Gość: Agnieszka Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 16:48 Czy ktoś był bądz słyszał jakąs opinię na temat Pana artura szczepańskiego z salonu fryzjerskiego NEW IMAGe na dworcowej w olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 109.76.29.* 13.07.12, 14:48 czy ktoss wie gdzie jet pani monika z salsy z mragowiusza?? Odpowiedz Link Zgłoś
lascarbiowa Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 14.07.12, 15:13 Dorota Dzianachowska, salon za MEDYKIEM na Jarotach. Miła, konkretna, potrafi doradzić i nie owija w bawełnę, jeśli klient upiera się przy stylizacji, która mu nie pasuje. Świetnie zrobiła mi dekoloryzację i koloryzację. Ceny rozsądne. Fajnie tnie. Wszystkie znajome, którym panią Dorotę poleciłam są zadowolone. Fryzjerstwo - salony, usługi ul. Janowicza 3c 10-692 Olsztyn Tel.:89 542 55 00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.centertel.pl 12.01.14, 18:09 Jeżeli chodzi o salon u Szczepańskiego to osobiście nie byłam zadowolona,strzyże tam praktykantka i Daria ktora nie ma pojęcia jak się za to zabrać . Nie polecam również salonu Wilczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony fryzj Być może ja IP: *.ip.netia.com.pl 14.08.12, 23:22 Co prawda od roku 1969 jeszcze nikogo nie strzygłem, ale wcześniej nikogo na bramie wychodzącego na przepustkę nie zawrócili do poprawki. A zatem fryzura zawsze była dobrana do potrzeb istniejących wymogów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.181.72.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.12, 12:07 Polecam salon Beaver Professional-Kreacja wizerunku na wilczyńskiego w centrum HB W OLSZTYNIE Zawodowe kreatorki wizerunku Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.12.12, 19:05 na Jarockiej 41B obok marmurka otworzył się nowy zakład. Dwie fajne dziewczyny (jedna od Szymona Wilczaka). W tym samym lokalu jest też kosmetyczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.play-internet.pl 30.06.14, 16:02 Wolne żarty.... Dno Dno Dno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix A co oznacza pojęcie "dobry fryzjer??? IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.12, 15:16 Co jest jakimś kanonem tego pojęcia? Ponieważ trafiłem do dawnego wojska zabierając se sobą nie tylko przybory do golenia, ale także nożyczki, stały się one gehenna mojej służby wojskowej. Ciachałem z grzebieniem tak, jak mogłem, oby tylko z "bramy" nie powracali do powtórki. Zawodowo nigdy nie byłem i nie będę fryzjerem. Nadal uważam, że zrobienie pełnej twarzy z gruszki wymaga talentu znacznie przekraczającego moje możliwości. Być może urażam godności zzaodowej zawodowej, ale od tego czasu strzygł mnie tylko jeden fryzjer na ul. Mickiewicza i fryzjerka na ul, Limanowskiego. Po prostu Stary Olsztyn przemija i świadczy w moim odczuciu zakład fryzjerski np. na rogu ulic Rataja i Jagiellońskiej.Trafiłem tan zupełnie przypadkowo i po drodze. Młoda dziewucha nie dając dojść do słowa zrobiła swoje, że przez dwa tygodnie unikałem znajomych. Np wracam po dłuższej podróży do kraju z regionu niezbyt sprzyjającemu codziennej toalecie i zamawiam w zakładzie fryzjerskim strzyżenie z goleniem... Reakcja była krótka. My strzyżemy. Kiedyś cyrulicy nie tylko strzygli ale upuszczali krwi. Dzisiejsi nawet ogolić nie potrafią. A więc o jakim fryzjerze jest mowa? Nie uwłaczam w swojej ocenie kilku znajomym będącym na topie od kilkudziesięciu lat. Nie mniej jednak poza tym przypadkiem omijam zakłady fryzjerskie nie odróżniające strzyżenia owiec od zwykłej usługi fryzjerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: A co oznacza pojęcie "dobry fryzjer??? IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.12, 18:03 Niestety muszę się z Tobą zgodzić. Korzystałam z usług kilku fryzjerów spośród wymienionych w tym wątku i najczęściej było średnio albo kiepsko. Wyjątkiem jest pan Andrzej Matracki, który jest mistrzem w swoim fachu i na dodatek bierze pod uwagę to, co mówi klientka (a to niestety nie musi być wcale takie oczywiste). Przynajmniej tak było kilka lat temu, kiedy do niego chodziłam (przestałam, bo dwumiesięczne czekanie na termin jest nie na moje nerwy, a ceny też średnio na moją kieszeń:). Poza tym ja tak naprawdę nie potrzebuję mistrza fryzjerskiego, bo nie potrzebuję wymyślnych fryzur, tylko prostą, którą można łatwo ułożyć - taką powinien umieć zrobić każdy fryzjer. Zależy mi raczej na solidnym rzemieślniku, który zna się na swoim fachu i kieruje się oczekiwaniami klientki, a nie swoimi upodobaniami. Niestety, większość popularnych fryzjerów chyba sądzi, że wiedzą lepiej od klientki i albo obcinają po swojemu, albo niby przystają na twoją propozycję, ale i tak tną jak chcą. Zauważyłam, że dotyczy to zwłaszcza fryzjerów mężczyzn, a ja niestety jestem właśnie po takiej przygodzie.:/ Zdaję sobie sprawę z tego, że są kobiety, które nie wiedza czego chcą i będą zachwycone wszystkim, nawet kaskiem na głowie, pod warunkiem, że ten kask zrobi im znany fryzjer. Ale jeśli klientka ma konkretne oczekiwania, to należy je spełnić, a nie olewać. Nie wiem, czy to brak szacunku do klientki, czy brak umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.boyle Re: A co oznacza pojęcie "dobry fryzjer??? 26.02.13, 19:44 Witam, czy może ktoś wie gdzie teraz pracuje Pani Kasia, fryzjerka niska blondynka, pracowała u A.Olechnowicz na ul Piłsudskiego, proszę o informację, sierota ze mnie, że nie wzięłam jej prywatnego numeru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.13, 10:47 OKOPOWA13 Studio Fryzjerskie Sławek i Michał rewelacyjne cięcie i koloryzacja polecam to chyba nowość bo poleciła mi koleźanka wcześniej nie słyszałam ale byłam i wyszłam szczęśliwa jak po metamorfozie moi znajomi teź tam pójdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.centertel.pl 17.01.13, 17:55 Ja mam swoją fryzjerkę już od ładnych paru lat i chodzę za nią przy każdej zmianie jej miejsca pracy. Aktualnie dzierżawi stanowisko w salonie "Artua" na Kanta 46. Pani Magda, pracuje na Goldwellu, a mimo to ceny ma niskie, do tego jakieś promocje. Jeśli chodzi o strzyżenie damskie to nie wiem bo tylko podcinam końcówki, nie robiłam nigdy radykalnych zmian, ale strzyżenie męskie (chłop zadowolony i co ważniejsze ja też;) ), farbowanie i upięcia polecam. I jeszcze SPA ozonowe. Super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
cornelius-ltd A ja szukam fryzjera za 15 zlotych... 23.01.13, 14:31 Przy mnie jest 5 minut roboty,bo chodze do fryzjera co dwa miesiace.Dlaczego mam placic 20-30 zl za strzyzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
cornelius-ltd Dobry?Kazdy,ktory ostrzyze mnie za 15 zl... 25.01.13, 09:38 To bedzie dobry i bede jego stalym klientem... Odpowiedz Link Zgłoś
cornelius-ltd W Warszawie na Pradze fryzjer meski bierze 10 zl 29.01.13, 14:36 I jemu sie oplaca.A w Olsztynie najtaniej to jest 20 zl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: W Warszawie na Pradze fryzjer meski bierze 10 IP: *.net.pbthawe.eu 29.01.13, 19:05 Współczuje temu fryzjerowi czy ktoś z was chciałby wykonywać taką pracę za 10 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 31.01.13, 23:11 polecam impresion na ulicy mroza skorzystałam i jestem bardzo zadowolona zostałam profesjonalnie ostrzyżona i mam świetny kolor bląd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.205.34.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.02.13, 09:44 Byłam w tym Salonie jedna wielka tragedia, jeśli wyszedł dobry komuś blond to chyba przypadkiem, ja również uważam że te pozytywne komentarze to samoreklama p. Ilony Odpowiedz Link Zgłoś
cornelius-ltd Najlepszy fryzjer jest w markecie Carrefour... 27.02.13, 09:00 Seniorzy placa u niego 10 zl za strzyzenie...I oplaca mu sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Najlerszy salon jest w CH VIKTOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.13, 11:03 Nowy salon prestiżowej sieci Beaver Profesional-Krecja Wizerunku już w Olsztyńskim CH VIKTOR przy Piłsudskiego 50.Najlepsze fryzjerki i kreatorki wizerunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Najlerszy salon jest w CH VIKTOR IP: *.play-internet.pl 30.06.14, 16:08 Na Piłsudskiego fryzjerki potrafią tylko siedzieć z telefonami w ręku bo do swojej pracy się nie nadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.03.13, 23:45 polecam impresion na ul mroza nikt mi tak nie ostrzygł włosów jak p ilona kolor idealny bląd nie żółtko ,mila atmosfera i wszystko na miejscu , kosmetyczka ,pozdrawiam i dziekuje za polecenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abba Fryzjer z Alfy. Czy ktoś pamięta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 13:25 Czy ktoś z Was pamięta fryzjera, która jeszcze z 2 lata temu pracował w Alfie? Niski, grubszy mężczyzna w wieku ok. 40-kilku lat. Zależałoby mi na znalezieniu kontaktu do niego. Strzygł naprawdę dobrze. Kiedyś pracował także w salonie na przeciwko Manhattanu (około 2003 r.). Proszę o pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abba Re: Autoreklama? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.13, 19:04 Po pierwsze żadna autoreklama - naprawdę szukam tego fryzjera. Po drugie - skoro jest to watek o dobrych fryzjerach w Olsztynie, to czy nie można napisać, ze ktoś był właśnie dobry? Totalny brak logiki z Twojej strony. Jeśli wiesz, gdzie pracuje teraz ten facet, to pomóż. Jeśli nie, to nie pytaj głupio czy to autoreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agsia Re: Fryzjer z Alfy. Czy ktoś pamięta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.13, 13:53 opis pasuje do Mateusza; ten fryzjer wykonuje takie ruchy podczas strzyżenia, jakby tańczył walca; przy tym artsta w swoim fachu; nie wiem jak się nazywa zakład fryzjerski, ale mieści się w wieżowcu przy Jeziornej 1; podaję numer: 604-817-705. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga polecam IP: *.olsztyn.vectranet.pl 20.05.13, 02:07 witam polecam studio fryzur impresion ...p ilona przedłużyła mi włoski dobrała idealny kolor...i dała swietny rabat ,,,przy okazji zrobiłam paznokcie i brewki , wszystko na miejscu b miła obsługa i ceny przystępne pozdrawiam i polecam ten salon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: polecam IP: *.centertel.pl 30.06.13, 22:22 ja byłam ostatnio u pani Edyty zrobiła pięknie moja koleżnkę i postanowiłam spróbowac,pani jest bardzo miła i fachowa widac ze zyje ta praca,mila atmosfera i naprawde zadowolona jestem,salon jest w bardzo widocznym miejscu na przeciwko banku nbp w bloku,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: polecam IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.14, 20:28 Kobieto, ile można pisać ciągle o sobie, podając się co i rusz za wymyślone osoby. Czytam już którąś stronę o fryzjerach i już tej kryptoreklamy o impresji nie mogę czytać. Czy uważasz czytających za głupków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.play-internet.pl 25.08.13, 16:18 Polecam Salon fryzjerski Luiza na Jarotach. Moja koleżanka została tam super uczesana na wesele. Więc poszłam sama na fryzurę próbną i później ślubną. Nie pamiętam, jak ma na imię fryzjerka, która mnie czesała ale w upięciu chodziłam jeszcze cały tydzień po weselu pomimo różnych perypetii ;-). Czesła tam włosy razem ze mną moja świadkowa i efekt podobny. Bałam się że w koku będę wyglądała jak stara baba. nic z tych rzeczy. POLECAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 94.234.170.* 04.10.13, 16:26 Unikaj Zakładu Dorota w ALFIE. Wypalone włosy które już nigdy nie odrosly. Tragedia i ostrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa gąska Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 21:40 Dzięki za tę informację i współczuję z powodu wlosów. Właśnie tego chcę uniknąć. Nie jestem z Olsztyna i nie znam fryzjerów, a u mnie nikt nie chce się podjąć takiego zadania. Mam już dość ciągłego farbowania odrostów, bo już po 2 tygodniach je widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violetta Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.cust.telenor.se 18.12.13, 10:26 Ja tez nie jestem z Olsztyna i właśnie trafiłam przez przypadek do ALFY salonu DOROTA. Prosiłam o delikatne pasemka a twardo przekonywała mnie na farbowanie. Użyła silna farbę która jeszcze podgrzewala co automatycznie zadziałało jeszcze agresywniej. Nie rozumie jak można zrobic klientowi coś takiego. Chciała szybko mnie załatwić i zarobić ( 200 zl) , liczył sie tylko efekt. Teraz mam prześwity na całej głowie ,i cieżko mi co rano spojrzeć w lustro :( Jeszcze nie wiem czy to tak zostawię, mam zamiar prawnie domagać sie odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.play-internet.pl 28.12.13, 15:07 To prawda ten salon spada na psy, biora sporo kasy a efekty marne, ja bylam stala klientka i chodzilam do jednej Pani, jednak kilka razy jej nie bylo i musialam isc do innej mlodej blondyny, po wizycie nie bylam w stanie ich ulozyc i dodatkowo farba splynela mi na koszule na plecach, oczywiscie nie powiedziala mi o tym, po powrocie do domu koszula byla juz spalona, kiedy przy kolejnej wizycie powiedzialam o incydencie to nawet nie przeprosila, wlosy malowalam na blond w tym salonie, ale po kilku myciach moge sobie strzelac z moich wlosow, tak mam popalone, najgorsze jest to ze gumki mam od skory glowy, zdecydowanie na nie koszt za krotkie wlosy malowanie to 160 zl, nie polecam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika S Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.13, 07:32 Polecam Salon Urody Luiza w Olsztynie . Najlepszy fryzjer u jakiego byłam to Pani Iza . Wie dobrze jak zaspokoic potrzeby klienta . Potrafi zrealizowac plan który siedzi klientowi w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaJasia Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.uwm.edu.pl 14.11.13, 08:46 To gdzie ta Luiza? Proszę o namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 02.12.13, 20:32 Chyba chodzi o centrum urody Luiza na ul. Boenigka (z boku budynku, w którym jest rossman). Ja jednak osobiście polecam jednak Ego Studio na ul. Głowackiego. Od paru miesięcy salon zmienił właściciela, którym została Pani Magda i teraz jest to miejsce godne polecenia. Już kilka razy u niej byłam i za każdym razem wychodziłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emila .. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.01.14, 19:55 tak ja właśnie tez weszłam do salon p.małgosi na burskiego i jestem bardzo zadowolona z pani fryzjerki młoda szybka mila nikt mi tak nie zrobił jak ona polecam p.emilke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Beaver Proffesional CH Viktor Totalne Dno IP: *.opera-mini.net 17.02.14, 17:10 Niestety bezdenne dno... Fryzjerka Ania, która już zresztą niepracuje postrzępiła mi tylko włosy, wycięła dziurę nad uchem a później powiedziała, że tak już było. Kompletny brak kultury i ogłady zarówno po stronie pracowników jak i samego szefa. Jeżeli ktoś ma ochotę na kompletne zniszczenie włosów i wysłuchiwanie obelg szefa to serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: 77.242.225.* 22.02.14, 22:01 Poleca salon fryzjerski Luiza. Skorzystałam z usług tego Salonu po recenzjach z internetu i naprawdę polecam. Fryzjerka dokładnie wysłuchała o co mi chodzi i wykonała dokładnie to o co prosiłam wyjątkowo perfekcyjnie wszystko według wskazówek, jestem pod wrażeniem. Do tej pory fryzjerzy wciskali swoje ja. Pierwszy raz zostałam obsłużona dokładnie tak jak chciałam. Duże polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 09:59 Ja polecam pana Mariusza z salonu Matrackich na 1-go Maja. Bardzo profesjonalny i dokładny człowiek z pasją. Zna się na trendach, jest kreatywny i ma dobre wyczucie- wie co komu pasuje. Strzyże mnie od 2 lat i zawsze wychodzę zadowolona - dla mnie jest najlepszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.14, 22:41 Czy ktoś może wie, gdzie pracuje pani Sylwia z zakładu fryzjerskiego na Limanowskiego 51 ? W zakładzie oczywiście nie chcieli mi powiedzieć gdzie się przeniosła, a tak dobrze mnie strzygła. Byłam u tej młodej dziewczyny , która tam została i strach spojrzeć w lusterko teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.14, 20:32 Podobno pracuje u Matrackich. Tak słyszałam, ale na 100 % nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOBIETA 100 PROCEN Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.03.14, 20:53 POLECAM SALON FRYZJERSKI JOLA , SUPER OBSLUGA ,SWIETNY WYSTROJ, NO I NIE MA JUZ TEJ CO PSULA POWIETRZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.14, 13:47 Wiecie moze gdze robia dobrze keratynowe ptostowanie wlodow w rossadnej cenie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
baskra12 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 14.10.14, 11:12 Proszę spróbować na Dąbroszczaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.14, 22:18 Polecam Salon fryzjerski Luiza na Jarotach. Jestem od niedawna klientką tego salonu poleciła mi go koleżanka na upięcie ślubne. Fryzura wyszła super teraz co jakiś czas chodzę tam zmienić fryzurę. Zawsze jestem zadowolona. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.14, 17:22 Witaj, którą panią z salonu Luiza polecasz bardziej - p. Izę czy p. Małgosię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babula Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 22.07.14, 14:07 Nie polecam salonu Glamour na ul. Limanowskiego a w szcególności ''fryzjerki'' Beaty ,która nie ma zielonego pojęcia ani o styulizacji ani farbowaniu włosów . Z zamierzonej platyny wyszedł kolor cebulowej łupiny ,na co fryzjerzyna orzekła ,że wyszedł ciekawy blond !!!! Furman swoim batem osiągnął by lepszy efekt niż jej fachowe nożyce i maszynki .Nigdy więcej nie stanie tam moja noga !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.centertel.pl 18.09.14, 14:12 Ja polecam Salon fryzjerski Bio-Way i Pana Patryka.Trafiłam na salon przypadkiem a od roku jestem stałą klientką,moj kolor i strzyżenie skłoniło do wizyt cała moja rodzinę . Mamy swojego fryzjera rodzinnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
baskra12 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 14.10.14, 10:59 Panorama City Studio Fryzur i Urody Elżbieta Sadłowska Olsztyn! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
baskra12 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 14.10.14, 11:06 Polecam Studio Pani Elżbiety! Czesała kobiety na Metamorfozach "Warmianki" Pokaz był w "Planetarium" Szkoda,że tak mało było osób.Poklecam! Nazwa: Panorama City Studio Fryzur i Urody Elżbieta Sadłowska Ulica: Kardynała Stefana Wyszyńskiego 1 10-457 , Olsztyn Tel. 791443247 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosca Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.02.15, 14:01 Niestety pani Ela zmarła parę dni temu. Faktycznie była najlepsza i bardzo nowoczesna. Jest to nie odżałowana strata :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek36 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 16.04.15, 10:10 Dziękuje za polecenie Pani Magdo .Własnie takiego artysty szukałam.Ciezko było namierzyć znalazłam i przez facebooka :) tu mozna zobaczyc ich dzieła w farbowaniu www.facebook.com/pages/Salon-fryzjerski-BIO-WAY/282130725160914 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Salon na Jagielly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.15, 08:28 Dawno nie widziałam tak bardzo białych i zniszczonych włosów jak po wizytach u p.Marzeny Kachniarz.Dramat.Najgorszy jest jej brak świadomości własnych braków.Nic do niej nie dociera- zatrzymała sie na etapie taniego fryzjerstwa w Irlandii.Szkoda ze niczego nie nauczyła sie od swoich byłych szefowych sp.Ani i Emilki. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoboc1 Re: Salon na Jagielly 24.03.15, 21:35 polecam salon manufaktura fryzur marta jezierska tel: 602 577 956. jestem bardzo zadowolona z podejścia do klienta, szczególnej atmosfery i miłego spędzenia czasu podczas zabiegu na włosach. mój 15 - letni syn, a Wiecie jaka teraz młodzież jest wybredna i wymagająca;-), powiedział, że tylko u Pani Marty będzie się strzygł. wychodzę zawsze a uśmiechem na twarzy z salonu Marty. Dobrze pofarbowane , obciete i ułożone włosy wywołują uśmiech na mojej twarzy. i tak właśnie zawsze wychodzę z salonu os Marty. gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord dobry fryzjer olsztyn IP: *.dynamic.mm.pl 16.06.15, 18:37 Jestem czuły na punkcie swojego wyglądu a najbardziej niestety włosów i szlak mnie trafiał jak szedłem do fryzjera i na 10 wizyt 3 razy było ok. Włosy mam krótkie wiec filozofii nie ma a jednak !! Trafiłem w końcu do Pani Darii która pracuje w Studio Hair Design przy ulicy Wyzwolenia 9 tak naprawdę poszukiwałem nowego rzemieślnika fryzjera i byłem pełen obaw. Po pierwszej wizycie wyszedłem z opadniętą szczęką na wielki ogromny PLUS. To co ta młoda osoba robi to majstersztyk i wielka pasja do włosków. Włosy "wylizane" no ale nie trwało to 15 min jak u innych magików tylko 45 i nie tylko maszyna do czuba i 3 ciecia nożyczkami. Po myciu głowy połączonym z masażem długo łapałem szarą rzeczywistość błogi stan trzymał się długo. Pani Dario Super robota jak zawsze!!! Pójdę za Panią nawet do piekła bo w końcu znalazłem swojego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia fryzjer olsztyn IP: *.cdma.centertel.pl 27.07.15, 21:46 Czy był ktoś może u fryzjera w Solarium Gobi koło Wysokiej Bramy? Czy warto tam pójść? Odpowiedz Link Zgłoś
karen223344 Re: Dobry fryzjer w Olsztynie. Kto? 02.10.15, 12:46 kto poleci mi dobrego fryzjera w olsztynie chce zrobic ladna i modna koloryzacje np ombre lub balejaz ...prosze pomozcie ...co myslicie o salonie GURU ? Odpowiedz Link Zgłoś