being28 17.06.03, 10:43 W Olsztynie pojawi sie tramwaj: www.wm.pl/Index.php?ct=olsztyn&sct=olsztyn&id=492393 PS. Link i temat sciagnalem z forum Elblag:) W GW to sie o tym pewnie nie dowiemy bo patonat nad akcja ma GO:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lecart Re: Tramwaj w Olsztynie 17.06.03, 11:08 GO ma tylko dlatego patronat ze mają dobre kontakty z Elbląską :) Ale rzeczywiscie fajna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Tramwaj w Olsztynie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 17.06.03, 22:46 A nie mogliby tak przy okazji położyć paru kilometrów linii tramwajowej. Co jeździ to nie stoi ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Tramwaj w Olsztynie 17.06.03, 23:11 Własnie macie tam jakiś kawałek torów pod nasz tramwaj??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:To mi niespodzianka !!!!!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 00:48 being - nie wierze , taka niespodzianka czeka na mnie w Olsztynie , czy to będzie tramwaj nr1 . hahahahahaa chyba kiedyś powiedziałam , że przyjadę do Olsztyna jak będą czerwone tramwaje , jak sobie wypowiedziałam - kto wpadł na taki swietny pomysł ? Teraz musisz zająć miejsca siedzące na 5 lipca i zabawić się w konduktora - bilety wtenczas kosztowały 20 gr Fundniesz mi bilet ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_1 Re:To mi niespodzianka !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 00:57 Rita - idź spać!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re:To mi niespodzianka !!!!!!!!!!! IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 18.06.03, 06:16 Nie, torów nie mamy. Przyślijcie razem z tramwajem, no i przydałoby się także ładnych parę metrów linii trakcyjnej. Student, np. możecie dać niezbędne tramwajowe oprzyrządowanie z linii na płk. Dąbka! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re:To mi niespodzianka !!!!!!!!!!! 18.06.03, 14:55 A nie wolisz czasem torów leżaych na petli na Marymonckiej??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re:To mi niespodzianka !!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 18:45 Glancy gal, byle szyny i druty do rozpięcia .. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re:To mi niespodzianka !!!!!!!!!!! 18.06.03, 22:56 Nie ma tak dobrze:) cosik samemu tez trzeba skombinowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re:To mi niespodzianka !!!!!!!!!!! IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 19.06.03, 09:17 A na sznurku do bielizny toto pojedzie? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re:To mi niespodzianka !!!!!!!!!!! 19.06.03, 16:49 Jakbedziecie pchac:P to moze wam sie uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re:To mi niespodzianka !!!!!!!!!!! IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 20.06.03, 06:54 OK. ta odpowiedź mi wystarcza :o)Trza trenować biceps ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re:Tramwaj w Olsztynie IP: 213.76.143.* 20.06.03, 07:45 Z opowieści mojej mamy: Tramwaj nr 1 jeździł od dworca do jeziora Długiego, a drugi od Ratusza do WDK. Bilet normalny kosztował 0,50 zł , dla dzieci 0,20 zł. Tramwaj był czerwony, po środku tramwaju było godło Olsztyna. Konduktor miał swoje siedzisko. Zmianę torów "robiła" pani. Miała grube rękawice, ściągała pałąk i przekładała go na inną linię. Robiło to krótki przestój i można było w tym czsie "dolecieć" jak ktoś za późno wyszedł z domu :))) Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecart Re:Tramwaj w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.03, 16:27 Stoi stoi :) wczoraj jeszcze przechodziłem koło WB to Małkowskiego koło 18:00 dało rade wylookac i kilku innych naszych ludzi na stołkach Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re:To mi niespodzianka !!!!!!!!!!! 22.06.03, 10:00 Trenowac az tak bardzo nie trzeba, wystarczy okolo 10 osob i powinno sie udac :P Swoja droga ciekawe ile Tramwaje Elblaskie zarobily na tym wypozyczeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re:To mi niespodzianka !!!!!!!!!!! 22.06.03, 10:04 Mam nadzieję, że sporo sumkę - hehe - może za ta kase przebuduja kawałek Grunwaldzkiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re...wizor Re: Tramwaj w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 22.06.03, 22:31 Teraz ja... Bileciki do kontroli, (o przepraszam od 23 czerwca..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Tramwaj w Olsztynie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 22:52 oj, boję sie , że tramwaj mi ucieknie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Skąd ta rysa na tramwaju???? 25.06.03, 09:39 Wczoraj go sobie dokładnie oglądnełem, nie przypominam sobie, żeby takowa była (tylna lewa część) :P Odpowiedz Link Zgłoś