Dodaj do ulubionych

W Olsztynie lubią Elbląg

19.04.03, 12:56
Oto dowód:
www.album.com.pl/album.php?id=1533
Zdjęcie nr 21470 - "eNka6"

Zobaczcie co stoi na stole!!!
Obserwuj wątek
    • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 19.04.03, 15:11
      Standard :P
      • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 19.04.03, 19:23
        :) Piekny widok, jak zatwardziali przeciwnicy Elbląga piją elblaskie piwo -->
        being, thorn, angela.....
        • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 20.04.03, 00:53
          Pija, a nawet nie wiedza,ze wyprodukowane jest w Elblagu, przeciez tu tyle
          marek sie produkuje ;P
          • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 11:41
            To wymień te marki.
            • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 13:30
              Juz kiedys wymienialem... teraz sobie gdzies moj post znajdz :))))))))))))
              • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 15:03
                Wymień jeszcze raz;) chyba potrafisz?
                • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 17:15
                  Wiem, ale ni powiem... szukaj sobie :PPPP
                  • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 17:17
                    Jednak nie wiesz:P

• francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 21:35
                      To nie oznacza tego,ze nie wiem... jak chcesz sie dowiedziec to po prostu
                      pojedz na Browarna i sie spytaj w biurze :P
                      • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 21:58
                        Ale ja wiem co sie produkuje, a chcę sprawdzić Twoją wiedzę, wiem, ze jest
                        błędna:P
                        • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 22:14
                          Testowac to mozesz... ale swojego brata :P
                          • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 22:16
                            Ok, inaczej:P
                            Co poza Specjalem, Specjalem Mocnym i EB jest jeszcze PRODUKOWANA????
                            • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 22:23
                              No... np.Hevelius,ale ostatnio nie widzialem go w sklepach :(
                              • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 22:25
                                Jest, jest, hm...Heveliusz mówisz????
                                Fakt zagiołes mnie, bo pewny co do tego piwa nie jestem.
                                • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 22:29
                                  A widzisz... i kto tu nie wiedzial ;P W koncu gdzie by produkowali, przeciez
                                  nie w Amberze ;)))))))))))))
                                  • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 22:31
                                    Wymień inne piwo!!!!
                                    • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 22:32
                                      Teraz twoja kolej ;P
                                      • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 22:33
                                        Żywiec sie przywozi w beckzach i rozlewa do butelek.

Twoja kolej.
                                        • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 22:37
                                          Hmmm... a Grolsch??
                                          • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 22:45
                                            Grosch nie jest w grupie:) chyba?????

W każdym razie jeśli jest to jest tak samo jak z Heinekenem.
                                            • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 22:47
                                              Niekoniecznie... Heinekena produkuja w Zywcu... a Grolscha od zawsze
                                              produkowali w Elblagu, wszystkie te 4-packi, takze te wieksze butelki, zamykane
                                              korkiem (szkoda,ze juz ich nie ma :( )
                                              • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 23:09
                                                Heinekena w Zywcu mówisz, hm..naprawdę???? Pierwszo słyszę.

Heineken w każdym razie przychodzi do nas oryginalnie zapakowany i nasz browar
                                                pełni w tym momencie tylko role hurtowni.
                                                • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 23:13
                                                  NO nie wiem, jak z tym Heinekenem w takim razie... butelka do nim lezy na
                                                  zewnatrz, a mi sie nie chce wychodzic z domu :P Jutro zobacze :)
                                                  • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 23:14
                                                    Nie martw się, jestem poinformowany;)
                                                  • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 23:16
                                                    ja sie wole przekonac na wlasnej skorze :)
                                                  • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 21.04.03, 23:53
                                                    Nie znjdziesz tam żadnego napisu ELBLĄG
                                                  • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 22.04.03, 00:11
                                                    To wiem...
                                                  • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 22.04.03, 00:12
                                                    To po co chcesz grzebać w śmieciach????
                                                  • Gość: anna Re: W Olsztynie lubią Elbląg IP: *.umcs.lublin.pl 22.04.03, 11:07
                                                    a KARMI?
                                                  • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 22.04.03, 13:32
                                                    A te Wasze Karmi to co to za piwo wogóle!!!!
                                                  • Gość: anna Re: W Olsztynie lubią Elbląg IP: *.umcs.lublin.pl 22.04.03, 11:08
                                                    a czerwoną WARKĘ?
                                                  • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 22.04.03, 13:31
                                                    Warka tak samo jak Żywiec, jest przywozona w beczkach i rozlewana to butelek u
                                                    nas.
                                                    Lech też.
                                                    A carmi nie wiem czy wogóle czy przechodzi przez nasz browar.
                                                  • Gość: anna Re: W Olsztynie lubią Elbląg IP: *.umcs.lublin.pl 23.04.03, 09:24
                                                    i do puszek, bo piłam "elbląską" warke z puszki
                                                  • francuz_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 22.04.03, 14:51
                                                    W jakich smieciach... na tarasie stalo :P Rzeczywiscie, napis: Browary Żywiec,
                                                    ale nie jest napisane,ze tam produkowane :))))))))))
                                                  • tymon2 Re: W Olsztynie lubią Elbląg 22.04.03, 13:03
                                                    francuz_el napisał:

> NO nie wiem, jak z tym Heinekenem w takim razie... butelka do nim lezy na
                                                    > zewnatrz, a mi sie nie chce wychodzic z domu :P Jutro zobacze :)

Heineken na pewno jest produkowany w Żywcu, a czy gdzieś jeszcze w Polsce to
                                                    nie wiem.
                                                  • arystokrata_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 23.04.03, 17:07
                                                    A mi sie wydaje, że Heinekena to przywoża z zagranicy:P
    • angela-rt Re: W Olsztynie lubią Elbląg 22.04.03, 23:07
      arystokrata_el napisał:

> Oto dowód:
      > www.album.com.pl/album.php?id=1533
      > Zdjęcie nr 21470 - "eNka6"
      >
      > Zobaczcie co stoi na stole!!!

Thor_tr-a tam nie ma akurat ha ha,a piwko smaczne,a ze w Elblągu wyprodukowane
      nie rzutuje.
      • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 22.04.03, 23:23
        Jak to nie rzutuje:)

hehehe
        • angela-rt Re: W Olsztynie lubią Elbląg 23.04.03, 10:04
          No nie rzutuje bo co ma do rzeczy miasto w ktorym jest robione piwo?,juz kiedys
          pisałam ze nie czuje złości do miasta,moze mi sie niepodobać,ale dlaczego mam
          być zła ze ktoś spartaczył robote,moge być zła na ludzi,ktorzy to
          zrobilinp.,albo na tych co prowokują swoimi gadkami i nienawiść do Olsztyna
          mają tak wpojoną ze nie potrafią znieść faktu ze ktoś z Olsztyna pije piwo z
          Elbląga?To chyba Was bardziej boli i wam przeszkadza,my na takie bzdety nie
          zwracamy uwagi-dawno wyrosłam z takich dziecinnych zachowań obrazania sie na
          coś czy na kogoś-a na piwo ?????no to musiałabym byc szczeniakiem,aby tak myśleć
          • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 23.04.03, 10:38
            Potrafisz sobie tylko komplikować sprawę;)
            • arystokrata_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 25.04.03, 23:27
              angela dorownywala sie poziomem wypowiedzi do beinga czy ola4, widze ze teraz
              jest juz normalna
              • angela-rt Re: W Olsztynie lubią Elbląg 25.04.03, 23:58
                co znaczy normalna????Ty nadal mnie nie rozumiesz????being i ol4 mowią to co
                myślą a tak sie składa ze w wielu kwestiach myślą podobnie do mnie,chcesz abym
                troche pobluzgała i poprowokowała nie mam dzisiaj takiego nastroju,to co
                wcześniej pisałam w swoich postach na Olsztynie nie odbiegało formą od teg co
                pisałam tutaj,ale niektorzy nie potrafią czytać nie rozumieją i krzyczą
                opowiadając jakies bzdety,tak tak mowie o niektorych z Was...
                • arystokrata_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 26.04.03, 00:00
                  spójrz na siebei, pozniej mow o kims, ale teraz sie juz poprawilas, to widac;)
                  • mika_1 Re: W Olsztynie lubią Elbląg 26.04.03, 22:39
                    Stary - ty sobie sam stwarzasz problemy. Ta nienawiść mieszka w Twojej głowie, niczyjej innej:( Gdybyś dobrze czytał nasze posty, to byś wiedział, że nas tak naprawdę mało interesuje kto skąd jest, ale KTO JAKI JEST. A to jest zasadnicza róznica. A Ty jesteś NIJAKI.
                    :P
                    • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 27.04.03, 19:23
                      Ja moge zacytowałąs olbrzymią ilość wątków, któe prześwaidczą,żepo prostu MASZ
                      TYLKO 5% RACJI!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: detritus Re: W Olsztynie lubią Elbląg IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 19:10
      Dobrze, ze mnie tam nie bylo, bo oberwaloby mi sie ze Elblaga nie lubie, cy
      cus... :oD
      • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 27.04.03, 19:25
        Witaj ponownie na forum_el.

Dawno Ciebie nie było tutaj
        • Gość: detritus Re: W Olsztynie lubią Elbląg IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 20:06
          Malo czasu, duzo pracy :o(((((((((
          • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 27.04.03, 20:23
            To dobrze,że dzisiaj znalazłeś odrobine czasu.
      • mika_1 Re: W Olsztynie lubią Elbląg 27.04.03, 21:19
        Gość portalu: detritus napisał:

> Dobrze, ze mnie tam nie bylo, bo oberwaloby mi sie ze Elblaga nie lubie, cy
        > cus... :oD

Oj, detritus - czekaliśmy na Ciebie przy piwku:) Mieliśmy nadzieję na jakąś pasjonującą dyskusję:)))
      • angela-rt Re: W Olsztynie lubią Elbląg 27.04.03, 21:51
        Gość portalu: detritus napisał(a):

> Dobrze, ze mnie tam nie bylo, bo oberwaloby mi sie ze Elblaga nie lubie, cy
        > cus... :oD

No coś Ty jesteśmy powaznymi ludzmi i nikt o takie rzeczy nie ma do nikogo
        zalu,nas ta historia bardzo bawi i jesli juz ktoś wspomniał to ubawiliśmy sie
        po pachy smiejąc sie z głupich przepychanek,dostać to Ci sie moze jak nie
        odwiedzisz Lady,nawet nie musisz sie ujawniać wystarczy ze weźmiesz markera i
        sie podpiszesz jak nikt nie bedzie widział:))
        • mika_1 Re: W Olsztynie lubią Elbląg 28.04.03, 00:01
          Nie, detritus, nie możesz tak po kryjomu!!! Musisz z otwartą przyłbicą!!! Przy elbląskim piwie podyskutować itp. Z pewnością fajnie będzie:)))
          Lady z towarzystwem czeka:)))
          • Gość: detritus Re: W Olsztynie lubią Elbląg IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 09:10
            No i sie naraze... Wybacz student, wybacz francuz, arystokraty o wybaczenie nie
            smiem prosic...
            Ale byle nie przy elblaskim piwie! No nie trawie go i tyle ;o)

Jak znajde czas to na pewno wpadne, moze w nastepnym tygodniu :o)
            Jesli nie, to przynajmniej postaram sie nabazgrac cos potajemnie ;o)
            • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 30.04.03, 10:37
              Każdy czegos nie lubi Detritus;)

Ale mogłeśpowiedzić, że nie lubisz Specjala czy tam EB,
              a nie, że nie lubisz elbląskiego piwa;P
    • student_el Olsztynianie -a może spotkanie w Elblągu??? 27.04.03, 21:33
      Co o tym sądzicie???
    • Gość: pioter Re: W Olsztynie lubią Elbląg IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 30.04.03, 06:55
      Panowie.
      1. W Elblągu jest produkowane/rozlewane: Specjal, EB (koniec marki w sierpniu),
      Hevelius i Grolsch. Browar Elbląski jest częścią grupy Żywieckiej, której
      właścicielem jest Haineken. W razie potrzeby browar może rozlewać inne piwa
      grupy Żywiec (np. Warka). Na pewno nie jest robione Karmi (Carlsberg-Okocim)
      czy Lech (Kompania Piwowarska).
      No wiecie, mieć swój browar i nie wiedzieć, co w nim robią. Ech, lokalni
      patrioci ... ;o)
      2. Nie zauważyłem, by Angela czy ktokolwiek inny z Olsztyna ział nienawiścią do
      Elbląga. Nie mniej ze smutkiem przyjmuję fakt, że co jakiś czas ktoś rozpęta u
      was lub na forum Olsztyn durny wątek typu "A my jesteśmy lepsi, bo mamy wyższe
      latarnie na ulicy" i kilka osób zamiast racjonalnie spuścić go do kanału,
      niepotrzebnie daje się emocjonalnie wciągnąć w wir steków bzdur i pomówień.
      Obiektywnie równioeż stwierdzam, że bardzo często takie idiotyczne wątki
      rozpętują się w skutek pisania przez _el-e, gdzie gołym okiem widać jakiś
      ukryty kompleks niższości. A przecież można normalnie. Prawda, studencie_el?
      Apeluję więc do was - skończcie z tymi głupotami, bo z takich "świętych wojen"
      to już nawet dzieci w przedszkolu wyrosły. Jak ktoś coś głupio palnie -
      zignorujcie. Mieliśmy już kilku idiotów na forum (Chrobry, Elżbieta), ale
      totalna olewka i niepodejmowanie dyskusji wywiały ich z naszych łam.
      3. Jest mi niezmiernie miło, że w Olsztynie lubią elbląski Specjal. Dla rewanżu
      proszę o łyk Juranda - do dostania w PSS-ach i lepszych sklepach.
      • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 30.04.03, 10:44
        Gość portalu: pioter napisał(a):

> Panowie.
        > 1. W Elblągu jest produkowane/rozlewane: Specjal, EB (koniec marki w
        sierpniu),

Jeszcze np Specjal Mocny

>
        > Hevelius i Grolsch.

tak, to prawda, ale ja nie byłem pewien:P - wkońcu tyle piw jest rozlewanych
        tutaj, że po prostu nie można sie połapać;))))) cojest produkowane, a co
        przlewane;)))

>Browar Elbląski jest częścią grupy Żywieckiej, której
        > właścicielem jest Haineken.

No tak, nic nowego tu nie powiedziałeś:)))))

>W razie potrzeby browar może rozlewać inne piwa
        > grupy Żywiec (np. Warka). Na pewno nie jest robione Karmi (Carlsberg-Okocim)
        > czy Lech (Kompania Piwowarska).
        > No wiecie, mieć swój browar i nie wiedzieć, co w nim robią. Ech, lokalni
        > patrioci ... ;o)

Mój drogi rozlewane są tu na bierząco : WARKA, ŻYWIEC, LECH, KARMI, TATRA,
        TYSKIE;) I BYĆ MOŻE COS TAM JESZCZE.
        POZA TYM HEINEKEN JEST TUTAJ PRZYWOZONY W ORYGINALE I NASZ BROWAR PEŁNI W TYM
        MOMENCIE ROLĘ HURTOWNI DLA TEJ MARKI.

2. Ok!!!
        3. W porządeczku
        • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 30.04.03, 10:47
          Pioter:
          A może wymienisz wszystkie spółki , ktore tworzą ALSTOM??? ;))))))
          • Gość: pioter Re: W Olsztynie lubią Elbląg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.03, 17:53
            Nie, Karmi i Lech na pewno nie są rozlewane w Elblągu, gdyż są to produkty firm
            konkurencyjnych. To tak, jakby w fabryce BMW mieli produkować Fiaty.
            Co do podgatunków pisząc Specjal miałem nam
            myśli całą rodzinę (więc nie tylko także Mocny, ale i Full Light, bo i taka
            odmiana jest produkowana, o czym oczywiście nie wiecie, studencie).
            Co do Alstomu - wybacz, ale etap z odpytywaniem mnie mam już w życiorysie za
            sobą. I co to niby miałoby udowodnić?
            • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 30.04.03, 17:59
              Gość portalu: pioter napisał(a):

> Nie, Karmi i Lech na pewno nie są rozlewane w Elblągu, gdyż są to produkty
              firm

Wytłumacz zatem skrzynki Lecha pod magazynem HBC na Mazurskiej:) HBC to
              dystrybutor piwa z Elbrewery:)

> myśli całą rodzinę (więc nie tylko także Mocny, ale i Full Light, bo i taka
              > odmiana jest produkowana, o czym oczywiście nie wiecie, studencie)

Oj wiemy Pioterku wiemy:)))), myslę, że w poprzedniej wypowiedzi wyraźnie
              widnieje napis NP, a że jeden przykład podalem o niczym to nie świadczy. Chyba
              się ze mna zgodzisz??

.
              > Co do Alstomu - wybacz, ale etap z odpytywaniem mnie mam już w życiorysie za
              > sobą. I co to niby miałoby udowodnić?

Mówisz,że tak się znasz na przemysle elbląskim, więc:)))
              Rozumiem, że tylko browarnictwo Ci w głowie:)))
            • Gość: pioter Re: W Olsztynie lubią Elbląg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.03, 18:01
              Ale jeśli koniecznie chcesz:
              ALSTOM Konstal SA
              ALSTOM Power Sp. z o.o.
              ALSTOM Power FlowSystems Sp. z o.o.
              ALSTOM T&D SA

Poza tym bieżąco pisze się przez ż, nie rz. Upsssss! ;o)
              • student_el Re: W Olsztynie lubią Elbląg 30.04.03, 18:05
                Ja mówiłem o Elblągu:))))))))))
                Ja wiem,że każdy potrafi używać internetu i nei ma problemu z wejściem na
                stronę www.alstom.pl ;))))

Ale gdzie w Elblągu Konstal?????
                ??????????????????????????????
                Poza tym mówię o wszystkich spółkach:)))

<tego nie znajdziesz na stronie>
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka