Dodaj do ulubionych

Zyczenia z Franco Forte

24.12.02, 15:40

Wszystkim znajomym i nieznajomym z Olsztyna ( szczegolne pozdrowienia dla
Lötzchen/Gizycka) i okolicy pogodnych i zdrowych
Swiat Bozego Narodzenia zyczy
Obserwuj wątek
    • Gość: Fred Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 24.12.02, 16:15
      Wesolych Swiat tez dla Balasta .

PS: Nikt Cie z tego Forum nie wyrzuca.
      Tylko nie prowokuj i nie obrazaj ludzi .
      • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 24.12.02, 16:30
        Fred , nigdy nie prowokowalem, mysle ze nikogo osobiscie nie obrazilem, (mnie
        tutaj obrazili , (ale przebaczam tym co nie wiedza co czynia) jak to zrobilem,
        pokaz ten wpis, wlasciwie zawsze staram sie na temat pisac.
        Stara junkierska kultura zabrania mi tego, dlatego szanuje kazdego czlowieka.
        • Gość: ak Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dialo.tiscali.de 24.12.02, 16:41
          Wesolych Siat. Przyjdzie nowy rok, beda nowe nastroje
          Oby nam sie...
          Ballest, jesli znajde jutro chwile czasu, podesle ci cos na e-maila.
          Jesli nie to dopiero w styczniu.Moze zrozumiesz o co chodzi.
          Wcale nie o obrazanie
          • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.12.02, 17:05
            Ciesze sie i oczekuje !!!!

Pyrsk

Ballest
            • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 10:00
              co to jest Franco Forte ?
              • Gość: Fred Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.arcor-ip.net 25.12.02, 10:11
                Frankfurt ?
                • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 10:13
                  dzięki - milych Świat Fred
                  • Gość: marcia79 Re: Zyczenia z Franco Forte IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 25.12.02, 11:56
                    Ballest , gleboko korzenie na olsztynskim forum zapusciles...i dobrze! i nadal
                    je podlewaj :-)
                    Za zyczenia swiateczne pieknie dziekuje w imieniu Olsztyna i Gizycka ( bo tam
                    to ja korzenie pielegnuje).
                    Wesolych Swiat we Franco Forte
                    • Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.12.02, 12:04
                      Z Gizycka pochodzi moj onkel (wujek), ja tam bylem na wczasach (Niegocin), to
                      byla ale bardzo dawno temu.

Pyrsk

ballest
                    • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 12:06
                      Wesolych Świat - Marta
                      • Gość: Ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.12.02, 12:17
                        Ritko, Franco Forte to lacinska nazwa Frankfurtu.
                        Tak jak Köln- Colonia,

Pyrsk
                        Ballest
                        • Gość: marcia79 Re: Zyczenia z Franco Forte IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 25.12.02, 13:29
                          Dziekuje pieknie Rito, juz co prawda skladalysmy sobie zyczenia i bron
                          zlozylysmy :-))), ale milych slow nigdy za wiele :-))
                          Jestescie niesamowici w "intensywnosci" dopisywania do forum.
                          Serdecne pozdrowienia od swiateczego stolu :-)
                          Marta
                          • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 13:42
                            Dołapałam cię, nie chcę uchodzić za kobietę z zamkniętego kręgu, więc jak tylko
                            mam czas miło mi będzie z tobą porozmawiać Marto.
                            Ja już na jedzenie nie mogę patrzeć, odeszłam od stołu
                            • Gość: marcia79 Re: Zyczenia z Franco Forte IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 25.12.02, 14:35
                              Ja juz na widok re od Rity usmiecham sie serdecznie
                              W bolu pelnego brzuszka sie lacze i cenie swiateczne internetowe buszowanie bo
                              przeciazen na serwerach nie ma :-)))
                              Pozdrawiam jeszcze swiateczna.
                              Marta
                              • Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 14:45
                                czyli mamy wspólne zainteresowanie, to jedyny czas kiedy można robić to co się
                                chce - nieprawdaż ?
    • malwe Re: Zyczenia z Franco Forte 26.12.02, 00:45
      Jako rodowita giżyczczanka - dziękuje, bo choc dzis od prawie 30 lat mieszkam w
      W-wce to moje związki uczuciowe z Gizyckiem sa nadal bardzo silne, ale tak na
      marginesie, prosba:jesli juz chcesz uzywac starych nazw to proponuje Łuczany, a
      nie Loetzen, bo to się negatywnie kojarzy ze wspomnieniami lat wojny.
      • ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 26.12.02, 01:34
        malwe napisała:

> Jako rodowita giżyczczanka - dziękuje, bo choc dzis od prawie 30 lat mieszkam
        w
        >
        > W-wce to moje związki uczuciowe z Gizyckiem sa nadal bardzo silne, ale tak na
        > marginesie, prosba:jesli juz chcesz uzywac starych nazw to proponuje Łuczany,
        a
        > nie Loetzen, bo to się negatywnie kojarzy ze wspomnieniami lat wojny.

Lötzen, to ja napisalem, bo mialem tam rodzine przed wojna, ale dlaczego
        piszesz, ze sie Tobie to negatywnie kojarzy, mialas tam tez krewnych, ktorzy
        MUSIELI Gizycko opuscic, wtedy to rozumie, w innym wypadku nie !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka