Gość: swiatowy IP: 91.104.115.* 20.05.07, 17:37 Bravo Holek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: net Hołek najszybszy w Rajdzie Agapit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 18:04 I ja tam byłem piwo i kurz przyswoiłem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf23 Re: Hołek najszybszy w Rajdzie Agapit IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.05.07, 20:45 Już tylko 3 tygodnie do Rajdu Polski. Będzie się działo. Nie ma to jak nasze szutry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlosnisko_olszty Re: Hołek najszybszy w Rajdzie Agapit IP: *.olsztyn.mm.pl 21.05.07, 09:32 www.youtube.com/watch?v=a8QpBAx3rDk dla tych co nie byli na prologu podpowiem, ze za kierownica Holek w pozyczonej Toyce :D bez komentarza! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToKu Byłem, widziałem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:05 Z czysto kibicowskiego punktu widzenia był to z całą pewnością najlepszy Rajd Agapit jaki oglądałem. prolog, widowiskowe hopy, wszystko blisko i z głową zaplanowane. Pozostaje mioec nadzieję, że pod nieobecnośc Kormorana, Agapit nadal będzie się rozwijał. Kto wie, może z czasem zajmie nawet miejsce Rajdu Kormoran? Choć lepiej by oczywiście było, żeby były 2 rajdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Hołek najszybszy w Rajdzie Agapit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 16:43 Fartem Hołek pierwszy, tylko szkoda, że trenując przed rajdem po tych drogach w wypadku złamał człowiekowi nogi. Ten cwaniaczek jest bezskarny i jeszcze chrzani o bezpieczeństwie na drogach, a jego mandaty i wnioski do sądu grodzkiego, które wypisują policjanici, w jakiś dziwny sposób się rozpływają. Bezkarny, nietykalny, równi i równiejsci, kolejny epizod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Hołek najszybszy w Rajdzie Agapit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:27 To ten mistrz który trenuje na publicznych drogach bez ich zabezpieczenia i nie licząc się z innymi uczestnikami ruchu i mieszkańcami."gratulacje panie kołek" Odpowiedz Link Zgłoś