Dodaj do ulubionych

Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 00:00
www.bloody-disgusting.com/news/10630
Tylko taki prezydent potrafi rozbić układ.
Obserwuj wątek
    • Gość: wi Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 16:21

ostatnia nadzieja tego miasta
      • Gość: amy Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.pl 06.06.10, 16:14

ostatnia nadzieja białych czekających na rozbicie czerwonej mafii
        • Gość: zniesmaczony Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 18:48
          Pani Poseł, w Pani nadzieja, że ta czerwona pajęczyna zostanie wreszcie usunięta z naszego regionu. DO PO zapisują się ludzie z komunistycznej partii i służb - PO co nam te ich standardy, PO co PO wciąga ich do swojej partii, PO co nam takie upartyjnienie regionu? Tu już nie ma urzędników - tu są członkowie PO i kandydaci na urzędach!
    • Gość: ;) Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 16:34
      a moze leiej by brzmiało: olsztyńska "dicke Bertha"?
    • Gość: ? Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.olsztyn.mm.pl 11.12.08, 20:32
      to taki sarkazm?
    • Gość: Witte Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 20:19

Machine ? O jakieś machinacje chodzi ?
      • Gość: Taktowny Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 20:40
        Jeśli Lidka, to z pewnością chodzi o machinacje i to wielkiego kalibru a do tego
        bardzo spektakularne!
        • Gość: Lidia Putana Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:36
          Tak, tak machinacje girl, to jej drugie (ale powinno być pierwsze) imię.
          A ze spółdzielnią wychodzą jaja, a ktoś się nie załapie na kolejną kadencję.
          Nawet brudne służby nie pomogą.
          • Gość: ### Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:39
            Co wy się tak boicie pani Staroń. Cała olsztyńska bezpieka walczy z jedną
            kobietą. Wstyd! Pocykowo stanęło do boju?
            • Gość: Kosiński Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:06
              dodaj bezpieka z ukraińskim rodowodem wszak Procyk i Sycz to dwa w jednym.
            • Gość: dzidek Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:18
              Cała bezpieka jej pomaga i chu.. z tego. Lidzia zluzuj się, bo i tak nic ci
              kolesie nie pomogą, teraz są za krótcy.
              A swoją droga zauważyłem, i nie tylko ja, że kobita strasznie nienawidzi
              ukraińców. Ty tak sama z siebie, czy ci płacą? Swoją drogą, to trochę nieładnie,
              że posłanka zionie jadem do współobywateli, a podobna Polska taka tolerancyjna jest.
              • Gość: waldek Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:35
                chyba wszyscy zorientowani w sprawie wiedzą, że Lidka to współpracownik obecnej
                bezpieki, pewnie jej to wyciągną za ileś tam lat, tak to już u nas jest, ale
                wtedy dopiero okaże się, jak naprawdę Lidka potrafiła niszczyć ludzi
                • Gość: hjduel Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:44
                  O ile wiadomo, to dzisiaj nie ma bezpieki. Bezpieka istniała wówczas, gdy tatuś
                  Sycza mordował polskie kobiety i dzieci, później bezpiece wysługiwał się jego
                  nieodrodny synalek. Skoro Lidka ma powiązania ze służbami dzisiaj - to brawo!
                  Nareszcie ktoś wytropi tę ukraińską, antypolską bandę.
                  • Gość: tytus de zoo Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:56
                    Jakiś ty głupi ch...del. Albo sam opłacasz lidzie.
                    Ta pseudo posłanka robi nam tyły na cały kraj, byłaby na Śląsku, to czepiałaby
                    się Niemców, na Podlasiu Białorusinów itd., bo jej za to płacą. To
                    szowinistyczna, opłacona agentka! Pytanie kto tak naprawdę jej płaci i w czyim
                    interesie działa?
                    • Gość: lo Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 06:55
                      Tyły i obciach na cały kraj to robi sycz i jego ukraińska klika! Sam jesteś g..pi!
                    • Gość: kjgrte Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 07:04
                      Precz z tym rakiem, toczącym państwo polskie!
                      stop-rakowi.pl/
                      • Gość: gosc Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.gprs.plus.pl 17.12.08, 14:24
                        a wiesz na pewno??????
                  • Gość: tak? Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:56
                    Tak? to do tego jest posłanka? do tropienia? może jednak powinna oficjalnie
                    pokazać swą współpracę z CBŚ, skoro uważasz, że nie ma czego się wstydzić?
                    • Gość: działania lidzi Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 18:47
                      Przepisy zobowiązujące spółdzielnie mieszkaniowe do przenoszenia
                      własności lokali na swoich członków są niezgodne z konstytucją. Sejm
                      ma rok na poprawienie tych przepisów - uznał Trybunał Konstytucyjny.

Część zapisów ustawy o spółdzielniach mieszkaniowych zakwestionowali
                      sędziowie łódzkiego Sądu Rejonowego.

Przemysław Domagała asesor Rejonowego Sądu w Łodzi uważa za
                      niezgodne z Konstytucją zapisy mówiące o wysokości opłat lokatora,
                      który chce nabyć prawo własności do lokalu spółdzielczego. Asesor
                      podkreślił, że wcześniej obowiązywał przepis, który przewidywał
                      możliwość wykupienia mieszkania za 3 procent jego wartości. Ten
                      przepis Trybunał zakwestionował twierdząc, że niedostatecznie chroni
                      własność spółdzielni. Przemysław Domagała zaznaczył, że według
                      obowiązującej ustawy kwota wykupu mieszkania jest jeszcze niższa, co
                      wzbudza wątpliwość co do zgodności tego zapisu ustawy z Konstytucją.

Poseł Łukasz Zbonikowski z PiS reprezentujący Sejm jest przekonany,
                      że kwestionowane zapisy są zgodne z Konstytucją oraz że ustawa jest
                      korzystna przede wszystkim dla lokatorów. Poseł uważa, że osoby,
                      które przez wiele lat spłaciły koszty budowy mieszkania i kredyt
                      budowlany, który był zaciągnięty na wybudowanie tego mieszkania,
                      powinny stać się właścicielami mieszkania. Zdaniem posła nie ma
                      podstaw, by żądać od lokatorów dodatkowych kwot, które będą
                      uzależnione od wielu czynnikóow, między innymi od wartości rynkowej
                      mieszkania.

Sędziowie uważają również za niezgodne z Konstytucją zapisy mówiące
                      o karze dla prezesów spółdzielni, którzy w ustawowym terminie 3
                      miesięcy od złożenia przez lokatora wniosku nie doprowadzą do
                      sprzedaży mieszkania. Poseł Zbonikowski podkreślił, że musi być
                      sankcja za niewykonywanie prawa, które nakłada ustawa.
                      • Gość: ### Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 19:33
                        Mafia prokuratorsko-sędziowska zawsze stała po stronie bogatych lobby prezesów
                        spółdzielni. Nic mnie już nie zdziwi w tym kraju.
                        • Gość: znowu Staroń Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 21:25
                          Lidzia uwłaszczyła się niezgodnie z konstytucją nie z majątku
                          prezesów spółdzielni, ale z majątku spółdzielców. Grunt pod jej
                          lokalem nie był Procyka, czy Barańskiego ale spóldzielni. Nie kupiła
                          go ale dostala za darmo na podstawie własnej ustawy sprzecznej z
                          konstytucją
                          • Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 21:41
                            Ale nudzisz! Weź zgłoś to znowu do CBA.
    • Gość: fanka do ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 15:23
      ````´´███████π 8;´´´´´´
      ´´´´´███▒▒▒▒&# 9608;██´´´´´
      ´´´´███▒●▒▒ 679;▒██´´´´´
      ´´´´███▒▒▒▒ 618;▒██´´´´´
      ´´´´████▒▒♥ 618;▒██´´´´´
      ´´´██████▒` 18;███´´´´´
      ´´██████▒ρ 8;▒▒███´´´´´´
      ´██████▒▒ ;▒▒▒▒███´´´´
      ´´▓▓▓▓▓▓▓ρ 9;▓▓▓▓▓▒´´´´´
      ´´▒▒▒▒▓▓▓ρ 9;▓▓▓▓▓▒´´´´´
      ´.▒▒▒´´▓▓▓▓ 619;▓▓▓▒´´´´´
      ´.▒▒´´´´▓▓▓▓▓& #9619;▓▒▒▒██▒π 8;█▒
      ..▒▒.´´´´▓▓▓▓▓ ▓▓▒▒█▒▒█` 18;▒█▒
      ´ ▒▒▒▒▒▒▒▒` 18;▒▒▒▒▒█▒▒& #9618;▒▒▒█▒
      ´´´´´´´´´██████π 8;´.▒█▒▒▒▒█▒
      ´´´´´´´´███████ ;█´▒▒▒█▒█▒ ´´´´´´´███████ ██´▒▒▒▒█▒
      ´´´´´´███████& #9608;██´´´´´´´
      ´´´´´´███████& #9608;██´´´´´´´
      ´´´´´´´███████ ██´´´´´´
      ´´´´´´´███████ ██´´´´´´´
      ´´´´´´´´███████ ;█´´´´´´´
      __________▒▒▒▒▒
      ___________▒▒▒▒
      ___________▒▒▒▒
      __________▒▒_▒▒
      _______ _▒▒__▒▒
      _______ ▒▒___▒▒
      _______▒▒___▒▒
      ______▒▒____▒▒
      _____▒▒_____▒▒
      ___███______▒▒
      __█_███____███
      __█__███__█_██ █
      • Gość: Fanka Re: do ataku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 15:33
        Piękne, ale dlaczego używasz mojego nicku?
        • Gość: olsztynianka Re: do ataku IP: *.ols.vectranet.pl 19.12.08, 20:57
          P. Posel blagamy Pania o start w wyborach prezydenckich przecierz
          Pani wie ze Pani je wygra glosujemy na Pania
          • leon.1 Re: do ataku 19.12.08, 21:43
            Nie wierzę że tylu tyłowkrętów nosi świat... :) Kto to jest ta Saroń??? Ktoś wie
            coś o tej kobiecie??? :) :) :)
    • Gość: iza Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:59

dobrze walczy z biurokracją spółdzielczości na telewizji
      słowa uznania
      • Gość: iza Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 19:46
        www.tvp.pl/publicystyka/tematyka-spoleczna/warto-rozmawiac/wideo/uwlaszczenie-mieszkan-spoldzielczych-05022009
        • Gość: ano Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.kimsufi.com 19.09.09, 19:48
          www.gazetafinansowa.pl/index.php/component/content/article/978-kto-chce-si-pozby-posanki-lidii-staro.html
          • Gość: hanka Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 20:14
            Jak chce się zniszczyć człowieka, to obrzuca się go błotem,bo zawsze znajdą się
            jakieś półgłówki, które uwierzą byle pismakowi.
            • Gość: ad Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: 72.44.86.* 10.11.09, 16:19
              www.shortlink.in/?LHWQr
    • Gość: * Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 03:44
      Możesz jej nie libieć, nie moja sprawa. Ale ona podważyła ten cały układ
      Pojezierze-Małkowski-Prokuratura realizowany kosztem spółdzielców. Nie chcę
      wchodzić głębiej w te układy,. Dla mnie istotne jest tylko jedno, że po 20
      latach oszczędzania na mieszkania książeczkach PKO zlokalizowanych w tej
      spółdzielni, wystarczyło w finale tylko na kapcie dla żony. Nie wiem, kto
      bardziej na tym skorzystał, czy PKO, czy Pojezierze. Nie mniej jednak uważam to
      za bezczelny rozbój tym bardziej, że miaszkania dostali ludzie emigrujący do
      miasta a dla mnie po wielu latach finansowych wyżeczeń pozostały z konytaktu z
      tą spółdzielnią kapcie dla żony. I niestety, nie jest to jakiś smutny żart.

Nie znam spraw, ale jeżeli wyrwała z tej nieuczciwej spółdzielni nieco więcej,
      to wyrwała i moje i nie wnoszę o to pretensji. Tak zresztą jak nie wnoszę
      pretensji do bankrództwa Spóldzielni Sami Swoi, gdzie Prezes najpierw wykupił za
      grube pieniądze terenm od miasta i za frico oddał je kościołowi. Straciłem tyko
      30 tys. Byli tacy, gdzie można było mnożyć tę kwotę dowolnie. Moje doświadczenia
      ze spółdzielczością mieszkaniową są subnegatywne. Pełny własny wkład
      mieszkaniowy do tej spółdzielni wniosłem nuż w roku 1969. Mieszkanie oczywiście
      mam,ale niestety nie od tej spółdzielni, która przez lata operowała moimi
      pieniędzmi.

De facto, Pani Staroń ma rację, że spółdzielczość mieszkaniową należy
      bezwzględnie rozwalić, jako najdziwniejszą firmę z wielu względów nie tylko w
      historii PRL'u. Problem polega tylko na tym, jak to zrobić, by dotychczasowi
      członkowie nie zostali gdzieś sprzedani,jak PGR-owski inwentarz na początku lat
      90-tych. Jeżeli komuś wydaje się, że coś od tego czasu się zmieniło, to jest w
      nieustającym błędzie. Stocznie niech będą tylko ostatnim tego przykładem. Finał
      egzystencji Olsztyńskich Fabryk Mebli odgrywający się za zgodą władz miejskich
      jest jednym z wielu przykładów na naszym terenie. Głosujcie nadal na post
      solidaruchów, gdzie tylko z naszego miasta ludzie z wielkim ryzykiem własnej
      egzystencji tworzyli ten ruch egzystując dzisiaj poza granicami kraju, a na ich
      mniej czy bardziej udanym dorobku ślizgają się jakieś Szmity.

Pamiętam kecaw tajne walne zgromadzenie na ART powołujące Solidarność
      Uczelnianą, gdzie Twój idol spełniał rolę bramkowego sprawdzając moje te a te.

Młody jesteś, nabuzowany kurzem spod dywanów. Ale skoro przedstawiasz się już
      jako ojciec własnych dzieci (powiedzmy), czas byłby najwyższy na spojrzenie
      prawdzie w twarz. Nie cierpię obłudy bez względu na jej barwy czy wydanie.
    • Gość: Działkowiec Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 18:55

Ręce precz od mojej działki !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: otoco Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:24
        sprawa w toku, niby przycichła, ale fakt jest taki, że za 750 zł Staroń ma grunt
        wart 1 mln!

www.youtube.com/watch?v=NdD1RPeeT7s&eurl=http://newsbar.pl/1717/kto-jest-w-ukladzie-lidii-staron
        • Gość: nrtdf Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:35
          Udowodnij,bo inaczej będziesz tylko podłym intrygantem!

• Gość: otoco Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:44
            już Rzepa to udowodni, nie martw się, wszak Lidka nie złożyła do Sądu wymaganych
            dokumentów, skoro jak twierdzi, ma racje, to czemu nie składa tego, co powinna,
            tylko kręci? pewnie myśli, że jak zwykle na kręceniu najlepiej wyjdzie, jak to ona!
            • Gość: klgtd Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:58
              Jaki dobrze poinformowany, w sądzie pracujesz czy założyłeś podsłuch?
              • Gość: otoco Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 21:01
                mam swoje (wierz mi!) niezawodne i pewne źródła!
            • Gość: ad Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.ovh.net 20.08.09, 17:42
              www.rp.pl/artykul/2,351343_Jak_Staron_tropila_uklad_w_koalicji.html
    • Gość: mt Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 21:10

idzie o maszynkę do robienia pieniędzy?
    • Gość: Otaku The Final Battle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 23:49
      www.youtube.com/watch?v=8-5RDBlVAAE&feature=related
    • Gość: Olsztynianka Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.justhost.com 05.09.09, 13:27

Kowaleski nazbierał brudnych plot po jakiś spelunach i ogłasza w
      gazetach. Lecz my swojhe wiemy, że pani Lidia osoba uczciwa i
      zaangażowana. Walczy z korupcją mieszkaniowa.
      • Gość: acha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 13:55
        a przy okazji tej "walki" w ubiegłym roku zaopatrzyła dwójkę swoich dzieci w OSM
        w duże mieszkania po znacznie zaniżonych cenach!
        • Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 15:08
          acha - to zawistna, brudna kłamczucha. Tez chodzi po spelunach i donosi na
          swoich bliźnich, nie może wyzbyć się swoich esbeckich metod
          • Gość: acha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:12
            jak zwykle, gość miły, sympatyczny i na poziomie - to, że napisałam prawdę o
            Lidce aż tak go boli, że aż przy tym opluwaniu mnie, aż oślinił sobie twarz-
            PRAWDĄ JEST, ŻE STAROŃ KUPIŁA W UBIEGŁYM ROKU DLA SYNA I CÓRKI 2 PONAD 60-PARO
            METROWE MIESZKANIA W OLSZTYŃSKIEJ SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWEJ I TO PO ZNACZNIE
            ZANIŻONYCH CENACH!!! Widziałem akty notarialne zakupu mieszkań po zaniżonej
            cenie i zaraz potem (w jednym przypadku tego samego dnia!) akty notarialne
            przepisania ich na dzieci już w rzeczywistej cenie rynkowej!!!! Są na to
            dokumenty i wierze, że to wyjdzie na światło dzienne, skoro mi już to pokazano.
            • Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:20
              I co jeszcze widziałeś esbeku?!
              • Gość: acha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:22
                czemu mnie gościu obrażasz, czy tylko dlatego, że piszę prawdę o Lidce?
                • Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:24
                  Przecież to nie obraza, tylko prawda. Menda esbecka nie zmienia mentalności.
    • Gość: acha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:26
      Tak, Lidka nadaje się do takiego horroru, ale ty nie odpowiedziałeś mi na pytanie!
      • Gość: acha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:28
        Nawet nie wiesz, kim jestem, a mnie wyzywasz, tylko takie masz argumenty na
        obronę Lidki.
        • Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:46
          Wiem kim jesteś - strachliwą kanalią.
          • Gość: acha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 19:44
            Nieprawda, to ty jesteś tchórz, bo skoro tak jesteś pewien Lidki, to podaj swoje
            prawdziwe dane, nie kryj się za nickami. Pokaż się nam wszystkim, zobaczymy
            wówczas, kto ma tak "wysoki" poziom kultury!
            • Gość: Sąsiadka Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.chello.pl 13.09.09, 11:27
              Mnie boli bardziej niż chyba jakieś wymyślane przez jej zacieklych
              przeciwników nadużycia L. Staroń postawa partii w wielu sprawach, z
              ramienia której jest posłanką.

Bo wiem, że PO toleruje różne uklady w wielu instytucjach a przede
              wszystkim w organach ścigania i w sądach co praktycznie przesądza o
              trwaniu układu w spóldzielczości mieszkaniowej (nie tylko
              olsztyńskiej) czego najlepszym przykladem są afery w Ppojezierzu.
              I prominentni działacze PO postawieni w hierarchii partyjnej
              znacznie wyżej niż L. Staroń nic doslownie nie robią w tych sprawach
              a więc tym samym podtrzymują przestępczy układ.
              • Gość: amulet Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.olsztyn.mm.pl 13.09.09, 14:05
                Opluwanie Lidki Staroń stało się wręcz olsztyńską tradycją
                regionalnych opluwaczy. Lidka zawszse była zaradna, ale to zaleta a
                nie wada. A więc, gamonie i nieudaczniki, precz wasze jęzory plujące
                żółcią od zaradniejszych od was
                • Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:13
                  To jest tradycja wyniesiona z: 1. olsztyńskiej esbecji i mafii spółdzielczych
                  kacyków 2. olsztyńskiej PO, bo Lidka nie wyróżnia krętaczy z własnej partii i
                  interweniuje, gdy obywatel zwraca się z prośbą o poselską interwencję 3. z mafii
                  komorniczej, która ma jej za złe ostatnie zapisy w ustawie o prawie obywatela do
                  obrony przed ową mafią. Wniosek: wrogów ma tak wielu, że opluwanie (przede
                  wszystkim przez kolegów z PO, zwłaszcza tych syyyyczącyyych) będzie jeszcze
                  długo trwało.
                  • Gość: Sąsiadka Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.chello.pl 13.09.09, 23:06
                    I dlatego trzeba sobie jasno powiedzieć, że PO jest największym
                    wrogiem spółdzielców. Bo partia ma pełnię władzy i nie chce zrobic
                    porządku ze spółdzielczą sitwą.
                    • Gość: obserwator Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: 89.105.196.* 17.09.09, 23:22
                      no a teraz naraziła się mafii ukraińskiej, odważna jest
                      • Gość: x Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.centertel.pl 17.09.09, 23:24
                        czytaj

www.pulsregionu.info/index.php/wiadomosci/202-na-szybko-czwartek-27-sierpnia
                        • Gość: xx Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.10gb.in 18.09.09, 22:08

czy ten kowalewski to mołojec?
                • Gość: irma Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 21:59

ile zawiści, zazdrości, głupoty i imbecylizmu jest w nas polakach !!!
                  • Gość: tak Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 22:16
                    w tej zawiści, zazdrości, głupocie i itp. przoduje niejaka Lidzia
                    • Gość: nie Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 22:19
                      A ja uważam, że w tej zawiści, zazdrości, głupocie i itp. przodują takie debile,
                      jak ty - "tak". A może jesteś jednym z tych złodziei, którzy boja się Lidki?
                      • Gość: do nie Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 22:37
                        nie mam czego się bać,a Lidkę znam doskonale i wiem, na co ją stać, jeszcze sam
                        się o tym przekonasz i "włosy staną ci dęba", bo przeciętnemu człowiekowi nie
                        mieści się w głowie, że można tak postępować jak ona
                        • Gość: nie Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 22:48
                          Acha, ja też znam tę wspaniałą i odważna kobietę. Pani Poseł, ma Pani coraz
                          większe poparcie obywateli. Proszę nie przejmować się kanaliami!
                          • Gość: hihi Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.olsztyn.mm.pl 12.10.09, 07:57
                            do kanału z nią
                            • Gość: haha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 08:05
                              A ciebie hihi do szamba!
                              • Gość: do haha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.09, 21:16
                                ty już siedzisz w szambie
                                • Gość: haha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 21:23
                                  A ty się już udławiłeś w tym szambie pełnym fekalii.
                                  • Gość: ? Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.09, 21:36
                                    jakbym się udławił, to nie odzywałbym się na tym forum, wymagaj od siebie
                                    chociaż odrobinę odrobinę logiki,bo mózg masz zamulony tym szambem
    • Gość: man Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.members.linode.com 17.10.09, 20:32

broni swoich racji niczym samiec alfa
      • ksiaze_olsztyn Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl 17.10.09, 20:34
        Tak trzeba w czasach, gdy miejscowi politycy zachowują się jak
        panienki lekkich obyczajów. Mali krętacze i przekrętasy, to nie jest
        towarzystwo dla niej.
      • Gość: aa Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 22:26
        gazetaolsztynska.wm.pl/Zenon-Procyk:-Poslanka-Staron-dzialala-
        przeciwko-mnie-razem-z-Malkowskim--Lidia-Staron:-Pojezierzem-
        rzadzila-mafia-,51206

z takimi walczy
        • Gość: aa Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 22:40
          skocz.pl/daqce
          • Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 09:26
            Z esbecją walczy! Z Procykową, ukraińską i jej przekrętami.

www.debata.nazwa.pl/images/stories/archiwum/Debata%2001.pdf
            • yadol Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl 19.10.09, 10:18
              fakt , że nie jest wygodna dla wielu kacyków a do Ukraińców ma pecha
              wyjątkowego, albo oni do niej...

orka potrzebna jest głęboka i to wszyscy wiemy, a to, że głównym oraczem jest
              kobita to tylko źle świadczy o facetach w naszym mieście

nie dziwię się tej wielkiej niechęci a wręcz niekiedy nienawiści z jaką się
              spotyka, kilka udzielnych księstw już upadło

i żeby było jasne , nie twierdzę że Lidka jest kryształowo uczciwa, ale sprząta
              skutecznie te nasze olsztyńskie brudy

Lidka pozdrawiam !!!

• Gość: marian Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 13:55
                O ile mi wiadomo, to jeszcze nie zakończył się proces Pojezierza.
                Dopiero wyrok pokaże nam, kto miał rację, chociaż o ile znam Staroń,
                to w przypadku wyroku uniewinniającego, zacznie pluć na Procyka i
                Sąd, bo dla niej kazdy wyrok nie popierający jej tezy jest
                sfałszowany, bo wdług niej, tylko ona ma wszędzie rację. Wiem, że ta
                kobieta jest na usługach służb - konkretnie CBŚ i dzięki temu
                chronione są jej lewe interesy.
                • Gość: olo Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 14:03
                  No to następna służba, która chroni PO! Lidka trzymaj się - daj popalić tym esbekom!
                  • Gość: marian Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 14:27
                    Ta służba chroni Staroń - ją, a nie innych z PO, ona na innych ze
                    swej partii donosi włąśnie do CBŚ. Przeszkolili ją jak ma nagrywać
                    rozmowy i umiejętnie z tego korzysta tworząc w domu własne archiwum.
                    Za ileś tam lat rozliczą ją z tego, tak jak teraz rozliczają ze
                    współpracy z SB.
                    • Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 16:55
                      Niesamowite, że ma archiwum w domu z nagraniami. Ciebie też nagrała i doniosła
                      do CBŚ?
                      • yadol Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl 19.10.09, 19:38
                        ona nie ma w domu mebli tylko szafy z taśmami !!!

nawet śpi w szafie !!!

nawet jak śpi to nagrywa samą siebie !!!

Lidka pozdrowienia i dalszych sukcesów !!!
                        • Gość: Swój Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.vectro.com 27.10.09, 00:04

Duże brawa za tyranie mafii ukraińskiej !!!!!!
                          • privus Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl 10.12.09, 00:52
                            Jest to m.in. jeden z wilu jej sukcesów. Dla tego nie wolno
                            zapominać o tym, że wśród tej wszędobylskiej małkowszczyzny zaczęła
                            wprowadzać momenty otrzeźwienia.
    • Gość: Teresa Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: 67.159.44.* 19.10.09, 19:28

Miastu trzeba prezydenta, który rozbije układy. Jeśli Lidia Staroń
      wystartuje w wyborach, ma mój głos. A lepszym określeniem
      jest "olsztyńska Margaret Thatcher".
    • Gość: mm Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 10:35

www.youtube.com/watch?v=u9koAzQS9cA
    • Gość: lothar Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 15:53

lidia staroń - ostatnia szansa olsztyna
    • Gość: gość Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 20:11
      Widziałam dziś panie posłanki w Wiadomościach (Staroń i Arent). Pani Staroń jest
      przewodniczącą podkomisji, która pracuje nad ustawą o komornikach. Świetna z
      niej babka, bo już odważnie mówi o naciskach na posłów ze strony komorników. Tak
      trzymać, pani Poseł, bo ciekawi mnie kto teraz będzie miał śmiałość z tej
      komisji spotykać się na cmentarzach, parkach i saunach, by robić lody?!
      • privus Lidia Staroń dała kopa 20.02.10, 00:56
        tnij.com/lnX1t
    • Gość: bb Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.pennyauctionlive.com 09.12.09, 23:28
      th07.deviantart.net/fs51/300W/i/2009/291/4/9/WATERMELONS_MAKE_ME_CRAI_by_LouisDelacroix.png
    • privus Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl 10.12.09, 00:48
      Nie sądzę, by jej na to nie było stać. Trzeba jej tylko pomóc. Jak
      na razie jest to jedyna osoba w Olsztynie ze światka politycznego,
      która nie musi skrywać własnej twarzy. Czy będzie chciała zamienić
      poslowanie na prezydentowanie - nie wiem. Przekonany jednak jestem,
      że rozgoniła by to towarzystwo wzajemnej adoracji na cztery wiatry.
      I chyba w tym tkwią organizowane ataki na jej osobę.

Osobiście trzymam kciuki i w razie potrzeb jestem udzielić własnego
      wsparcia na miarę własnych możliwości, chociaż jej osobiście nie
      znam. Dla mnie wystarczy to, co już zrobiła i co robi nadal.

Bez względu na to, co by nie postanowiła, zwykłe przyziemne własne
      interesy najprawdopodobniej będą nadal paliwem zasilającym wszelkie
      ataki na nią.
      • Gość: wyborca Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 18:09
        oparła się Chlebowskiemu i lobby spółdzielczemu. Doprowadziła do skutecznych
        zmian w prawie! Przeciwstawiła się partii. Którego Posła na to stać? Pani Poseł
        Staroń - gratulujemy!! Jest Pani nie tylko wspaniałym Posłem, ale jest Pani
        człowiekiem z charyzmą.
        • Gość: tysz fyborca Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.olsztyn.mm.pl 10.12.09, 18:55
          ciekawe o co sie tak ta Paniusia opierała, hahahaha
    • Gość: ad Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 15:56
      www.se.pl/wydarzenia/kraj/prezes-spodzielni-darowa-posance-200-tys-z_123176.html
      • Gość: myślący Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: 94.75.89.* 17.12.09, 23:41
        ciekawe dlaczego wszelkie paszkwile o Posłance ukazują się wtedy, kiedy zmienia
        Ona prawo spółdzielcze na niekorzyść prezesów spółdzielni - a z korzyścią dla ludzi!
        • Gość: do ad Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: 94.75.89.* 17.12.09, 23:47
          to absurdalne pomówienie! Osiem lat temu w spółdzielni "Pojezierze" rządził
          Zenon P., który przez wiele miesięcy siedział w areszcie - właśnie właśnie
          dlatego, że Stowarzyszenie kierowane przez obecną Posłankę nie pozwoliło na jego
          machloje. Z daleka czuć paszkwilem pisanym na zamówienie!!
    • Gość: qqq Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.olsztyn.mm.pl 17.12.09, 16:04
      zpieczeniaolsztyn.dbv.pl/
      • Gość: qqq Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.olsztyn.mm.pl 17.12.09, 16:06
        ubezpieczeniaolsztyn.dbv.pl/
    • Gość: ad Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.pl 16.02.10, 10:47
      je.pl/xjhp
      • Gość: j wywiad ze Staroń IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.10, 11:33
        na www.debata.olsztyn.pl wywiad ze Staroń
    • Gość: max Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.vectro.com 17.07.10, 10:52

www.taringa.net/posts/tv-peliculas-series/2970733/The-Machine-
      Girl-(2008)-(440mb)-(Avi)-(MU-MF).html
    • Gość: willy Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 09:43

lidia staroń to ostatnia szansa olsztyńskiego po
      • Gość: vb Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.10, 20:02
        raczej Lidia Staroń to dno
        • Gość: haha Re: Lidia Staroń, olsztyńska Machine Girl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:07
          raczej Lidia Staroń to rozbicie ohydnej mafii, która niszczy miasto!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka