Gość: zatorzanin IP: *.olsztyn.mm.pl 11.11.08, 18:14 A co zorganizowały swoim mieszkańcom pozostałe Rady Osiedlowe Olsztyna?Coś nic nie był słychać o ich działaniach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: behemot inwencja=0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 20:28 Byłem widziałem i powiem krótko. To co powiedział Podziewski podczas przemówienia i jak to robił najlepiej oddaje jednen z komentarzy który usłyszałem za moimi plecami - "nawet z kartki przeczytac nie potrafi". Uroczystości w Olsztynie jak zwykle to rutyna. Ożywione przez Wojewodę z PiS Adama Supła pokazem sprzetu wojskowego i grochówka w 2006 i 2007 roku. Podziewski pomysł skopiował, ale sprzetu było o 70% mniej. Zero inwencji w wykonaniu władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: inwencja=0 IP: *.ols.vectranet.pl 11.11.08, 20:43 też byłam, żenada.W zeszły roku była przynajmniej jakaś część rozrywkowa.W tym roku dla rozrywki powręczali sobie nawzajem odznaczenia.Hołota ,mogli to sobie zrobić na jakieś akademi.Takie uroczystości to nie miejsce na wzajemne odznaczanie się.Gó..o mnie obchodzi kto z nich komu i za co przyznał jakąś blaszkę. Tego wojewodę widziałam pierwszy raz i chwacit.Nawet czytać nie umie.Napisali mu na kartce Pederweski to i tak przeczytał.Pewnie pierwszy raz to nazwisko słyszał.Ot jak wygląda POska jelita.Obrzydzili mi całe uroczystości.Co roku chodziłam ale więcej nie już pójdę.Nie mam zamiaru psuć sobie podniosłego,świątecznego nastroju oglądaniem i słuchaniem olsztyńskich jelit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara baba Re: inwencja=0 IP: *.ols.vectranet.pl 11.11.08, 21:20 I bardzo słusznie. Ja wzięłam pieska na smycz i pospacerowałam odrobinę. Nie mam przynajmniej takich dolegliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 23-32 Re: inwencja=0 IP: *.olsztyn.mm.pl 12.11.08, 21:57 Zobaczcie też jak udekorowali mównicę. Amatorzy! newsbar.pl/2498/swieto-narodowe-polski-czy-monac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Różnie świętowaliśmy odzyskanie niepodległości IP: 89.108.200.* 11.11.08, 23:31 nie ma kasy, poszla na referendum , stad np pomysl zeby choinki nie bylo :) jaka rada takie miasto a po referendum nowe wybori i pewnie bedzie : dla kazdego buleczka od dabeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda kaczorka Re: Różnie świętowaliśmy odzyskanie niepodległośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 00:10 A ja oglądałam jak kompromitował się Kaczor gdy opuścili go przyjaciele; Merkelowa, Saakaszwili i Juszczenko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiuy Re: Różnie świętowaliśmy odzyskanie niepodległośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 00:23 Karzaj z Afganistanu uczynił to samo. Odpowiedz Link Zgłoś