Dodaj do ulubionych

Bezguście boli

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 10:16
Doda. Na świecie mija moda na kuse spódniczki i wielkie cycki (vide Pamela,
która zmiejszyła "er begi"). Doda nic sobie z tego nie robi, fundując sobie
gigantyczny biust. Ależ ona jest niezależna. Mam do niej sporo sympatii. Będę
miał więcej, gdy zapanuje nad mową.
Obserwuj wątek
    • Gość: jajeczko Bezguście boli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.05, 10:19
      A kto to jest Doda? :(

Bo Kozidrak wiem - to ta pani, która nosi za krótkie koszulki i pepek wylewa
      się znad spodni. A Mandaryna to chyba ta pani, która udaje, że umie śpiewac.
      Beznadzieją dykcję próbuje ukryć za tekstem angielskim lub francuskim, bo ma
      nadzieję, że i tak nikt nie zrozumie. Niektórzy proszę pani są poliglotami :D
    • Gość: h&m Re: Bezguście boli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 10:19
      szkoda, że w sondzie nie ma do zaznaczenia wszystkie trzy ....
      • Gość: gośc Re: Bezguście boli IP: *.ghnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 19:55
        też jestem za tym wariantem choć sama się beznadzejenie ubieram ( ale wiem o
        tym)
    • Gość: Sprinter Trochę dziwne IP: 212.191.66.* 17.01.05, 11:17
      Trochę dziwne,że w tym gronie znalazła się Paris Hilton. Przecież ona ma hopla
      na punkcie mody i zawsze jest top trendy. Chyba wychodzi na to, że bezguście
      jest w modzie albo ci, co wybierali nie znają się
      • keepersmaid Re: Trochę dziwne 17.01.05, 11:42
        Trendy nie koniecznie jest gustowne, a nawet top trendy rzadko bywa gustowne.
    • Gość: niezorientowany KTO TO JEST TA MANDARYNA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 12:14
      MAM POJECIA KTO TO DO CHOLERY JEST, NA JEJ STRONIE TEŻ NIE JEST NAPISANE, SORRY
      ŻE KRZYCZE ALE JA CHCE WIEDZIEĆ, A JUŻ 3 DNI NIKT MI NIE CHCE POWIEDZIEĆ.
      UAAAA OSZALEJE.
      • Gość: edzia Re: KTO TO JEST TA MANDARYNA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 12:26
        Nie krzycz, już spieszę z pomocą: Mandaryna małżonką Wiśniewskiego jest. Tego z
        czerwonymi włosami. Uparła się, że będzie śpiewać jako i on czyni. Śpiewa. Nie
        wiem, jak, bo nie słyszałam. Podobno wykonuje utwory po angielsku i
        francusku. "Płytę" dołączono m.in. do pisma dla kobiet. Nie kupiłam, więc się
        nie wypowiedam. Co do ciuchów na Mandarynie - widziałam gorsze. Naprawdę. Acha,
        rzeczona M. opowiedziała o ty, jak sobie rozmiar stanika powiększyła. To może
        chiuchy będa na niej lepiej leżały...
        • Gość: już zorientowany Dzięki bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 12:34
          No to teraz już wiem czemu nic nie wiedziałem, tylko czemu tego nie napiszą na
          jej stronie, a nie że człowiek spać nie może bo ciągle myśli, że jest ostatnim
          człowiekiem, który nie wie kto to jest mandaryna?
          Uff teraz już mogę spokojnie zasnąć, miłej pracy dla wszystkich ;)
      • Gość: jako a kto to jest Doda bo też nie zasnę? IP: *.chello.pl 17.01.05, 14:25
    • Gość: kali Re: Bezguście boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 12:46
      beata kozidrak uber alles! tę kandydaturę moglibyśmy spokojnie wypromować na arenie
      międzynarodowej. żadne hollywoodzkie cielę w koronkach, żadna członkini brytyjskiej rodziny
      królewskiej rozmiłowana w barchanach nie może się z nią równać! uważam, że zapracowała na eponim
      - fatalnie ubrane kobiety powinniśmy odtąd nazywać kozidrakami.
    • Gość: wiktor polki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.05, 13:08
      niezla jest villas , szczegolnie prywatnie , na scenie tez super , kozidrak tez
      umie zaskoczyc ,jusis ,wiele ich , w polityce tez kilka , w swiecie milionerow
      tez , ie zapomnijcie o nich !
    • Gość: beLLiCoSe Re: Bezguście boli IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 13:19
      nie jestem fanem Diody Elektrody ale od kiedy to ktos moze dyktowac co ma sie
      podobac a co nie? Jak ktos lubi wielkie cyce to lubi, jak nie to nie musi
      patrzec. A jak ktos sie kieruje modą i lubi to co jest modne ten nie ma wlasnego
      zdania
    • Gość: jako a nasz Pierwsza Jola przegrała? IP: *.chello.pl 17.01.05, 14:20
    • Gość: snow Re: Bezguście boli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 14:35
      Doda elektroda.Boże kyo to wymyślił.Ludzie zobaczcie na to coś. Jak można tak
      robić kariere, pokazywać się w TV. Czy ta dziewczyna nie ma lustra. Z takim
      wyglądem to tylko na przelotówkę W-wa Katowice. Istne KUR...WO.
    • Gość: irmina wafelek zdecydowanie kozidrak!!! IP: 217.153.29.* 17.01.05, 15:14
      pani beata mila jest osoba, ale jej stroje to kicz i bezguscie w najgorszej
      postaci. ona chwali sie, ze przywozi ciuchy z usa, bo tylko tam mozna kupic cos
      sensownego, a stylistkom nigdy nie pozwala dobrac sobie ciuchow do sesji, tylko
      wyciaga z siaty te swoje tiule i skory lamparcie....zgroza.po za tym ona nie ma
      20, ba, 30 lat na niektore kombinacje...
      • Gość: poetto Re: zdecydowanie kozidrak!!! IP: *.altec.pl / *.altec.pl 17.01.05, 15:51
        sam fakt ze kupuje ciuchy w usa mowi sam za siebie. Kicz i powiew starej
        szafy...
    • Gość: pamasy Nie znacie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:05
      Ludzie!! Wy uważacie ze najgorzej ubiera sie Doda i Beata Kozidrak??!! No to
      chyba macie jakies pomieszanie z poplataniem skoro nie widzicie totalnego braku
      gustu wsrod mandaryny nie dosyc ze nie umie spiewac to dopiero ubiera sie jak
      lalka barbie... ten caly "plebiscyt" powienien sie rozstrzygnac miedzy Doda a
      Mandaryna a pania Beate zostawice w spokoju...
      • Gość: PawełB. Re: Nie znacie sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 17:12
        Nadal nie padła odpowiedź, kto to jest Doda?
        Dorota Warakomska? Dorota Idzi?
        Mandaryny nie znam i nie widziałem, ale chociaż mi ktoś
        wyjasnił, że to żona tego czerwonego...
        • Gość: taf Re: Nie znacie sie IP: *.gl.digi.pl / *.gl.digi.pl 17.01.05, 19:40
          doda, jest to "sympatia" (:):):):)) radka majdana z wisełki kraków ...
        • Gość: music Doda czyli .. IP: *.zb.osi.pl 18.01.05, 00:09
          Doda czyli Dorota Rabczewska - uczestniczka jednego z BAR'ów "wokalistka" :-(
          zespołu VIRGINS. Jak się dobrze rozejrzeć to można na nią trafić w programach
          talk-show i innych badziewiach. Jak śpiewa i co śpiewa ,o tym lepiej nie mówić
          a ubiera się jak 80% nastolatek idących na dyskotekę poderwać chłopaka. I tylko
          dlatego jej bym nie typował do tej sondy.
    • Gość: godfather Re: Bezguście boli IP: *.infinity.net.pl 17.01.05, 18:49
      a ja sie w zadnym wypadku nie zgodze. moim zdaniem najgorzej ubrana kobieta,
      ktora znam jest moja sasiadka - 56-letnia alkoholiczka. wcale ta opinia nie chce
      jej nawbijac, ale zwyczajnie uwazam, ze ubiera sie ona zdecydowanie gorzej od
      takich pan jak Nicolette Sheridan czy Lindsay Lohan :))
      PDZR!
    • Gość: abcd beata!!! beata!!! IP: 217.153.29.* 17.01.05, 19:48
      taaa... sek w tym, ze mandaryna fajnym ciuchem nie grzeszy, ale spiewa dla
      konkretnych ludzi, ktorzy tez raczej nie sa w tym mocni, natomiast kozidrak
      podobno kocha polska cala, a skoro tak, tzn. ze akceptuja ja i jej trendy
      ciuchy. I TO JEST STRASZNE bo zaczyna sie wzorowanie na idolce... no i coz,
      beata po za tym gorsze cialo ma chyba niz mandaryna, pepek i cyc trza chowac...
      a zreszta, o czym my mowimy, przeciez do polski cala "moda" trafia 2-3 lata po
      londynie czy parisie...
    • Gość: barbara Re: Bezguście boli IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.05, 23:45
      polki ubierają się szaro i smutno zwłaszcza te starsze-dlaczgo starsza pani
      nie może ubrać się kolorowo i jasno-oczywiście bez nadmiernej przesady.
      mimo swojego wieku-jestem już babcią- ubieram się jasno ,kolorowo i elegancko
      zawsze bolało mnie bezguście moich córek i brak jakiego
      kolwiek szyku.
    • Gość: he he he Re: Bezguście boli IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 18.01.05, 02:22
      Dziś Courtney jest rozkładającą się meduzą wyłażącą z ciuchów

Dobre!
    • Gość: Agga Beata Kozidrak ponad wszystko :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 09:36
      Pani Beata od lat hołduje ciuchom wybieranym chyba z katalogu Teresy Orlovsky
      lub też Beaty Ushe. Co za sex-shopowy przepych! Niestety, ponieważ jest w wieku
      matki Dody Elektrody, to nie wygląda jak tirówka, lecz jak burdelmama. Pewno
      naiwnie liczę, że młody wiek Dody i Mandaryny to okres prób i błędów. Pani
      Beata już niestety nie ma szans na zmianę swojego emploi. Uważam jednak, że
      honorowe I miejsce zawsze należy do niedoscignionego pierwowzoru wymienionych
      wcześniej 3 pań - TO OCZYWIŚCIE JEDYNA I NIEDOŚCIGNIONA VIOLETTA VILLAS. Nie
      chodzi tu jedynie o kieckach o wyglądzie peniuaru na scenie. W realu ubiera się
      jeszcze bardziej czadowo. Przypomnijcie sobie okulary okręcone drutem i
      podkoszulek związany sznurkiem na zdjęciu z "psiej afery".
    • Gość: żet ciężki wybór IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 18.01.05, 11:02
      Doda, Mandaryna, Beata K. - ja nie potrafię wybrać, która ubiera się najgorzej-wszystkie trzy idealnie się uzupełniają pod względem kompletnego braku gustu...
    • Gość: isia Re: Bezguście boli IP: *.devs.futuro.pl 18.01.05, 11:06
      oczywiście Mandaryna !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka