Dodaj do ulubionych

Panienka za cegłę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:36
A ja głupi, wyremontowałem chatę za towar z hipermarketu :))
Obserwuj wątek
    • Gość: solaric Re: Panienka za cegłę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 12:00
      No to pan Myszko, dzięki pani Izie ma
      super darmową reklamę w internecie na cały świat.
      A może to ukartowane? Cooo?
      Brawo pani redaktor.
      • Gość: psaiakość I w radiu też IP: 217.153.26.* 13.09.05, 17:06
        Wczoraj słyszałem w Antyradiu.
        DJ tak się sapalił jakby za ten tekścik też coś mu z promocji skapnęło.

Tylko co?

_
        Pies, czyli kto?
    • jerry.uk to chyba streczycielstwo! 13.09.05, 12:12
      nie mam nic przeciw, ale wiem ze policja zaraz sie przyczepi do biednego
      handlowca. w sumie reklama dzwignia handlu, teraz cala Polska wie o tej firmie!
      • Gość: Bartek skoro agnecja towarzyska istnieje oficjalnie... IP: 195.190.143.* 13.09.05, 14:17
        to rozdawanie jej uslug tez jest legalne
    • plectrum Re: Panienka za cegłę 13.09.05, 14:52

W niemieckin Spieglu też już o tym piszą. Patrz:
      www.spiegel.de/wirtschaft/0,1518,374479,00.html

ALE: W ostatnim akapicie piszą tam:

"Pomimo niemoralnel oferty pan Myszko pozostaje przekonanym katolikiem. W jego
      sklepie klienci mogą też np. płacieć datki na kupienie helikoptera dla ojca
      Rydzyka, ..."

Ot to cała Polska.
      • heureka7 niestety... 13.09.05, 16:35
      • Gość: stern Re: Panienka za cegłę IP: *.sfc.pl / *.sfc.pl 14.09.05, 08:14
        > "Pomimo niemoralnel oferty pan Myszko pozostaje przekonanym katolikiem. W jego
        > sklepie klienci mogą też np. płacieć datki na kupienie helikoptera dla ojca
        > Rydzyka, ..."

Niemcy pisza też o burdelu (ładny pozew można skroić o naruszenie dóbr osobistych).
        I o jaki helikopter chodzi?
        I najwierniejsi słuchacze RM, czyli dziennikarze GW nie wiedzą o tym?
        Kolejne miejsce na ładny pozew. :)

Poza tym czytałem kiedyś ciekawe streszczenie pracy mgr, której konkluzja brzmiała, że znakomita większośc artykułow w Spieglu na tematy polskie, miałą negatywny wydźwięk.
        Cóż, taka gazeta.
        • plectrum Re: Panienka za cegłę 14.09.05, 09:19
          Gość portalu: stern napisał(a):

> Niemcy pisza też o burdelu (ładny pozew można skroić o naruszenie dóbr osobistych)

Nie znasz najwyraźniej dobrze niemieckiego. Słowo "Bordell" nie ma w tym języku
          negatywnego znaczenia, w przeciwieństwie np. do słowa "Puff".

> Poza tym czytałem kiedyś ciekawe streszczenie pracy mgr, której konkluzja brzmi
          > ała, że znakomita większośc artykułow w Spieglu na tematy polskie, miałą negaty
          > wny wydźwięk.
          > Cóż, taka gazeta.

Cóź wiele rzeczy w Polsce ma negatywny wydźwięk, więc nie jest to nic dziwnego.
          Ostatnio pisali o pierwszym automacie do biletów na dworcu centralnym w
          Warszawie. Wiadomość na pewno sprawiła na Zachodzie negatywne wrażenie, bo można
          było z niej wyciągnąć wniosek, że Polska to zacofany kraj i/lub kraj złodzieji,
          w którym taki automaty będą ich łupem. BTW: W Niemczech są nowoczesne automaty
          na każdej stacji.
    • Gość: adam_ski Re: Panienka za cegłę IP: *.k.mcnet.pl 13.09.05, 18:09
      No niestety, Pani Izabelo, nic Pani nie znalazła szukając w Internecie, tylko
      zerżnęła Pani z newsów Interii: mojafirma.interia.pl/news?inf=665060.
      Wystarczy porównać daty :> "Wizyta w agencji za... kupno cegieł 10.09.2005
      09:20 (aktualizacja 12.09.2005 11:38)".

Ech, dziennikarze.
      • Gość: em Re: Panienka za cegłę IP: 155.158.60.* 13.09.05, 18:46
        oczywiście, że pani Redaktor nie szukała żadnej firmy. od kilku dobrych dni
        informacja na temat tej firmy krąży w internecie. była już na forach
        dyskusyjnych i stronkach z humorem.
        więc proszę pani, proszę nam tutaj oczu nie mydlić. choć rozumiem, że należało
        jakoś zacząć o tym pisać :) tylko dlaczego od razu tak bezczelnie mijać się z
        prawdą?
    • Gość: andy Re: Panienka za cegłę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:40
      Czym tu się podniecać. To kosztuje 50-150 zł
    • Gość: bob budowniczy Re: Panienka za cegłę IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.09.05, 18:45
      rozpoczynam budowę !! świetny pomysł z tą promocją !!
    • porannakawa Jaka tam Panienka za cegłę? Sensacja? 13.09.05, 19:56
      Bzdurny temat, bzdurny tytuł.
      Facet ma prawo dawać talony jakie tylko mu się zamarzy - byleby nie wchodziły w
      konflikt z prawem - np za kupno 1000 cegiel - talon na odstrzelenie teściowej.
      Idiota - prawnik - wypowiadający się na temat stręczenia - gada jakby go
      porąbało - od kiedy to agencje towarzyskie są burdelami - działają wszak zgodnie
      z istniejącym prawem a klienci tych agencji pragną usługi - towarzystwa!. To
      jest wbrew prawu? Ten adwokat to typowy przedstawiciel klasy próżniaczej
      zajmujący się przemieszczaniem pieniędzy (do własnej kieszeni)i nieprodukujący
      niczego.
      Już mu marzy się jakiś procesik, jakieś honorarium - a wal się kauzyperdo.
      Panie przedsiębiorco - ma Pan moje uznanie za inicjatywę - zrobił Pan sobie
      znakomitą reklamę - a wszelkie burzenie się tzw świętojebliwych to tylko
      burzenie się - ma pan przecież prawo dać talon na manicure, pedicure, wizytę w
      agencji towarzyskiej oraz talon na 5 litrów benzyny plus garść cukierków. To
      wszystko przecież jest z Pana pieniędzy.
      • Gość: cenzorek Re: Sensacja? IP: *.hrl.com 13.09.05, 20:49
        prosze panstwa, w katolickim kraju , co na to kler polski, ja bym poszedl dalej
        np za darmo katolicki pochowek tescowej, i tak dalej
    • Gość: Piotr Re: Panienka za cegłę IP: 81.219.236.* 13.09.05, 21:01
      I po co takie głupie kłamstwo. Niczego p. redaktor nie szukała, link krąży od tygodnia po sieci i jest na "śmiesznych stronkach".
    • yorryk Czerwony jak cegła... 14.09.05, 07:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka