Dodaj do ulubionych

Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra"

IP: *.olsztyn.mm.pl 07.09.07, 10:59
Czy dostaliście w ostatnich dniach nową darmową gazete? Nazywa
się "Extra Olsztyn", ale w nagłówku ma "Sukces" (w sumie sam nie
wiem, który to tytuł?) Jest więcej artykułów do poczytania niż
w "Olsztyniaku" i "Metro". Dotyczy tylko Olsztyna (w odróżnienia od
Metra). Co o niej sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 11:19
      Kto jest wydawcą?
      • mmascarpone Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra 07.09.07, 11:47
        Głupi tytuł
      • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:25
        Wydawcą jest prywatna firma PRODUKT sp zoo w Olsztynie. Trzon redakcji tworzą
        m.in. Marek Książek (znany dziennikarz olsztyński) oraz sporo młodych ludzi z
        Olsztyna.

pozdrawiam

Bartek Jasiński
        (też pisuję)
    • Gość: YNA Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: 213.184.19.* 07.09.07, 12:43
      Dostałam, Czytałam, RE WE LA CJA. Gazeta Olsztyńska powinna czuć się
      zagrożona bo spadnie nakład. Tu ktoś zna się na rzeczy i wreszcie
      ktoś pisze o Olsztynie i waznych sprawach a nie o duperelach. I jest
      Program TV. Warto brac. A podobno ma być ciekawiej.
      • Gość: Ola Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 12:55
        A ja dalej nie wiem kto jest wydawcą...napiszcie proszę:)
        • Gość: gość Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 07.09.07, 20:35
          Kto jest wydawcą? Ani Agora ani czerwono-czarna mafia z Edytora.
          Cytat: "Wydawcą jest PRODUKT Sp. z o.o." Czyli???? Redaktor
          naczelny: Arkadiusz Niewiński. W nagłówku jest podana strona:
          www.extra-media.pl Ze strony wynika, że to jakiś koncern który
          wydaje takie gazety w całej Polsce.

Wychodzi chyba we wtorki. Naprawdę jest sporo do poczytania, ale i
          reklam też trochę.
          • Gość: Ola Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:49
            No to fajnie, olsztyniak ma konkurencję. Nareszcie, bo na tą gazetkę z bożej
            łaski szkoda pieniędzy. Ani razu się tam nie reklamowałam, szkoda im kasy na
            kolportaż jak w innych miastach. Zostawiają w sklepach jak kukułcze jajo. W
            dużych miastach stoją kolporterzy na skrzyżowaniach, rozdają jak należy, ale
            Edytor oszczędza. Niech oszczędza, bo niedługo jak wejdzie nowy projekt
            polskapresse i tam będą też informacje z regionu - GO straci reklamodawców na
            rzecz GW Olsztyn i nowego tytułu.Nie wspomnę o Olsztyniaku - to już trup.
            • Gość: gość Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 08.09.07, 11:13
              W Planecie leży cały stos Olsztyniaków. To prawda, nic tam nie ma do
              poczytania.
              • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:29
                W Sukcesie jest zdecydowanie więcej i ciekawiej napisane. Redakcja stara sie
                pisać o wszystkim co dotyczy rzeczywiście miasta, co się w nim dzieje. Na pewno
                misją jest by pisać o tym co dobre, bo o wypadkach, korupcji, tragediach mamy
                dośc w innych gazetach. Wyszedł dopiero drugi numer, ale mysle ze ilośc tekstu
                (i jakość!) będzie coraz lepsza. I ja sie też o to postaram, bo czasem pisuje.

pozdrawiam

Bartłomiej Jasiński
              • Gość: Lucha Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.pools.arcor-ip.net 27.03.08, 15:52
                Extra Sukces ukazuje sie od 4 wrzesnia 2007r. Wlascicielem jest
                firma Produkt Sp. z o. o. z Olsztyna a mianowicie Dariusz Zawadzki,
                jednoczesnie wspoltworca stowarzyszenia Olsztyn bez Cenzora. D.
                Zawadzki sprzedaje tez mieszkania w Villi Jantar na olsztynskich
                Likusach. www.produkt.com.pl
                • Gość: erka aaaa ! to ci od tej durnej reklamy ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 17:21
                  ale tam sie Borodziuk zbłaźnił
            • Gość: hi hi Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 22:11
              nie trup CESIO uratuje za WASZE NASZE pieniądze
          • Gość: eksbekcja Niwiński Arkadiusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 19:18
            Czy to ten ze Szczytna były komendant milicji.
            A Marak K. to chyba ten z G.O. "zrezygnował' bo ... musiał.
        • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:26
          Kto wydawcą - odpowiedź w innym wątku - firma Produkt.
    • Gość: jsc Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.ols.vectranet.pl 07.09.07, 15:45
      A gdzie ją rozdają i kiedy?
      • Gość: hoho Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.ols.vectranet.pl 07.09.07, 23:26
        Dziadkowa.
      • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:30
        Gazetę na pewno można dostać w sieci sklepów RAST. W wtorkowe poranki (wtedy
        jest wydawana) rozdają ją kolporteży na głównych skrzyżowaniach. Podobno
        rozchodzi się jak świeże bułeczki. Na stronie www.extra-media.pl można pobrać
        archiwalne numery.

pozdrawiam

Bartek
        • Gość: Ola Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:30
          Zachowajcie niezależnośc medialną - osiągniece extra sukces.
          Pozdrawiam redakcję. Pan Ksiązek z GO?
          • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.07, 19:34
            Tak, dokładnie ten Pan Książek Marek, który był dziennikarzem GO.
            • Gość: Ola Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:38
              Dlaczego odszedł z GO?
              • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.07, 19:39
                Niestety nie jestem w stanie twierdząco odpowiedzieć dlaczego, ale raczej nie
                odszedł tylko mu podziekowano.

pozdrawiam
                Bartek
                • Gość: Ola Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:45
                  Były czy obecny naczelny?
                  • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 15.09.07, 19:12
                    Nic więcej nie mogę powiedzieć, bo po prostu nie wiem.
                    • Gość: gość Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 21.09.07, 22:14
                      Pan Książek rzeczywiście dużo pisze w tej gazecie, naczelny prawie
                      nic. Książek to znany od lat dziennikarz, chyba ostatni ze starej
                      dobrej szkoły dziennikarskiej (może poza p. Katarzyńskim). Ale mam
                      uwagę do wydawców: JEDNAK ZA DUŻO POLITYKI. To wam szkodzi, co
                      wynika z tego forum.
              • Gość: Ksiazek Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 13:31
                Co do mnie, to odszedłem z GO ponad rok temu na mocy porozumienia
                stron, bo z GO ślubu nie brałem. A mój młody kolega Bartek Jasiński
                nie musi znać powodów, tak jak nie musi (i całe szczęście) znać
                życia wewnętrznego tej redakcji. Co do Extra-Sukces (tytuł miał być
                inny, ale jest ten i trzeba się z tym pogodzić), to różne będą
                spekulacje na temat tygodnika. Łącznie z wymienianiem nazwisk, które
                nie mają związku z redakcją. W moim odczuciu nie jesteśmy "anty"
                komuś, ale anty CBA: Ciemniactwu,Biurokracji, Arogancji. Pozdrawiam.
                Marek Książek
                • Gość: Ola Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 13:57
                  A jak wejdzie na rynek "Echo Miasta" dacie radę?
                • Gość: gość Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 24.09.07, 16:42
                  Ale pana Bartka Jasińskiego nie ma w składzie redakcyjnym, a w
                  ostatnim numerze też nie widziałem jego tekstów???
                  • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 11:40
                    Rzeczywiście nie jestem wymieniony w stopce, a artykuły piszę sporadycznie, nie
                    mniej jednak współpracuję z redakcją, co m.in. potwierdza moja legitymacja :)
        • Gość: gość Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 21.09.07, 22:05
          Na razie można pobrać pierwszy numer w pdf-ie. Ale kolejne są
          zdecydowanie lepsze, lżejsze (chodzi o treść). Na ulicach nie
          widziałem, można dostać przy ladzie w Max-Duecie (ja brałem w Alfie)
          właśnie we wtorek.
    • maretina Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra 14.09.07, 14:33
      wydaje ja polnord. sa w niej glownie reklamy osiedla teczowy las (
      bartag), w ktorych lansuje sie byly zastepca prezydenta
      miasta....olsztyn.
      • Gość: trzeźwy Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:49
        SLD-owska gazetka przedwyborcza, Zawadzki, Gagacki itd. Hasło :"Bić
        Małkowskiego". Redakcja reklamuje sie na tym wątku udając
        czytelników. Kolportuja m.in byli ubecy. Proponuje rozbudować tytuł
        o Naj,Ekstra, Hiper, Bomba, itd. Powodzenia!
        • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.07, 19:38
          Ciekawa teoria, szczególnie ze gazeta wyszła jeszcze przed informacja o
          wyborach. Wystarczającym dowodem będzie fakt iż gazeta będzie funkcjonowała
          również po wyborach (zapewne niejednym). A ja osobiście artykułów przeciwnych
          wobec Prezydenta Małkowskiego nie zauważyłem. Ja nie ukrywałem, że piszę do
          Extra Sukcesu, skąd wiec takie stwierdzenia? Czyżby rzeczywiście ktoś się czuł
          gazetą zagrożony? Na temat "ubeków" się nie wypowiadam gdyż jestem za młody i
          nie wiem czy "trzeźwy" również. A co do kolportażu, to gazetę można dostać w
          sieci sklepów RAST (a to mi na ubecję nie wygląda).
          • Gość: Leon Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 23:53
            Du...wkręctwo jakich mało. Wywiad z dyrektorem MOK ha ha ha ha ha.
            Co to ma być? Olsztyńskie Lato Artystyczne to ewenement? Ufff...
            Gazeta jak gazeta.Ot zwykła głupawka lansująca znajomków, którzy nie
            mają nic ciekawego do powiedzenia. Parada próżności trwa :) :) :)
            • leon.1 Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra 15.09.07, 13:06
              Sory. Pomyliłem z Życiem Olsztyna.... Uffff. Przepraszam Sukces
              Extra. To wyżej to o Życiu Olsztyna. :) :) :)
              • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 15.09.07, 19:11
                No właśnie jakoś mi ten opis do Sukcesu nie pasował :) a nt OLA Sukces pisał
                dośc krytycznie.
                • Gość: cz Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: 88.156.63.* 15.09.07, 23:16
                  A czy to przypadkiem nie jest kolejna tubka cjm?
                  • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 16.09.07, 16:32
                    No zdecydowanie nie jest to organ prasowy olsztyńskiego ratusza, że tak powiem.
                    Wystarczy poczytać artykuły i ewentualnie porównać je z GO. polecam
                    • alexandra-1 Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra 16.09.07, 17:55
                      Jeszcze nie widziałam tej gazety. Kolportaż chyba niekoniecznie sprawny. Nie
                      widać was na skrzyżowaniach. Powodzenia:)
          • Gość: nicki Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 09.10.07, 23:42
            JASIŃSKI PRZESTAŃ SAM ZE SOBĄ PROWADZIĆ DYSKUSJE!!! Każdy kto zna
            Ciebie wie, że w prawie każdym wątku związanym z Polityką sam ze
            sobą dyskutujesz (pod różnymi nikckami) po to by promować swoje
            poglądy!! Wiemy wszyscy, że gazeta jest wydawana z inspiracji Pana
            Dariusza Zawadzkiego, a jego kumplem i papużką nierozłączką jest Pan
            o inicjałach R.P. były ubek, który nosi za nim "teczkie i laptoka".
            Nie piszę tego by oceniać, ale martwie się kolego o Ciebie, każda
            kobieta potrzebuje męskiego ramienia, szczególnie wieczorem, więc
            skup się wieczorami na swojej kobiecie a nie na forach gazeta.pl.
      • Gość: adg Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.mosar.pl 17.09.07, 23:51
        jasiński=karpowicz i wszystko jasne!
        karpowicz to dyrektorka z urzedu marszalkowskiego, blisko
        spokrewniona z wiceprezydentem karpowiczem (tym co to płacił żonie z
        miejskiej kasy ponad 6000zł miesięcznie za prowadzenie rodzinnego
        domu dziecka). Jest ona z domu jasińska. założyli gazetkę, w której
        zatrudniaja pociotków. Witamy w olsztynie-najbardziej skorumpowanym
        polskim mieście.
        • dag80 Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra 18.09.07, 10:47
          no chyba masz niepelna wiedze nt tego jasinskiego co sie na forum
          wypowiadal.znam go od 5 lat i jego rodzine i nie pamietam zeby
          kiedykolwiek wspominal o rodzinie karpowiczow jako o swojej:)plotki
          ludzkie pomowienia a najpewniej zbieznosc nazwisk:)
          pozdrawiam
        • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 10:52
          Tak to jest jak się wie, że dzwonią, ale nie wiadomo w którym kościele. Ubawiłem
          się strasznie - w Olsztynie to popularne nazwisko (polecam lekture książki
          telefonicznej). Jednym słowem, ja nie z tych Jasińskich :D. Może jeszcze się
          dowiem, że minister skarbu Jasiński to też rodzina? :)

POZDRAWIAM SERDECZNIE

Bartłomiej Jasiński
        • Gość: nicki Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 09.10.07, 23:45
          Najbardziej fantastyczna historia o Olsztyńskim świecie polityki
          jaką ostatnio słyszałam :) Karpowicz spadł by z krzesła gdyby
          usłyszał, że razem z Jasińskim tworzy jakąś gazetę :) Genialny pomsł
          jesteś mistrzem/mistrzynią dedukcji :) Geniusz godny
          pozazdroszczenia :)
      • Gość: kolega_od_śrubek Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 21.09.07, 22:16
        Czy POLNORD to nie jest przypadkiem firma Grubego Ryśka z Gdyni,
        Największego Płatnika???
    • Gość: adg klan karpowiczów IP: *.mosar.pl 18.09.07, 00:00
      forumowiczom radzę uważać
      Rodzinne macki karpowiczo-jasińskie sięgaja nie tylko ratusza i
      urzędu marszałkowskiego. swoich pociotków wetkneli między innymi do
      wymiaru sprawiedliwości, w tym do sądów, urzedu statystycznego, NIK-
      u, szkół (oczywiście na stanowiskach).
      • Gość: Jasiński Re: klan karpowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 10:52
        Tak to jest jak się wie, że dzwonią, ale nie wiadomo w którym kościele. Ubawiłem
        się strasznie - w Olsztynie to popularne nazwisko (polecam lekture książki
        telefonicznej). Jednym słowem, ja nie z tych Jasińskich :D. Może jeszcze się
        dowiem, że minister skarbu Jasiński to też rodzina? :)

POZDRAWIAM SERDECZNIE

Bartłomiej Jasiński
        • Gość: adg Re: klan karpowiczów IP: *.mosar.pl 19.09.07, 01:07
          ci jasińscy to nie z olsztyna
          to olsztynek, a tam jak to w małej mieścinie ludzie gadają ;)
        • Gość: adg Re: klan karpowiczów IP: *.mosar.pl 19.09.07, 01:34
          i gdybys mlody człowieku pochodził z olsztyna, to nie musiałbys
          powoływać sie na książkę telefoniczną.
          Olsztyn przed napływem ludności z okolicznych wsi i miasteczek (tj.
          do poczatku lat 70-tych) liczył znaaaacznie mniej mieszkańców.
          Jasińscy (ci z olsztyna) są dobrze znani i to pozytywnie.
          panie "pracowniku" dzwonno-gazetowy wiesz co to "czarna hala"?, a
          twoi rodzice wiedzą? ;)
    • Gość: jakow Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 11:10
      Nie spotkałem się z tym Pismem, ale pytam, czy to jest kontynuacja? Kiedyś
      ukazał się chyba jeden numer kolorowego Pisma "Sukces", który był finansowany
      przez reklamowane osoby (ich firmy)i to było coś dobrego i potrzebnego. Trzymam
      ten numer do dziś.
      Jeśli natomiast jest to próba wejścia polityków tylnymi drzwiami, to lepiej
      sobie głowy tym nie zawracać, bo jakość (osobowa i ideowa) naszej polityki jest
      poniżej wszelkiej krytyki.
      Jeśli natomiast jest to niezależna inicjatywa to chętnie poszukam Pisma, chociaż
      w tej sieci sklepów niczego nie kupuję (z patriotycznych przyczyn!)
      • Gość: ha ha Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 22:28
        Sukces-Extra = firma Produkt = Pan Zawadzki, przewodniczący SLD w Olsztynie. I
        już wszystko jasne.
        • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 11:42
          a teksty zamieszczone w gazecie to propaganda eseldowska. Człowieku chyba nie
          widziałeś pisma na oczy i tekstów tez nie czytałeś. To jest dopiero śmieszne.
      • Gość: gość Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 21.09.07, 22:11
        "Z patriotycznych przyczyn"??? Z tego co wiem RAST to polska i chyba
        olsztyńska firma. Ostatnio wykupili sieć DUET, MAX-DUET i HERMES
        oraz lokalne sklepy Lider-Szajs. Jeśli się mylę, proszę o
        skorygowanie.
        • Gość: jakow Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 13:52
          I tu jest pewien problem. Rast stał się S.A. i jest na giełdzie. Na całym
          kapitalistycznym świecie dzieje się tak z dwóch powodów: żeby pozyskać kapitał
          na rozwój i żeby ukryć stosunki właścicielskie. Teraz wystarczy połączyć
          dotychczasowych właścicieli Rasta (z przybudówkami)i właścicieli wytwórni
          alkoholi w Polsce (Łańcut, Białystok i inne). Trudno być patriotą, chociaż świat
          jest właśnie taki, że nigdy nie wiadomo, czyj kapitał wzmacniamy kupując cokolwiek.
    • cyprian_kamil Re: Najciekawszy artykuł/rubryka 21.09.07, 22:32
      Witam wszystkich. Wpadło mi to pismo w ręce. Niezależnie od tematów
      politycznych (których wcale nie ma więcej niż gdzie indziej)
      chciałbym zwrócić uwagę na dwie interesujące rubryki: 1. IRENKA
      RADZI - ciekawa rubryka o malarstwie z załączoną reprodukcją , np.
      ostatnio o impresjonizmie, oraz 2. KOŁOBRZESCY SĄ WŚRÓD NAS -
      historyjki o zwykłym życiu sympatycznej rodziny z ulicy
      Kołobrzeskiej. Obie rubryki były ostatnio na stronie 6. Z
      przyjemnością czekam na dalsze odcinki. Poza tym dość dobrze się
      czyta felietony pana Książka pt. "Sztuka tygodnia". Natomiast nie
      podobają mi się nahalne artykuły reklamujące pewną firmę budowlaną,
      choć rozumiem, że ma to związek z finansami tego nowego dziecka na
      naszym ubogim olsztyńskim rynku medialnym. Niemniej życzę
      powodzenia! A co się Wam podoba lub nie podoba w tej gazecie?
      • Gość: gość Re: Najciekawszy artykuł/rubryka IP: *.olsztyn.mm.pl 21.09.07, 22:39
        To dobrze, że nie sama polityka. Bo w Olsztynie ludzie też mają
        życie kulturalne, duchowe, rodzinne itd.
    • Gość: gość Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 25.09.07, 10:49
      Czy ktoś czytał nowy numer? Dziś jest wtorek.
    • Gość: waldek Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 12:41
      Bardzo ciekawa gazeta, tylko ciężko jest ją dostać. Podejrzewam, że jak się
      nieco rozwinie to bedzie dawana w takich ilościach jak Olsztyniak.
      • Gość: ANNA-JO Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 09.10.07, 23:49
        Waldek!! Będziesz tatą??
        • Gość: priv Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: 81.15.230.* 10.10.07, 07:55
          szmatlawiec jakich malo , ale dla redakcji mialbym pomysła. Mozna by
          załozyć kronikę urodzin dzieci, taka wzorem GO. Anna-Jo rodzi w
          grudniu to by sie przydalo , tylko kurcze zastanawiam sie jakie
          nazwisko bedzie widnialo przy dzidziusiu. Zaczyzajace się na Ż czy
          może Z. Buziaczki dla tatusiow:)
    • Gość: Jasiński Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.olsztyn.mm.pl 07.10.07, 19:05
      Tutaj niektóre numery archiwalne:

www.extra-media.pl/?module=content&hmenu=35&action=more&id=191
      • Gość: nieznany !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 11:54
        Ludzie o co wam chodzi??? Dostajecie darmową gazetę, trochę informacji, program
        na cały tydzień i jeszcze wam źle... Smutne jest to, że nie potraficie docenić
        ludzi pracujących przy tym przedsięwzięciu:(
        • Gość: :) Re: !!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 20.11.07, 08:53
          Zawadzki i znowu masz syna! gratki:) urodzony w niedziele, 2800 g.
          ciekawe co zona na to?
          • Gość: waldek Re: !!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 27.12.07, 14:37
            Chyba sie znowu ktos pomylil
    • Gość: tak Re: Nowa darmowa gazeta w Olsztynie "Sukces-Extra IP: *.ols.vectranet.pl 28.03.08, 20:53
      Ciagle nie wiem o czyj sukces tu chodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka