Gość: Fred IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.09, 20:46 Jeśli tak, to gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Czy są w Olsztynie orgaznizowane półkolonie IP: 95.160.184.* 04.06.09, 22:14 Jeszcze do niedawna półkolonie organizowały prawie wszystkie kluby osiedlowe, prawdopodobnie i w tym roku tak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama_dwójki Re: Czy są w Olsztynie orgaznizowane półkolonie IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.09, 22:15 w małpim gaju na Dworcowej widziałam jakieś ogłoszenie o półkoloniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spóldzielca Re: Czy są w Olsztynie orgaznizowane półkolonie IP: *.olsztyn.mm.pl 04.06.09, 23:13 Od lat są półkolonie w klubie spółdzielni mieszkaniowej "Pojezierze" AKCES ul. Pana Tadeusza (telefon jest pewnie na stronie Pojezierza),nie wiem jak jest teraz, ale dawniej opłaty były umiarkowane.Moje "maluchy" już wyrosły, nie mam aktualnych danych.Warto sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wskh Re: Czy są w Olsztynie orgaznizowane półkolonie IP: *.olsztyn.vectranet.pl 14.07.09, 09:38 Może znacie jakieś półkolonie językowe, ewentualnie inne - koniecznie bez komputerów. Odpowiedz Link Zgłoś