Gość: zdecydowany wyborc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 18:04 Ciekawa i obiektywna ocena Kandydatów. Powiedziałabym nawet, że bardzo obiektywna, czego nie spodziewałam się po GW. Gratulacje dla autora. Ja już wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @@@ Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 18:38 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.ols.vectranet.pl 12.02.09, 18:44 Rzeczywiście, nawet się z tą oceną zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 20:12 I ja już wiem !!! PIOTR GRZYMOWICZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.olsztyn.mm.pl 12.02.09, 20:23 Gość portalu: olsztyniak napisał(a): > I ja już wiem !!! > PIOTR GRZYMOWICZ Stęskniło się za Małkowskim? To niech chociaż asystent wróci, co? Będzie dalsze doskonalenie postępującego rozkwitu ulepszania miasta? Jak przez ostatnie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslie Tylko Jerzy Szmit. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 20:50 On świadczy swoim życiem.Na tle innych kandydatów to mój faworyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Tylko Jerzy Szmit. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 20:51 Nieudacznicy są wśród nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: Tylko Jerzy Szmit. IP: *.olsztyn.mm.pl 12.02.09, 21:00 Gość portalu: leslie napisał(a): > On świadczy swoim życiem.Na tle innych kandydatów to mój faworyt. Naprawdę? A ja przeczytałem w ulotce, że to żona ręczy za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze Krukowski ! IP: *.chello.pl 12.02.09, 21:30 koleś będzie miał wsparcie rządu 2 najważniejsze osoby z PO Tusk i Schetyna za nim stoją do tego większość radnych jest z PO do tego marszałek województwa warmińsko-mazurskiego też jest z PO ja nie widze innego wyboru niż Krukowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raczej nie! Re: Krukowski ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 21:37 Nie rób obciachu. Kompromitacja od samego początku. Szkoda tego młodego człowieka. Wypchnęli (czy raczej wepchnęli), to nie mógł odmówić. Pomóżcie mu i nie głosujcie na niego!!! W Olsztynie nie będzie rządzić Warszawka. Czasy PZPR się skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Krukowski ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 07:20 i słusznie -talko nie warszawka,tylko nie Krukowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.ols.vectranet.pl 12.02.09, 22:01 "MINUSY ** Wiele lat sprawowania rządów jest jednak także słabością kandydata. Przez długi czas wspólnie z Czesławem Małkowskim tworzyli zgrany duet. Współpraca skończyła się głośną dymisją. ** Za jego czasów w ratuszu powstało sporo planów inwestycyjnych, których dotąd nie udało się zrealizować (trafiły do szuflady)" Dobrze współpracował z prezydentem i przygotował sporo planów inwestycyjnych - naprawdę autor uważa, że to minusy? Hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnikliwy Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.olsztyn.mm.pl 12.02.09, 22:09 ta GO tyle razy pisała o Zaciszu - a na sam koniec Kacprzyckiego na Zatorzu umieściła ??? Czy tam też coś ważnego ten młody człowiek ma zrobić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 22:16 Rzeczywiście, bardzo obiektywna ta Gazeta :) Proponuje nam wybierać między dżumą, cholerą a s.aczką. A gdzie reszta chorób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.olsztyn.mm.pl 12.02.09, 23:15 Gość portalu: ?? napisał(a): > Dobrze współpracował z prezydentem i przygotował sporo planów inwestycyjnych - > naprawdę autor uważa, że to minusy? Hahahaha. Zależy z jakim prezydentem ;) , jakich planów ;)) i co z tych planów wyszło ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.ols.vectranet.pl 13.02.09, 00:03 Tylko Jerzy Szmit! najuczciwszy, najbardziej kompetentny, najbardziej doświadczony i jedyny spośród kandydatów od urodzenia w Olsztynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wes Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 07:22 Tylko się urodził ale poza tym nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.ols.vectranet.pl 13.02.09, 10:08 Niestety, wielu dzisiejszych olsztynian to dawni mieszkańcy podolsztyńskich pegeerów i ich potomkowie, dlatego nie dziwi aktywność zwolenników kandydata Polskiego Stronnictwa Ludowego. Forumowicze Józek, wes i inni wspierający Grzymowicza powinni wiedzieć, że zarządzanie dużym miastem wojewódzkim, to nie to samo co wypasanie krów na pegeerowskich łąkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 00:07 Niezależnie od tego co GW napisze nie chcę ani praktykanta Krukowskiego, ani nieudacznika Szmita. Przy nich Grzymowicz jest gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefl Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.olsztyn.mm.pl 13.02.09, 08:22 Nie widzę swojego kandydata-nie idę -nie głosuje za frekwencję nie będę robił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YouTube Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 09:42 www.youtube.com/watch?v=pMf8AiorzCQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pal666 Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.gprs.plus.pl 13.02.09, 10:31 Kilka pytań do p. Grzymowicza i jego zwolenników. 1. W jakim stopniu przyczynił się Pan do odwołania prezydenta Małkowskiego ? Czy zrobił Pan w tej sprawie więcej niż Pan Szmit i PiS ? Proszę o konkrety. 2. W jaki sposób będąc wiceprezydentem miasta przeciwdziałał Pan kryminalno - obyczajowym ekscesom swojego szefa ? Czy nie uważa Pan, że jako obywatel i osoba publiczna miał Pan moralny obowiązek prezeciwdziałania tym niecnym praktykom ? 3. Co Pana łaczy z firmą Centbet i p. Centkowskim jej właścicielem. Firma ta realizowała szereg intratnych kontraktów na rzecz miasta, wtedy kiedy Pan był wiceprezydentem. Czy to prawda, że jest Pan skoligacony z p. Centkowskim ? 4. Proszę o Pański komentarz do artykułu w GW (Duży Format) w sprawie Pańskich związków z ówczesnym prezesem Pojezierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pal666 Gazeta nieco mija się z prawdą w ocenie p. Szmita. IP: *.gprs.plus.pl 13.02.09, 10:44 Kiedy był marszałkiem województwa to nie był przecież jakimś watażką czy dyktatorem w jakiejś republice bananowej. Musiał przecież liczyć się z procedurami demokratycznymi, z parytetem siłw sejmiku. Dlaczego Gazetka nie napisze, ze został odwołany w wyniku porozumienia - pierwszego takiego w kraju różowych z czerownymi czyli Unii z SLD. Kiedy był senatorem to jego autorstwa był projekt ustawy, która chroniła mienie przejęte po emigrantach do RFN przed zakusami pani Steinbach i jej zwolenników. O tym Gazetka już nie pamiętała ? A co do skuteczności: odpowiedzcie mi, kto w tym mieście przyczynił się najbardziej do odwołania przeydenta - erotomana Małkowskiego, który przynosił nam wstyd w wymiarze ogólnopplskim. Może Grzymowicz ? Albo Ciborowska ? A może Rogalski ? Bo mi się wydaje, że to zasługa Szmita i PiSu... Odpowiedz Link Zgłoś
oberpolicmajster Re: Gazeta nieco mija się z prawdą w ocenie p. Sz 13.02.09, 13:41 A ja słyszałem, że Grzymowicz - i jego przede wszystkim jego kumple - mieli bardzo wielki udział w usunięciu Małkowskiego. Szmit z PiSem tylko trochę pokrzyczał potem, próbując przeforsować taką formę referendum, by nie groziła radzie miasta ewentualna utrata stołka i koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
weganin11 Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie 13.02.09, 18:44 Jak zauważyłem niewiele osób zauważyło manipulację, a wszyscy tu piszący uważają się za inteligencję. Ci co piszą inaczej to według PO ćwierć inteligencja.Wobec powyższego ja nie jestem inteligentem, ale rozumieć co czytam potrafię w przeciwieństwie do inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.gprs.plus.pl 13.02.09, 19:04 Zwolennicy Krukowskiego działają bardzo intensywnie.Pozycja i znajomości Cichonia też robią swoje. Wygra Krukowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niby Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.ols.vectranet.pl 13.02.09, 21:04 Bardzo dobry artykuł, rzeczowa analiza. Gratulacje Panie Redaktorze. Zaskoczony jestem znakomitym warsztatem i bardzo obiektywnym przedstawieniem. Rzadko to dziś widać u dziennikarzy. Jeszcze raz gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanjoey Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie 13.02.09, 21:39 jak wyżej. gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uj Re: Na kogo zagłosować? Oto jest pytanie IP: *.ols.vectranet.pl 13.02.09, 21:53 mówią ze pierwsza inwestycją jak wygra grzymowicz bedzie postawienie tej budy starkiewicza przy ul Dąbrowszczaków Odpowiedz Link Zgłoś