amajszczyk 15.07.09, 20:13 Czy znacie na ursynowie(kabaty-stokłosy) jakieś dobrze zaopatrzone sklepy z zabawkami dla dzieci??Bede wdzieczna za namiary Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamap Re: Sklep z zabawkami dla dzieci 16.07.09, 07:39 Jak nie wystarcza dzial z zabawkami w Leclercu oraz wiekszy w Realu to zajrzyj do sklepu na Dereniowej w budynku, gdzie restauracja Grek Zorba jest. Sa zabawki drewniane oraz troche tradycyjnych nie "rozowych" Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Sklep z zabawkami dla dzieci 16.07.09, 13:32 Przy KEN 90 przy przesmyku pomiedzy budynkami KEN 90 a 92 rpowadzącym w strone bloków spółdzielni Stokłosy (światła przy kościele), na dole, w narożniku "od wewnętrznej" (od zewnętrznej jest kwiaciarnia) jest fajny sklep z zabawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
fonula Re: Sklep z zabawkami dla dzieci 16.07.09, 15:13 a ja polecam chyba mało znany www.carimex.pl. Sklep jest świetnie zaopatrzony głównie w zabawki little tikes ale sa tam też różne inne różności i malutkie i te wielkie:) Dojazd: trzeba skręcić z Płaskowickiej w Puławską w prawo i zaraz jest wjazd do sklepu, widać stojące zjeżdżalnie, domki, huśtawki. Odpowiedz Link Zgłoś
amajszczyk Re: Sklep z zabawkami dla dzieci 21.07.09, 23:27 widziałam ten carimex ale na str bodajże było napisane że tylko wysyłka o ile dobrze kojarzea.Tak z buta tez można coś tam kupic??? Odpowiedz Link Zgłoś
fonula Re: Sklep z zabawkami dla dzieci 22.07.09, 08:44 mozna jak najbardziej. W środku dostaje sie oczopląsu:) Płaci się i kartą i gotówką. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Sklep z zabawkami dla dzieci 22.07.09, 20:23 Można wpaść do mnie po bańki mydlane :)) Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś