Gość: ab IP: *.torun.mm.pl 29.07.09, 18:04 Nie opłaca się, matoły, obrażać ludzi z innych miast. Bo taki będzie rewanż. Zaprzestańcie obrażania innych. Jeśli nie - to hasło pójdzie w Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: swiatowy Re: Mazury cud natury, Warmia matołów armia IP: 91.104.70.* 29.07.09, 18:35 Forumowicze z Olsztyna nie obrazaja ludzi z innych miast bo niby dlaczego?Dziala tu kilku elblaskich matolkow leczacych swoje malomiasteczkowe kompleksy takich jak ty,ktorych od czasu do czasu trzeba sprowadzic na ziemie i tyle. p.s teraz ja .Jak przegonicie z kaluzy labedzie to port w Elblagu bedzie.Uwazaj bo pojdzie w Polske:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcekr Re: Mazury cud natury, Warmia matołów armia IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.09, 19:28 znowu światowy wielki człowiek od małych interesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Mazury cud natury, Warmia matołów armia IP: *.com 08.02.10, 22:52 img92.imageshack.us/img92/8950/klawiaturaky2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojcekr do ab IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.09, 19:32 daj spokoj światowemu:)od jakiegoś czasu nie bierze tabletek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: do ab IP: *.ovh.net 29.07.09, 22:53 Dajcie na luz. Swiatowy czy leon czy inni którzy gnają nieproszonych muminów i nie pozwalają pluć sobie w twarz to nieliczni spoko goście na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: do ab IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.15, 21:05 Wróć! miasto ginie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Mazury cud natury, Warmia matołów armia IP: *.olsztyn.mm.pl 30.07.09, 21:14 Pokaz mi ostatnio posty, gdzie olsztyniak obrazal ludzi z innych miast (przy zalozeniu, ze ktos w danym poscie nie obrazal olsztyna). A jak nie masz to spierd... stad zjebie, zwal sobie konia albo swojemu chlopakowi, moze ci bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
leon.1 Re: Mazury cud natury, Warmia matołów armia 30.07.09, 21:31 Na szczęście nie wszyscy (a można powiedzieć znaczna większość) Elblążan nie jest tak zmechacona jak elbląskie trolle buszujące na tym forum :) Po prostu niektórzy toczą pianę z pysków na samo słowo Olsztyn. Prowokują, intrygują, podszywają się pod różne nicki i używają różnych IP żeby knuć, intrygować i sobie ulżyć ... :) To przykre dla normalnych mieszkańców Elbląga, ale co mają zrobić ? Można jedynie wspierać ich w "dążeniu do Pomorza". Tylko kogo wtedy obsiadły by elbląskie trolle ??? :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdr Re: Mazury cud natury, Warmia matołów armia IP: *.cba.pl 05.08.09, 17:29 www.amishrakefight.org/gfy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa Re: Mazury cud natury, Warmia matołów armia IP: *.olsztyn.mm.pl 05.08.09, 22:54 Tę kulturę przez duże "G" wyniosłeś z uczelni Ojca Dyrektora? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Mazury cud natury, Warmia matołów armia 08.02.10, 23:29 ab, czasami piszesz na tyle rozsądnie, ze warto dforzucić to Twycg wątków parę literek. W tym momencie nawiązujesz do mentalności znanego elblążanina spod elbląga zrażającego do siebie i tego miasta wszystkich. Na prawdę nie obchodzi mnie, czuy nadal będzie budował port dla kajaków w Elblągu czy likwidował za nisko powieszone nad dawnycmi szlakami żeglugowymi. Jeast to jego i Twoja sprawa i nie makm zamiaru ani zasypywać szlaków żeglownych ani odkopywać zanidbanych prtów. Nie miałem i niemam - jak wielu innych- nic z tym wspólnego. Wpakwaliście się na te forum przed laty raczej z niezbyt symptycznymi insynuacjami, ale widocznie tylko na tyle było i jest Was stać do dzisiaj. Jestem skłnny wyciągnąc ręke puszczając w niepamięć byłe sztubackie kalumnie pod warunkiem, że stać jest Was no coś więcej oprócz ciągle wywoływanych wojenek podwórkowych. Brykasz p[o necie, to w końcu powinno dotrzeć do Was, że w kraju śmieją się z Elbąga przypominając wojnę Torunia z Bydgoszczą łącznie z rozbieraniem torów kolejowych. Czy nie czas czasem na małe reasume? Elbląb przegrał nie administracyjnie, ale ekonomicznie. Nie chcę być czarnym krukiem, ale wcześniej czy później czeka to samo Olsztyn, o ile władze tego województwa i miastabędą trzymały ręce i myśli tam, gdzie się "nie tycy". Czy nie słuszniej jest zbudowanie własnej koncepcji rozwoju regionu bez względu na zaściankowość koncepsio władz wojewódzkich czy centralnych? Przeszkadzć mogą we wszystkim, co nie jednokrotnie już udowodnili. Róbmy swoje w oparciu o wypracowane koncepcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CUG Re: Mazury cud natury, Warmia matołów armia IP: *.centertel.pl 24.02.10, 09:29 urzędowo powolać europejskie Centrum Ubóstwa i Glupoty, ciekawe ile można dostać na to z unii? www.olsztyn.com.pl/wiadomosc,10991,lek-na-ubostwo-poszukiwany!.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z_forum A takie aquaparki. Wiecie w ogóle co to jest? IP: *.olsztyn.mm.pl 24.02.10, 10:12 Cytat z forum: Wykład w Bydgoszczy był częścią objazdu Jarosława Kaczyńskiego po kraju przed kongresem krajowym PiS-u. - A takie aquaparki. Wiecie w ogóle co to jest? - zaskoczył swoim pytaniem żaków, którzy wybuchnęli śmiechem. - Pytam, bo ja do niedawna nie wiedziałem co to jest - przyznał bez oporów. - Każdy z włodarzy chce je budować u siebie w mieście, bo to się podoba wyborcom. A nie jest to racjonalne wydawanie pieniędzy - mówił. Odpowiedz Link Zgłoś