Dodaj do ulubionych

Fryzjer-trwała-Usynów

18.11.17, 11:14
Mam krótkie włosy.Codziennie wieczorem je myję.Rano wstaję i tył włosów mam w nieładzie,robi mi się nieładne gniazdo.Tak układają mi się włosy.Potrzebuję zrobić trwałą,ale tylko na tył głowy,lekką, ,aby rano mieć ładną fryzurkę.Potrzebuję znależć fryzjerkę ,która tanio i ładnie mi to zrobi.Nie chcę mieć afro na głowie.Trwała ma być niewidoczna ,że ją wogóle mam.Czy ktoś z Was może mi taką fryzjerkę poradzić?
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Fryzjer-trwała-Usynów 18.11.17, 16:40
      Ja mam taką fryzjerkę, ale nie wiem, co to jest "tanio".

A co do codziennego mycia włosów, to po prostu należy myć je rano, a nie wieczorem.
      • malecka2011 Re: Fryzjer-trwała-Usynów 18.11.17, 19:29
        Gdybym mogła myć rano,to bym to robiła.Chodze do pracy na 7 rano,wychodzę o 6 ,15-czyli odpada.O ile masz taką fryzjerkę to podaj na nią namiary.Tanio to do 100 zł.Chcę tylko tył głowy ,a nie całą
        • horpyna4 Re: Fryzjer-trwała-Usynów 18.11.17, 22:59
          Tak taniej to nie mam, ale też nie sądzę, żeby to Ci bardzo pomogło. Użyj raczej dobrego, niesklejającego lakieru do włosów.

A jak już znajdziesz tanią fryzjerkę, to poproś, żeby potraktowała Ci włosy trwałą przez 5 - 7 minut, nie dłużej. I na wszelki wypadek jednak na całej głowie. Wałki powinny być możliwie grube.
          • eri22 Re: Fryzjer-trwała-Usynów 19.11.17, 21:46
            na Żabińsiego 5 jest niedroga fryzjerka, na Małej łąki chyba 7, oraz przy rondku koło Auchan
            • malecka2011 Re: Fryzjer-trwała-Usynów 27.11.17, 17:22
              Dzięki za namiary.Byłąm na Żabińskiego 5 ,zapłaciłam 100 zl,miałam grube wałki,siedziałam 8 minut ,i nakręcone walki tylko z tyłu głowy,wyszło ładnie ,dzięki za adres.Pozdrawiam
              • tomaszkw10 Re: Fryzjer-trwała-Usynów 06.02.18, 08:25
                Dziekujemy za wizyte i zapraszamy na kolejne
                • malecka2011 Re: Fryzjer-trwała-Usynów 15.02.20, 21:48
                  Dzisiaj byłam ponownie u Pana Tomka.Robił mi trwałą ,trzymałam tylko 6 minut.Wyszło naprawdę super.Fajnie i profesionalnie.Będę nadal do Niego wracała.Gorąco polecam
    • rhemek76 Re: Fryzjer-trwała-Usynów 31.01.18, 10:04
      Polecam ta z salonu na małej łąki 17, tel 570 875 006, jest w tym najlepsza. Naprawdę, moja dziewczyna po wizycie u niej wyglada olsniewająco.
      • 1-buc Re: Fryzjer-trwała-Usynów 31.01.18, 13:22
        Tak tak, rhemek76, twojej dziewczynie... jasne...
        Pani fryzjerka zapomniała się przelogować

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka