ballest 24.12.02, 15:40 Wszystkim znajomym i nieznajomym z Olsztyna ( szczegolne pozdrowienia dla Lötzchen/Gizycka) i okolicy pogodnych i zdrowych Swiat Bozego Narodzenia zyczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fred Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 24.12.02, 16:15 Wesolych Swiat tez dla Balasta . PS: Nikt Cie z tego Forum nie wyrzuca. Tylko nie prowokuj i nie obrazaj ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 24.12.02, 16:30 Fred , nigdy nie prowokowalem, mysle ze nikogo osobiscie nie obrazilem, (mnie tutaj obrazili , (ale przebaczam tym co nie wiedza co czynia) jak to zrobilem, pokaz ten wpis, wlasciwie zawsze staram sie na temat pisac. Stara junkierska kultura zabrania mi tego, dlatego szanuje kazdego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dialo.tiscali.de 24.12.02, 16:41 Wesolych Siat. Przyjdzie nowy rok, beda nowe nastroje Oby nam sie... Ballest, jesli znajde jutro chwile czasu, podesle ci cos na e-maila. Jesli nie to dopiero w styczniu.Moze zrozumiesz o co chodzi. Wcale nie o obrazanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.12.02, 17:05 Ciesze sie i oczekuje !!!! Pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 10:00 co to jest Franco Forte ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.arcor-ip.net 25.12.02, 10:11 Frankfurt ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 10:13 dzięki - milych Świat Fred Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia79 Re: Zyczenia z Franco Forte IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 25.12.02, 11:56 Ballest , gleboko korzenie na olsztynskim forum zapusciles...i dobrze! i nadal je podlewaj :-) Za zyczenia swiateczne pieknie dziekuje w imieniu Olsztyna i Gizycka ( bo tam to ja korzenie pielegnuje). Wesolych Swiat we Franco Forte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.12.02, 12:04 Z Gizycka pochodzi moj onkel (wujek), ja tam bylem na wczasach (Niegocin), to byla ale bardzo dawno temu. Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 12:06 Wesolych Świat - Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.12.02, 12:17 Ritko, Franco Forte to lacinska nazwa Frankfurtu. Tak jak Köln- Colonia, Pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia79 Re: Zyczenia z Franco Forte IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 25.12.02, 13:29 Dziekuje pieknie Rito, juz co prawda skladalysmy sobie zyczenia i bron zlozylysmy :-))), ale milych slow nigdy za wiele :-)) Jestescie niesamowici w "intensywnosci" dopisywania do forum. Serdecne pozdrowienia od swiateczego stolu :-) Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 13:42 Dołapałam cię, nie chcę uchodzić za kobietę z zamkniętego kręgu, więc jak tylko mam czas miło mi będzie z tobą porozmawiać Marto. Ja już na jedzenie nie mogę patrzeć, odeszłam od stołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia79 Re: Zyczenia z Franco Forte IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 25.12.02, 14:35 Ja juz na widok re od Rity usmiecham sie serdecznie W bolu pelnego brzuszka sie lacze i cenie swiateczne internetowe buszowanie bo przeciazen na serwerach nie ma :-))) Pozdrawiam jeszcze swiateczna. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Zyczenia z Franco Forte IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 14:45 czyli mamy wspólne zainteresowanie, to jedyny czas kiedy można robić to co się chce - nieprawdaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
malwe Re: Zyczenia z Franco Forte 26.12.02, 00:45 Jako rodowita giżyczczanka - dziękuje, bo choc dzis od prawie 30 lat mieszkam w W-wce to moje związki uczuciowe z Gizyckiem sa nadal bardzo silne, ale tak na marginesie, prosba:jesli juz chcesz uzywac starych nazw to proponuje Łuczany, a nie Loetzen, bo to się negatywnie kojarzy ze wspomnieniami lat wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zyczenia z Franco Forte 26.12.02, 01:34 malwe napisała: > Jako rodowita giżyczczanka - dziękuje, bo choc dzis od prawie 30 lat mieszkam w > > W-wce to moje związki uczuciowe z Gizyckiem sa nadal bardzo silne, ale tak na > marginesie, prosba:jesli juz chcesz uzywac starych nazw to proponuje Łuczany, a > nie Loetzen, bo to się negatywnie kojarzy ze wspomnieniami lat wojny. Lötzen, to ja napisalem, bo mialem tam rodzine przed wojna, ale dlaczego piszesz, ze sie Tobie to negatywnie kojarzy, mialas tam tez krewnych, ktorzy MUSIELI Gizycko opuscic, wtedy to rozumie, w innym wypadku nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś