Dodaj do ulubionych

Różnie świętowaliśmy odzyskanie niepodległości

IP: *.olsztyn.mm.pl 11.11.08, 18:14
A co zorganizowały swoim mieszkańcom pozostałe Rady Osiedlowe
Olsztyna?Coś nic nie był słychać o ich działaniach.
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot inwencja=0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 20:28
      Byłem widziałem i powiem krótko. To co powiedział Podziewski podczas
      przemówienia i jak to robił najlepiej oddaje jednen z komentarzy
      który usłyszałem za moimi plecami - "nawet z kartki przeczytac nie
      potrafi". Uroczystości w Olsztynie jak zwykle to rutyna. Ożywione
      przez Wojewodę z PiS Adama Supła pokazem sprzetu wojskowego i
      grochówka w 2006 i 2007 roku. Podziewski pomysł skopiował, ale
      sprzetu było o 70% mniej. Zero inwencji w wykonaniu władzy.
      • Gość: Pola Re: inwencja=0 IP: *.ols.vectranet.pl 11.11.08, 20:43
        też byłam, żenada.W zeszły roku była przynajmniej jakaś część rozrywkowa.W tym
        roku dla rozrywki powręczali sobie nawzajem odznaczenia.Hołota ,mogli to sobie
        zrobić na jakieś akademi.Takie uroczystości to nie miejsce na wzajemne
        odznaczanie się.Gó..o mnie obchodzi kto z nich komu i za co przyznał jakąś
        blaszkę. Tego wojewodę widziałam pierwszy raz i chwacit.Nawet czytać nie
        umie.Napisali mu na kartce Pederweski to i tak przeczytał.Pewnie pierwszy raz to
        nazwisko słyszał.Ot jak wygląda POska jelita.Obrzydzili mi całe uroczystości.Co
        roku chodziłam ale więcej nie już pójdę.Nie mam zamiaru psuć sobie
        podniosłego,świątecznego nastroju oglądaniem i słuchaniem olsztyńskich jelit.
        • Gość: stara baba Re: inwencja=0 IP: *.ols.vectranet.pl 11.11.08, 21:20
          I bardzo słusznie. Ja wzięłam pieska na smycz i pospacerowałam odrobinę. Nie mam
          przynajmniej takich dolegliwości.
        • Gość: 23-32 Re: inwencja=0 IP: *.olsztyn.mm.pl 12.11.08, 21:57
          Zobaczcie też jak udekorowali mównicę. Amatorzy! newsbar.pl/2498/swieto-narodowe-polski-czy-monac
    • Gość: witek Różnie świętowaliśmy odzyskanie niepodległości IP: 89.108.200.* 11.11.08, 23:31
      nie ma kasy, poszla na referendum , stad np pomysl zeby choinki nie bylo :) jaka
      rada takie miasto

a po referendum nowe wybori i pewnie bedzie : dla kazdego buleczka od dabeczka
      • Gość: szkoda kaczorka Re: Różnie świętowaliśmy odzyskanie niepodległośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 00:10

A ja oglądałam jak kompromitował się Kaczor gdy opuścili go przyjaciele;
        Merkelowa, Saakaszwili i Juszczenko.
        • Gość: poiuy Re: Różnie świętowaliśmy odzyskanie niepodległośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 00:23
          Karzaj z Afganistanu uczynił to samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka