Dodaj do ulubionych

Olsztyn jest piękny cz.XVI

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 22:27
Urodziłem się w Olsztynie i bardzo za nim tęsknię
czarnyadam

"Olsztynie ty domie szlachetny
Wywieś chorągiew swoją.
Każ jej na wietrze wiać
Olsztyn musi wiecznie trwać. "

Proszę , wejdż, bądż gościem Olsztyna Pięknego i czuj się jak u siebie w domu.

a do zjazdu tylko 40 dni
Obserwuj wątek
    • Gość: lustro Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: 213.76.143.* 26.05.03, 07:46
      Jest piękny i to bardzo, nie wierzycie? Przekonajcie się sami :)))
      • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: 213.25.179.* 26.05.03, 09:02
        Witam z rana!
        "kobieto" - nie mam morderczych sklonnosci, nawet wzrokiem (no moze sie myle)
        witam i pytam - ktos Ty, a moze to Ty "puchu marny"?
        Woda w Krzywym mokra i przytulna, brudna- zakwit, tylko przy brzegu, wystarczy
        odplynąc dalej i jest super... oczywiscie przetestowalem. Mozecie zazdroscic-
        jest czego. Popracowalem na plazy nad boiskiem do siatkowki, jakis.... zryl je
        ciezarowką, no i troszke pogralismy nad jeziorkiem, a slonce smali....
        • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: 213.25.179.* 26.05.03, 09:11
          Rita- mialem nadzieje ze wczesniej przyjedziesz mozna by bylo cos wymislic! :-)
          Dostalas poczte?
          Wszystkiego dobrego dla wszystkich mam, mamus i mamusiek!
          :-)
        • Gość: lustro Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: 213.76.143.* 26.05.03, 09:15
          Zazdroszczę Ci strasznie, ja też chcę popływać. Już się nie mogę doczekać :oP
          • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odlicznie - 40 dni 26.05.03, 13:50
            Hola, wszyscy zapomnieli o odliczaniu...
            A to 40 dni:)
            • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 40 dn 26.05.03, 14:24
              Ja tez sie wlaczylem do odliczania.
              • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 40 d 26.05.03, 21:35
                Being:)))) Gdzie dorwałeś się do kompa??? Czy może już jesteś w Pyrlandii???
                • bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 40 d 26.05.03, 21:54
                  Mika. Nie zdradzaj namiarów Beinga. Oszołom RM czuwa...
                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 39 dn IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:13
                    ja tylko zrobię małą poprawkę , wczoraj było 40 dni, a dziś jest już 39, a
                    jutro będzie 38 dni -mozna sprawdzić
                  • being28 Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 40 d 26.05.03, 22:14
                    Tak, tak, to ja. Jestem juz w Poznaniu i rozpoczynam codzienna walke o
                    przekrecenie licznika!!!!
                    Do Olsztyna przyjade na referendum (oczywiscie na NIE ja mi Oszolom
                    powiedzial:)))) ), a potem to chyba dopiero na zjazd zjade do mojej malej
                    ojczyzny...
                    • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie -39 d IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 22:26
                      widzisz being , jak ciebie nie było ktoś zatrzymał czas .
                    • Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 40 d IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 22:28
                      A nie mówiłem, że lato (sezon turystyczny) bez wykopków, to lato stracone.
                      www1.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,1498896.html
                      W roku 650-lecia Olsztyna powinniśmy turystom zafundować jakieś szczególnie
                      okazałe wykopki na Starym Mieście. Niech pamiętają.
                      • Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 39 d IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 22:30
                        Za to na Targu Rybnym są już posadzone kwiatki i drzewka.
                        • bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 39 d 26.05.03, 22:35
                          Gość portalu: sud napisał(a):

> Za to na Targu Rybnym są już posadzone kwiatki i drzewka.

No proszę. Nie było mnie 9 dni a tu takie kwiatki i ... drzewka. Pojutrze idę
                          obejrzeć.
                          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 39 d IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 23:04
                            dobranoc Olsztynie , jutro wpadnę
                            • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 39 d 26.05.03, 23:29
                              Being - ja mam jutro zaliczenie i kupę nauki:( Przekręcaj dzisiaj sam, jutro powalczymy;)))
                              • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 39 d 26.05.03, 23:33
                                Being, proszę wyjdź z ukrycia!! Chcę Ci powiedzieć "Dobranoc" i życzyć dotrwania do północy....:)))
        • Gość: kobieta od zbysia Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 23:32
          Ty mi mówisz, że nie masz morderczych skłonności? I ja niby mam w to uwierzyć?
          ja??? a te sztylety w oczach? to może moje, co?
          No dobra...
          Jestem skłonna uwierzyć, że nie masz tych sklonności.
          Powiem nawet więcej.. wierzę Ci na słowo!
          Spokojnej nocy i miłego dnia wszystkim!
          • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI 26.05.03, 23:33
            Gość portalu: kobieta od zbysia napisał(a):
            To Zbyś już nie jest piękny??????

• being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 38 27.05.03, 00:04
              I jeszcze jeden dzien mniej do spotkania...
            • Gość: lustro Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: 213.76.143.* 27.05.03, 08:02
              mika_1 napisała:

> Gość portalu: kobieta od zbysia napisał(a):
              > To Zbyś już nie jest piękny??????

Jest piękny, tylko nie mów głośno, bo dostaniesz bęcki tak jak ja :)
              • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: 213.25.179.* 27.05.03, 08:23
                ciekawe kogo macie na mysli,
                "sztylety w oczach", "piekny zbyś", "becki"
                cale szczescie ze to nie o mnie mowa.
                nie ma to jak sredniosc, przecietnosc...
                chociaz czasem moze troche...
                no nie, nie wszystkie zbyszki są takie....
              • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI 27.05.03, 09:05
                Gość portalu: lustro napisał(a):

> Jest piękny, tylko nie mów głośno, bo dostaniesz bęcki tak jak ja :)
                O Boże!!! Piękny, ale okrutny???
                Jakież to smutne.... ;)
                • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: *.kprm.gov.pl 27.05.03, 09:10
                  Bęcki to miała lustro dostać ode mnie. Gorzej, że już nie pamiętam za co...
                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: 213.25.179.* 27.05.03, 10:14
                    Andulka- to Ty jestes od tych sztyletów...!
                    patrz pan nie zauwazylem,
                    bylbym osrozniejszy
                    Milego dnia w pieknym Olsztynie.
                    Slonce swieci,
                    ląka jasnieje zóltymi mleczami,
                    jezioro blyszczy blekitem,
                    a ja na to patrze z zachwytem...
                    • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: *.kprm.gov.pl 27.05.03, 10:24
                      Nic podobnego. Ja tylko wymyśliłam bęcki dla smutasów i niegrzecznych
                      (przypomniało mi się). Sztylety nie są moje. Obstawiałabym lustro, bo kiedy ona
                      popatrzy to...
                      Ciekawe, czy lustro by mogło zrobić seppuku. No bo gdyby lustro stanęło przed
                      lustrem i spojrzało w to lustro...
                      ;)))
                      Chyba nie bo jak w takim razie ona robi makijaż ? :))))
                      • Gość: lustro Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: 213.76.143.* 27.05.03, 10:30
                        Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Ciekawe, czy lustro by mogło zrobić seppuku. No bo gdyby lustro stanęło przed
                        > lustrem i spojrzało w to lustro...
                        > ;)))
                        > Chyba nie bo jak w takim razie ona robi makijaż ? :))))
                        Andulko, ja wzrokiem nie zabijam, nie jestem bazyliszkiem, tylko hipnotyzuję :)
                        Makijaż jest robiony w tempie kosmicznym :) A Olsztyn jest piękny :))))
                        • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: *.kprm.gov.pl 27.05.03, 10:35

> Andulko, ja wzrokiem nie zabijam, nie jestem bazyliszkiem, tylko
                          hipnotyzuję :)
                          >
                          > Makijaż jest robiony w tempie kosmicznym :)

Uff, to znaczy, że nie zrobisz sobie przypadkiem kuku :))))
                          • Gość: lustro Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: 213.76.143.* 27.05.03, 14:56
                            Gość portalu: Andulka napisał(a):

...
                            > Uff, to znaczy, że nie zrobisz sobie przypadkiem kuku :))))
                            Nie nie zrobię sobie kuku, ale już wiem za co miałam dostać od Ciebie becki:)))
                            A Olsztyn jest piękny, burza i leje jak nie wiem. Pa.
                • Gość: lustro Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: 213.76.143.* 27.05.03, 10:22
                  mika_1 napisała:

> Gość portalu: lustro napisał(a):
                  >
                  > > Jest piękny, tylko nie mów głośno, bo dostaniesz bęcki tak jak ja :)
                  > O Boże!!! Piękny, ale okrutny???
                  > Jakież to smutne.... ;)
                  W naturze jest bardziej spokojny, ale tak internetowo to mamusiu ratuj ;))))
                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI 27.05.03, 14:30
                    > > > Jest piękny, tylko nie mów głośno, bo dostaniesz bęcki tak jak ja :)
                    > > O Boże!!! Piękny, ale okrutny???
                    > > Jakież to smutne.... ;)
                    > W naturze jest bardziej spokojny, ale tak internetowo to mamusiu ratuj ;))))
                    Hmmm, lustro, czy my aby na pewno o tym samym Zysiu mówimy....????
                    • Gość: lustro Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: 213.76.143.* 27.05.03, 14:54
                      Mika - yes, yes - ale to jest tylko - zastrzegam - moje zdanie :))) ;))))
                      • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: *.kprm.gov.pl 27.05.03, 14:59
                        Lustro, poczta mi coś padła, wczoraj po południu tak samo było, do jutra, rób
                        rano szybko makijaż bo się zahipnotyzujesz i do roboty spóźnisz ;)))))
                        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 22:12
                          witam poranną zmianę, czy są jakieś klopoty ze z zbyszkiem czy kobietą od
                          zbyszka - boicie sie go ?
                          trzeba będzie go ujarzmić .
                          Co proponujecie ?
                          Słuchajcie jadę chyba autobusem
                          mika - tą książkę kiedyś odbierzesz czy przywieżć ci ją do Olsztyna ?
                          • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: *.chello.pl 27.05.03, 22:28
                            Ja se nebojim :)))
                            • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI 27.05.03, 22:31
                              Dziewczny!!! Spac juz isc. Tylko studenci ucza sie do rana...
                              • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: *.chello.pl 27.05.03, 22:34
                                No to pa!
                              • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI 27.05.03, 23:09
                                being28 napisał:

> Dziewczny!!! Spac juz isc. Tylko studenci ucza sie do rana...
                                Ja nie student, a też się uczę:(((
                                Being - nie dam się dzisiaj:))))
            • Gość: kobieta od zbysia Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 22:46
              Zbyś jest bardzo piękny! czyż nie??
              • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 22:49
                Cały Olsztyn jest piekny - prawda ?
                • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 23:12
                  being - nastaw dobrze licznik i przekręć - dobranoc, ucz się pilnie !
                  Dedykuję ci wierszyk

Wiersz napisany
                  po pijanemu
                  a jaki trzeżwy
                  w nocy
                  po północy
                  oczy jak ołów
                  a wiersz
                  jak cholera

to nie mój wiersz !

Witaj poranno zmiana !
                  • being28 Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 38 27.05.03, 23:51
                    Test, 1, 2, 3...
                    • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 38 27.05.03, 23:58
                      4, 5, 6.... :)
                      • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 39 27.05.03, 23:59
                        Teraz!!!!!!!!!!
                        • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 39 28.05.03, 00:00
                          being28 napisał:

> Teraz!!!!!!!!!!

:PPP
                          Kupięc Ci nowy zegarek, chcesz???? :)
                      • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 28.05.03, 00:00
                        Ciekawe, kto tym razem pierwszy przekręci...?
                        Tak czy inaczej - 37 dni:))))
                      • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 28.05.03, 00:02
                        Teraz to napewno trafilem!!!
                        • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 28.05.03, 00:03
                          Being, ale w końcu ile dni, bo coś sie pokręciło!!!! :(
                          • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 28.05.03, 00:05
                            Cha, ha, cha!!! Moj szatanski plan udal sie. Teraz nie bedzie wiadomo kiedy
                            Rita przyjedzie!!!!! Ale za fajny kijek jestem gotow odkryc powyzsza tajemnice.
                            • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 28.05.03, 00:14
                              Nie mam kijka, ale mam coś innego... Kiedyś chciałeś! Może się przyda... ??? ;)
                              • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 IP: 213.25.179.* 28.05.03, 10:54
                                W Olsztynie piekne sloneczne niebo,
                                soczyste "fotograficzne" barwy,
                                pieknie jest...
                                Jutro wybywam, niestety...
                                Andulka - odwiedzić?
                                • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 IP: *.kprm.gov.pl 28.05.03, 11:04
                                  Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> Andulka - odwiedzić?
                                  Pewnie!!!
                                  Szczegóły możemy obówić zaraz na chello poczcie bo pracowa dziś popsuta (albo
                                  na forum, jak wolisz). Dawaj o której będziesz i gdzie
                                  • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 28.05.03, 11:11
                                    Andulka!!! Kliknij w komputerek i przelej troche kasy dla Olsztyna!!! Bardzo,
                                    bardzo prosze!!! Dla mnie tez mozesz cos przeslac:)
                                    • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 IP: *.kprm.gov.pl 28.05.03, 11:17
                                      Nie mam takiego komputerka... :(
                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 IP: 213.25.179.* 28.05.03, 11:16
                                    Bede wolny ok 10,30-11,00 zgadamy sie SMS jesli bedziesz wolna
                                    • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 IP: *.kprm.gov.pl 28.05.03, 11:20
                                      Myślę, że da radę. Ale czy Ty będziesz wolny między 10.30 a 121.00 (tylko przez
                                      pół godziny), czy od tego czasu aż do końca dnia? To trochę różnica :)
                                      • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 28.05.03, 11:28
                                        To moze chociaz troche zboza, jakies 100000 ton:)
                                        • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 IP: 213.25.179.* 28.05.03, 11:35
                                          od ok 11 do ok 13, potem troche zajety i ok 14-15 znowu wolny.
                                          Dogadamy sie gdzie mam byc, lub gdzie Ty będziesz.
                                          - nie zamienie Lyny na Wisle.

• Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 IP: *.kprm.gov.pl 28.05.03, 11:41
                                            Gość portalu: zbyszek napisał(a):

> Dogadamy sie
                                            OK.
                                            > - nie zamienie Lyny na Wisle.
                                            Też bym nie zamieniła. Łyna już oczyszczona a we Wiśle wciąż syf. Przecież
                                            miasto nie ma porządej oczyszczalni i to całe g**** spływa wprost do rzeki.
                                            Strach palec zanurzyć żeby ciało od kości nie odpadło, brrr
                                            • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 IP: 213.25.179.* 28.05.03, 11:59
                                              A gdzie podziewa sie angela i koobra....
                                              czyzby cos majstrowali ???
                                              • Gość: lustro Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 IP: 213.76.143.* 28.05.03, 14:51
                                                Chyba urlopują, Angela coś mówiła o urlopie :)
                                                • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 28.05.03, 20:18
                                                  Wczoraj dostałam od niej maila, więc chyba żyje:)))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 22:37
                                                    napewno nie urlopują, przecież teraz największy sezon na piwo - pewnie są
                                                    zapracowani.

widzę w Olsztynie pieknym randkę w Warszawie - trzymam kciuki !

Czy kobieta od zbyszka jeszcze żyje ? - może potrzebuje ochrony - niech się
                                                    odezwie, bo będę sie bała przyjechać do Olsztyna

mika i being - czas nieubłaganie płynie, czy adrenalina rośnie ?

• being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 28.05.03, 22:47
                                                    Jestem, jestem. Zdalem dzis exam i troche poswietowalem i nie wiem czy dotrwam
                                                    dzis do 00.00.00:)))

Fajny link:

www.celtoslavica.de/europa/virgo.html
                                                    Gdzies tam jest Olsztyn:)

Rita: pozdrow wujka Busza.
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 22:55
                                                    wujek Busz i na każdym dachu snajper, może mi sie uda spotkać Billadenka ?
                                                    jak to przeżyć - może ucieczka do Olsztyna ?
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 28.05.03, 23:01
                                                    Rita, Ty mi nawet nie mów - to będzie horror!!! Busz będzie w Holidayu! Koszmar. A ja w sobotę musze dotrzec do centrum. Że tez nie miał gdzie przylatywać. Akurat do nas...;)
                                                    Rita, będziesz jutro koło południa w sklepie? POdjechałąbym po tę książkę...

Being - wielkie dzięki:)))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 23:08
                                                    mika - będę i nie nastawiaj sie na sobotę - jutro będę miała wiadomości , bo
                                                    jestem osobiście zainteresowana - ja w sobotę muszę być pod Wawelem , mam
                                                    eliminacje do mistrzostw europy dzieci i teraz nie wiem na czym stoję, chyba,
                                                    że patronat obejmą ochroniarze Busza. Co to będzie , co to będzie ?

Teraz widzę jaki Olsztyn jest piękny i spokojny
                                                    pilnujcie go idę nabrać energii na jutro
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XLVI -odliczanie - 37 28.05.03, 23:10
                                                    rita - OK, to przyjadę:)
                                                    A co do soboty... Ja muszę być w sobotę w centrum Lubicz!!! Muszę i tyle, i żebym miała pójśc na piechotę to i tak tam dotrę. I będę kląć na wujka Busza, ile wlezie;)))
                                                  • Gość: sud Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 37 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 23:44
                                                    Pozwolicie, że zmienię tytuł wątku, bo ktoś zrobił z wątku 16, wątek 46 (XLVI).
                                                    A Olsztyn dziś w końcu przez cały dzień w słońcu był.
                                                  • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 37 28.05.03, 23:51
                                                    To chyba ja zmienilem:( To kto wygral weszcie Lige Mistrzow? Milan czy
                                                    Mediolan? Jeszcze kilka minut i bede jak zawsze pierwszy. Tylko nie wiem czemu
                                                    moja dziewczyna zawsze sie wscieka?
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 37 28.05.03, 23:59
                                                    Masz nowy zegarek???
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 36 29.05.03, 00:00
                                                    Czyżby już tylko 36 dni????
                                                  • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie - 36 29.05.03, 00:00
                                                    i juz:)))))pozdrawiam
    • being28 Jeszcze minuta n/t 28.05.03, 23:59

• being28 Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 29.05.03, 00:00
        Wygralem!!!!!!!!!!!!!!!
        • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 29.05.03, 00:01
          Brawo!!!! Kto Ci kupił zegarek?????? Przyznaj sie:PPP
          • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 29.05.03, 00:02
            no chyba jednak ja dzisiaj hi chi
          • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 29.05.03, 00:02
            Napisalem do Ciebie maila, troche brutalnego, ale przepraszam, musialem:)
            • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 29.05.03, 00:04
              Teraz??? Teraz napisałeś???
              Ten wczesniejszy nie był brutalny, bardzo cenny był. Jutro Ci odpiszę, powiem co i jak:)
              A ten handel żywym towarem... Mam nadzieję, że nie;) Nie strasz mnie na zapas:)))
              • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 29.05.03, 00:08
                Do Miki: po prostu wysylasz mi duzo maili i mam klopot ze skrzynka i prosze o
                zmiane adresu na podane lub na being28@gazeta.pl :)

Do Angeli: to Ja wygralem!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem najlepszy, najszybszy,
                najwiekszy i najwspaialszy!!!! Jestem po prostu the best!!!!
                • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 29.05.03, 00:19
                  Being, już się dostałam do tego maila:) Nieee, płakac nie będę, może się tez nie potnę, nie nałykam prochów i nie rzucę z okna (z tym byłby problem, bo mieszkam na parterze;))
                  OK, nie ma sprawy:) Zastanawiałm się własnie, kiedy mnie objedziesz;) No i się doczekałam;(((
                  No i nie bądź taki krytyczny w stosunku do siebie;))) I tak Cię lubię:)))
                  • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 29.05.03, 00:24
                    To dobrze, ze zyjesz:))) W piatek wyjezdzam znowu do Wawy i znowu nie bede
                    odliczal wiec szybko napisz co jeszcze potrzebujesz.
                    • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 29.05.03, 01:08
                      being popatrz na godz. to ja byłam dzisiaj przed Tobą:))))))))))))
                      • brzoza2 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 29.05.03, 08:41
                        Olsztyn jest piękny, a ludzie wspaniali!
                        Serdeczności dla wszystkich wspaniałych:)))
                        brzoza
                        • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 IP: *.kprm.gov.pl 29.05.03, 12:49
                          Pozdrowienia z... Warszawy dla pieknego Olsztyna.
                          Warszawka (Andulka) potwierdza: Zbyszek jest własnoosobiście i pozdrawia :)
                          zamienie Wisłę na Łynę!
                          • being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 29.05.03, 12:54
                            Czy wszyscy juz pracuja u premiera? Ja tez chce!!!!
                            • bpkw Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 29.05.03, 19:32
                              being28 napisał:

> Czy wszyscy juz pracuja u premiera? Ja tez chce!!!!

Nie wiem czy wszyscy pracują u premiera, ale wiem jedno : wszyscy pracują na
                              premiera, bez względu z jakiej opcji politycznej sie wywodzi.
                              • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.XVI -odliczanie 36 IP: *.chello.pl 29.05.03, 22:01
                                bpkw napisał:

> Nie wiem czy wszyscy pracują u premiera, ale wiem jedno : wszyscy pracują na
                                > premiera, bez względu z jakiej opcji politycznej sie wywodzi.

:DDD

• being28 Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie XXXVI 30.05.03, 00:04
                                  Dzisiaj to sie zawiodlem:( Liczylem na zacieta walke, tym bardzie, ze znowu
                                  znikne. ALe nie ma co plakac, wroce za kilka dni, a w miedzyczasie zwiedze
                                  stolice...
                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie XXXVI IP: 213.25.179.* 30.05.03, 08:40
                                    Dzis w Olsztynie o 17,30 pod ratuszem przejazd rowerowy (obowiazuje żółty kolor)
                                    W niedziele o 12,00 pod ratuszem rajd rowerowy do Barczewa (na lody?)... gdzie
                                    te czasy? :-)
                                    W Olsztynie piekne slonce, az milo.....
                                    Andulka- dziekuje!
                                    .... za chlodnik tez
                                    • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie XXXVI IP: *.kprm.gov.pl 30.05.03, 09:39
                                      Co Ty tak z tym chłodnikiem? Może być się wyszczególnił, o co chodzi, chi chi ?
                                      O półjaje? Zawsze dawali z półjajem :)))
                                  • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie XXXVI IP: *.kprm.gov.pl 30.05.03, 09:42
                                    being28 napisał:

> w miedzyczasie zwiedze stolice...
                                    To może wpadniesz? Ucharakteryzuję się na ropuchę (niewiele w wyglądzie muszę
                                    zmienić, tylko szarozielone ubranko założę), żebyś nie miał krzywych kluch u
                                    swojej kobiety
                                    ;))))))))))
                                    • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie XXXVI IP: 213.25.179.* 30.05.03, 09:57
                                      no tak to po to zostawilas sobie te pół jaja z chlodnika!
                                      ;-)
                                      .... polecam.
                                      w taki upał...
                                      • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie XXXVI IP: *.kprm.gov.pl 30.05.03, 10:01
                                        No co Ty? Przecież swoje półjaje zjadłam 8-/
                                        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie XXXVI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 14:36
                                          witam wszystkich i pozdrawiam !

czas jak rzeka jak rzeka plynie - poszłam szukać czasu ,jak znajdę pojawię sie !
                                          • Gość: Andulka Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie XXXVI IP: *.kprm.gov.pl 30.05.03, 14:46
                                            A ja się żegnam do niedzieli. Właśnie wybywam do Waplewa. Będę tak blisko
                                            pięknego Olsztyna a jednocześnie tak daleko... Może ktoś wpadnie na ognisko w
                                            sobotę? Będę w ośrodku MON.
                                            Papatki wszystkim :)))
                                            • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie XXXVI IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 21:12
                                              miłego wekeendu życzę , pogoda upalna ponoć zagwarantowana.

Czy ktoś mógłby pomóc w odliczaniu, wydaje mi sie , że jest jakaś pomyłka w
                                              liczeniu - bardzo proszę
                                              Olsztyn jest piękny, tylko licznik chyba nawalił
                                              • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie 35 30.05.03, 21:18
                                                chyba tak powinno być...
                                                Being coś namieszał - zostawił pamiątkę przed wyjazdem do stolycy;)))
                                                • angela-rt Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie 35 30.05.03, 21:39
                                                  mysle ze jednak 36 dni ale moge sie mylić
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie 35 30.05.03, 21:58
                                                    36. dzień to sobota... Pytanie - jak liczyła Rita...
                                                    Może ona niech skoryguje liczbę...
                                                    I to wszystko pzrez Beinga - pomieszał!!!
                                                  • mika_1 Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie 35 30.05.03, 22:00
                                                    A poza tym, gdzie jest rita...?
                                                    Niech może policzy dokładnie i założy nową część:))))
                                                  • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie 35 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 22:18
                                                    potrzebny tu będzie matematyk, jutro mogę spojrzeć na kalendarz, trzeba by
                                                    załozyć nowy wątek, a my nie wiemy ile dni
                                                    myślę , że 35 dni
                                                    poza tym zawsze lepiej przyśpieszyć czas
                                                  • Gość: zbyszek Re: Olsztyn jest piękny cz.16 -odliczanie 35 IP: 213.25.179.* 31.05.03, 15:07
                                                    Ile by nie bylo do 05,07 to i tak
                                                    Olsztyn jest piekny,
                                                    i zaprasza wielbicieli regionu!
                                                    Wczoraj byl spacer rowerowy po miescie- o 17,30
                                                    ok 150 rowerzystow, kolumna obstawiona, ruch zamkniety,
                                                    Ratusz, Pienieznego, Pilsudskiego, Dworcowa, Zolnierska, Pilsudskiego,
                                                    Pienieznego, most Jana, Stare Miasto. Spacerek, - propagowanie miasta dla
                                                    rowerow. Obowiazywal kolor zolty, nastepny taki wyjazd 27,06 o 17,30 obowiazuje
                                                    kolor niebieski. Paaaaaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka