Dodaj do ulubionych

Alex- dyskoteka!!!

30.12.04, 21:30
Jaka jest ta wasza dyskoteka?
Obserwuj wątek
    • misia9910 Re: Alex- dyskoteka!!! 01.01.05, 14:34
      Byłam raz:) fajnie:)
    • wiecejniepije Re: Alex- dyskoteka!!! 24.01.05, 13:29
      alexa nie polecam, z reszta nie polecam zadnego lokalu w ilawie, szkoda czasu i
      pieniedzy - cale szczescie malych nakladow, chyba wlasciciele maja swiadomosc
      tego, ze ich dyskoteki sa do bani. watpie, zeby kiedykolwiek w ilawie powstal
      dobry klub, a szkoda, bo w okresie letnim zarobili by krocie. ja osobiscie
      wyjezdzam do klubow w innych miastach, lub na obzerzach :P pozdrawiam
      • rosasharn Re: Alex- dyskoteka!!! 20.03.05, 22:06
        wiecejniepije napisał:
        > wyjezdzam do klubow w innych miastach, lub na obzerzach

Obrzeża... tzn. gdzie konkretnie?
    • marta2801 Re: Alex- dyskoteka!!! 31.01.05, 23:35
      ja osobiscie bardzo lubie Alexa chociaz niestety ostatnio nie bylo mnie tam
      dosc dlugo.mozna sie tam wybawic i poszalec,placisz za wstep ale lokal pelna
      kulturka tak jak i ludzie tam sie bawiacy.muzyka oki,ceny tez w normie-jak
      wszedzie indziej.dyskoteka fajna:) polecam:)
    • daria00 Re: Alex- dyskoteka!!! 01.02.05, 23:26
      Ludzie interesujący a zwłaszcza chłopacy:):)
      pozdro dla nich:)

• szatyneczka25 Re: Alex- dyskoteka!!! 02.03.06, 18:28
      urodziwaanka napisała:

> Jaka jest ta wasza dyskoteka?

Dyskoteka Alex jest super.Ludzie tam się bawiącu posioadaja pełna kulturę.Za
      każdym razem po powrocie z dyskoteki jestem zadowolona!!!!!Faceci więcej odwagi!
      @@@
    • bolo3333 Re: Alex- dyskoteka!!! 07.03.06, 22:35
      Płytka decha :-)
      • mirellus85 Re: Alex- dyskoteka!!! 23.03.06, 12:35
        Alex to faktycznie dno,muza disco żadko techno, a jeśli zamówisz swój ulubiony
        kawałek z pozdrowieniami to czekasz przeszło godzine.Ja osobiście wole Maxsa w
        Marzęcicach.Pozdrawiam...
    • ironiaa Re: Alex- dyskoteka!!! 21.05.06, 22:26
      Alex->kultura?Powiedziałabym,że atmosfera jaka tam panuje jest delikatnie
      mówiąc odrażająca.Prowincjonalna buda wypełniona po brzegi chamskimi prostakami
      i ich jednonocnymi towarzyszkami.Kompletne dno.
      • kibic266 Re: Alex- dyskoteka!!! 16.06.06, 20:53
        Hm dyskoteka jak każda inna ale jak na taka iławe i wiary ktora kiedyś tam sie
        wbijała to troche wiocha po pierwsze brak klimatyzacji po 2 obsługa zamulona na
        piwo trzeba czekac jakies 20min zanim ktos cie obsłuży po 3 kroja za szatnie +
        bilet nawet w upalne lato co powinna byc szatnia darmowa a jak dyskoteka
        darmowa to szatnia w cenie wejsciówki hee po 4 te same twarze i kolesie ktorzy
        maja problem ze sobą i ze znalezieniem lasek bo... po 5 iława zawsze dostaje od
        ostródy a to już jest w styd u siebie na swojej dyskotece dostać od ziomali z
        innego miasta jak jest zadyma bo są za słabi albo poprostu sie boją postawic po
        6 DJ WARSZAWA koleś nie ma pojęcia o prowadzeniu dyskoteki wszystko na jedno
        kopyto pozatym wozi sie myśląc ze jest najlepszym DJ w Iławie a tak naprawde to
        jest zwykłym amatorem ktory miesza przestazałe techno z disco polo i włazi w
        d... ostródziakom pozdrawiam i nie zachęcam alexa polecam natomias gdańsk
        gdynia sopot tam cos znajdziecie
    • fasolala Re: Alex- dyskoteka!!! 18.06.06, 20:55
      Alex jest do bani. beznadziejna muzyka, smród z braku klimatyzacji, co mnie
      rozwaliło to mokre ściany (!!!???)... buractwo totalne tam łazi...
      jedyne przyzwoite to ceny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka