Gość: Otaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 00:00 www.bloody-disgusting.com/news/10630 Tylko taki prezydent potrafi rozbić układ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wi Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 16:21 ostatnia nadzieja tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amy Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.pl 06.06.10, 16:14 ostatnia nadzieja białych czekających na rozbicie czerwonej mafii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 18:48 Pani Poseł, w Pani nadzieja, że ta czerwona pajęczyna zostanie wreszcie usunięta z naszego regionu. DO PO zapisują się ludzie z komunistycznej partii i służb - PO co nam te ich standardy, PO co PO wciąga ich do swojej partii, PO co nam takie upartyjnienie regionu? Tu już nie ma urzędników - tu są członkowie PO i kandydaci na urzędach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 16:34 a moze leiej by brzmiało: olsztyńska "dicke Bertha"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.olsztyn.mm.pl 11.12.08, 20:32 to taki sarkazm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witte Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 20:19 Machine ? O jakieś machinacje chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taktowny Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 20:40 Jeśli Lidka, to z pewnością chodzi o machinacje i to wielkiego kalibru a do tego bardzo spektakularne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Putana Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:36 Tak, tak machinacje girl, to jej drugie (ale powinno być pierwsze) imię. A ze spółdzielnią wychodzą jaja, a ktoś się nie załapie na kolejną kadencję. Nawet brudne służby nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:39 Co wy się tak boicie pani Staroń. Cała olsztyńska bezpieka walczy z jedną kobietą. Wstyd! Pocykowo stanęło do boju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiński Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:06 dodaj bezpieka z ukraińskim rodowodem wszak Procyk i Sycz to dwa w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:18 Cała bezpieka jej pomaga i chu.. z tego. Lidzia zluzuj się, bo i tak nic ci kolesie nie pomogą, teraz są za krótcy. A swoją droga zauważyłem, i nie tylko ja, że kobita strasznie nienawidzi ukraińców. Ty tak sama z siebie, czy ci płacą? Swoją drogą, to trochę nieładnie, że posłanka zionie jadem do współobywateli, a podobna Polska taka tolerancyjna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:35 chyba wszyscy zorientowani w sprawie wiedzą, że Lidka to współpracownik obecnej bezpieki, pewnie jej to wyciągną za ileś tam lat, tak to już u nas jest, ale wtedy dopiero okaże się, jak naprawdę Lidka potrafiła niszczyć ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjduel Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:44 O ile wiadomo, to dzisiaj nie ma bezpieki. Bezpieka istniała wówczas, gdy tatuś Sycza mordował polskie kobiety i dzieci, później bezpiece wysługiwał się jego nieodrodny synalek. Skoro Lidka ma powiązania ze służbami dzisiaj - to brawo! Nareszcie ktoś wytropi tę ukraińską, antypolską bandę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus de zoo Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:56 Jakiś ty głupi ch...del. Albo sam opłacasz lidzie. Ta pseudo posłanka robi nam tyły na cały kraj, byłaby na Śląsku, to czepiałaby się Niemców, na Podlasiu Białorusinów itd., bo jej za to płacą. To szowinistyczna, opłacona agentka! Pytanie kto tak naprawdę jej płaci i w czyim interesie działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 06:55 Tyły i obciach na cały kraj to robi sycz i jego ukraińska klika! Sam jesteś g..pi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjgrte Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 07:04 Precz z tym rakiem, toczącym państwo polskie! stop-rakowi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.gprs.plus.pl 17.12.08, 14:24 a wiesz na pewno?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak? Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:56 Tak? to do tego jest posłanka? do tropienia? może jednak powinna oficjalnie pokazać swą współpracę z CBŚ, skoro uważasz, że nie ma czego się wstydzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działania lidzi Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 18:47 Przepisy zobowiązujące spółdzielnie mieszkaniowe do przenoszenia własności lokali na swoich członków są niezgodne z konstytucją. Sejm ma rok na poprawienie tych przepisów - uznał Trybunał Konstytucyjny. Część zapisów ustawy o spółdzielniach mieszkaniowych zakwestionowali sędziowie łódzkiego Sądu Rejonowego. Przemysław Domagała asesor Rejonowego Sądu w Łodzi uważa za niezgodne z Konstytucją zapisy mówiące o wysokości opłat lokatora, który chce nabyć prawo własności do lokalu spółdzielczego. Asesor podkreślił, że wcześniej obowiązywał przepis, który przewidywał możliwość wykupienia mieszkania za 3 procent jego wartości. Ten przepis Trybunał zakwestionował twierdząc, że niedostatecznie chroni własność spółdzielni. Przemysław Domagała zaznaczył, że według obowiązującej ustawy kwota wykupu mieszkania jest jeszcze niższa, co wzbudza wątpliwość co do zgodności tego zapisu ustawy z Konstytucją. Poseł Łukasz Zbonikowski z PiS reprezentujący Sejm jest przekonany, że kwestionowane zapisy są zgodne z Konstytucją oraz że ustawa jest korzystna przede wszystkim dla lokatorów. Poseł uważa, że osoby, które przez wiele lat spłaciły koszty budowy mieszkania i kredyt budowlany, który był zaciągnięty na wybudowanie tego mieszkania, powinny stać się właścicielami mieszkania. Zdaniem posła nie ma podstaw, by żądać od lokatorów dodatkowych kwot, które będą uzależnione od wielu czynnikóow, między innymi od wartości rynkowej mieszkania. Sędziowie uważają również za niezgodne z Konstytucją zapisy mówiące o karze dla prezesów spółdzielni, którzy w ustawowym terminie 3 miesięcy od złożenia przez lokatora wniosku nie doprowadzą do sprzedaży mieszkania. Poseł Zbonikowski podkreślił, że musi być sankcja za niewykonywanie prawa, które nakłada ustawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 19:33 Mafia prokuratorsko-sędziowska zawsze stała po stronie bogatych lobby prezesów spółdzielni. Nic mnie już nie zdziwi w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu Staroń Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 21:25 Lidzia uwłaszczyła się niezgodnie z konstytucją nie z majątku prezesów spółdzielni, ale z majątku spółdzielców. Grunt pod jej lokalem nie był Procyka, czy Barańskiego ale spóldzielni. Nie kupiła go ale dostala za darmo na podstawie własnej ustawy sprzecznej z konstytucją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 21:41 Ale nudzisz! Weź zgłoś to znowu do CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka do ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 15:23 ````´´███████π 8;´´´´´´ ´´´´´███▒▒▒▒ 9608;██´´´´´ ´´´´███▒●▒▒ 679;▒██´´´´´ ´´´´███▒▒▒▒ 618;▒██´´´´´ ´´´´████▒▒♥ 618;▒██´´´´´ ´´´██████▒` 18;███´´´´´ ´´██████▒ρ 8;▒▒███´´´´´´ ´██████▒▒ ;▒▒▒▒███´´´´ ´´▓▓▓▓▓▓▓ρ 9;▓▓▓▓▓▒´´´´´ ´´▒▒▒▒▓▓▓ρ 9;▓▓▓▓▓▒´´´´´ ´.▒▒▒´´▓▓▓▓ 619;▓▓▓▒´´´´´ ´.▒▒´´´´▓▓▓▓▓& #9619;▓▒▒▒██▒π 8;█▒ ..▒▒.´´´´▓▓▓▓▓ ▓▓▒▒█▒▒█` 18;▒█▒ ´ ▒▒▒▒▒▒▒▒` 18;▒▒▒▒▒█▒▒& #9618;▒▒▒█▒ ´´´´´´´´´██████π 8;´.▒█▒▒▒▒█▒ ´´´´´´´´███████ ;█´▒▒▒█▒█▒ ´´´´´´´███████ ██´▒▒▒▒█▒ ´´´´´´███████& #9608;██´´´´´´´ ´´´´´´███████& #9608;██´´´´´´´ ´´´´´´´███████ ██´´´´´´ ´´´´´´´███████ ██´´´´´´´ ´´´´´´´´███████ ;█´´´´´´´ __________▒▒▒▒▒ ___________▒▒▒▒ ___________▒▒▒▒ __________▒▒_▒▒ _______ _▒▒__▒▒ _______ ▒▒___▒▒ _______▒▒___▒▒ ______▒▒____▒▒ _____▒▒_____▒▒ ___███______▒▒ __█_███____███ __█__███__█_██ █ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: do ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 15:33 Piękne, ale dlaczego używasz mojego nicku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztynianka Re: do ataku IP: *.ols.vectranet.pl 19.12.08, 20:57 P. Posel blagamy Pania o start w wyborach prezydenckich przecierz Pani wie ze Pani je wygra glosujemy na Pania Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: do ataku 19.12.08, 21:43 Nie wierzę że tylu tyłowkrętów nosi świat... :) Kto to jest ta Saroń??? Ktoś wie coś o tej kobiecie??? :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:59 dobrze walczy z biurokracją spółdzielczości na telewizji słowa uznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:46 www.tvp.pl/publicystyka/tematyka-spoleczna/warto-rozmawiac/wideo/uwlaszczenie-mieszkan-spoldzielczych-05022009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.kimsufi.com 19.09.09, 19:48 www.gazetafinansowa.pl/index.php/component/content/article/978-kto-chce-si-pozby-posanki-lidii-staro.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 20:14 Jak chce się zniszczyć człowieka, to obrzuca się go błotem,bo zawsze znajdą się jakieś półgłówki, które uwierzą byle pismakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: 72.44.86.* 10.11.09, 16:19 www.shortlink.in/?LHWQr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 03:44 Możesz jej nie libieć, nie moja sprawa. Ale ona podważyła ten cały układ Pojezierze-Małkowski-Prokuratura realizowany kosztem spółdzielców. Nie chcę wchodzić głębiej w te układy,. Dla mnie istotne jest tylko jedno, że po 20 latach oszczędzania na mieszkania książeczkach PKO zlokalizowanych w tej spółdzielni, wystarczyło w finale tylko na kapcie dla żony. Nie wiem, kto bardziej na tym skorzystał, czy PKO, czy Pojezierze. Nie mniej jednak uważam to za bezczelny rozbój tym bardziej, że miaszkania dostali ludzie emigrujący do miasta a dla mnie po wielu latach finansowych wyżeczeń pozostały z konytaktu z tą spółdzielnią kapcie dla żony. I niestety, nie jest to jakiś smutny żart. Nie znam spraw, ale jeżeli wyrwała z tej nieuczciwej spółdzielni nieco więcej, to wyrwała i moje i nie wnoszę o to pretensji. Tak zresztą jak nie wnoszę pretensji do bankrództwa Spóldzielni Sami Swoi, gdzie Prezes najpierw wykupił za grube pieniądze terenm od miasta i za frico oddał je kościołowi. Straciłem tyko 30 tys. Byli tacy, gdzie można było mnożyć tę kwotę dowolnie. Moje doświadczenia ze spółdzielczością mieszkaniową są subnegatywne. Pełny własny wkład mieszkaniowy do tej spółdzielni wniosłem nuż w roku 1969. Mieszkanie oczywiście mam,ale niestety nie od tej spółdzielni, która przez lata operowała moimi pieniędzmi. De facto, Pani Staroń ma rację, że spółdzielczość mieszkaniową należy bezwzględnie rozwalić, jako najdziwniejszą firmę z wielu względów nie tylko w historii PRL'u. Problem polega tylko na tym, jak to zrobić, by dotychczasowi członkowie nie zostali gdzieś sprzedani,jak PGR-owski inwentarz na początku lat 90-tych. Jeżeli komuś wydaje się, że coś od tego czasu się zmieniło, to jest w nieustającym błędzie. Stocznie niech będą tylko ostatnim tego przykładem. Finał egzystencji Olsztyńskich Fabryk Mebli odgrywający się za zgodą władz miejskich jest jednym z wielu przykładów na naszym terenie. Głosujcie nadal na post solidaruchów, gdzie tylko z naszego miasta ludzie z wielkim ryzykiem własnej egzystencji tworzyli ten ruch egzystując dzisiaj poza granicami kraju, a na ich mniej czy bardziej udanym dorobku ślizgają się jakieś Szmity. Pamiętam kecaw tajne walne zgromadzenie na ART powołujące Solidarność Uczelnianą, gdzie Twój idol spełniał rolę bramkowego sprawdzając moje te a te. Młody jesteś, nabuzowany kurzem spod dywanów. Ale skoro przedstawiasz się już jako ojciec własnych dzieci (powiedzmy), czas byłby najwyższy na spojrzenie prawdzie w twarz. Nie cierpię obłudy bez względu na jej barwy czy wydanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Działkowiec Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 18:55 Ręce precz od mojej działki !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otoco Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:24 sprawa w toku, niby przycichła, ale fakt jest taki, że za 750 zł Staroń ma grunt wart 1 mln! www.youtube.com/watch?v=NdD1RPeeT7s&eurl=http://newsbar.pl/1717/kto-jest-w-ukladzie-lidii-staron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nrtdf Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:35 Udowodnij,bo inaczej będziesz tylko podłym intrygantem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otoco Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:44 już Rzepa to udowodni, nie martw się, wszak Lidka nie złożyła do Sądu wymaganych dokumentów, skoro jak twierdzi, ma racje, to czemu nie składa tego, co powinna, tylko kręci? pewnie myśli, że jak zwykle na kręceniu najlepiej wyjdzie, jak to ona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klgtd Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:58 Jaki dobrze poinformowany, w sądzie pracujesz czy założyłeś podsłuch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otoco Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 21:01 mam swoje (wierz mi!) niezawodne i pewne źródła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.ovh.net 20.08.09, 17:42 www.rp.pl/artykul/2,351343_Jak_Staron_tropila_uklad_w_koalicji.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mt Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 21:10 idzie o maszynkę do robienia pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otaku The Final Battle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 23:49 www.youtube.com/watch?v=8-5RDBlVAAE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsztynianka Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.justhost.com 05.09.09, 13:27 Kowaleski nazbierał brudnych plot po jakiś spelunach i ogłasza w gazetach. Lecz my swojhe wiemy, że pani Lidia osoba uczciwa i zaangażowana. Walczy z korupcją mieszkaniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 13:55 a przy okazji tej "walki" w ubiegłym roku zaopatrzyła dwójkę swoich dzieci w OSM w duże mieszkania po znacznie zaniżonych cenach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 15:08 acha - to zawistna, brudna kłamczucha. Tez chodzi po spelunach i donosi na swoich bliźnich, nie może wyzbyć się swoich esbeckich metod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:12 jak zwykle, gość miły, sympatyczny i na poziomie - to, że napisałam prawdę o Lidce aż tak go boli, że aż przy tym opluwaniu mnie, aż oślinił sobie twarz- PRAWDĄ JEST, ŻE STAROŃ KUPIŁA W UBIEGŁYM ROKU DLA SYNA I CÓRKI 2 PONAD 60-PARO METROWE MIESZKANIA W OLSZTYŃSKIEJ SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWEJ I TO PO ZNACZNIE ZANIŻONYCH CENACH!!! Widziałem akty notarialne zakupu mieszkań po zaniżonej cenie i zaraz potem (w jednym przypadku tego samego dnia!) akty notarialne przepisania ich na dzieci już w rzeczywistej cenie rynkowej!!!! Są na to dokumenty i wierze, że to wyjdzie na światło dzienne, skoro mi już to pokazano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:20 I co jeszcze widziałeś esbeku?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:22 czemu mnie gościu obrażasz, czy tylko dlatego, że piszę prawdę o Lidce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:24 Przecież to nie obraza, tylko prawda. Menda esbecka nie zmienia mentalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:26 Tak, Lidka nadaje się do takiego horroru, ale ty nie odpowiedziałeś mi na pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:28 Nawet nie wiesz, kim jestem, a mnie wyzywasz, tylko takie masz argumenty na obronę Lidki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:46 Wiem kim jesteś - strachliwą kanalią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 19:44 Nieprawda, to ty jesteś tchórz, bo skoro tak jesteś pewien Lidki, to podaj swoje prawdziwe dane, nie kryj się za nickami. Pokaż się nam wszystkim, zobaczymy wówczas, kto ma tak "wysoki" poziom kultury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiadka Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.chello.pl 13.09.09, 11:27 Mnie boli bardziej niż chyba jakieś wymyślane przez jej zacieklych przeciwników nadużycia L. Staroń postawa partii w wielu sprawach, z ramienia której jest posłanką. Bo wiem, że PO toleruje różne uklady w wielu instytucjach a przede wszystkim w organach ścigania i w sądach co praktycznie przesądza o trwaniu układu w spóldzielczości mieszkaniowej (nie tylko olsztyńskiej) czego najlepszym przykladem są afery w Ppojezierzu. I prominentni działacze PO postawieni w hierarchii partyjnej znacznie wyżej niż L. Staroń nic doslownie nie robią w tych sprawach a więc tym samym podtrzymują przestępczy układ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amulet Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.olsztyn.mm.pl 13.09.09, 14:05 Opluwanie Lidki Staroń stało się wręcz olsztyńską tradycją regionalnych opluwaczy. Lidka zawszse była zaradna, ale to zaleta a nie wada. A więc, gamonie i nieudaczniki, precz wasze jęzory plujące żółcią od zaradniejszych od was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:13 To jest tradycja wyniesiona z: 1. olsztyńskiej esbecji i mafii spółdzielczych kacyków 2. olsztyńskiej PO, bo Lidka nie wyróżnia krętaczy z własnej partii i interweniuje, gdy obywatel zwraca się z prośbą o poselską interwencję 3. z mafii komorniczej, która ma jej za złe ostatnie zapisy w ustawie o prawie obywatela do obrony przed ową mafią. Wniosek: wrogów ma tak wielu, że opluwanie (przede wszystkim przez kolegów z PO, zwłaszcza tych syyyyczącyyych) będzie jeszcze długo trwało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiadka Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.chello.pl 13.09.09, 23:06 I dlatego trzeba sobie jasno powiedzieć, że PO jest największym wrogiem spółdzielców. Bo partia ma pełnię władzy i nie chce zrobic porządku ze spółdzielczą sitwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: 89.105.196.* 17.09.09, 23:22 no a teraz naraziła się mafii ukraińskiej, odważna jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.centertel.pl 17.09.09, 23:24 czytaj www.pulsregionu.info/index.php/wiadomosci/202-na-szybko-czwartek-27-sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.10gb.in 18.09.09, 22:08 czy ten kowalewski to mołojec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irma Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 21:59 ile zawiści, zazdrości, głupoty i imbecylizmu jest w nas polakach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 22:16 w tej zawiści, zazdrości, głupocie i itp. przoduje niejaka Lidzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 22:19 A ja uważam, że w tej zawiści, zazdrości, głupocie i itp. przodują takie debile, jak ty - "tak". A może jesteś jednym z tych złodziei, którzy boja się Lidki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nie Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 22:37 nie mam czego się bać,a Lidkę znam doskonale i wiem, na co ją stać, jeszcze sam się o tym przekonasz i "włosy staną ci dęba", bo przeciętnemu człowiekowi nie mieści się w głowie, że można tak postępować jak ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 22:48 Acha, ja też znam tę wspaniałą i odważna kobietę. Pani Poseł, ma Pani coraz większe poparcie obywateli. Proszę nie przejmować się kanaliami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.09, 07:57 do kanału z nią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 08:05 A ciebie hihi do szamba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do haha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.09, 21:16 ty już siedzisz w szambie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 21:23 A ty się już udławiłeś w tym szambie pełnym fekalii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.09, 21:36 jakbym się udławił, to nie odzywałbym się na tym forum, wymagaj od siebie chociaż odrobinę odrobinę logiki,bo mózg masz zamulony tym szambem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.members.linode.com 17.10.09, 20:32 broni swoich racji niczym samiec alfa Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze_olsztyn Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl 17.10.09, 20:34 Tak trzeba w czasach, gdy miejscowi politycy zachowują się jak panienki lekkich obyczajów. Mali krętacze i przekrętasy, to nie jest towarzystwo dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 22:26 gazetaolsztynska.wm.pl/Zenon-Procyk:-Poslanka-Staron-dzialala- przeciwko-mnie-razem-z-Malkowskim--Lidia-Staron:-Pojezierzem- rzadzila-mafia-,51206 z takimi walczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 22:40 skocz.pl/daqce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 09:26 Z esbecją walczy! Z Procykową, ukraińską i jej przekrętami. www.debata.nazwa.pl/images/stories/archiwum/Debata%2001.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl 19.10.09, 10:18 fakt , że nie jest wygodna dla wielu kacyków a do Ukraińców ma pecha wyjątkowego, albo oni do niej... orka potrzebna jest głęboka i to wszyscy wiemy, a to, że głównym oraczem jest kobita to tylko źle świadczy o facetach w naszym mieście nie dziwię się tej wielkiej niechęci a wręcz niekiedy nienawiści z jaką się spotyka, kilka udzielnych księstw już upadło i żeby było jasne , nie twierdzę że Lidka jest kryształowo uczciwa, ale sprząta skutecznie te nasze olsztyńskie brudy Lidka pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 13:55 O ile mi wiadomo, to jeszcze nie zakończył się proces Pojezierza. Dopiero wyrok pokaże nam, kto miał rację, chociaż o ile znam Staroń, to w przypadku wyroku uniewinniającego, zacznie pluć na Procyka i Sąd, bo dla niej kazdy wyrok nie popierający jej tezy jest sfałszowany, bo wdług niej, tylko ona ma wszędzie rację. Wiem, że ta kobieta jest na usługach służb - konkretnie CBŚ i dzięki temu chronione są jej lewe interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 14:03 No to następna służba, która chroni PO! Lidka trzymaj się - daj popalić tym esbekom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 14:27 Ta służba chroni Staroń - ją, a nie innych z PO, ona na innych ze swej partii donosi włąśnie do CBŚ. Przeszkolili ją jak ma nagrywać rozmowy i umiejętnie z tego korzysta tworząc w domu własne archiwum. Za ileś tam lat rozliczą ją z tego, tak jak teraz rozliczają ze współpracy z SB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 16:55 Niesamowite, że ma archiwum w domu z nagraniami. Ciebie też nagrała i doniosła do CBŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl 19.10.09, 19:38 ona nie ma w domu mebli tylko szafy z taśmami !!! nawet śpi w szafie !!! nawet jak śpi to nagrywa samą siebie !!! Lidka pozdrowienia i dalszych sukcesów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swój Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.vectro.com 27.10.09, 00:04 Duże brawa za tyranie mafii ukraińskiej !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl 10.12.09, 00:52 Jest to m.in. jeden z wilu jej sukcesów. Dla tego nie wolno zapominać o tym, że wśród tej wszędobylskiej małkowszczyzny zaczęła wprowadzać momenty otrzeźwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: 67.159.44.* 19.10.09, 19:28 Miastu trzeba prezydenta, który rozbije układy. Jeśli Lidia Staroń wystartuje w wyborach, ma mój głos. A lepszym określeniem jest "olsztyńska Margaret Thatcher". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 10:35 www.youtube.com/watch?v=u9koAzQS9cA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lothar Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 15:53 lidia staroń - ostatnia szansa olsztyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 20:11 Widziałam dziś panie posłanki w Wiadomościach (Staroń i Arent). Pani Staroń jest przewodniczącą podkomisji, która pracuje nad ustawą o komornikach. Świetna z niej babka, bo już odważnie mówi o naciskach na posłów ze strony komorników. Tak trzymać, pani Poseł, bo ciekawi mnie kto teraz będzie miał śmiałość z tej komisji spotykać się na cmentarzach, parkach i saunach, by robić lody?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.pennyauctionlive.com 09.12.09, 23:28 th07.deviantart.net/fs51/300W/i/2009/291/4/9/WATERMELONS_MAKE_ME_CRAI_by_LouisDelacroix.png Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl 10.12.09, 00:48 Nie sądzę, by jej na to nie było stać. Trzeba jej tylko pomóc. Jak na razie jest to jedyna osoba w Olsztynie ze światka politycznego, która nie musi skrywać własnej twarzy. Czy będzie chciała zamienić poslowanie na prezydentowanie - nie wiem. Przekonany jednak jestem, że rozgoniła by to towarzystwo wzajemnej adoracji na cztery wiatry. I chyba w tym tkwią organizowane ataki na jej osobę. Osobiście trzymam kciuki i w razie potrzeb jestem udzielić własnego wsparcia na miarę własnych możliwości, chociaż jej osobiście nie znam. Dla mnie wystarczy to, co już zrobiła i co robi nadal. Bez względu na to, co by nie postanowiła, zwykłe przyziemne własne interesy najprawdopodobniej będą nadal paliwem zasilającym wszelkie ataki na nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 18:09 oparła się Chlebowskiemu i lobby spółdzielczemu. Doprowadziła do skutecznych zmian w prawie! Przeciwstawiła się partii. Którego Posła na to stać? Pani Poseł Staroń - gratulujemy!! Jest Pani nie tylko wspaniałym Posłem, ale jest Pani człowiekiem z charyzmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysz fyborca Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.olsztyn.mm.pl 10.12.09, 18:55 ciekawe o co sie tak ta Paniusia opierała, hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 15:56 www.se.pl/wydarzenia/kraj/prezes-spodzielni-darowa-posance-200-tys-z_123176.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: 94.75.89.* 17.12.09, 23:41 ciekawe dlaczego wszelkie paszkwile o Posłance ukazują się wtedy, kiedy zmienia Ona prawo spółdzielcze na niekorzyść prezesów spółdzielni - a z korzyścią dla ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ad Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: 94.75.89.* 17.12.09, 23:47 to absurdalne pomówienie! Osiem lat temu w spółdzielni "Pojezierze" rządził Zenon P., który przez wiele miesięcy siedział w areszcie - właśnie właśnie dlatego, że Stowarzyszenie kierowane przez obecną Posłankę nie pozwoliło na jego machloje. Z daleka czuć paszkwilem pisanym na zamówienie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.olsztyn.mm.pl 17.12.09, 16:04 zpieczeniaolsztyn.dbv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.olsztyn.mm.pl 17.12.09, 16:06 ubezpieczeniaolsztyn.dbv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.pl 16.02.10, 10:47 je.pl/xjhp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j wywiad ze Staroń IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.10, 11:33 na www.debata.olsztyn.pl wywiad ze Staroń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.vectro.com 17.07.10, 10:52 www.taringa.net/posts/tv-peliculas-series/2970733/The-Machine- Girl-(2008)-(440mb)-(Avi)-(MU-MF).html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willy Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 09:43 lidia staroń to ostatnia szansa olsztyńskiego po Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vb Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.10, 20:02 raczej Lidia Staroń to dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:07 raczej Lidia Staroń to rozbicie ohydnej mafii, która niszczy miasto! Odpowiedz Link Zgłoś