Dodaj do ulubionych

Serwis laptopów

12.05.12, 13:10
Czy ktoś może polecić solidny i względnie tani serwis laptopów ?
Pomijam TPL przy metrze Stokłosy. Jest niezły, ale chłopcy trochę sobie życzą za usługi.
Obserwuj wątek
    • mamap Re: Serwis laptopów 12.05.12, 18:41
      MKKStudio Na Uboczu 3, kom. 602 301 214. Solidni, dobra robota, ceny b.przystepne. Chwale nie tylko ja,ale i moja znajoma, adres znalazlysmy przypadkowo ten sam.
      • polagawron Re: Serwis laptopów 14.06.17, 12:44
        Pragnę gorąco polecić www.it-repair.pl.ul.Górczewska 24. Miła rzetelna obsługa i niewygórowane ceny. Naprawili mi lapka gdzie inni skazywali go na straty. Jestem bardzo zachwycona. Chcę jeszcze raz bardzo podziękować będę Was polecać gdzie tylko się da a Ci co mają wątpliwości zachęcam do kontaktu z tym serwisem by sami się przekonali iż nie koloryzuję.
    • klient-12345 Re: Serwis laptopów 19.02.13, 17:09
      Niestety mamy odmienne zdanie o TPL. W Warszawie nie jestem w stanie polecić Ci żadnego serwisu, ale tę firmę omijaj z daleka. Naprawa tego co oni zrobili kosztuje mnie więcej niż naprawa pierwotnej usterki. Pozdrawiam
      • mania-1232 Re: Serwis laptopów 04.05.15, 16:52
        Ja nie moge sie z tym zgodzić. Pewnego dnia moj laptop przestal sie uruchamiać. Bylam na wycenie w 3 serwisach . Na kazimierzowskiej, nazwy serwisu niestety nie pamiętam , kacper serwis na ursynowie oraz Tpl serwis. wybor padł na tpl serwis . Powiedzieli najkorzystniejszą cenę, sprawna naprawa i mila obsługa przez chłopakow którzy maja jakieś pojęcie i potrawia łopatologicznie przetłumaczyc o co chodzi. Z czystym sumieniem Polecam i nie zgadzam sie z opiniami innych, polecalam juz kilku koleżankom i kolegom i wszyscy zadowoleni. Pozdrawiam i do zobaczenia .
      • mania-1232 Re: Serwis laptopów 04.05.15, 16:54
        Ja nie moge sie z tym zgodzić. Pewnego dnia moj laptop przestal sie uruchamiać. Bylam na wycenie w 3 serwisach . Na kazimierzowskiej, nazwy serwisu niestety nie pamiętam , kacper serwis na ursynowie oraz Tpl serwis. wybor padł na tpl serwis . Powiedzieli najkorzystniejszą cenę, sprawna naprawa i mila obsługa przez chłopakow którzy maja jakieś pojęcie i potrawia łopatologicznie przetłumaczyc o co chodzi. Z czystym sumieniem Polecam i nie zgadzam sie z opiniami innych, polecalam juz kilku koleżankom i kolegom i wszyscy zadowoleni. Pozdrawiam i do zobaczenia .
    • mary_ann Re: Serwis laptopów 22.02.13, 10:55
      Mogę polecić solidny, nie wiem, czy tani, nie mam porównania. Naprawa objęła wymianę dysku i to był gł koszt. Niestety nie jest na Ursynowie (nie znalazłam tu serwisu z dobrą opinią, na jednym b. się przejechałam i nawet założyłam na ten temat wątek:-) - zdecydowałam się na ten na Górnym Mokotowie, było b. szybko i ok, więcej powiedzieć nie mogę:
      www.centrumnaprawlaptopow.pl/?gclid=CNHy0sHRybUCFdHLzAodQyMA8w
      • jo-75 Re: Serwis laptopów 27.03.13, 06:26
        mnie również rozczarowało TPL. Dopóki chciałam dostarczyć laptop do naprawy było ok, sprawnie i miło, ale po zgłoszeniu uwag (pojawiały się błędy) zero odzewu. No i cennik rzeczywiście powalający. Przeczyszczenie laptopa 200 zł...hm chyba lekka przesada
        • mania-1232 Re: Serwis laptopów 04.05.15, 16:59
          Ja nie mogę się z tym zgodzić , tak jak już wcześniej pisałam , korzystałam zarowno ja jak i moi znajomi i wszsytko ok. a i ceny w porównaniu z innymi serwisami w których byłam byly korzystniejsze. Poderzjewam że skoro wycena trwała wiecej czasu niż mowiono oraz koszy wyższe to pewnie nie bylo same czyszczenie. Bede bronic serwisu bo jest naprawde solidny i takie kometarze sa nie w porządku, a skoro coś jest nie tak to wystarczy porozmawiać a nie pisac głupoty. Pozdrawiam
      • volta2 Re: Serwis laptopów 04.04.13, 19:47
        mary ann a czy możesz powiedzieć, gdzie naprawiałaś swój laptop?
        w wątku opisującym przygody ze swoim serwisem napisałaś, że naprawiany był na drugim końcu warszawy, a tu dajesz linka na kazimierzowską.

możesz wyjaśnić co i jak, bo o ile na kazimierzowską bez problemu podjadę to na drugi koniec wawy mi się nie za bardzo będzie chciało.

a laptop padł i naprawa to sprawa pilna:)
        • mary_ann Re: Serwis laptopów 04.04.13, 20:07
          volta2 napisała:

> mary ann a czy możesz powiedzieć, gdzie naprawiałaś swój laptop?
          > w wątku opisującym przygody ze swoim serwisem napisałaś, że naprawiany był na d
          > rugim końcu warszawy, a tu dajesz linka na kazimierzowską.
          >
          > możesz wyjaśnić co i jak, bo o ile na kazimierzowską bez problemu podjadę to na
          > drugi koniec wawy mi się nie za bardzo będzie chciało.
          >
          > a laptop padł i naprawa to sprawa pilna:)

Nie, nie, piszesz chyba o dwóch różnych rzeczach.
          Jeśli chodzi o laptop, to w tym wątku napisałam, że naprawiałam go w serwisie na Kazimierzowskiej. W tej chwili nie jestem na 100% pewna, czy mogę go polecić z czystym sumieniem, bo wymienili mi wtedy (b. szybko, to fakt) cały dysk, a nie wiem już, czy to była prawdziwa przyczyna awarii - zaczynam mieć (po 1,5 mies) te same objawy (tj. nagłe samoistne wyłączenia komputera) które wtedy poprzedziły totalny kolaps. Dostałam co prawda roczną gwarancję na naprawę, więc mam nadzieję, że mnie potraktują uczciwie, ale dla porządku zaznaczam, jak sprawy się mają.

Na cytowany "drugi koniec miasta" jeździłam natomiast z zepsutym monitorem - po pól roku perypetii z "Kacper Service" na Cybisa, którego bez cienia wątpliwości nie polecam. Serwis monitorów, który błyskawicznie problem rozwiązał i który ogólnie uważam za godny rekomendacji, mieści się faktycznie na Żoliborzu (niezły dojazd metrem, BTW:-))
          • volta2 Re: Serwis laptopów 05.04.13, 10:20
            hm, a mnie padł monitor w laptopie właśnie, myślisz że w tej sytuacji ci z żoliborza by się nadawali?
            • mary_ann Re: Serwis laptopów 06.04.13, 19:27
              volta2 napisała:

> hm, a mnie padł monitor w laptopie właśnie, myślisz że w tej sytuacji ci z żol
              > iborza by się nadawali?

Nie wiem, wiem, że robią stacjonarne i że w tym są dobrzy (sprawdzałam opinie i moje wrażenie też super). Możesz zadzwonić i się dowiedzieć.
              monitor-serwis.pl/index.html
              • volta2 Re: Serwis laptopów 08.04.13, 19:23
                dzięki, będę dzwonić
                • kawkowa Re: Serwis laptopów 03.05.13, 12:02
                  Polecam TeleTim ul. Belgradzka 22, wejście obok klatki schodowej.
                  Uratowali nam kilka razy komputer. A znajomym laptop.
                  Solidni.
                  • wozalboprzewoz Re: Serwis laptopów 29.07.14, 13:27
                    Ja ZDECYDOWANIE NIE POLECAM serwisu TS Komputery jeśli chodzi o obsługę klienta - nie wiem jak z naprawą sprzętu, ale na Boga, współczesne zasady dobrego wychowania i obsługi klienta powinny być respektowane przy tak duzej rynkowej konkurencji...

W budynku na Belgradzkiej mieszczą się dwa serwisy komputerowe. Weszłam do ts komputery pomyłkowo - z daleka zobaczyłam szyld więc od razu stwierdziłam, że to jest na pewno ten serwis. Na moje hasło, że przed chwilą rozmawiałam z jakimś pracownikiem przez telefon Pan informatyk nie patrząc na mnie stwierdził, że nie było takiego zdarzenia. Wobec tego zapytałam, czy mogę u nich naprawić komputer, na co usłyszałam ze nie, bo akurat tą marką sklep się nie zajmuje. Zdziwiona (nie wiedziałam przecież, że w budynku są dwa serwisy) zapytałam o nazwę firmy. Pan powiedział mi "tu są wizytówki". Najwidoczniej nie byłam godna, aby Pan po prostu mi odpowiedział ;)

Szczerze? Trafił bardzo źle. Jestem specjalistą ds. marketingu i nie cierpię czegoś takiego, jak traktowanie Klientów olewczo. Bardzo dobra lokalizacja ts komputery jest naprawdę kusząca, ale jeśli jest się - mówiąc kolokwialnie - gburem - to sorry, ale nic dobrego z tego nie będzie. Chamstwo, chamstwo i jeszcze raz chamstwo.

Mam przynajmniej nadzieję, że sprzęt naprawiają lepiej. Ale ja omijać będę szerokim łukiem.
                    • 1-buc Re: Serwis laptopów 30.07.14, 00:51
                      Wsrod spacjalistów ds. marketingu znana jesteś głównie ze spamu na rzecz "zarabiania przez internet" na stronie szmaragdowej ligi nie da się ukryć, że wszystkie twoje dotychczasowe posty to SPAM
                      • wozalboprzewoz Re: Serwis laptopów 16.08.14, 10:07

1-buc napisała:

> Wsrod spacjalistów ds. marketingu znana jesteś głównie ze spamu na rzecz "zarab
                        > iania przez internet" na stronie szmaragdowej ligi [url=http://forum.gaz
                        > eta.pl/forumSearch.do?&author=+wozalboprzewoz&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL
                        > &pageNumber=1]nie da się ukryć, że wszystkie twoje dotychczasowe posty to SPAM[
                        > /url]

Gratuluję wygadania (na żywo jakoś tego nie widać...) i trafnego odbicia argumentów. ;) Mam nadzieje, że Klienci walić będą oknami i drziwami.
                    • piterp3 Re: Serwis laptopów 04.05.15, 16:58
                      Ja z klei polecam chłopaków z TPL serwis, ceny nie najnizsze ale jak porownałem z serwisem konkurencyjnym nie jakas dziuplą z giełdy pod Zusem to naprawde jest nieźle, podniesli mi laptopa ktory działa do dziś.
            • omgorka Re: Serwis laptopów 20.06.13, 13:35
              > hm, a mnie padł monitor w laptopie właśnie, myślisz że w tej sytuacji ci z żol
              > iborza by się nadawali?

Znajomy wymieniał matrycę od ręki na Alternatywy 4 (aktivepc?), po tym jak usiadł na laptopie żony. Akurat nie mieli nowej, ale dogadali się w sprawie używanej. Miało być na wczoraj i było (tzn zanim żona wróci z pracy). ;)
    • beatas333 Re: Serwis laptopów 29.10.13, 20:00
      Można skorzystać z usług Cezar PC jeśli ktoś mieszka blisko Tesco, chociaż dojeżdżają i dalej. Potrafią zdiagnozować różne usterki w laptopie i usunąć je, a także poprawić konfigurację zwiększając wydajność. U mnie usunęli nadmiar programów antywirusowych i powiększyli partycję wymiany. Wyczyścili też wentylator i radiator bo lapek grzał się bardzo i teraz jest ok. Za wszystko wzięli niecałą stówkę.
      • jo-75 znalazłam i polecam 23.02.14, 12:47
        gumka myszka www.gumkamyszka.net/
        solidnie, fachowo do tego miło i przystępnie cenowo. Mój laptop po odebraniu działa jak nowy, a ma już 3 lata :) szybki czas realizacji no i generalnie polecam :)
        • gralint nie polecam serwisu Gumka Myszka! 25.06.14, 23:39
          Nie polecam serwisu Gumka Myszka na Dereniowej, laptop oddano mi z diagnoza ze padla plyta glowna, ze nie ma go sensu juz naprawiac wiec chcialam go wyrzucic do kosza i kupic nowy, za sprawdzenie co padlo zaplacilam pseudo specom z Gumki Myszki. Jakiez bylo moje zdziwienie gdy inny serwis naprawil laptopa, nie padla w nim wcale plyta glowna, naprawa malo kosztowna. Po prostu bylam zaszokowana. Dlatego polecam wszystkim serwis Jotem, nie miesci sie na Ursynowie ale dojazd jest bezplatny do klienta i polecil mi ten serwis kolega. Slowem NIE POLECAM Gumki Myszki omijac z daleka!
    • marek.dumle Re: Serwis laptopów 16.08.14, 16:56
      Tel-Net Belgradzka - nie polecam. Wprowadzają w błąd klientów i nie mają sobie nic do zarzucenia.
      Pasja Mielczarskiego - nie polecam. Uzgodnienia na gębę, a potem się okazuje, że robią co innego niż miało być.

W obu przypadkach wygórowanych cen nawet nie skomentuję.
    • radiki Re: Serwis laptopów 04.05.15, 17:06
      Polecam TPL przy stokłosach ceny jak kolega pisał wyżej nie najniższe ale raz sie skusiłem na " serwis" ktory zrobił mi coś taniej poźniej musiałem i tak 2 raz zapłacic zeby bylo dobrze zrobione, robiłem u nich kilka kompów i zawsze było ok, terminy troche dlugie bo chlopaki sa oblegani i maja duzo roboty ale wole poczekac i miec dobrze zrobione niz tracic czas na jezdzenie po partaczach. Nawet jak sie po miesiacy znow cos stalo to bez gadania wzieli i na gwarancji zrobili tak jak z warsztatami samochodowymi nigdy jeszcze tam gdzie było tanio nie było dobrze:)
      Pozdrawiam.
      • marekdarek80 Re: Serwis laptopów 18.05.15, 10:34
        Również mogę polecić TPL serwis. Serwisuje dużo sprzętu z firmy i nigdy nie było problemów .Ceny nie są wysokie a normalne. Wiadomo że jak ktoś siedzi w domu i robi na jakiś używanych cześciach to zrobi taniej , pytanie tylko na ile to pomoże. Z czystym sumieniem moge polecić TPLa chłopaki znają się na rzeczy.
        POLECAM!!!! POLECAM!!!! POLECAM!!!!!! POLECAM!!!!!!!!!
        • latest_file Re: Serwis laptopów 20.05.15, 23:20
          a ja polecę Flycom w Pasażu Urs. Troszkę tam jakby czas się zatrzymał ;) ale laptopa doprowadzili mi do stanu w którym mogę bezpiecznie z niego korzystać (parzył, osiągając 90 stopniowe temperatury) w ciągu kilku godzin i niedrogo.
      • artcom.pc Re: Serwis laptopów 07.05.16, 14:24
        Właśnie mam na biurku Acera po naprawie w TPL - skasowali klienta 450zł, powiedzieli że wymienili układ grafiki na nowy a na układzie widzę datę ... 0935. O ile się znam na kodowaniu to będzie druga połowa 2009 roku. Od razu wspomnę że naprawa wykonana w lutym 2015 więc podziałał trochę ponad rok.
        Nie dość że drogo to jeszcze oszukać że się wymieniło a zrobić reballing...
        NIE POLECAM
    • areck Re: Serwis laptopów 01.10.15, 15:00
      Aha... taki mały spam no, no...
      Jak dotąd dość monotematycznie.

Bardzo dobry jest serwis www.serwislaptopow24.com.pl/ sam z nich korzystałem już trzy razy i z każdej naprawy jestem zadowolony, szybka naprawa i oczywiście tania, to główne zalety tego serwisu
      Śr, 30-09-2015 FORUM: Ursynów WĄTEK: Serwis laptopów AUTOR: t-bagg
      Re: Serwis laptopów
      Ja natomiast polecam www.serwislaptopow24.com.pl-bardzo szybka i tania naprawa. Nic do zarzucenia, teraz gdy się coś psuję, to tylko do nich niosę. Również obsługa jest bardzo miła i potrafi doradzić.
      Śr, 30-09-2015 FORUM: Łódź WĄTEK: Serwis laptopów AUTOR: t-bagg
      Serwis www.serwislaptopow24.com.pl/ powinien pomóc- bardzo szybka, dobra i tania naprawa. Cała działalność bez zarzutów, gdy mi się coś psuje, to zawsze oddaję go do naprawy dla nich
      Śr, 30-09-2015 FORUM: Marki WĄTEK: Serwis laptopów AUTOR: t-bagg
      Re: Problem z laptopem
      Daj go może do naprawy do jakiegoś serwisu. Ja polecam www.serwislaptopow24.com.pl/ według mnie jedni z lepszych. Cechuje ich przede wszystkim bardzo szybka naprawa i niskie ceny.
      Śr, 30-09-2015 FORUM: Tarnobrzeg WĄTEK: Problem z laptopem AUTOR: t-bagg
    • lea555 Re: Serwis laptopów 05.01.16, 11:48
      Jaką wartość mają takie fora w dobie tzw reklamy szeptanej (=szemranej)? Posty są pisane przez wynajęte firmy / ludzi, którzy mają za zadanie budować pozytywny wizerunek danej firmy w necie. Zakładają wątki na różnych forach, udają zadowolonych klientów, piszą posty sprawiające wrażenie autentycznych itp, itd. Nawet jeśli chcemy skorzystać z opinii innych ludzi na temat danego serwisu itp. - skąd mamy wiedzieć, że to prawdziwe opinie prawdziwych klientów?
    • ag1987 Re: Serwis laptopów 05.01.16, 15:42
      Wróbla 51, blisko metra Służew. Chłopaki pracują sami dla siebie, więc im zależy.
    • polagawron Re: Serwis laptopów 14.06.17, 12:43
      Pragnę gorąco polecić www.it-repair.pl.ul.Górczewska 24. Miła rzetelna obsługa i niewygórowane ceny. Naprawili mi lapka gdzie inni skazywali go na straty. Jestem bardzo zachwycona. Chcę jeszcze raz bardzo podziękować będę Was polecać gdzie tylko się da a Ci co mają wątpliwości zachęcam do kontaktu z tym serwisem by sami się przekonali iż nie koloryzuję. Pozdrawiam.
      • areck_k Re: Serwis laptopów 22.06.17, 12:27
        Weź nie spamuj!
        Re: Serwis komputerowy Warszawa
        Pragnę gorąco polecić www.it-repair.pl. Miła rzetelna obsługa i niewygórowane ceny. Naprawili mi lapka gdzie inni skazywali go na straty. Jestem bardzo zachwycony. Chcę jeszcze raz bardzo podziękować będę Was polecał gdzie tylko s
        Wt, 13-06-2017 FORUM: Komputery - ogłoszenia WĄTEK: Re: Serwis komputerowy Warszawa AUTOR: polagawron
        Re: Serwis komputerów i laptopów. Dojazd do Klien
        Pragnę gorąco polecić www.it-repair.pl. Miła rzetelna obsługa i niewygórowane ceny. Naprawili mi lapka gdzie inni skazywali go na straty. Jestem bardzo zachwycony. Chcę jeszcze raz bardzo podziękować będę Was polecał gdzie tylko s
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Grodzisk Maz. WĄTEK: Re: Serwis komputerów i laptopów. Dojazd do Klien AUTOR: polagawron
        Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Gdańsk-Sopot-Gdynia WĄTEK: Re: serwis laptopów gdzie proszę o pomoc AUTOR: polagawron
        Re: Serwis laptopów Muranów 24h tel 796-802-449
        www.it-repair.pl. ul.Górczewska 24 tel.791-160-301
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Ogłoszenia warszawskie WĄTEK: Re: Serwis laptopów Muranów 24h tel 796-802-449 AUTOR: polagawron
        Re: Serwis laptopów WILaNÓW 796-802-449 Niskie ce
        www.it-repair.pl. ul. Górczewska 24 przy powstającej stacji metra Młynów
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Ogłoszenia warszawskie WĄTEK: Re: Serwis laptopów WILaNÓW 796-802-449 Niskie ce AUTOR: polagawron
        Re: Serwis laptopów....godny polecenia?
        www.it-repair.pl. ul. Górczewska 24 tel. 791-160-301 przy samej powstającej stacji metra Młynów
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Częstochowa WĄTEK: Re: Serwis laptopów....godny polecenia? AUTOR: polagawron
        Re: Serwis laptopów....godny polecenia?
        Pragnę gorąco polecić www.it-repair.pl.ul.Górczewska 24. Miła rzetelna obsługa i niewygórowane ceny. Naprawili mi lapka gdzie inni skazywali go na straty. Jestem bardzo zachwycona. Chcę jeszcze raz bardzo podziękować
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Częstochowa WĄTEK: Re: Serwis laptopów....godny polecenia? AUTOR: polagawron
        Pragnę gorąco polecić www.it-repair.pl.ul.Górczewska 24. Miła rzetelna obsługa i niewygórowane ceny. Naprawili mi lapka gdzie inni skazywali go na straty. Jestem bardzo zachwycona. Chcę jeszcze raz bardzo podziękować
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Ursynów WĄTEK: Re: Serwis laptopów AUTOR: polagawron
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Ursynów WĄTEK: Re: Serwis laptopów AUTOR: polagawron
        Re: Szukam sprawdzonego serwisu laptopów
        ul.Górczewska 24 tel. 791-160-301 www.it-repair.pl.
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Łódź WĄTEK: Re: Szukam sprawdzonego serwisu laptopów AUTOR: polagawron
        Re: Szukam sprawdzonego serwisu laptopów
        www.it-repair.pl. ul.Górczewska 24 przy powstającej stacji metra Młynów
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Łódź WĄTEK: Re: Szukam sprawdzonego serwisu laptopów AUTOR: polagawron
        Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Warszawa WĄTEK: Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy AUTOR: polagawron
        Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Warszawa WĄTEK: Re: Godny Polecenia Serwis Komputerowy AUTOR: polagawron
        Górczewska 24 www.it-repair.pl. SĄ NAJLEPSI I NIE DRODZY.POLECAM
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Milanówek WĄTEK: Re: Serwis komputerów i laptopów. Dojazd do Klien AUTOR: polagawron
        Śr, 14-06-2017 FORUM: Milanówek WĄTEK: Re: Serwis komputerów i laptopów. Dojazd do Klien AUTOR: polagawron
      • artur1000 Re: Serwis laptopów 07.12.25, 22:10
        Przenieśli się na ul. Obozowa 82A Warszawa Wola IT Repair 791-160-301 www.it-repair.pl.pl
    • justynapaul Re: Serwis laptopów 28.08.17, 15:40
      W Olsztynie jest bardzo dobry serwis - Syntcom Polska, można zawsze wysłać sprzęt do naprawy pocztą albo kurierem, ich strona internetowa www.syntcom.pl
    • wojtek0949 Re: Serwis laptopów 10.04.18, 16:59
      Doradzam "Teletim" przy Belgradzkiej 10. Korzystam z jch pomocy od kilku lat (kłopoty z kompem stacjonarnym, laptopem i komórką). Dotąd mnie nie zawiedli.
    • wojtek0949 Re: Serwis laptopów 10.04.18, 17:03
      Doradzam "Teletim" przy Belgradzkiej 10. Korzystam z ich pomocy od kilku lat (kłopoty z kompem stacjonarnym, laptopem, komórką) i jak dotąd mnie nie zawiedli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka