sola28 13.09.03, 11:40 Właśnie moja rodzinka wróciła z grzybów. Trzy godzinki i dwa duże kosze podgrzybków (a w lesie jeszcze podobno całe mnóstwo). Wszystkie jak z obrazka. Szkoda, że mnie nie zabrali :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sola28 Re: Grzyby 13.09.03, 15:29 Mniam, mniam Właśnie wcinam przepyszną zupę grzybową. Palce lizać! Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Grzyby/mecze 13.09.03, 15:48 Cisza na forum. Wszyscy pewnie przed telewizorami. Uciekam do siebie, nad jeziorko :) Odpowiedz Link Zgłoś
sola28 Re: Grzyby-mecz 13.09.03, 15:50 Cisza na forum. Wszyscy pewnie przed TV oglądają mecz. Ja uciekam do siebie, nad jeziorko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Grzyby IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 22:18 sola28 napisała: > Właśnie moja rodzinka wróciła z grzybów. Trzy godzinki i dwa duże kosze > podgrzybków (a w lesie jeszcze podobno całe mnóstwo). Wszystkie jak z > obrazka. Szkoda, że mnie nie zabrali :( Własnie dlaczego ciebie zostawili - za karę ? - niegrzeczna byłaś ? kurki się już nie zbiera ? Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Grzyby 15.09.03, 07:31 Moje grzybobranie suuuper, prawdziwki, podgrzybki, maślaki, koźlaki, czerwone głowy, kurki tylko 2 szt :) Nawet duzo się nie nachodziłam. W domu walka z nimi do wieczora. Pogoda była jak marzenie. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: Grzyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 22:47 Jutro wolne! Jadę na grzybki, życzcie mi udanych zbiorów.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Grzyby 15.09.03, 23:00 Grzyby widuję wyłącznie w kobiałkach na bazarkach. No, przesadziłabym. Widziałam niedawno prawdziwe. W podolsztyńskich lasach, dzięki bpkw i jego Żonie. Oglądałam grzyby prawie całą godzinę. Nawet udało mi sie prawie nadepnąć na prawdziwka. To nie była wielka sztuka bo jego kapelusz miał z 10 cm srednicy :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Grzyby 16.09.03, 07:34 Andulko przyjedź nas urlop, to sobie pobiegasz i nazbierasz. Ludzie z Wa-wy kupowali słoiki, a są na wczasach i też pewnie bedą robić grzybki. Odpowiedz Link Zgłoś