thor_tr 10.07.03, 10:43 Bardzo proszę o przesłanie mi kilku zdjęć z imprezy.Bo już nie mogę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andulka7 Re: Zdjęcia 10.07.03, 11:19 thor, sorry ale ja już też nie mogę, może wieczorem z domu , od dwóch dni nic nie robię tylko zdjęcia po Polsce i po swiecie rozsyłam, muszę coś w pracy porobić wreszcie, nie wiedziałam że nic nie masz, ale teraz już nie dam rady. Papiery z dwóch dni mnie przywaliły i terminy gonią... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zdjęcia 10.07.03, 12:06 Thor ja mam juz to w kompie będe ładolwac i wysyłac:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta3x Re: Zdjęcia 10.07.03, 12:39 Czy wrzucicie parę fotek na jakąś stronkę? Bardzo chciałabym Was zobaczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Zdjęcia 10.07.03, 12:43 Angi, proszę zluzuj mnie, bo już nie mogę :) muszę wreszcie trochę popracować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Zdjęcia IP: *.vit.de / 172.16.2.* 10.07.03, 12:54 andulka7 napisała: > Angi, proszę zluzuj mnie, bo już nie mogę :) > muszę wreszcie trochę popracować ... Andulka, to co dostalem moge wrzucic wieczorm u mnie, bo to male piwo. Jesli moge ? Autoryzacja od Ciebie i beinga jako autora ? Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Zdjęcia 10.07.03, 14:19 Swietnie, jesli moge Cie prosic wrzuc thorowi wszystko co dostales :) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Zdjęcia 10.07.03, 14:21 A, zapomnialam, being nic nie mowil o aytoryzacji, tez sobie odpuszczam, impreza byla w koncu jajcarska, mam od Zbyszka swoją piekna fote z wywalonym ozorem, prawie jak slynne zdjecie Einsteina, chi, chi, tez pojdzie do albumu, a co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Zdjęcia IP: 213.25.179.* 10.07.03, 14:32 Moje zdjecia wpusci w siec oso, poprosze go zeby jak najszybciej, chetnych do ogladania sporo- i ja tez nie widzialem wiekszosci. Moje zdjecia sa dla wszystkich, mam nadzieje ze podostale tez. haha, szampan (wino musujace) z gwinta, niektorych nie widac zza butelki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Zdjęcia 10.07.03, 14:46 Gość portalu: zbyszek napisał(a): > haha, szampan (wino musujace) z gwinta, > niektorych nie widac zza butelki! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Do Angeli 10.07.03, 16:44 Wielkie dzięki za zdjęcia.Doszły.Hip hip huraaaa!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Do Angeli 12.07.03, 04:06 Odnosze wrazenie, ze zdjecia sa reglamentowane:((( jak za straych czasow:((((( Dlaczego??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Zdjęcia 10.07.03, 23:57 A czy powstaje cos ogolnodostepnego, w sieci na jakiejs stronce? Tak jak z poprzednich spotkan? Fajnie by bylo razem cos poogladac i pokomentowac:) Odpowiedz Link Zgłoś