Dodaj do ulubionych

Dobranoc v.4.

12.07.03, 00:12
I piękniejsza jest noc
To właśnie dla Was
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 12.07.03, 03:49
      Co jest, spiochy???? Ja jeszcze nie spie!!!!
      ;))))
      • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 23:25
        ach śpij , bo właśnie księzyc zasnął
        i za chwilę ja zgasnę

dobranoc z soboty na niedzielę
        • angela-rt Re: Dobranoc v.4. 13.07.03, 00:09
          Rita Ty nie zgaśniesz
          • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 13.07.03, 00:42
            A Wy ciagle spicie!!! Skandal!!!
            Nie ma z kim pogadac;)))
            • oso1 Re: Dobranoc v.4. 13.07.03, 00:54
              nie wszyscy
              A Ty cwaniaczku jeden, którą masz godzinkę, co?
              My tu nosami orzemy ziemię ze zmęczenia, a Ty sobie baraszkujesz po internecie,
              pogodę zapewne masz świetną, chociaż i u nas się poprawiła. Uważaj na wągliki.
              Zrób sobie zdjęcie na jakimś pięknym tle i przyślij. No niestety padam a jutro
              z rana muszę wyjechać z Olsztyna więc idę spańku - pozdrawiam
              Trzymaj się
              • inka28 Re: Dobranoc v.4. 13.07.03, 01:31
                oso, nie znecaj sie nad mika. Wcale tak fajnie w tej Ameryce nie jest.
                Pozdrawiam Ciebie i tych co to mi takie sny czaruja. Wczoraj skrzyzowanie
                Olsztyna z Krakowem, dzisiaj impreza u Puffa Daddy'ego:)))) Co bedzie dzisiaj?
                • Gość: Ed Re: Dobranoc v.4. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 01:48
                  Dzisiaj to najpierw będzie - Dzień dobry :)
                  Pozdrawiam
                  • inka28 Re: Dobranoc v.4. 13.07.03, 01:50
                    a co bedzie po dzien dobry? bo na mnie jeszcze dobranoc za jakies dwie godziny
                    czeka:)
                    • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 13.07.03, 02:38
                      Inka, ktora jest godzina, ze chcesz isc spac??? ja jeszcze mam tyle rzeczy do
                      zrobienia!!! Az strach!
                      Ulazilam sie jak nie wiem co!
                      A z pogoda nie jest wcale tak rewelacyjnie. Ja mieszkam w gorach - dziwnie jest
                      - raz leje, raz slonce, a wilgotnosc powietrza jest oszalamiajaca. tego sie nie
                      da opisac. Niby nie tak goraco, a pot splywa jak nie wiem co!!
                      tak wiec wcale ta Hameryka taka suuper nie jest - lepsza chyba ta kolo
                      Olsztynka;)))
                      Inka, nie sadzisz?????
                      • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 22:53
                        żegnam wieczorną zmianę, witam nocną i ranną

dobrych i milych snów
                        • andulka7 Re: Dobranoc v.4. 13.07.03, 22:58
                          Papatki, to też pójdę, dwie godziny dziś w nocy spałam, cholerne sroki
                          skrzeczały, ze sto ich było czy co, wrrr
                          • angela-rt Re: Dobranoc v.4. 13.07.03, 22:59
                            sama zostane???jeszcze nocnej zmiany nie ma,dziewczyny pracują czy co?
                            • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 14.07.03, 00:51
                              angela-rt napisała:

> sama zostane???jeszcze nocnej zmiany nie ma,dziewczyny pracują czy co?

Nocna zmiana chwilowo sie melduje:) Ale lece pograc w badmintona - zaraz sie
                              ciemno zrobi i nic z tego nie wyjdzie...

Pokaze sie pozniej, moze dolaczy Inka.
                              :)))
                              • inka28 Re: Dobranoc v.4. 14.07.03, 00:56
                                mika_1 napisała:

> Pokaze sie pozniej, moze dolaczy Inka.
                                > :)))
                                Inka juz dolacza:) Mika, teraz widzisz ze prawde mowilam z ta wilgotniscia.
                                Niesamowite zjawisko. Pasc mozna. Zaczynam tesknic za rozgrzana plyta
                                krakowskiego Rynku i ...piwkiem z Toba:)
                                A w badmintona to ja jestem the best. Kiedys z moja przyjaciloka stworzylysmy
                                taki duet, ze nikt nas w debla nie pokonal. Dream team, mowie Ci. Wiec kiedy
                                pogramy?
                                • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 14.07.03, 03:20
                                  Inka, kurcze, tu jest taka piekna okolica, ze szok. Really!!!! Tego sie nie da
                                  opisac, to trzeba zobaczyc!!! Zebysmy sie tak zgraly i zebys dala rade tu
                                  dotrzec.... Miodzio!!
                                  dzisiaj gralam w badmintona - ale gra zostala przerwana z powodu dewastacji
                                  sprzetu! 4 rakietki diabli wzieli;))) jutro jade do miast kupic nowe:) Poza tym
                                  - zyje bardzo aktywnie - bilard, jutro nauka TENISA - Rita cos dla Ciebie:))) A
                                  ktoregos dnia jeszcze kregle:))) Do tego troche pracy:) podoba mi sie tu:)
                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 14.07.03, 09:44
                                    No i patrzcie, śpioszki w postaci Inki i Miki wtulają się w poduszeczki (chyba,
                                    że w kogoś innego), przesunięcie czasu i wymiękają, no Rybki może teraz
                                    pogadamy? Co?
                                    ;-))
                                    • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 22:54
                                      króciuteńko - dobranoc
                                      pozdrówka dla Miki i Inki , nocnych marków
                                    • inka28 Re: Dobranoc v.4. 15.07.03, 02:14
                                      oso1 napisał:

> No i patrzcie, śpioszki w postaci Inki i Miki wtulają się w poduszeczki
                                      (chyba,
                                      >
                                      > że w kogoś innego), przesunięcie czasu i wymiękają, no Rybki może teraz
                                      > pogadamy? Co?
                                      > ;-))
                                      oso, to jest jawna prowokacja:) Mam sie w co (kogo? :)) wtulac i nie bede sie
                                      zrywac w srodku nocy. Potrzebuje snu (i wtulania). Ale rozmowa z Toba nie
                                      pogardze:)

Rita - dzikuje. Ale co ze mnie za nocny marek jak mi sie o 10 oczka zamykaja.
                                      Nienawidze wstawac o 6:/
                                      • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 15.07.03, 05:50
                                        Rita -dzieki za pozdrowki;)))
                                        Ja tez jestem nocny marek - co widac - oso prowokatorze!!!!
                                        Wtulam sie w wiewiorki i chipmanki - nie jest zle:)))
                                        Ja sie jeszcze nie zaaklimatyzowalam do konca - chodze spac kolo polnocy, a
                                        budze sie o 4 rano i koniec spania!! Niefajnie...No, zaraz to bede mogla z
                                        Pioterem alblo Zbyszkiem pogadac:)))
                                        • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 22:46
                                          dziś króciutko powiem dobranoc - musze lecieć
                                          trzymajcie się dziewczyny
                                          • thor_tr Re: Dobranoc v.4. 15.07.03, 22:52
                                            Dobranoc:-O
                                            • inka28 Re: Dobranoc v.4. 16.07.03, 02:11
                                              thor-tr bo nas polkniesz:) Dobranoc:)
                                              • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 16.07.03, 02:37
                                                Jakie dobranoc?? jeszcze wczesnie;)))
                                                • inka28 Re: Dobranoc v.4. 16.07.03, 15:46
                                                  Szok, konsternacja i poruszenie. Dzien dobry! oso, moze teraz porozmawiamy:)
                                                  • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 16.07.03, 19:08
                                                    Co jest spiochy?? oso, przygipsowali cie do podlogi, ze nie chcesz sie
                                                    odzywac??? ;)
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 16.07.03, 19:22
                                                    Tak naprawdę to miałem malować pokój, ale coż to się nie robi z okazji
                                                    lenistwa ;)
                                                    Pomyślałem - nóżka i spoko, od tego są malarze, od samochodów mechanicy, ao
                                                    bułek piekarze, od latania latawce, od picia piwa - my. Więc znalazłem wymówkę.
                                                    Postaram się dotrzymać Wam towarzystwa, lecz niestety z doskoku, ponieważ
                                                    majstrzy malują (5 zł od metra kwadratowego), należy więc czasami na nich
                                                    spojrzeć.
                                                  • thor_tr Re: Dobranoc v.4. 16.07.03, 22:41
                                                    Dobranoc:-)
                                                    Do jutra:-)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 23:12
                                                    pozdrawiam wszystkich i na mnie pora
                                                    dobranoc tym co idą spać i dzień dobry tym, którzy budzą sie do życia
                                                  • andulka7 Re: Dobranoc v.4. 16.07.03, 23:46
                                                    Nikt nie chce gadać w tak ciepła letnią noc? Trudno, dobranoc wszystkim:)
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 16.07.03, 23:58
                                                    dobrej nocki
                                                    Pa
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 23:11
                                                    Noc zapada, cisza nastaje
                                                    Płynąca ciemność sen już nadaje
                                                    Zgaś monitor, by sen był spokojny
                                                    A poranek przywita cię upojny !

Dobranoc
                                                    to był wiersz dla oso1
                                                  • andulka7 Re: Dobranoc v.4. 17.07.03, 23:32
                                                    Papatki wszystkim :)))
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 18.07.03, 00:18
                                                    Dzięki Rita

Upojnie spojrzę dzisiaj w sen
                                                    oddając się zaklęciom Orfeusza
                                                    chociaż nie jestem już strong men
                                                    To jednak widok kobiet mnie wciąż rusza
                                                    co widok kobiet a co sen
                                                    co to właściwie ma wspólnego
                                                    sięgnę do pamięci w miarę mocnej
                                                    - marzę o babie wielkanocnej
                                                    Dobrej nocki
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.4. 18.07.03, 01:04
                                                    papa :) ide do kina:)))
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 18.07.03, 02:20
                                                    I co dobry film dzisiaj grali ???
                                                  • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 18.07.03, 03:00
                                                    Oso, spichu, co jest???? Ja dopiero ide pobiegac, a Ty co???
                                                    Ten gips Cie tak wykonczyl???????????

:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 23:19
                                                    Noc ciemna idzie, cisza nastaje
                                                    Wyłącz komputer kochanie
                                                    Co czynię - dodaję ;-)

Dobranoc
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 18.07.03, 23:21
                                                    Jakie dobranoc, o 4.00 przyjeżdżają moje Budrysy z Czech (przywiozą piwko) - za
                                                    Wasze zdrowie
                                                  • Gość: sola Re: Dobranoc v.4. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 00:10
                                                    Dobrej nocki !
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 19.07.03, 00:12
                                                    Dobrej Nocki, chociaż zapewne zaraz kobitki z USA się odezwą i znowu nie będą
                                                    miały z kim pogadać. Poczekaj Sola, to spytasz jak tam świstaki nieboraki.
                                                  • Gość: sola Re: Dobranoc v.4. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 00:13
                                                    Ciekawa jestem jaka jest różnica w czasie? 6-8h ? Chwilkę jeszcze posiedzę.
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 19.07.03, 00:16
                                                    to moze pojawi się Inka i Mika
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.4. 19.07.03, 00:19
                                                    wykrakales:P
                                                    Film - "The Italian Job"
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 19.07.03, 00:22
                                                    no to job jewo mat - to znaczy film
                                                    Jak nie znikła Sola, to ma parę pytań
                                                    Odpowiedz jej rzetelnie to postawię piwo
                                                    Hello - idę spańku, bo muszę wstać za 3 godzinki
                                                    Pozdrowionka
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.4. 19.07.03, 00:26
                                                    U mnie godzina dokladnie po drugiej stronie zegarka:) 18.30 dochodzi. Jeszcze
                                                    jakies pytania?
                                                    Dobranoc oso, zebys miast wykrakac teraz sobie czegos nie wysnil:)))
                                                  • Gość: sola Re: Dobranoc v.4. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 00:26
                                                    Witam Inkę. Niestety muszę już kończyć. Dla mnie zrobiło się późno. Pozdrawiam
                                                    i zapewniam, że będę pytała co słychac za oceanem :)
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.4. 19.07.03, 00:27
                                                    A bardzo chetnie zadziergne nowa znajomosc:) Dobranoc:)
                                                  • Gość: sola Re: Dobranoc v.4. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 00:28
                                                    Dobranoc. Jeszcze pytanko - która jest teraz u Ciebie godzinka? :)
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.4. 19.07.03, 00:32
                                                    kilka postow wyzej napisalam - 18.30:)
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 23:14
                                                    inka, ale trafiłaś na balangę pełni ksiezyca w Olsztynie ;-)

Pełnia ksieżyca w Olsztynie
                                                    z erotycznych postów słynie
                                                    dobranoc mówię wszystkim
                                                    moim forumowiczom bliskim

• inka28 Re: Dobranoc v.4. 20.07.03, 00:06
                                                    Naprawde??? Zaraz sprawdze...
                                                  • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 20.07.03, 00:49
                                                    Roznica w czasie jest 6 godzin. Jak to kiedys Inka zauwazyla - akurat po
                                                    drugiej stronie zegarka:)))
                                                    JA jeszcze pracuje, spiochy;)))

Pozdrawiam slonecznie:)))
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 20.07.03, 02:28
                                                    Jakie śpiochy, dopiero za chwilę.
                                                    Dobrej nocki
                                                    Pa
                                                  • zbyszek07 Re: Dobranoc v.4. 20.07.03, 23:12
                                                    Dobranoc!
                                                    :-)
                                                    i ja - Andulka.
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 00:04
                                                    Nie ..... Trzeba zasnąć !
                                                    posunę sobie poduszeczkę
                                                    i przywrę do niej główeczkę
                                                    fantazyjnych snów troszeczkę
                                                    i stworzę sobie bajeczkę

Dobranoc wszystkim
                                                    Amerykankom - dzień dobry, ciesze sie , że jesteście w formie
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 23:09
                                                    Zasnąć dokończyć siebie chcę
                                                    Usypiać spokojnie
                                                    Miarowo
                                                    Zakończyć na dnie
                                                    Cichym dnie
                                                    Nijakim
                                                    Bez pytań
                                                    Odpowiedzi
                                                    Ze sobą
                                                    Bóg wie jaką
                                                    Ze światem
                                                    Sobie dobrym
                                                    Tak zasnąć

Przyznacie całkiem spokojna dobranocka, czego wam życzę
                                                  • Gość: ww Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 23:14
                                                    No, no:)) To Pani, Pani Zosiu?:P Jeśli tak, to gratuluję:)
                                                  • Gość: jd Re: Dobranoc v.4. IP: *.acn.waw.pl 21.07.03, 23:21
                                                    Czy ww to Darwin?
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.4. 22.07.03, 01:13
                                                    co tam spiochy??? Pozdrowienia:)))
                                                  • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 22.07.03, 01:18
                                                    Hej, spiochy:))
                                                    Kto powita nocna zmiane???
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 22.07.03, 01:50
                                                    Witaj Nocna Zmiano - to życie Twe
                                                    Jak tam Mika a kowboja i indianina to Ty już widziałaś?
                                                    Ja jak pojechałem kiedyś do byłego ZSRR to chciałem zobaczyć białe
                                                    niedźwiedzie. Po trzech dniach to widziałem białe myszki, ale to dlatego że
                                                    byłem w młynie
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.4. 22.07.03, 01:55
                                                    czesc oso, a jak Twoje zycie, ze nie spisz??? ;)
                                                  • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 22.07.03, 02:35
                                                    Oso, wczoraj widzialam niedzwiedzia! Takiego prawdziwego normalnego
                                                    niedzwiedzia. Przechadzal sie srodkiem potoku w srodku miasta!! Zatkalo mnie!
    • andulka7 Re: Dobranoc v.4. 22.07.03, 22:32
      Dzisiaj żegnam się pierwsza. Mam za sobą ciężki czas, pora odpocząć
      • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.07.03, 22:59
        Szybko oczka sobie zmróż
        I piżamkę sobie włóz
        Szczoteczka, pasta
        kosmetyka i basta !

Dobranoc
        • inka28 Re: Dobranoc v.4. 23.07.03, 00:34
          Nocna zmiana sie melduje:)
          Sluchajcie, ma tam kto jakis sennik? Bo mnie sie dzisiaj snilo, ze mi jedna
          malarka malowala portret i nie wiem co to znaczy. Fakt, ze w snie obok siedzial
          Grzegorz Turanu i umawaial sie ze mna na kabareton do "Rotundy" jest chyba bez
          znaczenia? ;)
          • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 23.07.03, 15:04
            A ja sie nie wyspalam....:(
            • inka28 Re: Dobranoc v.4. 23.07.03, 21:58
              Czy Olsztyn juz sie szykuje do lozeczka? :)))
              • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 22:23
                oczywiście upał + praca = dobre wyspanie do potęgi życiowej

Gorące lato i w głowie siano
                Biały latawiec i białe wino
                jezioro w szklance do snu kołysze
                a noc zabiera czułe senne dusze

Radość o poranku zalewa ich ciała
                Poranna rosa też by coś chciała

dobranoc
                • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 24.07.03, 05:02
                  I jak tam brzask w Olsztynie???
                  Piekny pewnie.....

:)))))
                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 23:13
                    Kojące oczy do snu sie zamykają
                    Senne tchnienia ciepła przypływają
                    Senny uśmiech zostawiam na forum

By w czasie burzy nie trafił w was piorun
                    • andulka7 Re: Dobranoc v.4. 25.07.03, 00:05
                      Przyszłam właśnie pogadać a tu wszyscy już śpią. Cóż, to dobranoc :)
                      • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 25.07.03, 01:07
                        Hej, spiochy, kto pogada ze mna????
                        • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 25.07.03, 02:00
                          Hej, dalej spicie????

Pobudka!!
                          Gdzie jest nocna zmiana???
                          • inka28 Re: Dobranoc v.4. 25.07.03, 02:17
                            Ja jestem i sobie samiutenka pobuszuje na forum. A Wy sobie smacznie
                            chrapcie:)))
                            • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.07.03, 23:19
                              Witam samotne nocne zmiany i życze dobrej nocy

Ciepło ciepłem
                              słońce słońcem
                              to zaczyna być nużące
                              noc nocką
                              gwiazdy gwiazdami
                              księżyc księżycem
                              a ja tu siedzę i piszę
                              i ledwo dyszę
                              miłych snów wszystkim życzę

prosze o następną zmianę , może nie zaśpi ;-)))))
                              • inka28 Re: Dobranoc v.4. 26.07.03, 00:20
                                :)
                                • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 26.07.03, 01:35
                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 23:00
                                    Ogłaszam ciszę nocną dla forum Olsztyn - Olsztyn śpi !
                                    Każdy podróżnik marzy o własnym łózku - ja go mam i jestem szczęśliwa !

Prawda Inka i Mika - marzycie o własnym łózku ?

Dobranoc i milych snów zyczę !
                                    • inka28 Re: Dobranoc v.4. 26.07.03, 23:03
                                      eee, ja to chyba jestem typ wloczegi, bo za wlasnym lozkiem nie tesknie, a jak
                                      by sie dobrze nad tym zastanowic, to ja swojego lozka po prostu nie mam:(
                                      Dlaczego cisza nocna? Specjalnie wczesniej jestem przed kompem!!
                                      POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                      • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 27.07.03, 05:42
                                        Hej, spiochy, co jest????? Pobudka. Nocna zmiana bardzo opuszczona;)

A mnie tam lozeczko, ktore tutaj mam bardzo odpowiada:) Duuuze, wygodne -
                                        dobrze mi sie spi:)))
                                        • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 23:13
                                          dziś prosto i skromnie
                                          dobranoc
                                          • inka28 Re: Dobranoc v.4. 28.07.03, 02:52
                                            kolorowych snow:)
                                            • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 23:08
                                              dziewczynki, dziś inaczej was ululam ;-)

Dzień Dobry kołderko !
                                              Dzień Dobry poduszeczko !
                                              Dzień Dobry piżameczko !
                                              Dzień Dobry misiaczku !
                                              Dzień Dobry nocna zmiano !

Jest 23.00

Dobranoc
                                              Można prosić byście sie cicho zachowywały, bez krzyków ;-))))))
                                              Możecie mi nawet coś cicho zaspiewać do snu ;-))))))
                                              • inka28 Re: Dobranoc v.4. 29.07.03, 00:42
                                                Ales Ty pomyslowa:) Wszystko sie zgadza, tylko misia brakuje... No coz, trza
                                                sie rozejrzec za jakims substytutem:)))
                                                W miom przypadku to dwie Twoje proby sie wykluczaja. Moj "spiew" raczej
                                                przypomina "krzyki". Bozia mi dala rozliczne talenta, ale nie glos.
                                                Ale przypominam sobie ostatnio taki widok - jeden moj znajomy starszy pan
                                                spiewal swojej czteromiesiecznej wnusi "Ach, spij kochanie". Chcialabym zeby
                                                cos takiego Was kiedys ululalo:P
                                                • oso1 Re: Dobranoc v.4. 29.07.03, 01:40
                                                  Witam po krótkiej niebytności.
                                                  Jeżeli chodzi o pioseneczkę na dobranoc, to kiedyś Dziadziuś mi śpiewał:
                                                  Ach śpij bo właśnie
                                                  jak Ci przywalę urwisie, to za chwilę zaśniesz.
                                                  Chcąc nie chcąc, wolałem zasnąć niż dostać po uchu.
                                                  • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 29.07.03, 05:16
                                                    Hej, spioszki, pobudka:)))
                                                    Nowy dzien trzeba zaczac!!!
                                                    Z usmiechem:))))))))
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.4. 29.07.03, 21:01
                                                    oso, usmialam sie z ta piosenka, naprawde:) Moj dziadek mial inne metody
                                                    wychowawcze. Nazywalo sie to "meki indianskie" i polegalo na zagilgotaniu mnie
                                                    do lez:)
                                                    Jeszcze za wczesnie na dobranoc, porozmawiamy przed snem? :)))
                                                  • angela-rt Re: Dobranoc v.4. 29.07.03, 21:56
                                                    ja chyba dzisiaj odpadam-weny brak,moze wczesnie,ale lozko wzywa:)Dobranoc
                                                    nocnym markom,ja dzisiaj w 2 lidze
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.4. 29.07.03, 22:46
                                                    a ja sie chyba do kina wybiore:) to juz trzecia liga hihi:)))
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 22:53
                                                    a ja do snu
                                                    odsuwam od siebie wszystkie mysli , by prędko i spokojnie zapodziać sie w sen

• oso1 Re: Dobranoc v.4. 30.07.03, 01:37
                                                    A skowroneczków zza oceanu ni widu, ni słychu. NIc to pozdrawim i udaję się do
                                                    łózia, by odpoczęła nózia.
                                                  • mika_1 Re: Dobranoc v.4. 30.07.03, 05:29
                                                    Inka, niezly zawodnik z Ciebie, bez wzgledu na lige...
                                                    A ja sie chyba w czwartek wybiore na paintball. Mam tez w planach wycieczke do
                                                    Woodstock... A co!
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.07.03, 23:17
                                                    Pora na spanko!
                                                    Odezwij się kolysanko !
                                                    Rzuć problemy daleko
                                                    Niech wyplyną jak mleko

dobranoc , niech was pchełki nie zepchną z siennika;-)
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 31.07.03, 01:32
                                                    dobranocka
                                                    A teraz śnią się Wam piękne sny, no ciekawe co??
                                                    I niech chociaż w snach spełnią się Wasze życzenia.
                                                  • Gość: rita Re: Dobranoc v.4. IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 23:09
                                                    nie powiem, bo się nie sprawdzą ;-)))))
                                                    Dziś wyjątkowy śpiący Olsztyn

Nocko, nocko - utul moją duszę
                                                    Do snu miłego Olsztyn zmuszę
                                                    Mika, Inka, oso
                                                    Nocną zmianę tworzą
                                                    Pełnia księzyca niech im swieci
                                                    I życie nocne niech im się kleci
                                                  • andulka7 Re: Dobranoc v.4. 31.07.03, 23:35
                                                    Znowu nie ma chętnych do gadania. Spać mi sie nie chcce ale nie dajecie
                                                    wyboru...
                                                  • inka28 Re: Dobranoc v.4. 01.08.03, 00:38
                                                    andulka, ja o tej porze wracam z pracy...
                                                    dobranoc:)
                                                  • oso1 Re: Dobranoc v.4. 01.08.03, 00:47
                                                    No i czwarta setka zamknięta (jeszcze jedna i półlitra). To już 400 razy
                                                    mówiliśmy sobie dobranoc. Zamykam i otwieram v.5.
    • Gość: 123456789123 Re: Dobranoc v.4. IP: *.skane.se 10.09.03, 06:08
      oso1 napisał:

> I piękniejsza jest noc
      > To właśnie dla Was

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka