Dodaj do ulubionych

Leclerc - niepoprawni partacze

IP: 213.25.179.* 11.07.03, 14:44
Wczoraj sąsiadka robiła zakupy w Leclercu - kupiła cukier,mąkę i kasze.W domu
okazało się,że w tych produktach są: mole a także jakieś robale. Wszystko do
wyrzucenia.
Kupujesz w Lecrecu - sprawdzaj dokładnie wszystko:terminy
ważności ,opakowania, wszystko co się da żeby nie wyrzucać forsy w błoto.
A najlepiej oczywiście omijać tę spelunę kiepskiego handlu.
Obserwuj wątek
    • redakcja Re: Leclerc - niepoprawni partacze 11.07.03, 15:44
      Ciekawe. Możemy prosić o namiary - telefon lub mejla - by zapytać o szczegóły?
      Nasz adres: redakcja@olsztyn.agora.pl
      Roman Antonowicz
      • Gość: radca Re: Leclerc - niepoprawni partacze IP: 213.25.179.* 11.07.03, 16:01
        Szanowny Panie, zakupów dokonywała moja sąsiadka,która oswiadczyła,że chce mieć
        święty spokój i więcej do tego sklepu nie przyjdzie.
        Sam widziałem mole w torebce z orzeszkami ziemnymi a w mace małe ciemne robaki.
        2 razy byłem świadkiem jak kobiety kupujące masło stwierdziły,że jest
        przeterminowane.Na reklamacje obsługa zabierała to masło i podawała inne.
        • Gość: hehehe Re: Leclerc - niepoprawni partacze IP: *.mt.sfl.net 11.07.03, 16:14
          Gość portalu: radca napisał(a):

> święty spokój i więcej do tego sklepu nie przyjdzie.
          i to wydaje mi sie najlepszym wyjsciem
          > przeterminowane.Na reklamacje obsługa zabierała to masło i podawała inne.
          tez przeterminowane?
          ja bym zazadal zwrotu kasy i gdzie indziej bym se to maselko kupil
          • being28 Re: Leclerc - niepoprawni partacze 11.07.03, 19:38
            Przeciez i tak redakcja nic nie zrobi. Napisza moze artykul. potem Lecrerc
            wykupi kilka stron reklam i sie szybko skonczy. pojawia sie gadki, ze francuzi
            zatrudniaja ludzi, podwyzszony poziom uslug spowoduje spadek zatrudnienia i
            rozne inne bajki. Jakby jakis wazny koles z odpowiedniego urzedu (pewnie jakis
            ZPHiD lub HWDiP albo WSPJJ) odpowiedzialnego za takie rzeczy mial jaja to by
            dawno zamkneli wiekszosc sklepow. Ale lepiej ganiac sprzedawcow kwaitow,
            truskawek. Ale nie ma pieniedzy, nie ma srodkow, nie ma czasu, brak lokalu...
            • Gość: theedge Re: Leclerc - niepoprawni partacze IP: *.tvk.tpsa.pl 11.07.03, 20:06
              A moja sasiadka kupila w realu kielbase ze 100-dolarowka w srodku. Co za
              chamstwo. Nigdy tam juz nic nie kupie ;-)
              • iznota33 Re: Leclerc - niepoprawni partacze 14.07.03, 13:20
                Myślisz,że była fałszywa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka