Noc...mój przyjaciel, cisza...powiernik, a ty w tej nocy giniesz w mroku... tak trudno cię odnaleźć...Dobranoc wszystkim, a Tobie Rito, szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś