Gość: gjluihl IP: 212.76.37.* 28.05.09, 21:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Samaskóra Re: Uwaga na www.eulalia.pl.. yadol to oszust!!! IP: *.olsztyn.net.pl 29.05.09, 12:00 Dzięki za ostrzeżenie gjluihl! Pal bata yadolu zawirzony ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Uwaga na www.eulalia.pl.. yadol to oszust!!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.05.09, 12:21 Dzięki. Żeby wreszcie szlag trafił tych cholernych wirusiarzy. Nie mogą wyżywać się w polityce? Odpowiedz Link Zgłoś
yadol nie jestem oszustem 29.05.09, 13:16 1.nie poleciłem tej strony aby rozdawac wirusy 2.strona ta jest ofiarą złośliwych ataków hakerów 3.podałem ten adres po przeczytaniu artykułu w GW gdzie go polecono 4.jest to strona fundacji Eulalii Wojnicz, która uratowała wiele zwierząt , ofiar ludzkiego okrucieństwa i opiekuje się nimi 5.uważam , że takim ludziom należy pomagac i wspierac ich działania , bo to co robią jest piękne 6.nie jestem oszustem i sam złapałem te wirusy 7.jest mi przykro i przepraszam za szkody, które mogły powstac w waszych kompach ale nie sądziłem , że ta strona może byc tak słabo zabezpieczona, może trzeba im pomóc zamiast bluzgac? 8.forumowym burkom obrażającym mnie tutaj życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: nie jestem oszustem 29.05.09, 13:20 sądzę, że rozsądni ludzie, ci którzy kochają zwierzęta poczekają do czasu aż administrator strony zrobi tam porządek i wesprą tych ludzi, bo to co robią jest naprawdę piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: nie jestem oszustem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 21:15 i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łzy Re: nie jestem oszustem IP: *.centertel.pl 13.08.09, 18:10 wiadomosci.onet.pl/2025283,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
yadol www.eulalia.pl 13.08.09, 20:38 jest to strona na której znajdziecie informacje o tym co robi Eulalia i jej Przyjaciele , jak stara się ratować zwierzęta , jak pomaga im przeżyć i zwyciężyć w nierównej walce z ludzkim okrucieństwem , głupotą i bezdusznością według zapewnień osób z tej fundacji strona jest już bezpieczna polecam Odpowiedz Link Zgłoś