Gość: jankop IP: *.chello.pl 04.10.05, 08:09 Wybieram Pania Kaczyńską, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bender offender Kaczyński - pierwszą damą. Tylko który... ? IP: 213.135.37.* 04.10.05, 08:10 Jaruś czy Lechu? Obaj są bezpłciowi i w sukienkach było by im nienajgorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: Kaczyński - pierwszą damą. Tylko który... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 09:14 kaczyńska jeszcze rozumiem. tylko cóż takiego ujrzała w nazwiskodawcy? Ta klucha o złośliwym spojrzenu wydaje się być tak niesympatyczna że trzeba być chyba bardzo zdesperowaną aby.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Kaczyński - pierwszą damą. Tylko który... ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.05, 20:46 Kaczynska w porzo, widac, ze nieglupia kobitka, chociaz urode ma trudna. Wybieram jednak Malgosie Tusk, tez lubie kurtki Diesla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek KWAŚNIEWSKIEJ DO PIĘT NIE DORASTAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 21:53 Szkoda, bo takiej pierwszej damy nie ma nigdzie na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leXXX Re: KWAŚNIEWSKIEJ DO PIĘT NIE DORASTAJĄ IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 05.10.05, 04:53 Dama trzeba sie urodzic.Podobnie jest z uroda i intelektem.Pani Kwasniewska sympatyczna "Barbie"moze byc dama dla bywalcow stadionu dziesieciolecia.Niech zyje MONARCHIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lei Marco Re: KWAŚNIEWSKIEJ DO PIĘT NIE DORASTAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:07 Kwaśniewka elegancka? Trzeba było zobaczyć wielkie oczy Pietkiewicza - pana od protokołu dyplomatycznego i savoir vivre gdy usłyszał to pytanie. kwaśniewska się ośmiesza bo już dawno zatraciła poczucie rzeczywistości która dla niej jest przykra. ta pani jest zwykłą babką z Leborka a nie połowicą pary książęcej rozdającej łaskawe uśmiechy na lewo i prawo. jej ostentacyjne okaywanie manier przynależnych koronowanym głowom w tzw środowisku budzi i budziło lekkie rozbawienie. Mamy demokrację i trzeba wiedzieć że prezydent jest tylko urzędnikiem który nie ma nic do gadania w sprawach którymi zajmują się tacy zwykli burmistrzowie na przykład. kwaśniewska tej granicy nie znała w przeciwieństwie do męża który jako polityk jest marny moim zdaniem ale jako facet to chyba radzi sobie w życiu nieźle i jakoś księcia tudzież namiestnika to w nim nie widziałem. raczej aparatyczka ze skłonnościami do lekkiej sarmacji 9typu Charkov). Kwaśniewska to dla mnie porażka. No ale może ja nie lubię takich kobiet. Za granica powiela stereotyp o pięknych Polkach które nazbyt dbają o swą urodę a zapominają o tym że kobieta niekoniecznie musi być tylko ozdobą towarzystwa. No ale to taki partyjny sznyt. ponoć Miller kupił lepsze warunki w unii (Kopenhaga) obiecując Rassmusenowi przyjazd pięknych polskich pielegniarek. To jest dopiero elegancja. dobrze że Miller nie zdeklarował gotowości polskich kobiet do odpłacenia w naturze wszelkich ustępstw w traktacie akcesyjnym. Borowska lubi tańczyć z Markiem? Przecież mu się wiecznie nogi plączą. mareczek nie potrafi przecie tańczyc - to charakterystyczne dla facetów traktujących siebie zbyt serio. Ciekaw jestem Jedrka jak walcuje po angielsku. Pewnie jako ten walec co blokuje drogę .. tfu, parkiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: KWAŚNIEWSKIEJ DO PIĘT NIE DORASTAJĄ IP: *.pronet.lublin.pl 05.10.05, 13:18 O Boże ile żółci.Wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
jona9 Re: KWAŚNIEWSKIEJ DO PIĘT NIE DORASTAJĄ 05.10.05, 14:31 brawo - pieknie napisana i bardzo madra opowiesc o polskich "urzednikach" majacych sie za nie wiadomo kogo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: KWAŚNIEWSKIEJ DO PIĘT NIE DORASTAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 21:26 Marco, oczy Pietkiewicza, kiedy to było? o jakie pytanie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: KWAŚNIEWSKIEJ DO PIĘT NIE DORASTAJĄ IP: 62.148.92.* 05.10.05, 12:18 obłuda i nic więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jaska Re: KWAŚNIEWSKIEJ DO PIĘT NIE DORASTAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:13 ale z ciebie lizus i palant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: KWAŚNIEWSKIEJ DO PIĘT NIE DORASTAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 17:34 No może nie zaraz na świecie ale fajnie się prezentuje,zachowuje i ma klasę nabytą ale w dobrym stylu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: KWAŚNIEWSKIEJ DO PIĘT NIE DORASTAJĄ IP: *.c153.petrotel.pl 07.10.05, 17:01 To prawda, ale z tych prezentowanych pań najsympatyczniejsza wydaje mi się pani Małgorzata Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: KWAŚNIEWSKIEJ DO PIĘT NIE DORASTAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 00:22 Niestety, masz rację... Ona ma KLASĘ...jak pierwsze damy Ameryki. O ile nie byłem sympatykiem Prezia, to JEJ naprawdę żałuję... Drugiej takiej długo nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIKI Re: KWAŚNIEWSKIEJ DO PIĘT NIE DORASTAJĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:39 Taaak Kwaśniewska ma klasę do ukończenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Kaczyński - pierwszą damą. Tylko który... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:13 Gość portalu: Wiola napisał(a): > Kaczynska w porzo, widac, ze nieglupia kobitka, chociaz urode ma trudna. > Wybieram jednak Malgosie Tusk, tez lubie kurtki Diesla. Też lubię kurtki Diesla, ale tej wyrachowanej chamicy Tuskowej nigdy nie uda się zostać damą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viera Re: Kaczyński - pierwszą damą. Tylko który... ? IP: 209.89.159.* 05.10.05, 01:36 Razi mnie wyrazanie sie o ludziach w taki sposob.To bardzo obrazliwe i nieeleganckie. Ludzie powinni byc dla siebie zyczliwi,powinni sie szanowac. W tobie jest duzo zloscii nietoleranci. Skrytykuj najpierw siebie. Na pewno nie jestes doskonala! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_go Troche bez sensu 04.10.05, 10:27 Zaczyna się jak w Ameryce. Fakt, pierwsza dama jest wazna, ale bez sensu obrazac wszystkich po kolei wyrazajac swoja opinie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Kwasniewska jest super! IP: *.bbtec.net 05.10.05, 07:02 Moim zdaniem nikt nie jest w stanie zastapic Kwasniewskiej. Oto jaka powinna byc Pierwsza Dama, bo jest nia bez najmniejszych watpliwosci.Szkoda,ze nie moze zostac na tym stanowisku po wsze czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Kwasniewska jest super! 05.10.05, 20:15 Gość portalu: barbara napisał(a): > Moim zdaniem nikt nie jest w stanie zastapic Kwasniewskiej. Oto jaka powinna > byc Pierwsza Dama, bo jest nia bez najmniejszych watpliwosci.Szkoda,ze nie moze > > zostac na tym stanowisku po wsze czasy! Pogięło Cię kobietko?Co wy widzicie w tej Kwasowej?Ani to ładne,ani młode,a ładny ciuch i ze szkarady zrobi laskę.Jedynie Pani Kalinowska prezentuje się jak prawdziwa kobieta.Reszta-żenada.Albo małżonka chłopa o urodzie krasawicy,albo Księżniczka Fiona,choć kaczka Shreka za wiele nie przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielka dama Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: *.icpnet.pl 04.10.05, 08:16 dobrze, ale chyba brakuje zdjęć dam???????!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: 217.67.220.* 04.10.05, 08:24 Ale bez pana Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzia o k... b a b u s i a !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 08:37 to babsko nie dama, a w dodatku piękna, aż oczy bolą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak przecież wtedy pierwszą damą będzie Jarosław... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 08:42 a kapelanem ojciec rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doro Re: przecież wtedy pierwszą damą będzie Jarosław. IP: *.icpnet.pl 04.10.05, 22:40 ha!ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski@stcukier.pl PIERWSZY DŻENTELMEN POLSKI IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.10.05, 08:47 Jeśli Prezydentem zostanie Pani H. Bochniarz, co jest bardzo prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ylemai [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 08:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
flatufil Re: Kto zostanie pierwszą damą? 04.10.05, 08:58 Dobrze, że gazeta zajęła się żonami (i mężem kandydatów). To w sumie decydujący dla wyborców czynnik. Szkoda, że Gala wpadła na to już ze 2 tygodnie temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: *.udn.pl 04.10.05, 09:21 zeby jeszcze nie byla taka brzydka,koszmar kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirgone Kaczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 09:39 "czyta literaturę francuską i angielską w oryginale". heh, faktycznie, agatha christie to strasznie ciezka rzecz do przeczytania... Sama czasami czytam jej kryminały w oryginale,a wielkiem znajomości języka nie mam. Nawet raczej kiepską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kaczyńska IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 04.10.05, 09:46 czyli nadajesz się na prezydentową...szukaj tedy prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirgone Re: Kaczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 10:08 No nadaję się, nadaję.. Mój chłopak jest elektrykiem, więc pasuje bardzo dobrze. A że przy okazji studiuje informatykę, to pociągnie młodych. Hm, chyba już kapelusze zacznę szykować. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinu999 Troll i trollowa 04.10.05, 09:46 Mam nadzieję, że najbrzydszy z polskich polityków jednak nie zostanie prezydentem. To jest jednak stanowisko reprezentacyjne, nie chce mieć za prezydenta trolla 1,55 cm wys. i 2 m szer., o konfliktowym charakterze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To ja . First Lady :) IP: *.chello.pl 04.10.05, 10:10 bi.gazeta.pl/im/4/2949/z2949954G.jpg ŁO , JEZUUUU ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: First Lady :) IP: *.aster.pl 04.10.05, 10:28 Kaczyńska, no cud , miód , ultramaryna!! Tuskowa , cóś pięknego i niedrogo ! Lepperowa - najpiękniejsza w całej wsi ! Borowska - jak cię mogę. Na serio, Borowska najlepsza, z poczuciem humoru, obyta, wykaształcona. Nie powoduje negatywnych wrażeń wzrokowych. A co najważniejsze, że nie narobi nigdzie obciachu. Pozostałe panie, niestety "do garów" Kiepsko mieć takie wizytówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utor Chyba cię pogięło. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.05, 17:29 Toż właśnie to Borowska najbardziej ścierką trąci. Takie "damy" to widuję w "saloonie" fryzjerskim koło targowiska. co wtorek i piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus3 Re: Chyba cię pogięło. IP: *.wma.east.verizon.net 07.10.05, 03:05 Bermanowa vel. Borowska najbardziej traci nie scierka ale przede wszystkim cebula! No moze scierka tez. Ale ja bede glosowal na Kaczora bo ma wspaniala zone. Uwielbiam kobiety, ktore umieja po francusku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: First Lady :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 16:09 leper wie co dobre. tej pani bije z oczu takim zdrowiem że Jędrej miał/ ma na niej niezłe używanie. kto wie, może mu warszawskie wspomaganie panienek nie jest i potrzebne jak co niektórym pawlakom i innym Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a "Brzydkie Kaczątko" 04.10.05, 10:29 Mam nadzieję, że Kaczki nie wygrają! Jakby wybierać wg wyglądu żon to: 1/Borowska 2/Tuskowa /lub odwrotnie, bo młodsza/ 3/Lepperowa 4/Kaczyńska - na końcu /"brzydkie kaczatko"/ Ja popieram Borowskiego, więc mam nadzieję, że Pierwszą Damą będzie p.Borowska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: "Brzydkie Kaczątko" IP: *.inco-veritas.pl 04.10.05, 10:42 Hmmm Herkules Poirot też był mały, jajowaty, przesadzisty, nadęty i przeświadczony o własnej wielkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golota20 Re: "Brzydkie Kaczątko" IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.10.05, 21:01 > 1/Borowska borowska napewno Choc marek taki smutas Ale zone ma na medal.. musze glosowac na Borowskiego... Bo zona moja i cala rodzina tak zadecydowala... Presja rodzina A wybory w POLSCE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Aleś ty głupi, człowieku. IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:15 Żal mi Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tfutfu1 Re: Kto zostanie pierwszą damą? 04.10.05, 10:44 A nie ma tam jakiejś laski?!! Mam już dość oglądania starych, zmęczonych kobiet!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 10:50 Gratuluję obiektywizmu czytelnikom Gaz Wybu. I kultury osobistej takoż.Jasne, że Wam tylko Jolcia się podobała, ale to już na szczęście historia ."Dama z Kuną" jest passe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izolda Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:18 Gość portalu: elka napisał(a): > Gratuluję obiektywizmu czytelnikom Gaz Wybu. I kultury osobistej takoż.Jasne, > że Wam tylko Jolcia się podobała, ale to już na szczęście historia ."Dama z > Kuną" jest passe. Passe było, jest i - mam nadzieję - będzie publiczne obrażanie innych ludzi. A "pani" - kandydatka na damę - Tuskowa kilka lat temu powiedziała w jakims wywiadzie, że być biednym to wstyd. Jak widać być głupią jej nie wstyd. A Tusk nie jest moim kandydatem. Lepiej niech się zajmie rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: *.zep.com.pl 05.10.05, 08:51 Łatwo komentować jedno zdanie bez znajomości kontekstu. A może chodziło jej nie oto, że biedni powinni się stydzić że są biedni, tylko że tak po prostu jest- wstydzą się tego, że są biedni. Byłaś biedna, że wiesz jak to jest, ja naprzykład wstydziłem się chodzić na obiady w szkole z karnecikiem, albo przyznać, że na koloniach byłem z Caritasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: *.sympatico.ca 07.10.05, 14:54 Jak bez znajomosci kontekstu? Przeciez napisal(a), ze w wywiadzie wiec chyba czytal(a) caly a nie urywek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:58 Ja nie mam kandydatek na tzw. pierwszą damę. Wybieram Prezydenta i tylko prezydenta. I na pewno nie zostanie nim Donald Tusk. Lech Kaczyński rulez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielszczanka Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 12:44 Pamiętam i nigdy nie zapomnę! To był wywiad dla "Twojego Stylu". Teraz, żeby nie wiem jak dobry program miał Tusk, słowa jego żony wszystko przekreślają. Wdzięczyła się, że nie lubi nie mieć pieniędzy. Więc kradnijmy, oszukujmy, bo to nie wstyd? Skoro tylko bieda w mniemaniu "Gosi" dyskwalifikuje człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolorka Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: 83.238.208.* 05.10.05, 11:24 Hej, podoba mi się Twój komentarz! Kurcze, przecież można o kimś pisać negatywnie nie obrażając przy tym nikogo - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleś Wszystkie te panie mają wyjątkowo radiową urodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:31 Wszystkie te panie mają wyjątkowo radiową urodę. Są też mocno podniszczone przez życie. Wyróżnia się z nich Pani Kaczyńska. W którym kierunku nie muszę tłumaczyć. Jacy mężowie takie i żony. Dobrali ich chyba autorzy "Randki w ciemno". Prezie-sostwo Kwaśniewscy są dla nich niedościgłym wzorem. Szczególnie Pani Jolanta Kwaśniewskia bo jej mąż miał dobre i ale złe miesiące. Groza ogarnia na myśl, że Tusk czy Kaczyński zostanie prezydentem Polski i pojedzie w świat "reprezentować" Polskę. Dykcia, aparycja, uroda, styl. Brrrrrrrrr. :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I-szy Lord Moga byc prezydentowymi, ale nigdy nie beda DAMAMI IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.05, 13:39 "Dama byc, ach dama byc" do tego nie wystarczy pindrzyc sie i byc materacem Bolka, czy Prezia. Kwintesencja DAMY byla zas pszenno-buraczano- slomiana Walesowa. Jak dotad wszystkie p-zentowe zasluzyly na tytul Pierwszej Burdelmamy za wybitne dokonania ich mezow w pograzaniu kraju w szambie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gj Re: Wszystkie te panie mają wyjątkowo radiową uro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 16:15 no tuskowi to akutrat chyba niewiele brakuje. ideałem nie jest ale przy Kaczce to niemal Rudolf Valentino. Pana Lecha to nie chciałbym oglądac już nigdy . niech wraca do domu i tam puszy się przed swoim stadkiem. tak antypatycznego kolesia to naprawdę dawno nie widziałem. tragedia. a narodowi w to graj. będą dwa patafiany pociągać za sznurki i zrobią z tego kraju drugą Jerozolime niebiańską. Serio - jestem tradycjonalistą ale poglądy kaczorów przerażaja mni i moją , wydawało mi sie, ultrakatolicką familię. Ten facet albo jest (ci dwaj) nędznym oszustem grającym na uczuciach co biedniejszej i zacofanej części społeczeństwa albo jest po prostu chodzącym czerepem zakutym zbrojną ręką rydzyka. Między nimi a giertychem nie ma dla mnie żadnej róznicy. Że mały to wstyd, że brzydki też, ale że zaperzony i ksenofob to już skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golota20 Re: Wszystkie te panie mają wyjątkowo radiową uro IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.10.05, 21:29 Że mały to wstyd, że brzydki też, ale że zaperzony i ksenofob to już skandal. nie wypada tak na przyszlego prezia tak nadawac... jak go polska wybierze?? To znaczy ze my Polacy sa podobni go Niego.... co ja nie watpie w to.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Wszystkie te panie mają wyjątkowo radiową uro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 08:12 Do kolesia -jeżeli dla ciebie liczy się tylko wygląd ,to swiadczy o tobie ,już pięknych kwachów mieliśmy i co z tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagusia Re: już wiem, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 13:34 a mnie najbardziej odpowiadałaby para Pani Kalinowska z Panem Kaczyńskim, Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof3 Re: Kto zostanie pierwszą damą? 04.10.05, 15:17 Gość portalu: jankop napisał(a): > Wybieram Pania Kaczyńską, Tia. Ale po naprawie zębów, "oswojeniu" efektu seplenienia i - co oczywiste - rozwodzie z Ajnsztajnem polskiej polityki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Czy ktoś zapomniał o pierwszym dżentelmenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 16:19 Przecież na prezydenta kandyduje też kobieta, więc jej mąż powinien byż nazywanym kandydatem na pierwszego dżentelmena!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dialog oj, bezdie brakowało Joli 04.10.05, 16:46 Chyba żadna z przyszłych pani prezydentowych nie będzie robić takiego wrażenia. Z żon obecnych kandydatów- chyba żona Tymińskiego najbardziej przykuwa oko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Wybor niemozliwy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.05, 16:50 A ja wybieram Jolante Kwasniewska. Czego byscie o niej nie powiedzieli nie mozna zaprzeczyc, ze ma kobitka prezencje i szyk. No i plywa jak ryba w wodzie na "miedzynarodowych salonach". Bedzie jej brakowalo. Przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Wybor niemozliwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:00 Ostatnie 5 lat rzeczywiście tipes-topes :) Ale pierwsze 5 - niewiele się odróżniała od obecnych kandydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Wybor niemozliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:03 A jakie ta Jola ma znajomości wśród gangsterów i 'przekręciarzy'. I jaka szlachetna i jak dzieci kocha i och i ach i łojejku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dor.moss Re: Wybor niemozliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 18:10 ale buźkę ma już jak babcia po wyjęciu sztucznej szczęki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: *.botany.gu.se 04.10.05, 16:53 Wcale nie stronniczy artykul, wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Irena Lepper - szczęście znalazła na wsi IP: *.despar.it / *.despar.it 04.10.05, 16:53 Moze Lepper tez tam poszuka szczescia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokita Gdzie Tusk nie może tam żonę pośle.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 16:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jotka Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:21 Borowska, Borowska, Borowska. Przynajmniej nie trzeba sie będzie jej wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: 5.2.* / *.sap-ag.de 04.10.05, 17:08 Azaliż czy nie powinno się czytać literatury angielskiej i francuskiej w oryginale doglądając świń o piątej rano po powrocie z potańcówek w Wiedniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Pierwszą damą zostanie ...księzniczka Fiona!!! IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 04.10.05, 17:10 nie musze pisać kto do niej najbardziej podobny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Pierwszą damą zostanie ...księzniczka Fiona!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:16 Jolanta Kwaśniewska była uznawana przez prasę europejską za najładniejszą i najinteligentniejszą pierwszą damę w Europie. Prasa polska była dla niej mniej łaskawa. Chwilowo żadna z tych pań jej nie dorównuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek O Jezu! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.10.05, 18:14 Taki wstyd. Pierwsza dama ma wyglądac jak któraś z tych pań? O Jezu! Taki wstyd. Żadna z nich Jolce nawet do pięt nie dorasta i moga jej co najwyżej toalete sprzątać. Nie jestem zwolennikiem Kwacha ale jego żona ma klasę czego nie można powiedziec o 'kandydatkach'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: O Jezu! IP: *.kolonianet.pl 04.10.05, 18:46 Naprawdę wielbicielom Jolki nie przeszkadza, że babie odbiło? Trochę szacunku dla siebie POlakom by się przydało, ale to chyba najbardziej deficytowy w tej chwili towar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: O Jezu! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.10.05, 19:02 Czy udział w ciemnych interesach oznacza że juz nie jest ładna i zgrabna? Kandytaki na miss świata sa puste jak balonik ale nie oznacza to że są ładne i niektóre nawet maja klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: O Jezu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:55 Jaki kraj taki prezydent, a na jego flame zasłużyliśmy tak samo jak na niego. Dlaczego brakuje Pani Jaruzelskiej - historia pamięta że był taki prezydent. Mam nadzieję że 60% wyborów (tych mądrzejszych)nie będzie brało w tym udziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... WLASNIE... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 04.10.05, 22:45 ...nie bylem pewien czy towarzysz jaruzeski...nie byl wdowcem...cenzura na ...gazecie...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus3 Re: O Jezu! IP: *.wma.east.verizon.net 07.10.05, 03:18 Tak, tak byl i to byl pierwszym prezydentem tej zafajdanej Najjasniejszej Pomrocznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atlinak Re: O Jezu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:23 Gość portalu: Ja napisał(a): > Jonek, lecz się. A z czego. Oczy ma zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robuś Re: O Jezu! IP: 213.241.32.* 04.10.05, 18:46 Myślę, że Pani Aleksandra Kalinowska jest bardzo, bardzo. I jest to chyba jedyna zaleta Mystera Kalinowskiego...Ale za to jaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Kto zostanie pierwszą damą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:45 straszna ta Kaczyńska, babcia nie babusia:-( Odpowiedz Link Zgłoś