Gość: sdssa IP: *.ib.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 10:49 juz dzis na tvn..:) ja obejrze chocby dla zabawy,,a wy.?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: A my nie 24.10.04, 13:35 Z testami na inteligencje jest jeden klopot, moim zdaniem. Trening w ich rozwiązyywaniu czyni mistrza. Innymi slowy: Dwie tak samo inteligentne oosby, z ktorych jedna wypelnia test pierwszy raz w zyciu, a druga np setny, beda zupełnie inne. Albo - przy setnym tescie otrzymamy zupelnie inny wynik IQ niz przy pierwszym czy drugim (o ile komus chcialoby sie wypelniac tyle testów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: A my nie 24.10.04, 14:03 reniatoja napisała: > beda > zupełnie inne. MIało być: Będą miały zupełnie inne wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan czy będzie tak jak w ubiegłym roku IP: *.chello.pl 24.10.04, 13:48 że będzie grupa kulturystów albo blondynek? bo jesli tak, to ja chciałbym np. grupę prezenterów telewizyjnych albo hop-hopowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: contras Re: denny program dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 14:05 A ja grupę TVN, Polsatu i TVP1!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sah36 Re: Narodowoy test IQ 2004 IP: *.ib.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 14:17 nie trakuje tego jakos powaznie,to taki kolejny show na przyciagniecie milonow,test malo reprezentatywny..:)ale przynjamniej bedzie mozna sie posmiac i cos poogladac..:) Odpowiedz Link Zgłoś