Gość: D Re: poszukuje IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.06, 12:33 W Policji jest bardzo dobry-p.Domanski ale niestety za kase.Przez NFZ nie ma sensu- nic nie pomoga a zaznacza ze pacjent byl. Odpowiedz Link Zgłoś
paewlek Re: poszukuje 03.09.06, 23:48 julka.wiktoria napisała: > Jest na Pieczewie prywatna przychodnia polecana przez pacjentów. Z GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRY mówię , że tylko o niej słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 13:36 Ja słyszałem o Dolińskim z policji. Domańskiego nie znam....i polecam tego pierwszego. Czy chodzi o dziecko? Bo jak o dziecko to może do dziecięcego szpiatala zapukaj... Albo zadzwoń do Dolińskiego i skonsultuj przez telefon. Moja znajoma z Kętrzyna tak zrobiła i dowiedziała się co i jak zrobić żeby się nie nałazić bez sensu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: poszukuje IP: *.olsztyn.mm.pl 04.09.06, 15:08 Jak mozesz Radek to podaj jesli oczywiscie masz namiary na Dolinskiego.Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 17:35 Jeśli zostanie to poczytane za kryptoreklamę.... to przepraszam, ale psycholog jest dobry i skuteczny. Więc podaję namiar: komórka - 606 106 775 albo 608 064 824. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julcia Re: dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:08 Moja rada jest taka, że idźcie razem do psychologa, bo wtedy ratowanie za jego posrednictwem ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julcia Re: dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 20:19 Zadzwoń do psychologa, powiedz o co chodzi i zapytaj czy masz być sama czy nie. Nie stresuj się dziewczyno. To jego praca - zapytaj po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julcia Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:26 Nie wiem ile kosztuje wizyta u Dolińskiego. Wogóle nie znam stawek takich wizyt. Masz podane telefony , więc zadzwoń i zapytaj się o cenę. Myślę, że jakoś koło 100 zł. Ale nie wiem tego na pewno. A jak już się dowiesz ile kosztuje to napisz :) Może i mnie się kiedys przyda ta wiedza. Powodzenia dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julcia Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:23 Dowiedziałam się, że u Doliśkiego można ponegocjowac cenę. Może zejdzie do 80. Podobno jak ktoś nie ma kasy a potrzebuje pomocy to tak robi. Rejestracja u niego jest pod tel 89 533 66 38. Tam pogadaj :) Te wiadomości mam z pewnego źródła, więc spokojnie zadaj pytanie o cenę i możliwość upustu w Twoim przypadku. No powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julcia Re: poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:49 Może zadzwoń na olsztyńską informację medyczną i tam zapytaj o jakieś inne jeszcze gabinety... Jesli chcesz mieć większy wybór to tam może Ci pomogą. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś