Dodaj do ulubionych

polecam!!!!

IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 08:02
część pierwsza:

www.tv.bielsko.biala.pl/rozmowa_z_stanislawem_michalkiewiczem_4484.html
druga:

www.tv.bielsko.biala.pl/rozmowa_z_stanislawem_michalkiewiczem_cz_4485.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Sofi Re: polecam!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.11, 08:15
      jeszcze to:

korwin-mikke.pl/wideo/pokaz/wywiad__jkm_w_akademickim_radio_kampus_w_audycji__bednarska_24_nadanej_170311_godzina_1300__971_fm_/887
      • Gość: Kir Re: polecam!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 12:47
        Z kim mam polemizować z Tobą czy z JKM, słuchałałabyś cholera chociaż co mówię
        czytać ze zrozumieniem chyba potrafisz temat był już poruszany teraz JKM bzabył sobie nieco co mówił poprzednio , słuchasz to chociażbyś, go trochę usprawiedliwiała aby w śmieszność nie wpadał albo na podejrzenie o tą sofistykę czy propagandę się nie narażał do poprzedniego wystąpienia komentarz napisałem co nie czytałaś? przy Michalkiewiczu do niego nawiązywałem
        tutaj zupełnie innerozumienie niewolnictwa podaje, bo odnosi je do funkcji opiekuńczej państwa

a tym samym tych co na socjal dają do grupy niewolników zalicza bo utrzymują bezrobotnych, biedotę i mkeneli na tym żerujących wkleję tamten link by wiadomo było na czym różnica polega, a Ty szanowna takich jaj sobie nie rób, chyba, że nie rozumiesz a nie ze złośliwości to czynisz to byłbym w stanie przebaczyć, chociaż przy tylu złośliwościach trudne to a i uwierzyć trudno
        przestrzegam zasady Sokratesa:wiem,że nic nie wiem

dlatego też innych szanować się staram na tyle na ile pozwolą a tu ten link:

forum.gazeta.pl/forum/,super.html

• Gość: Kir Re: polecam! poprawiłemlink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 13:30
          Zawsze coś namieszam jak zacznę kombinować z tymi linkami, a tego chciałem skrócić i się narobiło przepraszam i znowu w Twoim wątku, raz Beł-kota a teraz za linko, co cholera?
          Gość portalu: Kir napisał:

> Z kim mam polemizować z Tobą czy z JKM, słuchałałabyś cholera chociaż co mówię
          > czytać ze zrozumieniem chyba potrafisz temat był już poruszany teraz JKM bzabył
          > sobie nieco co mówił poprzednio , słuchasz to chociażbyś, go trochę usprawiedl
          > iwiała aby w śmieszność nie wpadał albo na podejrzenie o tą sofistykę czy propa
          > gandę się nie narażał do poprzedniego wystąpienia komentarz napisałem co nie cz
          > ytałaś? przy Michalkiewiczu do niego nawiązywałem
          > tutaj zupełnie innerozumienie niewolnictwa podaje, bo odnosi je do funkcji opi
          > ekuńczej państwa
          >
          > a tym samym tych co na socjal dają do grupy niewolników zalicza bo utrzymują
          bezzrobotnych, biedotę i mkeneli na tym żerujących wkleję tamten link by wiadomo b
          > yło na czym różnica polega, a Ty szanowna takich jaj sobie nie rób, chyba, że n
          > ie rozumiesz a nie ze złośliwości to czynisz to byłbym w stanie przebaczyć, cho
          > ciaż przy tylu złośliwościach trudne to a i uwierzyć trudno
          > przestrzegam zasady Sokratesa:wiem,że nic nie wiem
          >
          > dlatego też innych szanować się staram na tyle na ile pozwolą a tu ten link:

forum.gazeta.pl/forum/w,645,122482411,122482411,super.html
    • Gość: Kir Re: polecam!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.11, 10:44
      Właściwie komu?staracie się za wszelką cenę wcisnąć mnie do jakiejś swojej szuflady
      prawda, tyle o niej, czy ta moja jest tą właściwą wszystko zależy od przesłsnek.pMichalkiewicz jak większość twierdzących, że tylko oni mają rację tutaj przeciwników umieszcza w kręgu sofistów czy propagandzistów (w dyskusjach merytorycznych być ich raczej nie powinno
      dlatego,że argumentami są fakty , pytanie:czy:są jakiekolwiek możliwości postawienia faktów przeciwko faktom gdy przedmiotem dyskusji teoria spiskowa, załóżmy nawet ta związana z lobby
      OFE jeżeli za taką ją przyjąć,chociaż wiadomo,że jedynym zyskiem winny być inwestycje tych funduszy w giełdę a nie w obligacje państwowe, czyli agresywne inwestowanie
      bo to gra na giełdzie gwarantuje uzyskanie dużych doochodów ,ale także niebezpieczeństwo strat przy takich inwestycjach niewykluczone,że te wakacje emeryta na Karaibach byłtyby możliwe, jednak przy inwestycjach w obligacje to raczej mało prawdopodobne, ponadto jak się twierdzi w OFE partycypują zagraniczne banki, nacjonalizację banków proponowaną przez bolszewików wyśmiał sam Michalkiewicz,
      a teraz co do mnie,żadna tajemnica wyjaśniałem to już na forum i to nawet tym
      w Kryminalistyce stosowane jest tzw wnioskowanie kompleksowe na podstawie śladów
      ujawnianych na miejswcu zdarzenia ,ślady te to przesłanki wnioskowania ponieważ każdy z nich zawiera określone informacje zastosowanie metody w całym tym galimatiasie daje zaskakujące efekty i obraz prawdy, oczywiście należy odrzucić całe to partyjniactwo,Kryminalistyka jak się twierdzi jest nauką inter dyscyplinarną , nie widzę sensu
      podawania definicji, omawiałem wszystko już dużo wcześniej a i tak nie dotarło, zresztą wiele dyskusji wskazuje na wkuwanie pojęć i definicji bez ich rozumienia, bo jeżeli ktoś nie rozumie,że dyskusja nad ułaskaskawieniem AdamaS nie dot. tego co zrobił, ale czy na amnestię nie miały wpływu jego powiązania jakby nie było z zięciem tragicznie zmarłego prezydenta , a jeżeli ten komuś by tak bezgranicznie wierzył,że bez sprawdzania podpisałby ten akt łaski to już inna sprawa i sam fakt,że osoba pod akt tej łaski nie podlegała, gdzie zatem tu może być sofistykai propaganda, zasady demokratycznego państwa prawa do takich sytuacji nie mogłyby prowadzić , partyjniactwo zawsze je generować będzie, teraz jeżeli
      prezes twierdzi,że on spadkobiercą AK i nie uznaje Polski, którą na zasadzie Kontynuacji
      uznał jej jedyny prawowity dowódcamin tegoAK śp. Prezydent Kaczorowski, to kim staje się prezes? o resztę nie pytam, to tylko wnioskowanie, widzisz nigdzie nie ma jednej przesłanki
      Dalej co do uległości tak głośno wykrzykiwanej, wrażenie jej to nie rozbieżność między mocarstwowymi wyobrażeniamiprzeciwników a realnymi możliwościami kraju? gdzie są niby traktaty wasalne (w tych wyobrażeniach, stąd ta wiara w USA a nie siebie) na czym bowiem oparte są gwarancje,że bolszewicy będą lepsi w negocjacjach, jeżeli już teraz gro zarzutów
      i to nie tylko ich tworzących właśnie te wyobrażenia mocarstwowości,bo walnęlibyśmy w sół w Sejmie t6o też efekt pewnej nieudolności obecnie rządzących, ale do patriotycznego obowiązku należy pomagać Ojczyźnie w tym przypadku im a nie z tą Ojczyzną walczyć bo jest wrogiem i cieszyć się z niepowodzeń mogących zaowocować na następne pokolenia
      przy tym powoływać się na Piłsudskiego i Dmowskiego, Duda kiedyś mówił,że jak po 300 latach przyjdą na Wawel to ludzie będą pamiętać PiS , To było w czasie tych targów o umieszczenie ciała, tyle żył nie będę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka